PDA

View Full Version : ontharing


Mallusid
17 december 2007, 17:24
Even een keer wat anders over haar erbij willen:D Ik wil er juist erg graag vanaf! (op mijn lichaam dan he)

Ik ben sinds mijn jeugd al erg behaard geweest en sinds mijn 13e/14e begon het op wat meer ongemakkelijke plaatsen te ontstaan. op mijn 16e kreeg ik lichte dons op schouders en bovenarmen. behalve op de bovenkant van mijn rug valt er verder niets te bespeuren. Dit is best vreemd want mijn vader is helemaal niet behaard.

Nu ben ik 18 en ik wil graag een IPL of laser behandeling Voor definitieve haar verwijdering. Ik heb informatie op het internet opgezocht en ik volgens die info ben ik geschikt voor een ipl of laser in gebied van mijn benen en mijn kont. Ik vertrouw het internet maar ik heb liever ook wat tips en advies van dit forum:) Kunnen jullie mij meer inlichten?

geennaampje
19 december 2007, 18:20
eej ik heb precies het zelfde probleem.
dat wil ik ook al heel lang IPL of laser behandeling
k ben pas 17 jaar maar k heb ook echt overal veelste veel haar
voel me nooit op me gemak.

ik zou ook wel wat meer info erover willen weten!

Demalish
19 december 2007, 23:54
Ik ben ook al een tijd opzoek (net 18 geworden) maar heb helaas moeten concluderen dat het gewoon veels te duur is voor mij op dit moment.
Voor een enkele laser behandeling van de schouders, rug o.i.d. kom je al gauw op 300-400 euro uit per behandeling... En dat moet vaak toch wel minimaal 8 behandelingen lang. 2500-3000 euro ben je vaak toch wel kwijt.

Maar als je het geld wel hebt zou ik gewoon eens googlen naar instituten in jouw omgeving die dit uitvoeren. Laser werkt vaak bij mannen wat beter dan IPL behandelingen overigens.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen (wat ik afgelopen zomer heb gedaan) om een keer of 3 langs de locale schoonheidsspecialist te gaan om je te laten harsen. Het doet even pijn, maar dan ben je wel een dag of 8-9 (bij mij dan tenminste, bij de meeste mensen duurt het zelfs langer) verlost van die rottige haren. En dat voor nog geen 25,- euri per "behandeling".

Mallusid
3 januari 2008, 16:48
Harsen lijkt me wel wat als er echte zwarte haren op mijn schouders of rug beginnen te groeien. Maar toch wil ik er graag definitief van af. Ik heb opzich wel genoeg geld en de prijzen voor ipl hoeven niet altijd hoog te zijn. Als je goed genoeg op het internet zoekt zul je zaken tegenkomen waar ze dit veel goedkoper doen.

En wat is een laserbehandeling precies?

Hanna
3 januari 2008, 16:55
Mannen,
Kijk even in de rubriek Hirsutisme. Daar is enorm veel info te vinden over ontharingsmethoden.

neda
24 januari 2008, 01:14
hey, ik kan je gelukkig wel helpen. Ik heb namelijk zelfde probleem gehad. Ik heb me armen bij turkuazbeautycenter laten laseren, en je wilt het niet geloven maar ik heb met 1 beh. al 50% haarvermindering gehad. En de haartjes die terug komen zijn heel dun en fijn ik zou het zeker doen. En ze zijn echt profissioneel je bent daar echt in goede handen. Ik geef je de internet site ik zou zeggen bel maar snel voor een intake gesprek hoe eerder je begint hoe sneller je ook klaar bent. En trouwens deze maand hebben ze ook actie prijzen dus bel maar ff. www.turkuazbeauty.nl

neda
24 januari 2008, 01:17
hey, dat is wel inderdaad beetje prijzig waar ik nu bezig ben hebben ze nu actieprijzen en dan kom je zeker veel veel goedkoper uit. En ik heb echt top resultaat bereikt het is het waard maar ik wil jouw graag helpen ik geef je die internetsite ik zou zeggen bel maar ff voor intake of voor informatie www.turkuazbeauty.nl (http://www.turkuazbeauty.nl)

neda
24 januari 2008, 01:20
Dames als jullie echt resultaat willen voor een redelijke prijs moet je echt naar turkuaz beautycenter gaan . Ik heb echt een goed resultaat bereikt en het was pijnloos ook. De site is www.turkuazbeauty.nl (http://www.turkuazbeauty.nl) kijk maar snel en bel voor informatie. Het is echt een fijn gevoel om van ongewenste haren af te zijn ik adviseer iedereen om het te doen.

Steven76
24 januari 2008, 02:20
Dat ruikt naar reclame :(.

neda
24 januari 2008, 12:06
Ik wil ze alleen maar helpen hoor ik heb mijn resultaat gezien. Emn het is echt lekkere gevoel om haarloos te zijn