PDA

View Full Version : bestwig.com


boes
17 februari 2003, 20:01
zou ik nou echt met een gerust hart hier wat kunnen bestellen.

Ongelovelijk dat het hier zo goedkoop is. Ik zeg het al: ongelovelijk. worden we dan echt zo opgelicht in Nederland?

wie heeft ervaring met deze site?

Do
17 februari 2003, 21:19
Ongelovelijk dat het hier zo goedkoop is. Ik zeg het al: ongelovelijk. worden we dan echt zo opgelicht in Nederland?

Ja!!!!!

Reageer je agressie hierover niet direkt op je haarspecialist af. :D
Sommige haarspecialisten kopen het n.l. zelf duur in van de importeur die deze schandalige prijzen berekent.
Maar er zijn ook gevallen bekend dat Haarspecialisten zelf direkt inkopen vanuit Amerika en het dus heel duur doorverkopen aan hun klant.

boes
18 februari 2003, 09:10
DE AVERAGE MAAT. DAT IS ALTIJD GOED??? IK NEEM AAN DAT ER VERSTELBANDJES INZITTEN.!!! nEE, IK ZAL NIETS AFREAGEREN OP MIJN HAARWERKER DOCH DEZE VERDIENT NOG EENMAAL 1.600 EURO AAN MIJ EN DAT IS HET LEUK GEWEEST, DENK IK. MIJN VRIEND ZEGT DAT IK BEST ALS TEST EEN HAARWERK ZOU KUNNEN BESTELLEN OP INTERNET (ALS DEZE RETOUR KAN TENMINSTE,MOCHT DEZE NIET GOED ZIJN)



Originally posted by Do
Ja!!!!!

Reageer je agressie hierover niet direkt op je haarspecialist af. :D
Sommige haarspecialisten kopen het n.l. zelf duur in van de importeur die deze schandalige prijzen berekent.
Maar er zijn ook gevallen bekend dat Haarspecialisten zelf direkt inkopen vanuit Amerika en het dus heel duur doorverkopen aan hun klant.

José P
18 februari 2003, 14:57
Heeft iemand ervaring met deze haarwerken dan?
Lijkt me wel spotgoedkoop, en eng om te bestellen zo uit Amerika

Do
18 februari 2003, 15:06
Is helemaal niet eng hoor het zijn exact dezelfde haarwerken alleen veel goedkoper. Hier in Nederland vragen ze veel te veel, dat is nu wel bewezen.

Lees even de stukjes van Mie goed door (zoekmachine) of stuur haar een mail of PM zij heeft goede ervaringen met het bestellen in Amerika.

Gr. Do.

Do
18 februari 2003, 15:20
Hier zijn de regels voor het eventueel ruilen van een product.

http://www.bestwig.com/showpages.asp?pid=1011

World wide shipping 3/5 werkdagen.

Verzendkosten kun je opvragen per mail.

José P
18 februari 2003, 15:22
ik heb helemaal geen idee wat voor model haarwerk ik heb.
Er staat ook niets in, zullen ze me bij het haarcentrum wel kunnen vertellen.
Ik zag bij bestwig.com wel modellen die er op leken.
Is een Wig wel een haarwerk of een pruik?
Voorlopig voel ik me heerlijk met m'n "lekkere bos haar".
Ik heb er gisteren trouwens voor het eerst mee gefietst, lekker warm op mijn bolletje.

José P

Do
18 februari 2003, 15:28
De een noemt het "pruik" de ander noemt het een "haarwerk" en weer een ander een "haaraanvulling". Komt allemaal min of meer op hetzelfde neer.

Wig = Pruik ( letterlijk vertaald).

José P
18 februari 2003, 21:57
Ik heb een gedeeltelijk haarwerk,dus alleen bovenop.
Kun je die daar dan ook bestellen of zijn het alleen hele pruiken?

José P

astrid
16 april 2003, 12:15
Hoi allemaal

Ik ben al een tijd bezig met speuren op het internet naar pruiken in het buitenland. Jongens, ik heb zoveel gezien, in Amerika wel honderden sites met aanbiedingen en in Duitsland ook een aantal. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen en waar ik op moet letten. Het is eigenlijk best moeilijk om in een keer de juiste eruit te pikken. Ik baal een beetje van mijn haarwerk, hij wordt snel lelijk aan de onderkant en blijft stijf hangen. Ik wil er echt een van echt haar proberen. Ik ga het binnenkort proberen, ik bestel er een van synth. materiaal en als die bevalt, laat ik hem in echt haar maken. Kost ongeveer 300 Euro. Een andere mogelijkheid is een bestellen in Amerika die meteen van echt haar is ( een hele mooie!!). Andere sites verkopen die ook maar dan synth. Als ik deze bestel mag hij niet meer retour. Heeft iemand misschien nog tips voor me, als ik ga bestellen, waar ik op moet letten. Het vervelende is dat er niet wordt omschreven van welk haarmateriaal het is, Remy, europian of wat dan ook. Voordat ik bestel ga ik langs haarzaken in Ned. om te kijken hoe echt haar aanvoelt, wat de verschillen zijn. Nou weer even mijn verhaal gedaan. Ik denk dat ik wel zal slagen, althans dat hoop ik. Ik hou jullie op de hoogte.

groetjes Astrid

dharma
27 april 2003, 22:08
Hoi Boes, Hoi Astrid,
Yes, I did it! Ik heb een pruik op inernet gekocht!
Omdat het sinds jaren mijn weer mijn eerste haarwerk was (jullie hebben me met sjaaltje gezien) heb ik eerst bij een plaatselijke haarspecialist verschillende confectie synthetische pruiken gepast en me laten adviseren. Bij die winkel heb ik er ook een gekocht, een Raquel Welch monotoop, ik beaalde 680 Euro. Wist dat het duur zou zijn, maar was toch geschokt dat ze er zo veel voor durfde te vragen.
Gelijk daarna heb ik op internet een bijna identiek haarwerk besteld bij wigsalon.com voor 125 Euro. Een Amore Sage, ook mono top en synthetisch. Amore is een goed merk. En van het model Sage wist ik via een Amerikaanse website (wigsupport) dat het een goed model was, over de kleur heb ik me ook op de website laten informeren.
Ik heb met creditcard betaald.
Ik had pech! Na twee weken had ik nog niks in huis, terwijl de leveringstermijn 1 tot 1,5 week zou zijn. Ik heb nog even gewacht, toen via wigsupport in Amerika informatie gevraagd.
Kreeg gelijk reacties. Wigsalon is betrouwebaar, maar ze hebben het nogal eens druk, ze raadden me aan te bellen. Heb ik gedaan. Gebeld, mij ordernummer gegeven en toen werd er heel vriendelijk en goed gereageerd, de leverancier beloofde het gelijk uit te zoeken en zou mij een e-mail sturen. Binnen een half uur had ik een e-mail met excuses en uitleg. Er was iets mis gegaan. De gevraagde kleur bleek niet op voorraad, vandaar het lange wachten.
Uiteindelijk heeft het 5 weken geduurd voordat ik mijn Sage Amore in huis had. Maar, het is het waard. Ik vind zowel de kleur (donker bruin met verschillende tinten, erg natuurlijk en diep) als het model mooier dan mijn Raquel Welch van 680 Euro.
De pasvorm is even wenne. Amore heeft namelijk een dubbele top (monofilament), die ik iets harder vind dan de Raquel Welch monotop (enkele top) . Maar op zich is de maat wel goed en denk ik dat het een kwestie is van even aan mijn hoofd aanpassen.
Ik ben nu van plan om ook voor de zomervakantie een heel licht kort model (misschien wildlife van Raquel Welch) op internet te gaan bestellen. Probeer nu een andere internetwinkel, weet nog niet welke maar hou jullie op de hoogte.
Ben er zelf nog niet uit of ik bij sythetisch wil blijven. Ik heb wel duizend!!! postitieve reacties uit mijn omgeving gehad, maar ben nog zeker niet 100% tevreden. Blijf dus zoeken. En op deze manier is het betaalbaar.
Schroom niet me wat te vragen. Ik heb behoorlijk wat uren achter de computer op internet gezeten en weet inmiddels ook behoorlijk wat van merken en maten van synthetisch confectie pruiken.
Groetjes,
Dharma

boes
28 april 2003, 10:31
Hoi, wat goed dat je dat hebt gedaan. Welke maat je? Average?

Voelt veel lekkerder he, een bos haar. wat voor een netje zit er in? Ik durf eerlijk gezegd niet zo goed via internet te bestellen. Ben bang dat de kleur helemaal mis is. Is de kleur in werkelijk net zo als dat je op jouw beeldscherm zag. Dit zijn even wat vraagjes voor zover. En nog gefeliciteerd met je bos haar!!!!!!!!EINDELIJK DE DREMPEL OVER.

GR. BOES

astrid
28 april 2003, 13:53
Dharma,

wat goed van je! Ik weet nog wel dat je twijfelde om er een te kopen, jij had nog een oud haarwerk liggen toch? Ik hoop dat je er mooi uitziet met je nieuwe haar.
:D
Ik was inderdaad ook benieuwd naar de maat, ik neem aan dat je average hebt besteld. Wel netjes dat je meteen bent geholpen. Ik twijfel nog over Marusha (directwigs.com) en Angelica (internationalwig.com). Beide zijn in echt haar te krijgen, duurt alleen wel 10-12 weken!

Ik ben zaterdag ook naar 2 haarzaken geweest en heb echt haar haarwerken gezien. Ook de verhalen waren verschillend, bij de een kon je alleen echt haar krijgen in monofilament, dus de kap is dan in z'n geheel glad. Of ze kon er mazen (gaten of zo) inmaken. Dat heb ik nodig omdat ik nog eigen haar heb, anders kan ik hem niet vastzetten. Kost ongeveer 1200 Euro en het duurt 6-8 weken. En bij de ander kon ik hem precies zo krijgen als wat ik nu heb (mono top en machinaal) en dan heb ik hem een week later! Nou dat begreep ik dus helemaal niet. Kosten waren ook nog eens 750 Euro, wat een schil zeg! Nou omdat het via het internet toch nog onwijs scheelt doe ik dat maar. Enige risico is dat hem niet mag retourneren omdat het speciaal gemaakt wordt. Weet iemand misschien waarom er zo'n verschil zit in de levertijd bij die 2 zaken waar ik ben geweest?
Nou als ik de knoop heb doorgekapt en het haarwerk in mijn bezit heb, laat ik dat ook weten. Ook de kleur moet nog uitzoeken. Het mag natuurlijk niet (teveel) verschillen van de kleur die ik nu heb. ok, ik hoor het wel van de maat en veel plezier met je nieuwe look!

groetjes Astrid

astrid
28 april 2003, 13:58
Hahaha,
ik moet er zelf om lachen, met doorgekapt bedoel ik natuurlijk doorgehakt! Goedemorgen.................!!
Oh ja, ik vergeet nog te zeggen dat die ene zaak haarwerken verkoopt van Aziatisch haar, wat dunner wordt gemaakt. Het vooelde heel zacht aan, het was alleen wat dikker. Maar je haarwerk kun je ook laten uitdunnen, dus dat ik niet zo'n probleem. En wat ik ervan begreep was dat je altijd dit type krijgt waar je ook in Ned. besteld, tenzij je anders wilt. Nou ik weet dan niet of ze je Remy/europees haar verkopen of dat het Aziatisch haar is wat uitgedund is.
Laterrrrrrrrrrrrrrrr.

Astrid

dharma
28 april 2003, 22:49
Hoi Boes en Astrid,
Ik schaam me dood als ik naar mijn typefouten kijk. (En dat terwijl ik voor mijn werk hele dagen achter de computer zit, hoop dat ik daar wat netter type!).
Boes, ik snap er niks van, je durft wel voor duizenden Euro's gelijk je eerste haarwerken van echt haar te bestellen, maar je durft niet op internet voor, zeg 125 Euro, de gok te wagen en een goedkoop synthetisch model te bestellen? De kleur is inderdaad niet makkelijk in te schatten, wat je op de foto's ziet kan heel anders zijn. Wat ik heb gedaan is ik heb via wigsupport, de Amerikaanse haarsite, een oproepje geplaatst waarin ik mijn eigen kleur omschreef en vroeg wie er ervaring had met de Amore (het merk dat ik heb besteld) kleuren. Ik kreeg toen veel en goed advies. Ik ben ook heel tevreden over de kleur.
Die wigsupport is zo ie zo een hele informatieve site.
Wat belangrijk is, is ook de maat van je hoofd. Petit, Average of Big. Mijn maten zijn verre van standaard. Sommige delen van mijn hoofd vallen onder zeer petit en andere weer onder average.
Sommige merken zoals Raquel Welch en Amore (Renee of Paris Collection) vallen klein als je daar de Average neemt en dat heb ik gedaan is het bijna petit. Andere merken vallen weer erg groot.
De binnenkant van de Amore is bovenop dubbel monotop en van achter gewoon het machinale bandjeswerk. Voor, boven het voorhoofd is een band van plastic om een tape op te zetten. Evt. kunnen er achter en opzij kammetjes gezet worden. Op het moment gebruik ik alleen een klein stukje tape aan de voorkant, dat voelt stevig genoeg, maar ik zit te denken om een comfy-grip te bestellen (een soort haarband die de pruik vasthoudt), want ik heb gelezen dat dat zowel erg veilig is, als dat het comfortabel is en je kan gewoon je eigen haar eronder houden.
Nog even dit: ik ben inderdaad heel blij met mijn nieuwe uiterlijk, vooral op straat, op mijn werk, with stangers zo gezegd, maar thuis gaat de pruik zo snel mogelijk af want ik vind het behoorlijk wennen zo'n ding op je kop de hele dag, heb veel last van kriebel, en af en toe ook hoofdpijn als hij lang opzit. Ben nu al huiverig hoe dat in de vakantie zal gaan, ik ga twee weken met een groepsreis mee en weet nog niet of ik dat met pruik (leuk om er goed uit te zien) of zonder pruik (een stuk relaxter, geen kriebel, geen hoofdpijn, niet broeierig) ga doen. Wat zouden jullie doen in zo'n geval?
Dharma

astrid
29 april 2003, 10:46
Ik weet het ook niet, het hangt ervan af met wie ik zou gaan. Of zij op de hoogte zijn van mijn haarwerk. Liefst als ik naar een warm land zou gaan, doe ik hem alleen in de avond op en de rest van de dag met die hitte zou ik een doekje omdoen. Maar ja als je gaat met merendeel onbekenden, ik ben nogal huiverig als die dat zouden weten. Je moet het afwegen, zou je het erg vinden als degenen die je niet goed kent het zouden weten. Of je hebt er lak aan, je bent wie je bent en ze nemen je maar zo. Zo'n held ben ik in ieder geval ook niet altijd. Ik schaam me gewoon soms bij bepaalde mensen en de andere keer maakt het me niet meer uit. Dan baal ik zo dat ik mijn best moet doen om het te verbergen. Heel veel succes Dharma! Laat weten wat je doet!

groetjes Astrid

astrid
2 juni 2003, 15:09
Ha meiden,

Na echt heel lang wikken en wegen, heb ik toch besloten om er een van echt haar te kopen bij een haarwinkel in Den Haag (niet waar ik de eerste heb gekocht). Het aanbod kon ik gewoon niet afslaan. Veel goedkoper dan normaal (€ 775.00). Al met al zou ik op het internet op € 650.00 komen. Ik dacht toen als ik er ooit iets mee heb, kan ik altijd teruggaan.
Mijn moedertje doet ook een bijdrage en ik krijg nog iets terug van de verzekering dus het zal me niet veel kosten. Hele aardige mensen, ik vraag me af waarom ik er niet eerder ben geweest. Het duurt 4-6 weken voordat ik hem heb en ze maakt hem op maat en als ik hem uitgedund wil hebben doet ze dat ook. Ik hoef niets bij te betalen. Ik ben blij, want mijn synth. wordt nu echt een beetje lelijk.
Schijterd ben ik eigenlijk he, die op het internet waren ook echt mooi, maar toch. Ik heb de mijne gezien in een andere kleur en een iets ander model, maar dat echte haar is zo mooi. Ik dacht voor die € 100.00 meer bestel ik het toch liever in Nederland.

Ik moet zeggen dat mijn eigen haar langzaamaan terugkomt (joepie) maar ik zal nog zeker een jaar denk ik met een haarwerk moeten lopen. :P

ok groetjes
Astrid

astrid
2 september 2003, 11:39
Hallo meiden,

Ben weer terug van lang weg geweest. Ik heb nu al een aantal weken een haarwerk van echt haar en bevalt prima. Ik ben er heel blij mee, hij moet alleen nog een keer goed geknipt worden. Het is inderdaad meer onderhoud, maar het blijft nu niet meer stijf staan. Hij is wel heel dik, maar dat moet de kapper voor me oplossen. Is er nog nieuws? Hoe is het met jullie?

groetjes Astrid

Do
6 september 2003, 10:12
Hai Astrid,

Laat het haarwerk wel SNIJDEN niet alleen knippen, zo valt een haarwerk van echt haar het meest natuurlijk.

Groetjes en fijn dat je er blij mee bent.

Do.

astrid
9 september 2003, 13:35
Ja ik ga naar een echte kapper, die doet het heel goed. Mijn vorige haarwerk had hij ook geknipt/gesneden, hoewel er niet veel vanaf hoefde.

ok groetjes Astrid

Mattie
30 december 2003, 22:36
hoi Dharma,

ben je al op vakantie geweest en heb je je pruik opgehouden?

Is nephaar broeierig dan een pruik van echt haar?
Of heeft het met het materiaal van het kapje te maken?