PDA

View Full Version : Haarhoeve Vermaat een rekenwonder!


Do
24 januari 2003, 17:37
Onderstaand trof ik op de website van Haarhoeve Vermaat.

Copie text website HH Vermaat:

Wij hebben ook een mogelijkheid uw eigen haar te behouden,d.m.v. een haarkuur speciaal voor chemotherapie behandeling,met garantie.onze PARDINOU HAARKUUR.
prijs chemokuur pardinou haarkuur €450,= voor 6 maanden,als het haar toch volledig uitvalt krijgt u 100% van uw geld retour bij aanschaf van een haarwerk /pruik welke u kunt deklareren bij uw verzekering

voorbeeld pruikje /haarwerk kost €625,= ,
vergoedingverzekering€300,=
als de pardinou kuur niet aanslaat krijgt u 100% van €450,= is
€450,= minus €325,=kosten aanschaf haarwerk. is €125,= retour.
dus u ziet,de mogelijkheid om uw eigen haar te behouden hoeft door onze garantie niets te kosten,maar er gaat niets boven uw eigen haar.
__________________________________________________ __

Ahum........... niets te kosten????!!!!!! Wel degelijk want volgens dit rekenvoorbeeld betaal je dus 325 euro. En het zal waarschijnlijk meer zijn want de standaardvergoedingen van de verzekeringen liggen lager en de haarwerken zijn over het algemeen duurder.

Ook vind ik dit geen garantie. Je wordt gedwongen een haarwerk te bestellen als de kuur niet aanslaat, anders geldt de garantie van teruggave niet en ben je als nog je geld kwijt. Dit zijn 2 zaken die los van elkaar horen te staan. Er horen geen voorwaarden te zijn. Als het niet werkt, werkt het niet en behoor je je geld terug te ontvangen.

Hier komt bij dat voor een goed half jaar geleden deze geweldige kuur op basis van etherische olieen een stukje duurder was.

Copie website (+/- half jaar geleden)

Er is ook een haarkuur met garantie die duurt 6 maanden waarna er zekerheid wordt geboden dat er haargroei komt en de haaruitval stopt komt er geen resultaat wordt er 80% van de prijs verrekend.Heeft u last van alopecia dan geld deze garantie ook deze garantie kuur kost €2250,= en wordt volledig begeleid door ons .Deze prijzen zijn introductie prijzen en kunnen in de toekomst worden aangepast . meer informatie nodig bel ons.
__________________________________________________ __

Zooooo das een beste prijsaanpassing!!!!!!!! Van 2250 euro naar 450 euro.

Ieder verder commentaar is denk ik overbodig, bovenstaand zegt voldoende over het niveau van sommige mensen.

Rij en kwakzalf voorzichtig,
denk aan mij.

Do

Justice
29 januari 2003, 21:30
Hallo

Justice
1 februari 2003, 11:43
Hallo.... nog een keertje.

Wat is dit precies voor middeltje? Ik heb ooit ook eens minoxidil gebruikt, maar dat had op mij geen effect? Wat is de samenstelling van dit middeltje, want dat kan ik niet hieronder terugvinden.

Ik begrijp de prijs ook niet helemaal. Het kost dus in eerste instantie € 450,-- en als dat middeltje niet bij jou aanslaat dan krijg je dus al je geld terug, maar dan moet je bij dit bedrijf wčl een pruikje aanschaffen. Dus inderdaad... hoe kunnen ze dan vermelden dat je in dit voorbeeld € 125,-- terugkrijgt? Je bent toch zowiezo altijd de prijs kwijt voor een haarwerkje? Dan gaat daar nog de ziektekostenvergoeding vanaf, dus precies zoals jij zegt: dan kost het je dus op het einde € 625,-- min de ziektevergoeding van € 300,-- is dus : € 325,--

En ik heb geen chemokuur (goddank) ondergaan, maar ik heb alopecie androgenetica : werkt dit middeltje nu voor alopecia of chemo, want jij schrijft dat ze eerst zeiden dat het voor alopecia was? : Heeft u last van alopecia dan geld deze garantie ook zeggen ze. Maar welke alopecia? Alopecie androgenetica of areate?

En ik begrijp ook de garantie niet zo. Wanneer wordt dan vastgesteld of de kuur aanslaat bij je of niet? Wordt dit na die 6 maanden gedaan of al na 1 maand? Want ik weet nog van mijn tante dat zij binnen een half jaar haar haar weer terughad, dus ze had daarna gelukkig ook geen pruikje meer nodig. Dus als zei dit middeltje had gebruikt en het had niet gewerkt, dan had ze hier een pruikje moeten kopen, terwijl ze die helemaal niet meer nodig had. Aangezien ik zelf van dichtbij te maken heb gehad met mensen met kanker (o.a. in de zorg) weet ik hoe erg het is om dit mee te maken. Het is -vooral voor vrouwen- verschrikkelijk om hun haar kwijt te raken. De beste oplossing hiervoor is toch altijd nog een pruikje? Dan weet je wat je krijgt, in tegenstelling tot dit middeltje van deze kapper. Daar moet je maar afwachten of het middeltje aanslaat.... nou ik kan je vertellen dat mensen wel wat anders aan hun hoofd (huh) hebben als ze te maken krijgen met zo een ingrijpend iets als kanker! Er bestaan voor zover mijn kennis gaat geen middeltjes om op je hoofd te smeren tbv van je haargroei tijdens chemo. Het gaat mij dan ook aan het hart dat deze kapper zich hiermee richt op deze ernstige zieke mensen. Met ernstige ziektes moet je ernstig omgaan.

Groetjes Do.
Justice.

Do
1 februari 2003, 14:44
Hai Justice,

Helemaal mee eens, daarom heb ik het hier ook vermeld.
Dit is gewoon snake-oil en dit gaat ECHT NIET WERKEN!!!!!volgens mij. Het middel is op basis van ETHERISCHE OLIE, trek je conclusie.

Het is gewoon te belachelijk voor woorden dat dit toegelaten wordt.

HET WONDERMIDDEL IS NOG STEEDS NIET UITGEVONDEN (helaas)!!

ONBEGRIJPELIJK dat er zoveel misbruik van mensen wordt gemaakt die in hun wanhoop toch alles proberen (wat natuurlijk heel begrijpelijk is).


Gr. Do.

marcel vermaat
5 februari 2003, 22:58
geachte lezers ,ik heb begrepen van een lotgenoot van jullie, dat de bereking van de haarkuur van ons bedrijf niet geheel duidelijk over komt,helaas ,want dit is niet mijn bedoeling.

ik zal het aanpassen en het zeer duidelijk uitleggen.

de pardinou haarkuur is uitermate geschikt voor mensen die een beginnende haaruitval hebben tot middelmatige uitdunning van de haardos,de haaruitval word wel degelijk geremt na 4-8 weken en er komen ook na 8-12 weken echte nieuwe haargroei.

wij hebben nu 200 mensen die nu langer bezig zijn dan 3 maanden met uitschieters van 10 maanden die zelfs hun haarstuk hebben afgezet, omdat er zoveel haar is terug gekomen ,deze mensen kunnen gebeld worden want ze zijn hier erg blij mee,dit is geen kwakzalverij maar pure waarheid,ik weet dat het moeilijk te geloven is ,ik zelf was er ook niet geheel van overtuigd toen ze mij deze haarkuur aanboden,zelf mijn eigen vrouw wilde het niet geloven,maar ze ziet nu zelf de resultaten in onze haarhoeve, wij hebben zelfs een mevrouw bolle genaamd die al vanaf 1984 helemaal kaal is en waar na 3 jaar onderzoek gezegd was dat ze nooit meer kans maakte op haargroei ,nu hebben wij met onze pardinou haarkuur er voor gezorgd dat er achterop en aan de zij kanten van haar hoofd een volle bos haar aan het groeien is van 3-4 cm lang boven op is er haargroei maar nog niet zoveel ongeveer 30 % van wat er normaal op iemands hoofd aanwezig is.video opnames aanwezig.
mensen die al zeer lang glad kaal zijn geef ik geen hoop op een snelle volle bos ,want hoe langer men kaal is hoe langer het duurt voordat de verstopte bloedvaatjes weer bloed kunnen geven aan de haarwortel en weer kunnen gaan groeien,geen eten geen groei !!!

de prijs opbouw
bij aanschaf van een haarwerk krijgt iedereen die dit wilt een haarkuur kado.deze haarkuur was onderverdeelt in 3 groepen
*€ 2250,= voor een garantie kuur die wij zelf geheel volgden en begeleiden.6 maanden iedere week de klanten contoleren en ondersteunen met foto's ect.(deze haarkuur wordt nu niet meer aangeboden.)omdat we weten dat als ze het goed gebruiken, bij de goede haar-terugkeer mogelijkheden, van de haar groei we geen dure garantie kuur hoeven te verkopen,
*€450,= een haarkuur met 8 flacons + shampoo, creme en lotion die de bloedsomloop stimuleerd, om de olie sneller zijn werk te laten doen.+/- 12 maanden kuur
* € 300,= een haarkuur met 5 flacons + shampoo,creme en
lotion.kuur voor +/- 4-5 maanden.
eerste 6 weken iedere dag gebruiken,hierna 2 x per week door blijven gebruiken.dus met een flacon doet men dan ook 3,5 x langer.1 flacon 15 x behandelen.

op het schrijven dat je denkt dat wij misbruik maken van de ziektes van andere mensen:

aangezien mijn eigen vrouw al kanker had toen ze 33 jaar was en nu 42 jaar is weten wij zelf wel wat voor een spannende tijd het was en ook weer ieder jaar zal zijn bij de controle, dus zeg maar niet te hard dat wij hier geen ervaring in hebben,wij willen mensen helpen ,maar helaas moeten we ook wat werken /verdienen ,want ik heb nog niet meegemaakt dat mensen zomaar op onze rekening geld overmaken omdat mijn vrouw toevallig ook kankerpatient was.en aangezien dat ik deze pardinou haarkuur gratis bij een haarprothese lever ,kan ik niet zeggen dat er winst bejag aanwezig is,maar ik hoop wel dat de mensen een beter ziektetijd doorlopen met mijn hulp die ik hierdoor aanrijk,er zijn namelijk ook mensen die wel iets doen zonder er altijd iets aan te moeten verdienen.wij zijn al erg blij dat mijn vrouw nog leeft en genezen is verklaard ,want voor het geld hoef ik het niet perse te doen ,ik werk ook met een prestatie drang om mensen te helpen.en iets nuttigs te bereiken.

bij een chemokuur is het zo,dat als men geen haarwerk wilt, men eerst met onze kuur kan beginnen en er zijn bij ons personen bekend die met het gebruik van de haarkuur bij een lichte chemokuur een aanzienlijk aantal haren behouden en wat deze mensen nog genoeg vonden om geen pruik aan te laten meten.
zij waren dus zeer blij met deze oplossing.

maar helaas werkt deze haarkuur niet direkt bij alle mensen, als ze een sterke chemokuur ondergaan, valt het haar dus wel uit en geven wij de garantie dat ze dus het gehele bedrag verrekend krijgen met de prijs van een haarprothese .
het is wel zo ,dat de haarkuur ervoor zorgt dat de haren sneller gaan groeien en ook 4-6 weken eerder gaan groeien,dan zonder gebruik van de haarkuur,de huid blijft soepel waardoor er geen tot weinig hoofdhuid problemen voorkomen die anders wel aanwezig zouden zijn zoals :haarpijn bij het uitvallen van het haar en het trekken van de huid i.v.m. het uitdrogen.hierdoor slapen de mensen beter
de haarprothese kan ook gemiddeld eerder afgezet worden omdat de haren gemiddeld 2 x zo snel gaan groeien ,omdat de etherische olie de haargroei-snelheid beďnvloed.dus als het anders 8 maanden duurt kan dit al in 3 -4 maanden bereikt zijn.


ik zou het aanmoedigen om jullie als haarwerk drager een pardinou haarkuur aan te bieden in combinatie met een haarwerk
en dan jullie reakties nog een te horen na ongeveer 5 maanden
want onze haarwerken zijn zeer goed en betaalbaar dus het is niet zo dat de kuur extra in het haarwerk is doorberekend.
zie het meer als een extra klanten binding naast het goede haarwerk ,want wij hebben ook haarwerken waar van de kleur niet lichter wordt,want hierover lees ik ook veel berichten.

ik stop ermee want het is morgen weer vroeg op .
ik hoop hiermee opheldering van deze haarkuur te hebben gegeven.

vriendelijke groeten Marcel Vermaat
haarhoeve vermaat
www.haaruitval.nl
voor vragen bel 0164-255000
of email info@haarhoeve.nl

Do
6 februari 2003, 09:44
Geachte Hr. Vermaat,

Op uw website staat het volgende vermeld:

Pardinou van Haarhoeve Vermaat daarentegen is een preparaat wat klinisch is getest met verbluffende resultaten.
Vele jaren van onderzoek zijn in Pardinou geinvesteerd. Wetenschappers van naam, uit heel Europa, hebben hieraan gewerkt.

Heel graag wilde ik even reageren op bovenstaande. Denk dat u wel begrijpt dat zeer veel mensen zeer sceptisch staan tegenover "alweer een nieuw haargroeimiddel". Het haargroeimiddel is n.l. nog niet uitgevonden!
Zou dit wel het geval zijn dan zouden de praatprogramma's, journaals, radio-uitzendingen er de hele dag berichtgeving van doen, want het zou de grootste ontdekking van de eeuw zijn. De ziekenfondsen zouden het middel vergoeden omdat dit voor hen zou betekenen dat ze enorm zouden besparen op de vergoedingen die zij nu moeten verstrekken op o.a. haarwerken en specialistische hulp. Dermatologen zouden van dit middel op de hoogte zijn en Oncologen zouden het de patienten voorschrijven die een cytostatica behandeling moeten ondergaan.

Helaas van dit alles is geen sprake en bij mij rijst de vraag dan ook waarom van dit alles geen sprake is als dit "HET MIDDEL" zou zijn.
Misschien omdat er geen onafhankelijk onderzoek is geweest maar een onderzoek waarbij men vraagtekens bij kan zetten? Misschien omdat dit onderzoek niet uitgevoerd is door een onafhankelijke erkende instelling maar door een instelling die financiele belangen bij dit product heeft?
Waar zijn de onderzoeksresultaten?
Wie zijn de "wetenschappers van naam"?
Waarom is dit middel niet bekend bij de Huidfederatie, Nationaal Huidfonds of de vereniging voor Dermatologie en Venereolgie (NVDV)?
Waarom wordt dit middel niet bij het registratiecollege aangeboden, zodat op basis van al die positieve onderzoeken dit middel geregistreerd kan worden en als geneesmiddel op de markt kan worden gebracht?

Tel bij dit alles op dat mensen met een haarprobleem vaak al om de tuin zijn geleid door de vele "geweldige" middelen die aangeboden worden voor een voor hen zeer ernstig probleem, hier ontzettend veel geld aan uitgegeven hebben, keer op keer zwaar teleurgesteld worden etc. etc. en u heeft het antwoord waarom mensen zeer sceptisch en vaak woedend reageren.



bij aanschaf van een haarwerk krijgt iedereen die dit wilt een haarkuur kado.deze haarkuur was onderverdeelt in 3 groepen
*€ 2250,= voor een garantie kuur die wij zelf geheel volgden en begeleiden.6 maanden iedere week de klanten contoleren en ondersteunen met foto's ect.(deze haarkuur wordt nu niet meer aangeboden.)omdat we weten dat als ze het goed gebruiken, bij de goede haar-terugkeer mogelijkheden, van de haar groei we geen dure garantie kuur hoeven te verkopen,



Het spijt mij, maar uit bovenstaande kan ik geen brood van bakken, misschien zou u de moeite willen nemen dit nader te verklaren.


aangezien dat ik deze pardinou haarkuur gratis bij een haarprothese lever ,kan ik niet zeggen dat er winst bejag aanwezig is,maar ik hoop wel dat de mensen een beter ziektetijd doorlopen met mijn hulp die ik hierdoor aanrijk,er zijn namelijk ook mensen die wel iets doen zonder er altijd iets aan te moeten verdienen.wij zijn al erg blij dat mijn vrouw nog leeft en genezen is verklaard ,want voor het geld hoef ik het niet perse te doen ,ik werk ook met een prestatie drang om mensen te helpen.en iets nuttigs te bereiken.



Ik heb nergens bovenstaande op uw website kunnen vinden, dat bent u natuurlijk ook niet verplicht maar mijn verbazing is groot omdat ik op uw website iets heel anders tegenkom n.l. dit:

prijs chemokuur pardinou haarkuur €450,= voor 6 maanden,als het haar toch volledig uitvalt krijgt u 100% van uw geld retour bij aanschaf van een haarwerk /pruik



Mensen die bij u komen voor een haarwerk zouden de kuur er gratis bij krijgen en eerlijk is eerlijk dat vind ik een zeer nobel initiatief!
Ben ook erg blij dat u dit vermeld omdat ik nu een aantal mensen aan kan spreken waarvan ik weet dat zij klant bij u zijn of zijn geweest en nu kan vragen naar hun ervaringen met deze kuur. Mensen die hier op het forum komen kunnen ter bescherming van hun privacy mij een PM of e-mail sturen.

Hier toch nog een opmerking: voor de mensen die meteen aan de kuur willen beginnen ziet het er iets anders uit. Er wordt wel geschermd met garantie, in die zin dat als de kuur niet aanslaat dat men recht heeft op teruggave van het betaalde geld. Hier zit echter wel een hele grote "maar" aan vast n.l. dat men een haarwerk bij u moet aanschaffen waarnaar het bedrag verrekend word.
Meneer Vermaat mag ik u erop wijzen dat een haargroeimiddel en een haarwerk 2 totaal verschillende producten zijn en dat u niet het ene met het andere kan verbinden omdat men anders geen recht op teruggave van de kosten van de kuur zou hebben. Garantie is garantie, voldoet het product niet dan is het in mijn ogen niet meer dan redelijk om zonder voorwaarden het betaalde bedrag aan de klant te retourneren.
Mag ik u vragen wat de garantievoorwaarden zijn voor mensen die wel de haarkuur willen proberen maar het absoluut niet zien zitten om een haarwerk te gaan dragen?

er zijn bij ons personen bekend die met het gebruik van de haarkuur bij een lichte chemokuur een aanzienlijk aantal haren behouden en wat deze mensen nog genoeg vonden om geen pruik aan te laten meten.


Ook zijn deze personen bij mij bekend en wil hier graag even iets aan toevoegen.
Haaruitval doet zich n.l. niet noodzakelijk bij elke chemotherapie voor. De resultaten vwb haaruitval verschillen van persoon tot persoon en naargelang het type en zwaarte van de chemotherapie. De bijwerkingen van de cytostatica, waaronder haaruitval, zijn dus per medicijn maar ook per persoon verschillend.Dit is dus totaal geen bewijs dat het behoud van het haar te danken zou zijn aan de door u verkochte kuur.
Graag uw reactie hierop.



maar helaas werkt deze haarkuur niet direkt bij alle mensen, als ze een sterke chemokuur ondergaan, valt het haar dus wel uit .....................



Een chemokuur is een kuur met zeer zware medicijnen die de celdeling remt. Omdat cytostatica celdelingen in het hele lichaam remmen hebben ze meestal niet alleen een effect op de delende cellen van de tumor maar ook op gezonde delende cellen elders in het lichaam waaronder de haarcellen. Om het maar eens heel simpel te zeggen: Cytostatica zijn vaak middelen die een grote verwoesting in je lichaam teweeg kunnen brengen, als je een beetje weet hoe dit in zijn werk gaat kun je met je gezonde verstand rustig concluderen dat een etherische olie dit nooit en te nimmer tegen zal houden.
Gelukkig zijn er recentelijk nieuwe medicijnen op de markt gebracht die de bijwerkingen waaronder de haaruitval sterk reduceren en het gebruik van bepaalde objecten (gericht op het koelen van het hoofd) die op het hoofd worden geplaatst tijdens de chemokuur worden ook steeds meer gebruikt maar dit even terzijde.

Mijn conclusie: bij bepaalde vaak zware chemokuren kan een middel als Pardinou de haaruitval echt niet doen voorkomen, en bij bepaalde chemokuren zou er sowieso geen sprake zijn van haaruitval. Het keiharde bewijs is dus wederom niet geleverd.


het is wel zo ,dat de haarkuur ervoor zorgt dat de haren sneller gaan groeien


Haargroei kan nooit zo van buitenaf worden gestimuleerd dat de resultaten spectaculair te noemen zijn. Als er in de kuur hormonen waren verwerkt zou ik mij er nog iets bij voor kunnen stellen, aangezien dit niet het geval is komt dit op mij zeer ongeloofwaardig over.
Na stopzetting van een behandeling met een chemotherapie zal de haargroei over het algemeen binnen 1 maand weer op gang komen en niet zoals u beweerd na 2 maanden. Dus ook al zou de kuur zijn gebruikt en binnen 1 maand de haargroei weer gaan starten dan is ook dit geen bewijs dat dit aan de kuur te danken zou zijn.

ik zou het aanmoedigen om jullie als haarwerk drager een pardinou haarkuur aan te bieden in combinatie met een haarwerk


U moedigt mij zeer zeker aan om u het volgende voorstel te doen: Ik vraag u hierbij de uitdaging aan te gaan, omdat u naar eigen zeggen erg prestatiegericht bezig bent, u graag mensen helpt, niet op winstbejag uit bent, en om een aantal van de leden van (Haarweb) en/of leden van de VAAP, waar ik zelf nauw bij betrokken ben, de kuur aan te bieden.
Echter niet in combinatie met een haarwerk daar niet iedereen gecharmeerd is van de door u geleverde haarwerken, prijzen en klachtafhandeling.
Zo heeft u de kans zeer sceptische mensen te overtuigen van de werking van uw product en tevens hebben wij controle over de betrouwbaarheid van de uitspraken van de gebruikers. Als u werkelijk zo overtuigd bent van de werking van de kuur hoeft u nergens vrees voor te hebben en zal uw "zakenman" instinct zeggen dat het u geen windeieren zal opleveren. Durft u het aan?

Met vriendelijke groeten.

Do.

Do
7 februari 2003, 23:27
Even heel snel in het kort, morgen of overmorgen zal ik iets uitgebreider reageren, maar wilde het toch snel even hier neerzetten.

De uitdaging door Dhr. Vermaat is AANGENOMEN!!!!!!!!

Wel iets anders dan dat ik zelf heb voorgesteld in bovenstaande mail, maar jullie zien zijn reactie hier binnenkort verschijnen.

Hou deze Toppic in de gaten, vooral diegene die aan een nieuw haarwerk toe zijn of er binnenkort eentje aan willen schaffen, dit geldt met name voor mensen die op zoek zijn naar de goede kwaliteit haar, structuur en op maat gemaakt. Dit zijn de woorden van Dhr. Vermaat zelf.
Zoals het er nu uitziet ligt er voor 10 personen van jullie kans om zonder risico (niet gratis maar wel ZONDER RISICO DUS) een haarwerk aan te schaffen, waarvan de eisen en kwaliteit met hem heb doorgesproken is en hij mij bevestigde dat hij deze kwaliteit aan jullie kan leveren mochten jullie hier interesse voor hebben.


Ben jij 1 van die 10 mensen dan zal jou ook een GRATIS pardinou haarkuur worden aangeboden, maar je bent natuurlijk vrij om te beslissen of je dit wil gebruiken of niet.

Wacht even op de reactie van Dhr. Vermaat

Groetjes Do.

10/2 Nou het enthousiasme bekoeld al aardig. Dhr. Vermaat zou reageren maar heeft dit jammer genoeg (nog) niet gedaan??? Er lag voor 10 mensen een aanbod om een haarwerk uit te proberen voor 3/4 maanden waarvan de kwaliteit zeer goed zou zijn. (hij zou een nieuwe leverancier hebben). Mocht het haarwerk om wat voor reden niet goed zijn of dat het niet is wat je je ervan voorgesteld had dan zou je de aanschafwaarden voor 100% vergoed krijgen.

Rocco
8 februari 2003, 01:55
de pardinou haarkuur is uitermate geschikt voor mensen die een beginnende haaruitval hebben tot middelmatige uitdunning van de haardos,de haaruitval word wel degelijk geremt na 4-8 weken en er komen ook na 8-12 weken echte nieuwe haargroei.

Kom niet wijs doen, de enige medicijnen in de wereld die haaruitval kunnen stoppen en haar kunnen doen hergroeien zijn Dutasteride en Finasteride ( en bij enkelen ook Minoxidil). Deze zijn allemaal bewzen en FDA goedgekeurd.




wij hebben zelfs een mevrouw bolle genaamd die al vanaf 1984 helemaal kaal is en waar na 3 jaar onderzoek gezegd was dat ze nooit meer kans maakte op haargroei

De makers van FOLLIGEN beweren dat nadat een vrouw hun middel had gebruikt, dat ze haar volle bos haar weer terug had gekregen.

Maar helpt Folligen om je haar te doen hergroeien in de praktijk --> NEEN ! Uw geval lijkt mij een zeer incidenteel geval.



vwant hoe langer men kaal is hoe langer het duurt voordat de verstopte bloedvaatjes weer bloed kunnen geven aan de haarwortel en weer kunnen gaan groeien,geen eten geen groei !!!

Androgene haaruitval heeft weinig tot niets te maken met voeding van de haarwortels. DHT IS DE OORZAAK VAN ANDROGENE HAARUITVAL ( feit ).

Gaat jouw medicijn EFFECTIEF DHT tegen, zowel in je bloedbaan als in je hoofdhuid?. Volgens mij absoluut niet, zo ja, zou ik dan uw bewijs mogen zien?

Zal ik hier es een uitspraak doen waar u niet tegenop kunt, komt ie :


Zolang een medicijn niet effectief DHT verminderd in je bloedbaan ( liefst ook in je hoofdhuid ) dan is hergroei van haren vrijwel ONMOGELIJK.

( uitgezonderd Minoxidil, de werking van dit medicijn blijft zelfs voor de wetenschappers een mysterie )


Groetjes

Pluk
12 februari 2003, 09:39
Hoi allen!

Waar blijft die geweldige Vermaat nou met zijn aanbod??? Ik ging even twijfelen maar blijf toch maar bij mijn mening en zoek wel verder! Ik denk dat het hem een beetje te heet onder de voeten is geworden op het haarweb! Of zouden zijn haren overeind zijn gaan staan van al deze assertieve mensen :rolleyes:
Persoonlijk vertrouw ik meer op de ervaringsdeskundigen (lees: de dunbehaarden onder ons) dan op de commercďële haarwerkspecialisten! :D

Pluk

Do
12 februari 2003, 11:53
Heee Plukske,

Misschien trekt hij het aanbod terug, maar wees dan wel zo netjes om dat even te melden. Dit geeft niet veel vertrouwen om eerlijk te zijn en dat was nu juist hetgene wat hij zo graag wilde winnen.

Ik wacht nog even af met ongeduld.

Gr. Do.

marcel vermaat
12 februari 2003, 23:08
Hallo Do en medelezers,

Jullie geduld is door mij wel erg op de proef gesteld.
Gezien de drukte van de laatste tijd, kon ik niet eerder inhoudelijk reageren, maar ik laat jullie niet langer in spanning.

Graag doe ik een voorstel om 10 mensen uit te nodigen om een haarwerk uit te testen. Deze mensen kunnen meemaken dat onze haarwerken van een zeer goede kwaliteit zijn en zeker niet onder doen voor de beste kwaliteit die er nu op de markt wordt aangeboden. Deze testpersonen krijgen na 6 maanden de keuze het haarwerk terug te geven en de eigen financiële bijdrage terug te ontvangen, óf te houden uiteraard tegen de normale kondities.

De monturen van ons haarwerk zijn zeer natuurlijk en comfortabel. Wij gebruiken geen dubbele tule basis, waarvan men een broeierig gevoel krijgt op de hoofdhuid.

Bij AL ONZE HAARWERKEN vanaf €300,= worden gratis pardinou haarkuren geleverd, indien mensen dit willen gebruiken/proberen.

Onze prijs-kwaliteit verhouding is zeer gunstig in vergelijking met andere haarwerkleveranciers met eveneens eerste klas kwaliteit haarwerken.

Wat het aantal klachten betreft, wil ik nog het volgende kwijt;
7 klachten op 3000 geleverde haarwerken in 4 jaar: 0.2333% mag toch een mooi resultaat zijn!

Er zijn ook zaken die 3 klachten hebben op 24 geleverde haarwerken per jaar, dit is 12,5% klachten op de geleverde haarwerken. Toch worden zij als "goed" aanbevolen door het informatie centrum?

3 Voorbeelden van onze klachten zijn :
-een mevrouw die 100% natuurlijk haar besteld had en moeilijk deed dat het haar niet groeide?!?
-een mevrouw die dacht, dat het haarwerk onderhoud gratis was (€61,50 incl wassen, knippen, afhalen en bevestigen) en hierover reclameerde.
-een mevrouw die 2 keer per jaar 3 weken op vakantie gaat naar spanje en er dagelijks heeft gezwommen, klaagde erover dat het haarwerk wat droger was geworden. Na 3 keer een gratis haarwerk te hebben geleverd en twee jaar later klaagt men nog dat we slechte service leveren? Lijkt ons niet helemaal reëel.
Ze wordt zelfs bij enkele collega's geweigerd i.v.m. dit soort praktijken. want zo draagt ze al jaren gratis haarwerken van diverse leveranciers.

Onze verhouding verkochte haarwerken tegenover klachten is zeer acceptabel.

Daarnaast is er nog altijd een garantie regeling, voor wanneer er wel degelijk iets mis is. Hier horen jullie niet veel over in de berichtenwisseling, wellicht omdat we dit altijd goed oplossen.
Wij hanteren een afschrijvings garantie van 12 of 18 maanden op echt haren maathaarwerken.
Jammer dat deze mensen niet reageren over een goed opgeloste zaak want mond op mond (e-mail)reclame is bij jullie altijd nog het beste.

De prijzen van onze (ver)maat-haarwerken zijn;

bovenstuk tot 20 cm haarlengte € 1295,=
bovenstuk tot 40 cm haarlengte € 1395,=
3/4 haarprothese tot 20 cm haarlengte €1395,=
3/4 haarprothese tot 40 cm haarlengte €1495,=
gehele haarprothese tot 20 cm haarlengte €1495,=
gehele haarprothese tot 40 cm haarlengte €1595,=
haarwerken tot 60 cm lengte zijn bij ons mogelijk

Deze haarwerken zijn van eerste kwaliteit echt haar, de goede indian haarkwaliteit. (Dus niet een "europese haarsoort" die is afgeknipt van een chinese jongen die in europa woont)
Het betreft maatwerk met een basis naar eigen keuze; zélfs met een natuurlijk ogende haaraanzet aan de voorkant

Wij hebben ook standaard haarprotheses van echt haar (300 stuks)en synthetische haarwerken op voorraad +/- 1500 stuks.

Ik zie jullie reakties tegemoet om jullie te overtuigen van de kwaliteiten van de nieuwe generatie haarwerken.
Onbekend maakt onbemind.

Wij zullen/kunnen de ervaringen op haarweb bespreken.

Ik durf het wel aan, en jullie..........?

Men kan altijd een haarprothese bestellen zonder mee te doen aan de test.

groeten Marcel Vermaat
www.haarhoeve .nl
tel 0164-255000
fax 0164-237303
email info@haarhoeve.nl

Do
13 februari 2003, 00:59
Meneer Vermaat,

Ik zou geen “Do” zijn als ik toch niet een paar kanttekeningen zou zetten bij bovenstaande.

Deze testpersonen krijgen na 6 maanden de keuze het haarwerk terug te geven en de eigen financiële bijdrage terug te ontvangen, óf te houden uiteraard tegen de normale kondities.



Onder de eigen financiele bijdrage versta ik OOK het bedrag wat mensen terug ontvangen van de ziektenkostenverzekeraars. U gaat de uitdaging aan en heeft gezegd dat er 100% van het aanschafbedrag vergoed zou worden. De bijdrage van het ziekenfonds is tenslotte ook een eigen bijdrage of liever gezegd wordt een eigen bijdrage als mensen besluiten na inlevering van uw haarwerk een ander haarwerk aan te schaffen misschien wel elders. Het komt hier dus op neer dat ik verwacht dat de mensen er financieel geen cent op hoeven in te leveren. Denkt u daar anders over dan zou het erg prettig zijn om dit voor die tijd aan te geven zodat mensen weten waar ze aan toe zijn en later niet het gevoel hebben dat ze onjuist bejegend zijn. Maw alle addertjes die onder het gras kunnen zitten zou ik graag in een emmer water zien verzuipen. Ik neem aan dat deze afspraak ook in een overeenkomst wordt vastgelegd.


De monturen van ons haarwerk zijn zeer natuurlijk en comfortabel. Wij gebruiken geen dubbele tule basis, waarvan men een broeierig gevoel krijgt op de hoofdhuid.



Van die dubbele tule en broeierigheid heb ik persoonlijk nooit last gehad. Juist door de dubbele tule kun je “terugslag” van het haar beperken, zelfs voorkomen en de tweede laag beschermd het haar wat op de eerste laag is geknoopt. Daarbij komt dat tule niet luchtdicht is dus ventilerend. Een haarwerk is altijd broeierig maar ben het absoluut niet met u eens dat dit door een dubbele tule laag zou komen. Enkel of dubbel naar mijn mening even ventilerend en even broeierig.

[Wat het aantal klachten betreft, wil ik nog het volgende kwijt;7 klachten op 3000 geleverde haarwerken in 4 jaar



Vergist u zich niet?. Mij zijn n.l. meer dan 7 klachten bekend, die niet naar tevredenheid zijn opgelost en dat in een tijdsbestek van ongeveer 2 jaar. Iemand vergist zich hier, en ik ben niet diegene!.

U noemt ook een aantal voorbeelden van de klachten die u heeft gehad. En inderdaad dit zijn klachten die niet reeel zijn ten opzichte van een haarspecialist. Onder de haarwerkdragers zijn inderdaad mensen die onmogelijke eisen aan een haarwerk stellen en de realiteit wel eens uit het ook verliezen. Dit is echter wel een zeer klein percentage. De haarwerkers die maar wat aan klungelen in alle opzichten daarvan ligt helaas het percentage hoger gezien alle gevallen/ervaringen die mij bekend zijn kan ik deze conclusie rustig stellen.Er is ook een percentage van mensen met klachten die door de haarwerker niet gegrond worden verklaard maar die wel door hem voorkomen had kunnen worden door een goede voorlichting. Een goede maar vooral eerlijke voorlichting is een item dat bij het vak haarwerker hoort, helaas is deze voorlichting bij veel haarwerkers zeer slecht of komt in het ergste geval helemaal niet aan de orde.


Ik ben ontzettend benieuwd of u op deze manier “het vertrouwen” kunt winnen van enkele van “ons” en dat die van beide kanten niet beschaamd wordt.

Wat ik in ieder geval wel kwijt wil ondanks dat ik zelf veel nare ervaringen heb meegemaakt en te horen heb gekregen, maar ik blijf objectief, is dat ik het wel waardeer dat u deze uitdaging aan durft en in ieder geval niet, zoals een aantal van uw collega’s, “stiekempjes” het forum, al dan niet onder een ander naam of anoniem, volgen en niet reageren op de kritieken.

Heren en Dames haarwerkers neem hier een voorbeeld aan dat kunnen we meer waarderen dan het “ellebogenwerk” en het stilzwijgen.

Do

Do
13 februari 2003, 01:08
Plukske,

Stop maar met zoeken, ik heb het vanmiddag gevonden!!!!!!


Groetjes Do.

Do
13 februari 2003, 12:24
Meneer Vermaat,

Helaas heb ik dit over het hoofd gezien.

Er zijn ook zaken die 3 klachten hebben op 24 geleverde haarwerken per jaar, dit is 12,5% klachten op de geleverde haarwerken. Toch worden zij als "goed" aanbevolen door het informatie centrum?

Mag ik vragen welk informatiecentrum dit is en van wie dit uitgaat? Lijkt mij n.l. sterk dat dit een onafhankelijk centrum is.

Graag uw reaktie.

Do.

marcel vermaat
14 februari 2003, 10:43
Hallo ,do ,

Ik vind het zeer spannend om onze kwaliteit te kunnen tonen ,waar onze klanten de laatste jaren al veel meer zekerheid door hebben gekregen.

We moeten dit inderdaad in het kader zien van opbouwende kwaliteit richting het draagcomfort.

We moeten wel eerlijk omgaan met de te testen haarwerken ,want slopen is niet zo moeilijk en dan zeggen dat het haarwerk niet goed zou zijn.
Het gaat erom, om jullie een goed haarwerk te leveren.

Hierbij neem ik de uitdaging aan ,om 10 mensen uit te nodigen om een haarwerk van ons te dragen ,zonder eigen financiële bijdrage .
Wat ik wel reëel vind is dat we een vergoeding aanvragen bij de ziektenkostenverzekering, dit omdat we ook daadwerkelijk een haarwerk leveren.
De meeste verzekeraars vergoeden ook een wissel -haarprothese,maar als er personen zijn die dit niet hebben wil ik een uitzondering maken.
Mochten er gebreken zijn, wil ik deze mensen het haarwerk totaal vergoeden,maar eerst gaan we een garantie haarwerk laten maken mocht dit voorkomen, want ik ben ook afhankelijk van een leverancier die ze voor mij maakt.
Want wat ik doe, is in de plaats van de leverancier staan,maar wel met de naam van mijn bedrijf.
Dit wil zeggen als de fabriek een fout maakt is dit garantie en wordt dit ook door hun opgelost met tussen komst van mij zelf.
Jullie lopen dus geen risico,het kan alleen maar positief uitvallen .

De dubbele tule basis werd door onze klanten als broeierig ervaren en vinden onze huidtule basis zeer prettig.
Het naar binnen dringen van de haren is mij bekend maar gebeurd slechts bij een klein aantal tules, maar hier weet ik van.

De zaken zijn voorbeelden,want ik wil ermee zeggen dat of je nu groot bent of klein ,het aantal klachten telt en niet de verhouding.

I.v.m. het niet noemen van de instantie ,want ik wil dit in het midden houden,om geen kwade gezichten te willen krijgen,want dit zou negatief kunnen zijn voor ons bedrijf en ook de instantie is hier niet bij gebaad.

Maar we gaan er positief tegen aan en hoop jullie spoedig te zien.

Vriendelijke groeten marcel Vermaat
0164-255000

rudiratlos
14 februari 2003, 13:48
citaaat van cite
Pardinou van Haarhoeve Vermaat daarentegen is een preparaat wat klinisch is getest met verbluffende resultaten.
Vele jaren van onderzoek zijn in Pardinou geďnvesteerd. Wetenschappers van naam, uit heel Europa, hebben hieraan gewerkt.


aha klinische bewezen... waar zijn de resultaten gepubliseerD??...dubbel blind onderzoek.. ??..controle groep?
een onderzoeker zou nooit de term verbluffend gebruiken
wetenschappers van naam ...WIE?

u bent duidelijk geen wetenschapper!

ik wel dus kom maar op!
geef mij 1 naam van een onderzoeker ... (nooit van pubmed of medline gehoord zeker>?)

rudiratlos
14 februari 2003, 13:49
wat zijn trouwens de ingredienten van uw wondermiddel??

Do
14 februari 2003, 16:19
Meneer Vermaat,

De vragen die Rudi stelt heb ik enige postings geleden ook al gedaan. Zou prettig zijn als u hierop zou reageren.



Ik vind het zeer spannend om onze kwaliteit te kunnen tonen ,waar onze klanten de laatste jaren al veel meer zekerheid door hebben gekregen

U heeft mij verteld dat u "pas" een nieuwe haarleverancier heeft aangetrokken omdat u zelf ook niet tevreden was over de kwaliteit die er de laatste jaren werd geleverd bij uw "oude" leverancier. Uit bovenstaande stukje kan ik opmaken dat u dus uw "oude" kwaliteit gaat leveren dwz er word een mal gemaakt en dit wordt opgestuurd naar de fabriek. In deze fabriek wordt door derden het zwaar bewerkte haar uitgezocht en op het montuur geknoopt.
Het was dus de bedoeling dat mensen het haar ter plekke konden zien en uitzoeken omdat dit bij een andere leverancier vandaan zou komen en u ook zelf haar in zou kopen. Het haar zou dus aanwezig zijn in Halsteren, tenminste zo heb ik het begrepen en u mag mij corrigeren als dit een misvatting zou zijn.



Wat ik wel reëel vind is dat we een vergoeding aanvragen bij de ziektenkostenverzekering, dit omdat we ook daadwerkelijk een haarwerk leveren.

Ik persoonlijk vind dit niet reeel de reden daarvan kunt u lezen in mijn vorige schrijven hier op het forum.

Dit wil zeggen als de fabriek een fout maakt is dit garantie en wordt dit ook door hun opgelost met tussen komst van mij zelf.

Bij produktiefouten wordt een haarwerk altijd vergoed. Maar wie bepaald wat een produktiefout is?? en ook dit was niet de bedoeling. Als het haarwerk om WAT VOOR REDEN dan ook niet bevalt b.v. omdat het haar niet mooi is of in de loop der weken ontzettend achteruit gaat qua kwaliteit omdat er weer eens zwaar bewerkt haar gebruikt wordt wat als een "dode marmot" op je hoofd ligt, dan is dit geen fabrieksfout dus dat betekent geen geld terug.

Ik vind het allemaal te vaag en te onduidelijk. Ik wil ZEKERHEDEN voordat ik mensen op de hoogte stel van dit aanbod.

De zaken zijn voorbeelden,want ik wil ermee zeggen dat of je nu groot bent of klein ,het aantal klachten telt en niet de verhouding.

Naar mijn mening moet het net andersom zijn.

I.v.m. het niet noemen van de instantie ,want ik wil dit in het midden houden,om geen kwade gezichten te willen krijgen

Als men geen namen wil noemen lijkt het mij in het vervolg verstandig om dit dan ook niet aan te halen. Deze uitspraken worden dan "loos" en niet controleerbaar.

Al met al vind ik het allemaal nog te vaag geformuleerd en zie ik de voordelen van deze proef niet ten opzichte van iemand die niet aan deze proef mee doet en op eigen initiatief bij uw bedrijf een haarwerk aanschaft.

Misschien een idee om het voor de eventuele "proefpersonen" wat specifieker te formuleren zodat het overzichtelijker wordt en het daarmee duidelijk is welke voordelen men als "proefpersoon" heeft ten opzichte van mensen die op de "normale" wijze een haarwerk bij u bestellen.

Met vr. gr. Do.

Justice
19 februari 2003, 10:58
Geachte meneer Vermaat,

Eerst: ik had nooit verwacht dat ik hier zelf met een specialist in discussie kon gaan: ik vind het goed van u dat u de bereidheid toont om ons hier te woord te staan.

Graag wil ik ook nog eventjes reageren : u ziet aan de reactie's op uw schrijven dat er veel vraagtekens worden geplaatst bij uw haargroeimiddeltje. Zowel de wijze waarop u het een en ander brengt als de feitelijke werking van uw middel roepen onduidelijkheid op.

Zou het geen goed idee zijn als u uw middeltje eens laat testen door een onafhankelijke organisatie zoals deze site en de andere patiëntenorganisaties voor haarproblemen? Ik las dat hier ook iemand van de AAPV (alopecia androgenetica patientenvereniging) aanwezig is op de discussiegroep (jenny is haar naam): als u nu eens uw haargroeimiddel laat testen door deze organisaties, dan kunnen deze organisatie's een objectief en onafhankelijk advies geven aan ons of wij baat hebben bij uw middeltje of niet. Nu moeten wij afgaan op uw eigen uitspraken dat er testen zijn uitgevoerd en dat wij uw eigen klanten kunnen bellen om te horen hoe enthousiast ze zijn over uw middeltje. Zou het niet beter zijn als uw de haargroeiolie aanbiedt aan mensen die géén klant bij u zijn, dus aan leden van de patiëntenorganisaties en deze site? Met uw huidige werkwijze verschaft u ons geen objectief en onafhankelijk beeld, nl.

Ik volg trouwens ook de discussie hier niet helemaal meer...eerst ging het over uw haargroeimiddel waarbij u mensen met haarziektes die een pruik dragen het aanbod doet om uw haarkuur te volgen in combinatie met de aanschaf van een haarwerk. De nadruk lag dus op het testen van uw haargroeimiddel. Maar daarna doet u een aanbod voor 10 haarwerken, waarbij de haarkuur vrijblijvend is. De nadruk ligt dan op het haarwerk en niet meer op de kuur. Misschien mis ik iets, maar het wordt er voor mij niet echt duidelijker op.

Ik neem aan dat wij de door uw geleverde haarwerken ook elders kunnen verkrijgen. Deze haarwerken zijn niet uniek in zijn soort, maar uw haargroeimiddelje is dat wel. Waarom biedt u uw haargroeimiddeltje niet gewoon aan aan 10 testpersonen die geen enkel belang bij uw bedrijf hebben, zňnder wat voor een verplichtingen dan ook. Zoals de vorige schrijfster zegt : laat die haarwerken er gewoon buiten. Of uw biedt mensen 10 testhaarwerken aan, of uw biedt ze 10 testkuurtjes aan: ik zou ervoor kiezen beiden zaken van elkaar te scheiden inderdaad.

Bedankt voor uw antwoord,
Justice

Do
20 februari 2003, 17:10
Hai,

Ik las dat hier ook iemand van de AAPV (alopecia androgenetica patientenvereniging) aanwezig is op de discussiegroep (jenny is haar naam

Jenny is van het VAAP. En er zijn er hier wel meer van het VAAP :D

Groetjes. Do

Justice
21 februari 2003, 12:07
Hai Do in Heaven,

Ja wat je zegt: dat bedoelde ik ook. Deze mevrouw is van de alopecia androgenetica patientenvereniging zei ik, maar ik zette daarbij de verkeerde afkorting. Het is ook zo verwarrend...de naamgeving van deze verenigingen lijkt zoveel op elkaar.
En welke mensen van de VaaP zijn er hier nog meer? Ik zie alleen bij jenny die omschrijving staan namelijk?

Kun jij misschien antwoord geven op mijn vraag, want ik volg nu eventjes niet meer de bedoeling : krijgen mensen nu een pruik met kuur of een kuur met pruik, als je begrijpt wat ik bedoel (zie mijn vorige mailtje). Zijn er hier mensen die hier nu aan meedoen, of wat kunnen wij hier van verwachten?

Groetjes Justice.

Do
21 februari 2003, 13:14
Hai Justice,

Inderdaad het is verwarrend, heb me ook meerdere keren vergist in het begin :D .

Andere mensen van de VAAP zijn o.a. Pluk en ikzelf.......aangenaam :P ,
De reden dat we de VAAP niet bij ons profiel hebben vermeld is dat wij buiten de VAAP ook nog onze eigen gedachtengang en ervaringen hebben als lotgenoot en vanuit die positie onze mening willen geven hier op het forum, dus niet vanuit het VAAP.

En hoe het precies zit met de Haarhoeve......tja als er niet meer gereageerd word kun je in principe niet veel. Ik trek mijn handen hier vanaf (dus ook de VAAP) omdat er teveel "nadelen" aan vast zitten, de communicatie ronduit slecht is en ik eerst veel meer duidelijke informatie wil hebben omtrent hetgene wat "aangeboden" word.

Kijk vind het prima dat iemand zijn produkt aanbied aan mensen die het willen uitproberen, maar dan moet er o.a. geen geld mee gemoeid zijn (vooruitbetaling van de haarwerken), alles duidelijk beschreven en contractueel vastgelegd worden en ik wil een ingredientendeclaratie van het middel Pardinou zodat we zeker weten dat er geen stoffen inzitten die schade kunnen veroorzaken.
Kortom: VEILIGHEID EN ZEKERHEID voor alles!

Zolang dit niet gerealiseerd word ga ik hier niet in mee, dus is en wordt het ook geen punt van discussie bij de VAAP. De volle verantwoording ligt dus bij diegene zelf die met dit bedrijf deze "proef" aan willen gaan.

Groetjes Do.

Justice
22 februari 2003, 12:31
Hai Do,

Jij zit dus zelf met Pluk IN de vaap, of ben jij lid ervan? Ja, de afkortingen zijn verwarrend ja.

En als ik het nu goed begrijp trekken jullie NU je handen van de kuur af, of gaan jullie er alsnog in mee als er meer duidelijkheid is?

Ik heb vandaag op de website gekeken van meneer Vermaat en daarop staat:

*
Oproep :Wij hebben een haargroeimiddel ontwikkeld ,waarvan de werking nu is bewezen bij ons in de praktijk,kijk onder vormen en oplossingen bij pardinou.Wij hebben klanten die zo tevreden zijn dat ze zoveel haar terug hebben gekregen ,dat de hoeveelheid eigen haar net zoveel is ,als de hoeveelheid haar van het haarwerk was.

Referenties kunt u opvragen bij ons.zowel foto's als video's en telefoonnummers.0164-255000
*

Wordt dit nu allemaal niet een klein beetje lachwekkend? Echt....hoe kun je nu dezelfde hoeveelheid haar terugkrijgen als de hoeveelheid van je haarwerkje? Dat kan toch helemaal niet? Als ik dezelfde hoeveelheid haar als mijn haarwerkje wil, dan zal ik elke dag 50 potjes van het kuurtje moeten smeren (er van uit gaan dat het helpt he), 30 jaartjes lang ben ik bang.

hopelijk komt hier allemaal meer duidelijkheid in voor ons.

Justice.

Jessie
23 februari 2003, 16:32
Inderdaad je zou zeggen het word lachwekkend maar eigenlijk is het om te huilen. Ik snap er ook niets van. In iedere andere branche word zo streng gecontroleerd maar het lijkt wel alsof die haarwerkers zich aan geen enkele regel hoeven te houden. Ik word hier echt P*SNIJDIG van.

doei
Jessie

Do
23 februari 2003, 22:57
Hai,

En als ik het nu goed begrijp trekken jullie NU je handen van de kuur af, of gaan jullie er alsnog in mee als er meer duidelijkheid is?

Eigenlijk spreekt het voor zich maar zal hieronder even een uitgebreid antwoord geven op deze vraag. Een patienten vereniging kan nooit meegaan met een product maar kan alleen meegaan met haar leden.

De VAAP heeft in die zin de "handen" er dus nooit op gehad hoor.

De VAAP is er voor haar leden en niet voor mensen die zakelijke belangen hebben bij leden van de vereniging. Je kunt je wel voorstellen dat een vereniging geen proefkonijnen gaat zoeken voor dit soort acties wat op ieder punt erg duister is. Daar is een patientenvereniging niet voor.


Aangezien het allemaal een zeer onduidelijke zaak is vwb de communicatie, betaling, ingredientendeclaratie etc. zal ik het onderwerp niet ter discussie stellen in een vergadering van de vereniging. En waarom "ik" zou je zeggen... dit is omdat Dhr. Vermaat mij gevraagd heeft dit voor te stellen aan de vereniging en aangezien ik mijn handen hier vanaf trek struikelt hiermee het hele voorstel van Dhr. Vermaat voordat het eventueel een discussiepunt zou kunnen worden voor de vereniging.

Het enige wat wij als vereniging hadden kunnen doen was het eventueel VERMELDEN van dit aanbod maar niet voordat de risico's op ieder gebied opgeheven zijn zodat er duidelijke en veilige informatie is op alle fronten waarnaar er advies en informatie gegeven kan worden en we DAN pas eventueel die mensen begeleiden die op EIGEN initiatief mee willen doen aan deze "proef". Dat had dus het discussiepunt of punt van overleg kunnen worden binnen de vereniging.



Gr. Do.

djoko
13 december 2011, 12:35
Dit product wordt nog steeds online verkocht als zijnde wondermiddel (kwam op een site ervan terrecht). Dit toppic datteert al van 8 jaar geleden. Weet iemand of er nu resultaten zijn of niet? Ik vermoed waardeloos (anders was het nu allang wereldbekend?)?