PDA

View Full Version : Wie kan me een tip geven of helpen?


WendyM
20 december 2001, 22:28
Hallo allemaal,

Ik heb een vraagje. Ik ben Wendy en ben 24 jaar. Toen ik ongeveer 17 was heb ik last gehad van overbeharing op mijn bovenarmen, borst en buik. Ik ben toen via huisarts en dermatoloog bij een specialiste op haargebied terecht gekomen. Er zijn een heleboel onderzoeken gedaan. Hormoonspiegels etc. Alles was in orde. Ik ben toen gestart met de Diane-pil en heb ook een tijdje hormoontabletten geslikt. De Diane-pil slik ik nog steeds maar de hormoontabletten niet meer. Dat is dan ook niet echt mijn probleem meer. Van de overbeharing heb ik dan ook geen last meer.
Maar nu komt mijn probleem. Ik heb al heel erg lang heel erg fijn, dun en slap haar. Het is niet zo dat het uitvalt. Je kijkt zo ongeveer dwars door mijn haar heen en ik schaam me hier heel erg voor. Er wordt me ook heel vaak gevraagd of ik een ziekte heb... Ik word er zo verdrietig van. Ik zit er nu toch over te denken er toch weer mee naar de huisarts te gaan.
Is er iemand die me hierover een tip kan geven? Of weet iemand wat ik zou kunnen hebben?

Groetjes,
WendyM

Knurft
28 december 2001, 16:17
Wellicht dat een vitamine B-complex op recept kan helpen. Heb wel eens gehoord dat vrouwen hiet wat baat bij kunnen hebben. Verder zijn er stylingproducten die je haar iets voller/dikker kunnen maken.

Succes!

WendyM
31 december 2001, 11:16
Sorry maar wil hier toch nog even op reageren. Die stylingsproducten heb ik denk ik allemaal al tig keer gebruikt. En die werken dus niet. Als dat het geval zou zijn zou ik niet zo wanhopig zijn. Dus helaas... die valt af... Vit. b? Misschien toch de moeite waard om te proberen. Bedankt voor de tip.

WendyM

Rocco
14 januari 2002, 13:51
Hoi Wendy.


Tip: gebruik FOLLIGEN therapy spray

Zeer hoofdhuid en follicle stimulerd.

Te bestelen via www.hairlosstalk.com. Betrouwbare site en het product komt ook nog es ...daadwerkelijk bij je aan;) .


Groetjes

Savior
3 februari 2002, 13:39
Hoi Wendy

Dun haar en haaruitval (niet op jou van toepassing maar toch het vermelden waard) komt bij vrouwen vaak door een grote mate van stress en een tekort aan bepaalde vitamines en bouwstoffen. Het eerder genoemde vitamine B is vaak 1 van de zaken die men te weinig binnen krijgt.

Daarnaast zeg je dat je mdicijnen slikt tegen overbeharing. Had je ook al heel dun haar voordat je hiermee begon. Het klinkt namelijk logisch dat dit medicijn niet alleen effect heeft op lichaamshaar maar ook op hoofdhaar. Haar is immers haar en als je een middel slikt om de groei op de ene plaats tegen te gaan dan zal dat ok zeker op de andere plek zijn gevolg hebben.

Enne wat je zeker even moet doen is gewoon even bij de huisarts binnenstappen. Die verwijst je wel door. Er even naar laten kijken kan immers nooit kwaad.

Ik wens je in ieder geval heel veel succes en hoop dat het allemaal weer goed komt.