PDA

View Full Version : Enquete t.b.v. AAPV (Alopecia Areata Patiënten Vereniging)


Onderzoeker
11 mei 2007, 11:52
*******************************************OPROEP* ******************************************

!!!!!!!! Wij zijn op zoek naar jongeren die mee willen doen aan ons onderzoek !!!!!!!!

Wij zijn 4 studenten van de Hogeschool Inholland opleiding HBO-V in Alkmaar. Voor onze schoolopdracht doen wij een behoefteonderzoek voor de AAPV om een betere manier van voorlichten te vinden die zowel qua vorm als inhoud aansluit bij de belevingswereld van jongeren. Om dit onderzoek uit te kunnen voeren willen wij graag in contact komen met jongeren in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar met de aandoening Alopecia Areata. We kunnen jullie hulp goed gebruiken voor het invullen van enquêtes en het voeren van eventuele interviews met ons. De resultaten zullen wij dan gaan analysen en vervolgens een adviesnota schrijven voor de vereniging zodat de voorlichting over alopecia areata meer op jongeren kan worden gericht.

Hoe meer mensen de enquête invullen hoe beter het resultaat zal zijn! Tijdens het onderzoek zal rekening worden gehouden met jullie privacy, de enquete kan dan ook anoniem ingevuld worden.
Ben je geïnteresseerd in ons onderzoek en wil je ons helpen mail dan naar:

charlottemarees@hotmail.com (charlottemarees@hotmail.com)

Alvast bedankt!

Groetjes
Charlotte, Maaike, Roxanne en Willemijn

Webmaster
22 augustus 2007, 18:16
Beste Charlotte,

Ik heb je posting de indicatie 'Belangrijk' meegegeven, dan staat hij vast bovenaan het forum en krijgt het hopelijk wat meer aandacht.

Zou je ons kunnen vertellen wat de status van jullie onderzoek is?