PDA

View Full Version : welke haarwerkspecialist?


the searcher
21 maart 2003, 14:02
Beste mensen,

Ik ben niet de enige die deze vraag stelt, maar ik ben een man en heb nu reeds ruime ervaring met het dragen van een haarwerk.

Heb eerst bij haarinstituut Nederland gezeten en zit nu bij hairconsultancy in Bussum.

Er worden relatief positieve zaken over hairconsultancy gemeld en ik kan uit ervaring zeggen dat je er goed behandeld wordt (saskia is zakelijk maar redelijk).

Ik heb echter wat vragen over de kwaliteit van haarwerken. Ik heb werkelijk alle threads doorgepluisd en darbij komen steeds twee namen erg positief naar voren wat betreft haarwerken voor mannen:

Topfusion in Eindhoven en een zaak in Woerden.

Ik ben van plan daar eens een kijkje te nemen om met eigen ogen te zien hoe hun haarwerken eruit zien.

Toch heb ik ook een aantal vragen. Wanneer je op televisie kijkt naar haarwerkdragers als de op dit forum al eerder genoemde Helmut Lotti etc. Dan moet ik eerlijk bekennen dat zij een veel minder zichtbaar harwerk dragen dan ik heb. Ook in mijn directe omgeving zie ik jongens waarvan ik weet dat ze een haarwerk dragen (voorheen kaal, nu ineens een volle bos), maar waarvan ik het zelfs niet kan zien. Waar the hell halen deze mensen hun haarwerk vandaan?

Je kunt nog zoveel verschillende wensen hebben, maar er moeten toch gewoon zaken zijn waar het perfecte haarwerk te koop is? (ken je de film 'my best friends wedding? Die vent die die homo speelt (speelt ook in die fil met Madonna) heeft ook een haarwerk op, echt haast onzichtbaar).

Dus mensen kom heel gericht met namen van zaken met goede (mannelijke) haarwerken. Alvast heel erg bedankt.

Groet 'the searcher'