PDA

View Full Version : Shampoo voor haarwerk


Hil
19 maart 2003, 08:42
Hoi

Weet één van jullie een goede shampoo voor het haarwerk?
Ik had "natuurlijk"altijd die dure die Zantman zelf verkocht
(Kerastase)maar volgens mij zijn er best wel goedkopere en net zo goed als Kerastase.
Gebruik nu iets van L'Oreal.
Of hebben jullie nog tips welke ik absoluut beter niet kan gebruiken?

mmmboyyy
22 april 2003, 22:25
He hallo,

Het is belangrijk dat je een goede shampoo voor je haarwerk gebruikt. Kerestase is een hele goede shampoo. Deze shampoo heeft n.m. naast reinigende ook voedende werking op het haar. Aangezien de haren op het haarwerk niet meer leven en niet vet kunnen raken door de natuurlijke vetten uit de haarzakjes is het noodzakelijk een shampoo te gebruiken die herstellende werking op het haar hebben.
Er zijn natuurlijk meerdere merken die goed zijn. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat de shampoo die uit eigen fabriek van de haarwerk specialist komt, troep is. Ik weet namelijk dat bijvoorbeeld K33 vaten shampoo uit Turkije importeert en deze vervolgens door eigen medewerkers in hun eigen flessen overgieten. Deze shampoo van K33 is zelfde shampoo die je bij de WIBRA kunt kopen. Daarom willen ze dat je 2 keer per dag je haarwerk nat spuit met conditioner. Zodat het haar niet uitdroogt en vervolgens afbreekt. Als je haarwerk uit 100% echt haar bestaat moet je zeker een goede shampoo zoals, kerestase, elseve of elvieve van loreal. Gebruik 1 keer in de week een voedingrijke haarmasker. Zo blijft je haarwerk mooi en glanzend.

Ik gebruik zelf Loreal Elvieve shampoo, creme spoeling en 1 keer in de week loreal masker. Voorheen ook kerestase gebruikt. Qua kwaliteit heb ik geen verschillen gemerkt qua prijs wel. Loreal kost ongeveer 3,50.

Dus goede shampoo daarna een creme spoeling en 1 keer in de week een masker.

Succes.

Do
25 juni 2003, 17:19
Hai,

Het ligt maar helemaal aan het soort haar wat in je haarwerk is verwerkt en wat je met een shampoo/product wilt bereiken.

Kerastase vind ik absoluut een goed merk alleen heb ik voor het zachter maken van het haar met Dove veel betere resultaten. Als je wat meer volume wil hebben plus stevigheid dan zou ik de pigment van Kerastase pakken en voor meer volume Loreal Elvieve plus een leave-in product (cremevoeding die je niet uit hoeft te spoelen)

Er zijn natuurlijk meerdere merken die goed zijn. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat de shampoo die uit eigen fabriek van de haarwerk specialist komt, troep is.

ABSOLUUT MEE EENS!!!!! Ik persoonlijk koop NOOIT de eigen merk artikelen van een haarspecialist. Mijn ervaring is dat ze niets beter zijn als de bestaande producten maar wel veeeeeeeeeeeeel duurder.

Gr. Do

hazel
25 januari 2006, 14:48
haai,
ik gebruik vaak pantene(de groene),m'n haarwerk specialist zei dat deze goed is omdat 't een laagje om je haar brengt,verder gebruik ik ook nog herbal essencis(volgens mij schrijf je 't anders),eigenlijk alleen maar omdat 't lekker ruikt,hoewel ik er ook wel meer glans van krijg,van loreal gebruik ik soort olie voor glans,eigenlijk probeer ik altijd van alles..........x hazel :D

cyberhairman
2 februari 2006, 18:17
Ik gebruik altijd Andrelon Hop shampoo, en dan daarna een goedkope Sanex conditioner... die maakt het echt helemaal zacht :)

groet!

Salvamia
2 februari 2006, 21:03
Mildeen van de Aldi met andrelon conditioner :D

H.de Wit
6 februari 2006, 23:22
Ja wat is goed!!!!

Niemand kan dat goed aangeven
Mijn vrouw is zelf kapster en geeft altijd de voorkeur naar een duurdere shampoo.
Alleen is het wel dat de shampoo goed moet zijn.
Dan zeg ik nogmaals wat is goed.
Wat je zelf het beste lijkt en waar je prettig mee shampooneerd.

Ik heb alles geprobeerd en ben ik erachter gekomen dat de goedkoopste tot de duurste niet veel uit maakt.
Toch gebruik ik zlef vanuit de kapsalon de GOLDWELL moet zeggen is een aanrader wordt niet dof en wordt ook niet kroesig.
Maar is wel een prijs kaartje ik heb de mazzel dat het mij niet veel kost.

Maar 1 ding was het niet te vaak was het max. 1x per week en gebruik je veel gel zoals ik smeer er graag veel in dan gebruik ik de volgende dag weer water om het weer opnieuw te stylen.

Succes !!!

boes
28 mei 2006, 18:52
Ik heb velerlei shampoos uitgeprobeerd. Fructise meuk enzo. en dat vruchtengedoe. Het werd stro en nog eens stro. Met cremespoelingen ben ik ook wel huiverig en gebruik dat ook niet omdat het kan ontknopen in het haarwerk. Ik zelf draag nu nog steeds haarwerk dat is aangeschaft in feb 2004. En is nog prima. Wat ik nu gebruik: jawel, hier komt ie: Baby Zwitsal anti klit shampoo. Deze voorkomt dat het stro wordt en geeft een soepel effect.

Heb uiteraard ook die guhl sprays enzo geprobeerd. Ook allemaal bagger! Kost enorm veel poen en is bij sprayen even resulterend in soepel waarna de reactie ontstaat alsof je er halve bus haarlak ingespoten zou hebben. Maar dit is dan mijn ervaring. Ik pleit enorm bij Zwitsal. gr

emanuel
29 mei 2006, 17:00
Leuk Heidi !................................................. ..........