PDA

View Full Version : haarwerk kruipt


Annelies
30 april 2003, 20:56
Hallo allemaal,

Ik heb een haarwerk van echt haar (45 cm lang, blond). Toen ik het haarwerk vorig jaar kreeg kroop het eigenlijk praktisch niet, terwijl het nu eigenlijk niet anders doet.
Als ik mijn haar een klein uurtje los heb, begint het in de nek in de klit te raken en wordt het na verloop van tijd zo'n klit dat het mijn haarwerk gewoonweg omhoog duwt.

Ik gebruik Silk Therapie van Farouk wat maar even helpt. Het lijkt in het haar te trekken en toch weer niet.

Heeft er iemand een goede tip voor mij? Waardoor zou dit komen? Staan de schubben te ver open en moet het een keer behandeld worden of zouden de haren op z'n kop erin gezet??

Alvast bedankt, misschien dat ik het binnenkort weer eens los kan dragen..

groetjes Annelies

Do
25 juni 2003, 15:56
Hai,

Dit probleem komt vaker voor met echt haar en kan worden veroorzaakt door "openstaande"of beschadigde haarschubben, "baardharen" die op het haarwerk zitten of haar wat niet goed Remi is gemaakt.

Je kunt blijven klieren met producten maar dat heeft totaal geen zin hier moet een chemische behandeling (veredeling) aan te pas komen die alleen je haarspecialist kan uitvoeren. Vaak volstaat een korte veredeling (minder schadelijk dan een 24 uurs veredeling).

Gr. Do.

boes
2 juli 2003, 08:52
Lekker, waar iemand dus zijn bloemkook in had kleven, kanik gedeeltelijk op mijn kop hebben?


Dat meen je niet

gr. Boes

Do
2 juli 2003, 11:45
Lieve hemel!!!! Daar is ze weer met haar droge opmerkingen hoor Whahahahahahahaha. Boes jij wordt met de dag gekker!!!!!

Gatverdamme!!!! iemand zijn baardharen in je pruik. Als ik eraan denk wordt ik al helemaal misselijk!!!!!!! (Je weet nooit waar die baard allemaal in heeft gezeten brrrrrrrrr)