PDA

View Full Version : Vraag aan DO! en anderen


the searcher
9 april 2003, 12:10
Beste Do,

Ik ben het forum reeds overgegaan en kan maar niet tot de juiste keuze komen.

Ik zit momenteel bij Hair consultancy in Bussum. Over de service en klantgerichtheid ben ik erg tevreden. De kwaliteit (en vooral de onzichtbaarheid) van mijn nieuwe haarwerk vind ik echter onder de maat. Zij zijn het hier mee ens en ik rijg zelfs een compleet nieuw haarwerk.

Toch twijfel ik om over te stappen naar een ander haarwerkbedrijf. Ik als haarwerkdrager zie natuurlijk vvrij snel wanneer iemand een haarwerk draagt (let er gewoon op). Toch zie ik de laatste tijd gewoon mensen waarvan ik weet dat ze een haarwerk dragen (voorheen kalend, nu ineens een volle bos) waarvan ik het zelfs niet eens zie.

Het is voor mij natuurlijk onmogelijk om naar die persoon toe te stappen en te vragen waar hij in godsnaam dat haarwerk vandaan heeft.

Ik ben dus eigenlijk op zoek naar een haarwerkbedrijf waar de haarwerken echt top zijn. Je noemt zelf bedrijven in Woeren en Eindhoven. Zijn dit ook daadwerkelijk de beste haarwerkbedrijven?

Waar vindt je haarwerken voor mannen die (nu even onafhankelijk van wat je wensen zijn) (bijna) onzichtbaar zijn en die tevens niet heel erg veel onderhoud vereisen of slijtage vertonen.

Bestaat dit uberhaupt? Geld vindt ik wat dit betreft van ondergeschikt belang.

Do, alvast heel erg bedankt,

tukker

Do
9 april 2003, 22:02
Hai,

Waarom meteen op zoek naar een andere specialist en wacht je niet eerst even af totdat het nieuwe haarwerk klaar is? Ze hebben je gelijk gegeven dus het nieuwe haarwerk moet beter zijn.

Diegene die een nieuw( mannen)haarwerk heeft besteld bij Haartendens is Chris, lijkt me een goed idee om hem over een paar weken even aan te spreken om te vragen hoe het hem bevalt.

Voor een mannenhaarwerk van Topfusion kun je bij Salvamia terecht die is hier zeer tevreden over.

V.w.b. mijn mening, tja dat is erg moeilijk. Iedereen heeft andere eisen en wensen en of een haarwerk goed is of niet kan alleen jij bepalen. Ik zou zeggen maak eens een afspraak met een bedrijf voor een informatiegesprek.

Als je iets wilt wat weinig onderhoud vraagt zul je over moeten stappen op een synthetisch haarwerk dat vergt veel minder onderhoud dan "echt haar".

Gr. Do.

the searcher
11 april 2003, 17:26
Do,

Bedankt voor je reactie en je duidelijke antwoord.

Ik wacht inderdaad af, want ik ben eigenlijk heel tevreden bij hairconsultancy in Bussum. Het feit dat zij er werk van maken verdient ook gewoon een pluim.

Begrijp je dan toch dat ik voor mezelf voortdurend op zoek ben naar het beste?

Wat dat betreft is het gewoon jammer dat wij elkaar onze 'oplossingen' nooit in levende lijve kunnen tonen. Wat de een perfect vindt, is voor de ander weer niets. jij gaf dat al eerder aan en ik ben het daarmee volkomen met je eens.

Waarom ik je verder aansprak is het feit dat jou manier van schrijven mij gewoon een goed en vertrouwd gevoel geeft. Daarmee wou ik je even complimenteren.

Het lijkt me inderdaad erg interessant om over enkele weken te horen hoe het haar werk van Chris van haartendens bevalt.

Chris, zou jij je ervaringen binnenkort op deze site kunnen zetten?

Alvast erg bedankt,



groet the searcher.

Priya
21 mei 2003, 11:55
ja Haartendens! daar heb ik een klant zien lopen die moest wel een haarwerk hebben, maar echt dat je dat niet kon zien, en ik zie snel iets:D