PDA

View Full Version : Ac-therapie


cicco
28 april 2008, 15:23
Hallo iedereen,
ben juist via een duits forum op de volgende site beland http://www.ac-therapie.de/index.html heb het in de zoekfunctie ingegeven hier op het forum, maar helaas niets gevonden.Weet iemand hier misschien meer over?Volgens de site zou spanningshaaruitval de meest voorkomende oorzaak zijn voor haaruitval?Het zou door de permanente spanning van de hoofdhuidspieren komen.Deze spieren zouden door bv stress of concentratie samenspannen en zo de onderliggende bloedvaatjes klemmen en zo de toevoer van zuurstof en bloed verminderen of stoppen.Zij beweren dat de medicinale behandeling reeds na enkele dagen de hoofdhuid terug volledig ontspant en dat na een aantal weken de haaruitval zou stoppen en dat er weer nieuwe haren zouden groeien???

Rob000
28 april 2008, 22:22
Klinkt logisch

AnthonieH
28 april 2008, 23:30
Het klinkt niet erg waarschijnlijk, er lopen zat bloedvaatjes ook over de bovenkant van die hoofdhuidspieren.

Bovendien betwijfel ik of spanningshaaruitval de meest voorkomende reden is voor uitvallende haren. Ik denk zelf nog steeds meer aan erfelijke factoren. Anders zou de oplossing simpel zijn ... botox :cool:

Rob000
29 april 2008, 15:51
Botox voor wat Anthony?

Dundee
1 mei 2008, 15:08
Botox voor wat Anthony?

Om de spiertjes lam te leggen ..en dus ook de spanning ..Botox legt 'tijdelijk' de spieren lam door inspuiting (in de spier) .....zo worden ook de rimpels in je gezicht behandeld ...