PDA

View Full Version : haarproblemen


jornkielman
11 juli 2001, 21:14
Hallo allemaal,
ik ben 24, slik al 2 jaar propecia, heb minoxidil, en aminexil ook gebruikt(aminexil nog steeds) en weet allen van haaruitval. Ik heb ook mijn inhammen laten inplanteren bij Transhair, waar ik nu zelfs stage loop. Mochten jullie vragen hebben, stel ze, zodat er wat duidelijkheid komt bij de mensen.
Groeten Jorn Kielman

Webmaster
5 oktober 2001, 21:17
Voor de duidelijkheid: Jorn Kielman maakt géén deel uit van de oprichters en medewerkers van HaarWeb. Zoals hijzelf ookal aangeeft: hij loopt stage bij het bedrijf Transhair. Hij heeft o.a. het volgende aangegeven m.b.t. zijn deelname aan het HaarWeb Forum:

Nogmaals ik praat vanuit het perspectief van Transhair, omdat ik daar stage heb gelopen en aan het afstuderen ben. Vandaar dat jullie sceptisch kunnen en mogen zijn over mijn uitspraken.
Het enige wat ik wil is dat er duidelijk gecommuniceerd wordt over haaruitval/kaalheid en mogelijkheden om hier iets aan te doen.
Mvg
Jorn
M.a.w: bepaal zèlf wat je met bovenstaande informatie doet. Op dit moment laten we iedereen toe die lid wil worden van het HaarWeb Forum. Dit geldt dus óók voor eventuele medewerkers van haarspecialisten. In de toekomst zullen we gaan bekijken hoe we hier verder mee om zullen gaan, aangezien een eventueel misbruik van dit forum door haarspecialisten niet getolereerd wordt uiteraard.

Ik hoop jullie hiermee wat verder geïnformeerd te hebben.

Hartelijk gegroet,
Webmaster HaarWeb.

barbarah
29 oktober 2001, 12:07
hoi Jorn,

Ik ben vrouw, 28 jaar en heb een flinke alopecia areata, zo erg dat mijn hoofdhuid bijna kaal is op enkele plekken na, en dat er wel nieuwe donshaartjes te zien zijn, maar die groeien niet echt verder. Ik gebruik sinds twee weken aminoxil, eigenlijk ten einde raad, ik gekoofde niet zo in smeerseltjes enzo... Maar misschien weet jij me er wat meer over te vertellen, aangezien je het nog steeds gebruikt heb je er goeie ervaringen mee?!
Groeten Barbara

debbie
5 juni 2002, 14:17
Hallo,

Ik ben 27 jaar en sinds 8 maanden last van haaruitval.Aangezien jij er denk ik meer van weet dan ik even een vraag aan jou!
Ik gebruik sinds 4 maanden minoxidil voorgeschreven door een haarkliniek in Rotterdam.Nu lees ik overal dat je dat altijd moet blijven gebruiken???Tijdens zwangerschap kun je het niet gebruiken en ik wil graag kinderen.Kun jij mij vertellen of het dat inderdaad weer net zo hard terugkomt de uitval als je ermee stopt
Alvast bedankt

Gina
24 juli 2002, 16:46
Hi,

Bovenstaande vraag over zwangerschap bij gebruik van Minoxidil speelt bij mij ook heel erg. Ik ben gestopt met het gebruiken van Androcur omdat je hierbij niet zwanger kan en mag worden omdat je dit altijd samen met de Diana 35 krijgt voorgeschreven.

Nu gebruik ik Minoxidil (overigens 5%, is dit hoog? volgens de apotheker wel?!?) om te kijken of dit aanslaat. De volgende stap is stoppen met de Diana pil.