PDA

View Full Version : Intake bij WIT slecht bevallen


Josine
20 februari 2008, 16:48
Hallo lotgenoten,

Ik ben nieuw hier, 22 jaar en heb last van meer haar dan nodig is op bepaalde plekken.

Ik ben vorig jaar al eerder behandeld bij verschillende instellingen, maar heb deze behandelingen (laser met LightSheer Diodelaser) nooit afgemaakt ivm verhuizing en het stoppen van een huidtherapeute. Ik heb niet goed kunnen zien of de in totaal 4 behandelingen enig effect hebben gehad.

Ik ben nu weer opzoek naar een nieuwe specialist die mij regelmatig kan behandelen. Ik ben pasgeleden naar WIT in Rotterdam geweest en wil jullie even kort mijn indruk laten weten:

Intake werd gedaan door 2 jonge Tandheelkunde studentes. Ze waren niet gespecialiceerd, maar hadden wel, ik citeer: 'een cursus en een toetsje' gedaan en hebben de elos machine sinds een jaar.
Ik zou 5-10 behandelingen nodig hebben (zonder dat ze ook nog maar naar alle plekken gekeken hadden).
Na het invullen van die vragenlijst over ziektes etc. zijn er op mijn gezicht en buik 3 testflitsen gedaan. De machine werd vlot ingesteld (zonder warmdraaien?) en meteen werden wat waarden ingetikt van 30,34 en 39 J/cm2. Stel dat ik er agressief op zou reageren, zou het achteraf niet meer goed te bepalen zijn van welke waarde dat komt, aangezien er niets is afgetekend of foto's zijn gemaakt.
Ik moest overigens zelf vragen hoe ze deze bepaald had en ze antwoorde doodleuk dat er bij sommige mensen wel korsten kunnen ontstaan. Daar zit je dan!!
Gelukkig was dat bij mij niet het geval en ik had niet het idee dat er enig verschil zat tussen de waarde en in tegenstelling tot de laser voelde ik hier bijna niets van (zal er ook wel mee te maken hebben gehad dat ze het op plekken deed waar ik alleen lichte haren heb).
Ze houden zich sterk vast aan de opgegeven prijzen en combinaties waren ondenkbaar. Zo wilde ik ook een prijs weten van een gebied dat niet op de prijzenlijst stond. Hier hadden ze niet direct een antwoord op. Toen ik vroeg of ze dan in dat jaar nog geen klanten hadden gehad met dezelfde vraag, waren ze even stil.
Misschien doen ze hun werk uitstekend, maar ik had geen goed gevoel bij hun werkwijze die absoluut niet betrokken overkomt.

Ik heb binnenkort een intake bij Korpos, daar weten de mensen als het goed is wel waar ze het over hebben.

Groetjes J.