PDA

View Full Version : nieuw hier


zilverspar
23 september 2008, 11:31
Hallo allen,

Door te googelen ben ik op dit forum terecht gekomen, ik had nooit gedacht dat ik nog eens zou zoeken op ontharingen van mijn lichaam(sdeel). Sinds ik gestopt ben met de pil is het zover, ik krijg haar waar ik het niet verwacht en ook zeer zeker niet op prijs stel. Schrik er werkelijk waar van. Ik heb nu flinke overbeharing op mijn kin en wat op mijn bovenlip. OOk wel op mijn benen maar dat vind ik niet zo'n probleem (dit epileer ik).
Maar goed, in het gelaat dat is anders wat natuurlijk. Ik ben echt dagelijks aan de gang met een pincet en ben er helemaal zat van. Sinds 3 maanden ben ik aan de Bioxet gegaan en dat helpt me wel iets maar goed, de 10 maanden zijn nog niet voorbij zodat ik er nog niet echt over kan oordelen maar het is niet zo duur dus was voor mij het proberen wel waard.

Onlangs was ik bij een schoonheidsspecialiste om een eyeliner te laten tatoueren en zij wees mij op mijn overbeharing, ik zou zelfs in aanmerking komen voor een doorverwijzing van mijn arts......nou daar schrok ik wel van hoor, ineens was het zo euh......echt zeg maar. Niemand heeft het ooit zo direct tegen me gezegd, wel dat ik wat bultjes op mijn kin heb ivm het trekken met mn pincet.

Ze stelde laseren voor en een deel verwijderen met electrisch epileren, tja geen idee wat het allemaal inhoud. Zo kom ik nu dus hier terecht, heb er geen enkele ervaring mee. Ga dit forum eens helemaal uitdiepen om heea te verkennen over diverse technieken. Als iemand wat tips/ervaring heeft hoor ik het graag.
Ik heb een hele bleke huid met best veel harde haren, sommigen zijn zwart, sommigen zijn spierwit (lijken doorzichtig). Verder nog wat donkere zachtere haren.

Het is alleen al heerlijk om eens even te communiceren met mensen die (bijna) hetzelfde doormaken en die herkenning hier is echt fijn.

padje
23 september 2008, 11:39
Nou, je zult op dit forum in ieder geval genoeg informatie kunnen vinden over elektrisch epileren en laseren, en de ervaringen ermee!

Je bent zeker niet de enige met het probleem. Maar door wat geschiedenis op dit forum te lezen kun je je denk ik wel goed orientieren wat voor jou de beste manier is om de overbeharing aan te pakken.
Is voor iedereen anders natuurlijk. Ligt eraan hoe erg je er mee zit, welke kleur je overbeharing is, of je de middelen hebt om laser of iets anders te betalen..

Het is in ieder geval fijn dat je dit forum hebt gevonden! Ik heb zelf erg lang moeten googlen voordat ik eindelijk op haarweb stuitte.
Op andere forums over algemene lichaams'problemen' was hoogstens een topic over het harsen van je bovenlip.

zilverspar
23 september 2008, 11:46
Hallo Padje,

Ik zit er wel mee, tenminste ik begin er steeds meer mee te zitten. Financieel gezien is het geen probleem maar ik wil wel iets goeds, geld weggooien kan altijd nog natuurlijk. Daarom ben ik nu aan de Bioxet, postje kost 29,95 en doe er al 3 maanden mee en denk dat ik over een aantal weken aan een nieuwe toe ben.

Ik vind het wel moeilijk om een weg te vinden in de vele ontharingmethodes die aangeboden worden hoor.