PDA

View Full Version : Bekende "koppen" en hun haaroplossingen


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Francis
9 juni 2003, 02:24
Omdat er blijkbaar toch ook wel een heleboel "bekende" mensen last hebben van haaruitval, wou ik via dit topic graag wat namen verzamelen van bekende kalende personen, en de oplossingen die zij blijkbaar gevonden hebben.
Vermist dat "bekende" mensen regelmatig in de media komen, kunnen misschien de oplossingen die zij gevonden hebben, een voorbeeld zijn voor ons en ons verderhelpen in het gevecht tegen het kaal-worden...

Hier is alvast mijn lijstje (aanvullingen zijn zeer welkom):
- Gerard Joling: 2 transplantaties Laser Aesthetic + extensies
- Raymond van Barneveld: 1 of 2 transplantaties Laser Aesthetic
- Jeroen Smits: 1 transplantatie Laser Aesthetic
- Dick Advocaat: 3 transplantaties Laser Aesthetic
- Henk Houwaert: 1 transplantatie Laser Aesthetic (misschien wel het beste resultaat ooit gezien?)
- Eddy Wally: 1 transplantatie Laser Aesthetic
- Alan Williams (zanger The Rubettes): 1 of 2 transplantaties Laser Aesthetic
- Johan Museeuw: haarwerk "Haarwerken Smets"
- Jacques Vermeire: transplantatie
- Bruno Wijndaele: waarschijnlijk meerdere transplantaties
- Fred Bekky: haarwerk
- Elton John: eerst transplantaties, momenteel ... (???)
- Tina Turner: een vorm van kunstharen ingeplant in de hoofdhuid via kleine kanaaltjes
- Sting: waarschijnlijk niks, maar opvallend is wel dat hij toch meer haar lijkt te hebben nu, anno 2003, dan in de periode toen hij nog bij "The Police" speelde...
- Mel Gibson: single follicle grafting
- Arnold Schwarzenegger: single follicle grafting
- ...

Robster
9 juni 2003, 12:58
Heeft Johan Museeuw een haarwerkje?! Goh.. dat wist ik niet. Wel grappig om te lezen wie er allemaal wat heeft laten doen. Gaan er ook niet geruchten dat Ben Affleck een toupetje draagt?!

Groetjes
RObster

Robert18
4 oktober 2003, 19:25
Hoe weet je of Arnold Schwarznegger een transplantatie heeft gehad? Is dan wel erg goed gelukt!

Pat
7 oktober 2003, 23:25
Elton John heeft een haarwerk en Ted Danson (Sam Malone uit Cheers, 3 men and a baby) heeft toupet.

Francis
8 oktober 2003, 22:31
Ik meen me te herinneren dat ik destijds (nog voor dat ik zelf haarproblemen had) gelezen heb dat Elton John miljoenen geïnvesteerd had in een chirurgische ingreep om terug haar te hebben... Maar blijkbaar zal dat dan ook niet gelukt zijn, vermits je zegt dat hij een haarwerk draagt...

pindakaas
2 november 2003, 21:32
Zat vanmiddag ff darts te kijken..... Maar die Raymond van Barneveld kan ook wel weer een Htje gebruiken.... Met alle respect voor de mensen met een HT hier, maar ik snap niet dat die van Barneveld daar gelukkig mee is...

Pat
3 november 2003, 01:35
Maar al zie je hem zitten in die commercial van Laser dan ziet het er opeens wel redelijk vol uit. Echt 100% getruct, toppic of weet ik wat. Maar in elk geval veel meer dan wanneer je hem met zn pijltjes in de weer ziet

jornkielman
22 november 2003, 02:44
Heb je HAns van BReukelen woensdag gezien??

Johnny
22 november 2003, 20:32
Over mensen uit de voetballerij gesproken: Dennis Bergkamp is al jaren aan het kalen, maar op de een of andere manier zet het niet door bij hem, hoewel het wel frontaal is. Ik ben benieuwd wat hij allemaal gebruikt (het begint wel een beetje een roddelrubriek te worden, maar zo was ie al begonnen:) )

jornkielman
24 november 2003, 10:49
Klopt, bij Bergkamp wil de kaalheid niet doorzetten. Kan best hoor dat het niet door gaat zetten biij hem.

Mille
7 januari 2004, 00:41
wat heeft Frits Barend dan van Barend & van Dorp?

want als je goed kijk naar hem, wanneer er een spot light op zn boven haar zie je duidelijk minder dichtheid en de klassieke kaalheid lijn.

smoothman
6 maart 2004, 02:50
Als er 1 iemand ijdel is dan is Elton John het wel. Schatrijke man en uiteindelijk overgestapt op een haarwerk. Hij was 1 van de weinige die altijd liep te klooien met zijn haar. Dit bewijst toch weer dat een hoop niets werkt! En zo zijn er meer rijke beroemde mensen met haarproblemen. Zou Arnold Schwarzenegger eigenlijk ook een haarwerk hebben? Dus denk na als je weer zo'n prachtige advertentie ziet met al die mooie beloftes dat je je haar weer terug krijgt.

Haarmannetje
6 maart 2004, 10:39
Beroemdheden zijn uiteindelijk ook maar gewoon mensen en hebben dus ook te kampen met menselijke problemen. Een deel van de heren onder hen hebben te maken met kaalheid. De één probeert er iets aan te doen: Elton John, Arnie Swartzenegger, Pierce Brosnan. De ander interesseert het niet zoveel en laat het komen zonder bezwaar: Ed Harris, Bruce Willis, Nicolas Cage.

Hoe dan ook, de vraag is en blijft: in hoeverre zijn hun pogingen succesvol? We weten allemaal dat de huidige middeltjes alles behalve 100% werken. De bekendere oplossingen werken sporadisch en/of maar half. Met andere woorden: er is geen gegarandeerd middeltje. Ik denk dat veel kalende beroemdheden vooral gebruik maken van haarwerkjes en anders wellicht implantatie, waarbij uiteraard het geimplanteerde haar door haarspecialisten op de set in uiterste conditie gebracht worden voor een korte opname.

Vergelijk overigens onze eigen Ludo Sanders in GTST. Ik zou toch zweren dat hij op een gegeven moment behoorlijk kaal werd en opeens een aflevering later had hij bovenop het weer helemaal vol. Maar toen ik hem een paar dagen later live in één of ander praatprogramma zag, was duidelijk zijn hoofdhuid weer te zien. Je kunt er dus van uitgaan dat er alleen voor de opnames van GTST even snel iets met zijn haar wordt gedaan (verdikking, haarwerk, of wat dan ook).

Conclusie: het is weer de showbizz die mensen panisch voor kaalheid maakt. Het lijkt er wederom op, dat de bekende mensen als goden leven en er ook zo uitzien, maar niets is minder waar. Het is allemaal nep en ik denk dat de vrees voor kaalheid vooral hier van afgeleid is en dat is een kwalijke zaak.

zucht
22 maart 2004, 23:32
Haarmannetje,

Het klopt wel wat je zegt. Uiteraard komt de angst voor een kale knikker door het feit dat de alomtegenwoordige media het beeld van de perfecte man/vrouw spuien. Maar dat je de oorzaak kent neemt niet weg dat je wel in die verblinde maatschappij moet leven waar mensen je zelfs zonder dat ze het zelf beseffen op je uiterlijk beoordelen. Hoewel ik zelf kalend ben, betrap ik me er nog vaak op dat ik jonge mensen met vergevorderde kaalheid systematisch in het vak van oudere mensen schuif. Ik schaam me wel eens ik dat besef maar het toont mooi aan hoezeer we allen geindoctrineerd zijn en hoe we ons helaas aan die realiteit moeten conformeren OF aanvaarden dat mensen ons verkeerd inschatten. Vraag is of je non-conformistisch genoeg bent om bv. te aanvaarden dat bij een sollicitatie je uiteindelijk de baan aan iemand anders moet laten omdat in je in het hoofd van de interviewer met je kale kop niet beantwoordt aan het beeld van de jonge 'go-getter' die ze zochten of dat je toch helemaal niet bedeesde charmerende manager kan zijn zonder een grijze zijstreep op je hoofd.

Zucht

nobody
24 maart 2004, 15:01
Haarmannetje,
Het klopt wel wat je zegt. Uiteraard komt de angst voor een kale knikker door het feit dat de alomtegenwoordige media het beeld van de perfecte man/vrouw spuien. Maar dat je de oorzaak kent neemt niet weg dat je wel in die verblinde maatschappij moet leven waar mensen je zelfs zonder dat ze het zelf beseffen op je uiterlijk beoordelen.
Zucht

Even los van het feit dat dit perfecte mediabeeld volgens mij de laatste tijd veel meer speelt dan vroeger lijkt het ook steeds meer geaccepteerd om iemand aan te vallen op het feit dat hij/zij hier niet aan voldoet. Wat dat betreft zijn we in Nederland op dit moment niet echt lekker bezig volgens mij :-/

jornkielman
26 maart 2004, 17:34
ludo=volluma en/of toppik

Boris
27 maart 2004, 18:53
Oke, maar dat er acteurs en artiesten zijn met veel meer geld dan wij, maar wel haarproblemen hebben betekend niet dat er niks aan te doen is. Het gaat ook, en hier heb ik (en heeft The Stig ook) al aardig wat posts over geplaatst ook om je lifestyle. Roken, drugs, veel seks, stress, anti-depressiepillen, slaappillen en de hele teeringzooi voor een ongezond en onregelmatig leven.

Mijn stellng is dan ook dat we gewoon ons helemaal niet moeten vergelijken met artiesten! Je moet je eigenlijk met niemand vergelijken als het gaat om uiterlijk, en als je dat dan toch graag wil doen , doe dat dan met mensen uit je omgeving.

zucht
27 maart 2004, 20:24
Yup... ieder is anders. Er zijn veel mensen (ook met veel geld) die er geen moer om geven dat ze kalen. En eerlijk gezegd hebben sommigen zo een karakteristieke kop dat je ze al vaak moet zien voor je uberhaupt op hun haar gaat letten ;)

pizzacat
31 maart 2004, 21:52
veel mensen staat het ook helemaal niet slecht... moet je eens weten wat ze in de showbizz met Toppik en andere haarvullers aan t kloten zijn...

trouwens iemand die zich ontzettend zorgen ergens over maakt, wat dan ook, heeft altijd minder uitstraling dan iemand die zich geen zorgen maakt. acceptatie is een hele belangrijke...met in t achterhoofd het gegeven; hoe langer t duurt des te dichter bij de oplossing ;)

en nu gaat ik weer studeren.

berre
9 april 2004, 07:30
kennen jullie in nederland vast ook ,Johan Museeuw de bekende bel. wielrenner,Helmut lotti de bekende bel. zanger zijn 2 bekende mensen en drager van haarstukjes ,bij beide vind ik het wel geslaagd.Allezins een stuk beter dan good old Elton.

zucht
9 april 2004, 22:23
kennen jullie in nederland vast ook ,Johan Museeuw de bekende bel. wielrenner,Helmut lotti de bekende bel. zanger zijn 2 bekende mensen en drager van haarstukjes ,bij beide vind ik het wel geslaagd.Allezins een stuk beter dan good old Elton.

Draagt Lotti een haarstukje ??? :confused: Dat heb ik nooit gemerkt ! Over Elton : ik denk dat ie het zelf heeeeel geslaagd vindt. Maar hij heeft het nu eenmaal nogal voor opzichtig. Met zijn geld kon ie waarschijnlijk de meeste normale kop haar kopen die ie hebben wou...

Tiuri
10 april 2004, 10:37
Bij Erik van Idols II zal het ook niet lang meer duren voor de twee inhammen volledig naar elkaar toe zijn gegroeid........

zucht
10 april 2004, 12:31
wel raar dat een mens het bij anderen een gewoon zicht vindt en er bij zichzelf rot van schrikt :crybaby:

Haarmannetje
10 april 2004, 16:42
Bij Erik van Idols II zal het ook niet lang meer duren voor de twee inhammen volledig naar elkaar toe zijn gegroeid........
Ja, viel jou dat ook al op? Op een gegeven moment kon je het niet meer goed zien, maar die eerder beelden (van de voorrondes) lieten het duidelijk zien. Maar hoe bedoel je dan, dat ze naar elkaar toegroeien? Zo erg was het bij hem toch nog niet?

Haarmannetje
10 april 2004, 16:43
wel raar dat een mens het bij anderen een gewoon zicht vindt en er bij zichzelf rot van schrikt :crybaby:
Ja, zo is het ook. Om eerlijk te zijn valt het me meestal niet eens op dat iemand kaal/kalend is. Je ziet iemand, zoals diegene is. Of die nu haar heeft of niet. Eigenlijk maken we ons ook gewoon druk om niets. Hoe erg is het nu eigenlijk? Er zijn wel veel ergere dingen in het leven.

Tiuri
11 april 2004, 17:06
Ja, zo is het ook. Om eerlijk te zijn valt het me meestal niet eens op dat iemand kaal/kalend is. Je ziet iemand, zoals diegene is. Of die nu haar heeft of niet. Eigenlijk maken we ons ook gewoon druk om niets. Hoe erg is het nu eigenlijk? Er zijn wel veel ergere dingen in het leven.

Helemaal mee eens!!!

zucht
11 april 2004, 17:10
Hoe erg is het nu eigenlijk? Er zijn wel veel ergere dingen in het leven.

Dat klopt wel. Het is zoiets als mensen die hun buikje of 'lach'rimpeltjes wegwillen. Alleen is daar meestal wel wat aan te doen, terwijl het verlies van je haar meestal zo definitief is, he.

zucht
11 april 2004, 17:11
:D Best wel grappig dat alle smileys ook kaal zijn :cool:

Tiuri
25 april 2004, 22:25
Frits Barend heeft nog een prachtige haarlijn maar vreemd genoeg wel op de kruin kaal. Jammer voor hem. Maar zijn haar is ook veel te veel een pleeborstel.

Ik zag laatst die Bart van Big Brother I weer op TV: FLINK kaal! Echt schrikken! Zo zie je hoe het kan gaan in een paar jaar.

Jaapie
25 april 2004, 22:49
Ja, ik zag die danny rook laatst weer op TV. Die kerel is in een paar jaar ook flink kaal geworden!

the stig
26 april 2004, 20:32
Beiden blond/lichtblond haar.
Op mensen met rood haar na,hebben zij van alle haartypes de grootste kans AGA te ontwikkelen.

Mille
5 mei 2004, 19:39
wie heeft gisteren bij Barend & van Dorp, rafael van der Vaart gezien.
die gozer zit ook aan het kalen, je ziet bij hem het welbekende "Horse shoe" vorm boven. Ik geef hem 5 jaar dat die zichtbaar kalend is

Z'n vriendin Sylvia Meis was er ook, wat een lekker spul is dat :P

jornkielman
5 mei 2004, 20:34
Rafael wordt echt niet kaal hoor...Sneijder wel...DIe is binnen 5 jaar een stuk kaler dan dat hij nu is

Henk
5 mei 2004, 21:23
Helemaal kaal zal die v/d vaart misschien niet worden, maar hij is al een mooi eindje op weg.

nobody
7 mei 2004, 20:39
wie heeft gisteren bij Barend & van Dorp, rafael van der Vaart gezien.
die gozer zit ook aan het kalen, je ziet bij hem het welbekende "Horse shoe" vorm boven. Ik geef hem 5 jaar dat die zichtbaar kalend is

Z'n vriendin Sylvia Meis was er ook, wat een lekker spul is dat :P

Dat viel me ook op. Hij heeft wel een pluizig camouflage kapsel, maar de beginnende kaalheid is duidelijk aanwezig. Maar het feit dat die gozer iedere dag naast uberbabe nr. 1 slaapt geeft wel aan dat vrouwen blijkbaar niet zo'n probleem hebben met dat soort dingen :)

Haarmannetje
7 mei 2004, 20:45
Dat viel me ook op. Hij heeft wel een pluizig camouflage kapsel, maar de beginnende kaalheid is duidelijk aanwezig. Maar het feit dat die gozer iedere dag naast uberbabe nr. 1 slaapt geeft wel aan dat vrouwen blijkbaar niet zo'n probleem hebben met dat soort dingen :)
Waarschijnlijk niet nee, maar hij verdient dan ook niet bepaald weinig :). Dus het is maar net welke factor je gebruikt om te verklaren dat zo'n lekker wijf bij hem blijft.

Haarmannetje
7 mei 2004, 20:49
Wat bedoelen jullie met de "horse shoe" overigens?

En verder, het kalingsproces gaat bij de één sneller en bij de ander langzamer. Bij één persoon kan het weer een moment sneller gaan en een andere periode langzamer. Ik denk dat je niet kunt zeggen dat persoon A over vijf jaar kaal is, omdat hij nu toevallig kaalheidsverschijnselen vertoond.

Mijn vader bijvoorbeeld. Begon ongeveer zo op zijn 23ste ofzo (op foto's inhammen al wel te zien), maar had op zijn 50ste bijvoorbeeld nog behoorlijk wat haar bovenop. Wel grotere inhammen en een kale kruin.

Mcsnip
7 mei 2004, 22:29
horseshoe gewoon dat de inhammen kaal worden en helemaal naar elkaar groeien dat er alleen nog een pluk haar voorop in het midden blijft staan.

Retteketet
8 mei 2004, 00:51
horseshoe gewoon dat de inhammen kaal worden en helemaal naar elkaar groeien dat er alleen nog een pluk haar voorop in het midden blijft staan.
hmmm zoals youpie van t hek dus :D

SjonKanon
8 mei 2004, 11:38
Zag gister Raymond van Barneveld op tv, maar dat zit er dus echt niet uit he die transplantatie van hem. Het is echt een soort schaamhaar en je kan de haren tellen.

Tiuri
6 juni 2004, 10:49
Door het overlijden van Ronald Reagan was hij ineens weer veel op TV, en mij viel op dat hij nog zoveel haar had. Ik ben toen gaan denken aan andere presidenten: Bush Sr, Bush Jr, Clinton: allemaal nog een volle bos haar terwijl ze allemaal tamelijk oud zijn. Ik heb even een lijstje gemaakt van alle presidenten vanaf de twintigste eeuw, en wat blijkt: slechts ééntje (Eisenhower) is kaal!! Dan zijn er nog een paar met iets uitdunnend of wegtrekkend haar, maar op die ene na hebben ze nog allemaal haar frontaal en op de bovenkant. De meesten hebben gewoon nog een volle 18-jaar oud bos.
Dus maar 5,5% van de recentere Amerikaanse presidenten is kaal. Dat verschilt nogal van het maatschappelijke beeld, waar zeker 60% van de vijftig plussers kaal is.

Dit kan twee dingen betekenen:
1. Er ligt ergens in The White House een supergeheim haargroeimiddel;
2. Zonder haar is het moeilijker om het ver te schoppen.

Ik vind dit weer een bewijs dat mensen mannen met haar blijkbaar knapper, betrouwbaarder en leuker etc. vinden. Haar is gewoon erg belangrijk voor je uiterlijk, helaas.... :confused:

============
Theodore Roosevelt (1901-1909) NIET
William Howard Taft (1909-1913) LICHT
Woodrow Wilson (1913-1921) NIET
Warren G. Harding (1921-1923) NIET
Calvin Coolidge (1923-1929) NIET
Herbert Hoover (1929-1933) NIET
Franklin D. Roosevelt (1933-1945) NIET (tikkeltje dun frontaal)
Harry S. Truman (1945-1953) LICHT
Dwight D. Eisenhower (1953-1961) KAAL
John F. Kennedy (1961-1963) NIET
Lyndon B. Johnson (1963-1969) LICHT
Richard M. Nixon (1969-1974) NIET (beetje inhammen)
Gerald Ford (1974-1977) KALEND
James Earl Carter, Jr. (1977-1981) NIET
Ronald Reagan (1981-1989) NIET
George Bush (1989-1993) NIET
Willam Jefferson Clinton (1993-2001) NIET
George W. Bush (2001-...) NIET
============

Haarmannetje
6 juni 2004, 12:20
Volgens mij heeft de huidige Bush wel inhammen hoor, maar inderdaad, verder heeft ie nog veel haar. Maar je verklaring 2 gaat denk ik niet op. Als ik bijvoorbeeld in de Quote 500 kijk waar ook veel foto's van topmanagers en hoge pieten in staan, dan zijn er toch ontzettend veel al kaal/kalend... ook de jongere garde. En geloof me, die hebben het zeker ver geschopt. Je schopt het ver wanneer je zeker van jezelf bent, met of zonder haar. Als je je onzeker maakt door je haarverlies kan het daardoor dan natuurlijk lijken, dat je 'ongeluk in het leven' daaraan te danken is.

Misschien dat er wel een bepaald effect is bij de selectie van landsbestuurders, want ook in Nederland zijn de laatste jaren veel behaarde MP's geweest: Van Agt, Lubbers, Kok en nu Balkenende. Maar in hoeverre dit nu echt een effect is weet ik niet. In ieder geval valt het mij doorgaans niet eens op dat iemand kaal is als diegene op televisie is. Ik zie het tenminste niet als een doorslaggevende factor voor mijn oordeel over die persoon.

pindakaas
6 juni 2004, 12:41
Door het overlijden van Ronald Reagan was hij ineens weer veel op TV, en mij viel op dat hij nog zoveel haar had.

Idd! Niet normaal meer, 93 jaar geworden en dan nog zo`n strakke haarlijn waar je een waterpas naast kon leggen....

Noodlesoup
6 juni 2004, 12:58
Geloof ergens gelezen te hebben dat Kennedy een haarstuk had

Henk
6 juni 2004, 13:50
Ik denk wel dat uiterlijk heel belangrijk is om gekozen te worden als president.
Niet dat Bush zo knap is, maar ik denk niet dat er gauw een kale president wordt gekozen in Amerika.
Wat betreft die Qoute 500, die zijn niet gekozen.
Er is overigens wel eens een onderzoek geweest, waaruit bleek dat knappe mensen meer verdienden dan minder knappe mensen.

Tiuri
6 juni 2004, 14:20
Ik denk wel dat uiterlijk heel belangrijk is om gekozen te worden als president.
Niet dat Bush zo knap is, maar ik denk niet dat er gauw een kale president wordt gekozen in Amerika.
Wat betreft die Qoute 500, die zijn niet gekozen.
Er is overigens wel eens een onderzoek geweest, waaruit bleek dat knappe mensen meer verdienden dan minder knappe mensen.

Yep... En ik kan weer het Men's Health haarboekje van stal halen om het te verduidelijken: een kale man had een onderzoek gedaan door een foto van zichzelf te maken met een kale kop. Deze foto is toen gephotoshopt zodat hij een prachtige bos haar had. Met deze foto's (identiek, behalve het haar) zijn ze de straat op gegaan, en aan willekeurige (63 vrouwelijke en 56 mannelijke) passanten is één van de twee foto's gegeven en gevraagd ter plekke een formulier in te vullen. Het resultaat:

1. Hoe oud schat de je man op de foto?
Met haar: 39 jaar
Zonder haar: 47 jaar

2. Hoe aantrekkelijk is hij?
Met haar: 6,9
Zonder haar: 5,1

3. Zou je een tweedehands auto van hem kopen?
Met haar: 16% nee
Zonder haar: 39% nee

Dus wederom een bevestiging van hoe belangrijk uiterlijk is, en ook hoe een belangrijk onderdeel haar kan zijn van het uiterlijk.

Haarmannetje
6 juni 2004, 15:08
Ik denk wel dat uiterlijk heel belangrijk is om gekozen te worden als president.
Niet dat Bush zo knap is, maar ik denk niet dat er gauw een kale president wordt gekozen in Amerika.
Wat betreft die Qoute 500, die zijn niet gekozen.
Er is overigens wel eens een onderzoek geweest, waaruit bleek dat knappe mensen meer verdienden dan minder knappe mensen.
Met de Quote 500 doelde ik op het succesvol zijn en dat dat niet per definitie iets te maken heeft met je haar.

En over dat knappe mensen meer verdienen dan minder knappe mensen. Wat is dan de definitie van knap? Maar sowieso; wanneer je ambitieus bent en je presteert goed, zal dat altijd zwaarder wegen. Hoe zie je zo'n onderzoek dan voor je? De variabele inkomen is makkelijk te meten, maar de variabele knap? Hoe vaak zeg één vriendin wel niet tegen een ander "moet je zien, wat een leuke jongen," en de ander "welnee joh, dat is echt niet mijn smaak." Zo subjectief is dat. En als je doelt op kaalheid; ook kaal kan mooi staan. Het hoeft geen afbreuk te doen aan je schoonheid.

Haarmannetje
6 juni 2004, 15:12
Yep... En ik kan weer het Men's Health haarboekje van stal halen om het te verduidelijken: een kale man had een onderzoek gedaan door een foto van zichzelf te maken met een kale kop. Deze foto is toen gephotoshopt zodat hij een prachtige bos haar had. Met deze foto's (identiek, behalve het haar) zijn ze de straat op gegaan, en aan willekeurige (63 vrouwelijke en 56 mannelijke) passanten is één van de twee foto's gegeven en gevraagd ter plekke een formulier in te vullen. Het resultaat:

1. Hoe oud schat de je man op de foto?
Met haar: 39 jaar
Zonder haar: 47 jaar

2. Hoe aantrekkelijk is hij?
Met haar: 6,9
Zonder haar: 5,1

3. Zou je een tweedehands auto van hem kopen?
Met haar: 16% nee
Zonder haar: 39% nee

Dus wederom een bevestiging van hoe belangrijk uiterlijk is, en ook hoe een belangrijk onderdeel haar kan zijn van het uiterlijk.
Dan vraag ik mij altijd weer af, wat is de basis van zo'n onderzoek. Bijvoorbeeld: is er een goede verdeling van leeftijd? Ik kan me voorstellen dat jonge mensen anders scoren dan oude mensen. En vraag drie is natuurlijk ook behoorlijk dubieus. Want in hoeverre ligt het antwoord aan de foto? Misschien waren de desbetreffende respondenten wel geen voorstander van het kopen van een tweedehands auto enzovoort. Wat mij gewoon vaak opvalt is dat veel van dergelijke onderzoeken erg gericht zijn op de hypothese en alles ook zoveel mogelijk richting de onderbouwing van die hypothese sturen. Want men verwacht natuurlijk bij voorbaat al, dat de kale man in het nadeel is en dus worden de vragen zo gesteld, dat de interpretaties ook tot die conclusie komen.

Juul
6 juni 2004, 15:50
Wat mij gewoon vaak opvalt is dat veel van dergelijke onderzoeken erg gericht zijn op de hypothese en alles ook zoveel mogelijk richting de onderbouwing van die hypothese sturen.

Klopt, want zo zijn er ook veel onderzoeken gedaan naar de aantrekkelijkheid van kale mannen. Bleek toch dat de meeste vrouwen kiezen voor mannen met macht en geld en dat het haar er niet zo veel toe doet.
Zo mochten ze bijvoorbeeld kiezen tussen een knappe leraar met haar en een lelijke kale arts. Je raadt het al: de meeste vrouwen kozen toch de dokter.

Haarmannetje
6 juni 2004, 16:42
Wat mij gewoon vaak opvalt is dat veel van dergelijke onderzoeken erg gericht zijn op de hypothese en alles ook zoveel mogelijk richting de onderbouwing van die hypothese sturen.

Klopt, want zo zijn er ook veel onderzoeken gedaan naar de aantrekkelijkheid van kale mannen. Bleek toch dat de meeste vrouwen kiezen voor mannen met macht en geld en dat het haar er niet zo veel toe doet.
Zo mochten ze bijvoorbeeld kiezen tussen een knappe leraar met haar en een lelijke kale arts. Je raadt het al: de meeste vrouwen kozen toch de dokter.
Jawel, maar wat ik altijd dan weer zo vreemd vind, is wanneer je in je eigen omgeving kijkt. Kun jij kennissen/vrienden/familie/bekenden aanwijzen die echt op zo'n manier te werk gaan? Echt zo bewust van: oh die heeft veel geld, die moet ik hebben. Of: oh die heeft geen haar, die moet ik niet hebben. Kijk, zo'n onderzoek is vaak anoniem en doet een beroep op je eerste indruk. Maar in het echt gaat het allemaal niet zo snel. Er gaat een proces van kennismaking aan vooraf enzovoort. De instinctieve eerste indruk heeft tegenwoordig zo weinig impact in het dagelijks leven en zeker op het terrein van de liefde.

Frodo
7 juni 2004, 00:08
Jack Nicholson heeft altijd al inhammen gehad, zijn situatie is relatief gezien niet veel veranderd. Inhammen leiden niet altijd tot volledige kaalheid. :cool:
Brad Pitt verft zijn haar voor elke film en het ziet er al jaren erg goed uit. Verven zal zo slecht dus wel niet zijn. :cool:

Haarmannetje
7 juni 2004, 00:16
Jack Nicholson heeft altijd al inhammen gehad, zijn situatie is relatief gezien niet veel veranderd. Inhammen leiden niet altijd tot volledige kaalheid. :cool:

Dat is waar maar dat zal wel deels genetisch bepaald zijn. Maar Jack Nicholson is overigens wel erg dun bovenop, maar toch zijn de resterende haren daar wel gewoon lang en dik. Maar ik zou Jack niet in een film willen zien met allemaal weer haar. Ik bedoel, dit juist maakt hem zo karakteristiek. Zo zie je maar weer dat kaalheid niet alleen maar negatief hoeft te zijn. Tenminste, niet op oudere leeftijd.

zucht
7 juni 2004, 00:31
Jack Nicholson heeft altijd al inhammen gehad, zijn situatie is relatief gezien niet veel veranderd. Inhammen leiden niet altijd tot volledige kaalheid. :cool:

Met wat die kerel op de bank heeft staan kan ie zich misschien dagelijks best een paar liter minox veroorloven. :D Maar goed... die vent heeft een mega karakterkop en haar zou bij hem enkel maar in de weg zitten ;-)

Brad Pitt verft zijn haar voor elke film en het ziet er al jaren erg goed uit. Verven zal zo slecht dus wel niet zijn. :cool:

Hij heeft ook een million dollar kapper en is waarschijnlijk niet genetisch beladen met slechte haarwortels.

peter10
10 juni 2004, 23:58
er is een hype in engeland omdat 'prince William' (ook zo'n 22/23 toch ?) kalend is .....http://www.news24.com/News24/Backpage/0,5583,2-1343_1253663,00.html

pindakaas
11 juni 2004, 00:06
http://www.news24.com/News24/Backpage/0,5583,2-1343_1253663,00.html

Heb je een e-mailadres en een password voor me ;)???

zucht
11 juni 2004, 00:11
gelieve het artikel eens te knippen, plakken en solderen ;)

pindakaas, ik zag liever die 'mine...mine...mine' :D

SjonKanon
11 juni 2004, 00:12
er is een hype in engeland omdat 'prince William' (ook zo'n 22/23 toch ?) kalend is .....http://www.news24.com/News24/Backpage/0,5583,2-1343_1253663,00.html

Mooi! Als hij (of zijn pappie) nou even een tiental miljoentjes in de ontwikkeling voor haargroeimiddelen/HM stopt, dan is hij blij en zijn wij blij :D

nobody
12 juni 2004, 14:34
Vorige week in 'Barend en van Dorp' viel het me op dat Arjan van Erkel ook kaal aan het worden is. En die is niet eens zo oud volgens mij. (Wel veel stress gehad de laatste tijd.)

En natuurlijk is de opvallende haardracht van Frits Barend goed zichtbaar in die buiten setting. Verder viel op, het totale gebrek aan haaruitval bij Rob Oudkerk, waardoor we gelijk een oorzaak kunnen uitsluiten. :)

zucht
12 juni 2004, 16:05
Mooi! Als hij (of zijn pappie) nou even een tiental miljoentjes in de ontwikkeling voor haargroeimiddelen/HM stopt, dan is hij blij en zijn wij blij :D

Diens geld gaat reeds naar flapoorreducties en vruchtbaarheidsbehandeling voor vrouwen voorbij middelbare leeftijd :D

SjonKanon
12 juni 2004, 19:40
Diens geld gaat reeds naar flapoorreducties en vruchtbaarheidsbehandeling voor vrouwen voorbij middelbare leeftijd :D

Meen je dat? :confused:

herman
13 juni 2004, 12:50
johnny depp heeft ook inhammen

http://www.johnnydeppfan.com/fanscans/hpa.jpg

SjonKanon
14 juni 2004, 23:47
Zidane is nou ook wel een NW 5/6 geworden!

Frodo
16 juni 2004, 22:42
-JFK junior had zo'n beetje het dikste haar wat ik ooit gezien heb, alleen heeft hij er nu ziet zoveel meer aan.
-Bejaarde ex-voetbalkeeper Frans de Munck, ook fantastisch.
-acteur Adam Goldman (Saving Private Ryan) dito.
-acteur Benicio Del Toro, ook heel dik.

Francois,

op je lijstje van beroemde HT's kun je ook Silvio Dliberto toevoegen.
Is een Football-speler.

michael
18 juni 2004, 22:01
Hebben jullie al gezien dat zidane zijn haar heeft afgeschoren. Ik vind dit echt 10 keer beter dan die halve maan op zijn hoofd. IK weet het niet , maar als iemand die kalend is en zijn hoofd scheert dan lijkt het wel alsof zijn zelfrespect weer terugkomt.

Eminem
18 juni 2004, 22:06
Ja veel beter, want die halve maan zag er dus echt niet uit. :D

Henk-yo
18 juni 2004, 22:45
Arjen Robbe en Andy vd Meijde, die zijn al best wel kaal voor hun jonge leeftijd. Vooral Robben is erg aan het kalen.

Van Nistelrooij heeft ook een minder volle bos dan vroeger is me opgevallen.

Eminem
18 juni 2004, 23:32
Niet mee eens, van Nistelrooij heeft nog een zeer volle bos.
Ik wou dat ik nog zo'n haardos had. :)

lex
20 juni 2004, 18:37
Wat te denken van:
Richard ''de Kraai"Krajicek en Martin "el loser" Verkerk.

mjoy
21 juni 2004, 00:12
Volgens mij heeft Vanistelrooi best diepe inhammen maar worden die
verborgen door zijn langere haar.

Francis
24 juni 2004, 20:25
Dit viel me al surfend toevallig op:
Hier bijgevoegd foto's van Wim Leys (een Vlaamse charmezanger - zeker geen fan van, maar dat even terzijde).

Zeer opvallend hoe meer haar hij opeens gekregen heeft - ik veronderstel dat het een haarwerk moet zijn...

Francis
24 juni 2004, 20:27
Ter vervolledigheid post ik hierbij ook nog even de foto van Jacques Vermeire (Vlaams komiek). Hij heeft een HT laten uitvoeren, maar jammergenoeg vallen de resultaten tegen (vind ik toch). Misschien dat hij er zelf wel tevreden mee is?

Haarmannetje
24 juni 2004, 20:31
Volgens mij heeft Vanistelrooi best diepe inhammen maar worden die
verborgen door zijn langere haar.
Ja, volgens mij ook. Als hij aan het rennen is, dan zie je naar mijn idee duidelijk diepe inhammen en zelfs bovenop kun je zijn hoofdhuid wel goed zien door zijn haar. Niet zo in het veld, maar gisteren toen hij werd ondervraagd na de overwinning! :), stond hij onder een felle lamp en toen kun je best wel zijn hoofdhuid goed zien bij zijn scheiding.

nobody
25 juni 2004, 11:11
Dan vraag ik mij altijd weer af, wat is de basis van zo'n onderzoek. Bijvoorbeeld: is er een goede verdeling van leeftijd? Ik kan me voorstellen dat jonge mensen anders scoren dan oude mensen.

Het negatieve imago van kaalheid is volgens mij net zo iets als blonde vrouwen die meer mannen scoren. Het heeft geen enkele wetenschappelijke basis, maar het is wel (meetbaar) waar omdat iedereen het voor waar aanneemt en er ook naar handelt.

cees
25 juni 2004, 13:26
Das toch logisch als je zeiknat zweet haar hebt, dat je dan je hoofdhuid kan zien, dat heeft iedereen!
Ik ga van het weekend mijn hoofd kort scheren waarschijnlijk, als je bijv al ziet hoeveel mensen het doen kijk naar bijv het ek: Beckham, Djungberg, Torres etc, zijn toch allemaal jonge jongens, waar het stuk bij stuk niet misstaat!
Als ik dit doe blijf ik wel de dingen gebruiken die ik nu al gebruik
My regime:
1,25 mg finas (al bijna drie jaar)
Biotine
vit b+ silicea
Groene thee
MSM
1 keer per half jaar aminexil
rozemarijn shampoo

Tiuri
26 juni 2004, 18:18
Das toch logisch als je zeiknat zweet haar hebt, dat je dan je hoofdhuid kan zien, dat heeft iedereen!
Ik ga van het weekend mijn hoofd kort scheren waarschijnlijk, als je bijv al ziet hoeveel mensen het doen kijk naar bijv het ek: Beckham, Djungberg, Torres etc, zijn toch allemaal jonge jongens, waar het stuk bij stuk niet misstaat!
Als ik dit doe blijf ik wel de dingen gebruiken die ik nu al gebruik
My regime:
1,25 mg finas (al bijna drie jaar)
Biotine
vit b+ silicea
Groene thee
MSM
1 keer per half jaar aminexil
rozemarijn shampoo

mind you: de door jou genoemde kaalgeschoren mannen zijn allemaal niet kaal/kalend. En dat is juist het probleem: zelfs kaalscheren staat vooral mooi bij mannen met een mooie strakke rechte haarlijn, die je dan juist extra goed ziet.

sang-joon
16 augustus 2004, 15:50
kennen jullie in nederland vast ook ,Johan Museeuw de bekende bel. wielrenner,Helmut lotti de bekende bel. zanger zijn 2 bekende mensen en drager van haarstukjes ,bij beide vind ik het wel geslaagd.Allezins een stuk beter dan good old Elton.ik zou graag wat meer informatie willen hebben over belgische /vlaamse haarwerken centra s in positieve of negatieve ervaringen bv haarwerken centra smedts te boom?

trekdrop
18 augustus 2004, 22:46
Hebben jullie op het nieuws de moeder van Van Moorsel gezien, zij is ook behoorlijk kaal en heeft daar kennelijk absoluut geen moeite mee.

Haarmannetje
19 augustus 2004, 01:19
Hebben jullie op het nieuws de moeder van Van Moorsel gezien, zij is ook behoorlijk kaal en heeft daar kennelijk absoluut geen moeite mee.
Inderdaad. Respect voor die vrouw!

Lucky
17 november 2004, 18:24
Ik blijf erbij dat we soms de dingen wel erg overdrijven. Ja, bij die kun je de hoofdhuid zien terwijl die onder een lamp stond etc, etc. Kom op zeg.

En Van der Vaart heeft gewoon zo'n haargrens, die heeft echt nog geen haartje verloren hoor. Sneijder begint wel een beetje kalend te worden. Je zal versteld staan als je jeugdfoto's van mij zou zien. Ik altijd al flinke inhammen, ik heb nooit een strakke haargrens gehad, maar ik begon toch echt pas voor het eerst te kalen toen ik 21 was.

Ik zit nou al zo'n twee/drie jaar het achterhoofd van Raoul Heertje te aanschouwen, die was aan het kalen maar het verergerd voor geen meter, ik begrijp er helemaal niks van. :confused:

Hetzelfde geldt voor dat geval Carlo Boszhard.

Die moeten wat slikken, dat kan niet anders.

Haarmannetje
17 november 2004, 18:54
Lucky, wat dat overdrijven betreft ben ik het met je eens. Zo vaak zie je dat mensen beweren dat wanneer je op de hoofdhuid kunt kijken onder een lamp, je kalend bent. Ik ken een jongen die altijd al heel dun haar heeft gehad en het nog steeds heeft, maar zonder enige vorm van haaruitval. Bij hem kun je ook gewoon op zijn hoofdhuid kijken onder een lamp. Ik bedoel, dat ligt ook gewoon aan je type haar.

Maar verder, de snelheid van AGA varieert. Een oom van mij begon al tijdens zijn 20er jaren te kalen (inhammen) en hij heeft nu nog steeds gewoon veel haar bovenop (hij is nu 58). Welliswaar is het wat dunner, maar kaal noem ik hem niet.

Lucky
17 november 2004, 19:10
Precies haarmannetje, bij mij heb je ook altijd op de hoofdhuid kunnen kijken. Ik had inhammen en heel fijn haar, net zoals bij een baby.

Jij als praatwonder, heb je ook nog een analyse over Raoul Heertje ? :)

Haarmannetje
17 november 2004, 19:41
Jij als praatwonder, heb je ook nog een analyse over Raoul Heertje ? :) Praatwonder :D? Hoezo :D?

Raoul Heertje? Die ken ik helaas niet, maar heb hem even opgezocht en vond onder andere deze foto:

http://www.sp.nl/nieuws/tribune/200005/heertje.jpg

Het achterhoofd van hem kan ik niet vinden, maar op deze foto lijkt hij ook een wat teruggetrokken haarlijn te hebben. Maar misschien gebruikt hij wel iets, zoals finasteride, waardoor hij het in ieder geval heeft vertraagd. Verder kan het proces ook gewoon heel langzaam gaan bij hem. Hij is al wat ouder, dus dan gaat AGA sowieso trager.

Lucky
17 november 2004, 19:50
Wat maak jij me nou, je kent hem niet ? :confused:

Hij schrijft columns, maar is vooral bekend als vast panel lid in het Tros programma "Dit was het nieuws". Harstikke leuk programma. :)

husa
23 november 2004, 22:22
Helmut lotti heeft volgens mij ook een pruik.:)

japiejaap
23 november 2004, 22:41
http://www.diamonddavidleeroth.com/forums/showthread.php?t=124

check dat!!

Haarmannetje
23 november 2004, 23:34
http://www.diamonddavidleeroth.com/forums/showthread.php?t=124

check dat!!
He grappig link :D. Ik wist niet dat Tommy Lee Jones al echt een biljartbal was, kennelijk toch wel :). Wat een verschil maakt dat, of niet? Helemaal niets meer, of gewoon nog een beetje.

jornkielman
23 november 2004, 23:46
Lotti heeft een toupet op zijn kruin.

zucht
25 november 2004, 22:35
hmmm zoals youpie van t hek dus :D

Gek genoeg staat die gozer echt met dat clownkoppie.

zucht
25 november 2004, 22:39
Dus maar 5,5% van de recentere Amerikaanse presidenten is kaal. Dat verschilt nogal van het maatschappelijke beeld, waar zeker 60% van de vijftig plussers kaal is.

Dit kan twee dingen betekenen:
1. Er ligt ergens in The White House een supergeheim haargroeimiddel;
2. Zonder haar is het moeilijker om het ver te schoppen.

Ik vind dit weer een bewijs dat mensen mannen met haar blijkbaar knapper, betrouwbaarder en leuker etc. vinden. Haar is gewoon erg belangrijk voor je uiterlijk, helaas.... :confused:


Meer nog... Amerikaanse presidenten (of kandidaten) moeten doorgaans beschikken over zo'n volle haardos dat het haast karikaturaal wordt. Kijk naar J. Kerry, Clinton, Reagan... echt allemaal van die CNN-koppen.

Haarmannetje
26 november 2004, 10:14
Meer nog... Amerikaanse presidenten (of kandidaten) moeten doorgaans beschikken over zo'n volle haardos dat het haast karikaturaal wordt. Kijk naar J. Kerry, Clinton, Reagan... echt allemaal van die CNN-koppen. Hoezo CNN-koppen? Ik zie genoeg kale CNN-presentatoren hoor.

syn
25 december 2004, 00:45
Op Johan Derksen ben ik echt jaloers; die heeft voor zijn leeftijd echt een mooi en vol kapsel (hij wil het zelf een beetje sixties houden). Het valt mij trouwens op bij Wilfred Genee (ook van Voetbal Insite) dat het net lijkt alsof zijn haar ook wat dunner begint te worden en dat hij inhammen krijgt, maar misschien is het ook wel optisch bedrog. Ik vind Hans Kraay jr zijn kapsel ook prachtig, maar dat van zijn vader, Hans Kraay sr, begint al wel behoorlijk kalend te worden. Het viel me laatst trouwens ook op bij Mart Smeets.

Tiuri
25 december 2004, 18:37
Het valt mij trouwens op bij Wilfred Genee (ook van Voetbal Insite) dat het net lijkt alsof zijn haar ook wat dunner begint te worden en dat hij inhammen krijgt, maar misschien is het ook wel optisch bedrog.Wilfred Genee is d8 ik al eens eerder aan de orde gekomen op dit forum. Ik weet zeker dat hij rommelt met z'n haar. Sowieso verft ie het, en ik denk ook dat ie toppik gebruikt ofzo.

DHTkiller
25 december 2004, 19:57
Van de Amerikaanse actrices vind ik Kirstie Alley het mooiste en stevigste haren hebben.

Tiuri
25 december 2004, 22:38
Van de Amerikaanse actrices vind ik Kirstie Alley het mooiste en stevigste haren hebben.wie is die dame in je avatar, DHTkiller?

koekjes
25 december 2004, 23:01
Steven van men2b heeft het ook wel mooi opgelost.
hij heeft zijn haar felgeblondeerd en gemillimeterd. ziet er erg leuk uit.

japiejaap
25 december 2004, 23:46
captain janeway!

DHTkiller
26 december 2004, 09:30
wie is die dame in je avatar, DHTkiller?Japiejaap was mij al voor (ben in slaap gevallen :D ), het is inderdaad capt. Janeway (kate Mulgrew) van Star Trek Voyager. Het is een keiharde dame op die starship (dus hou je aan de regels :D ) met prachtig vol haar.

jornkielman
26 december 2004, 18:35
Mart Smeets: heeft een HT gehad, ik weet alleen niet waar......
Kraaij SR: Is bij LA geweest voor behandeling.

Jorn

Henk
26 december 2004, 20:29
Mart Smeets ook? Hij leek me echt iemand die daar niks om gaf.

Tiuri
26 december 2004, 22:07
Van de Amerikaanse actrices vind ik Kirstie Alley het mooiste en stevigste haren hebben.weet je zeker dat je hier haar HAAR bedoelt, DHTkiller? :D

DHTkiller
26 december 2004, 22:41
weet je zeker dat je hier haar HAAR bedoelt, DHTkiller? :DErgens anders heb ik nooit echt goed op gelet.:D

Lucky
28 december 2004, 18:54
Het viel me laatst trouwens ook op bij Mart Smeets.Wordt het niet eens tijd dat je een bril gaat kopen, syn, als je dit nu pas begint op te vallen. De man is al jaren kaal !

pizzacat
28 december 2004, 22:42
Mart Smeets ook? Hij leek me echt iemand die daar niks om gaf.
Smeets is de grootste ijdeltuit bij de NOS...een one-man-show!

Tiuri
29 december 2004, 09:45
Smeets is de grootste ijdeltuit bij de NOS...een one-man-show!ik hoop dan ook van harte dat sjonnie de mol hem niet overkoopt... ik zal blij zijn als ik niet meer naar die kop hoef te kijken op zondagavond.

Haarmannetje
29 december 2004, 11:19
Maar wat ik niet snap. Mart Smeets heeft een HT laten doen, maar wat heeft dat voor nut gehad? Ik bedoel, ik kan me niet voorstellen dat hij supertevreden is met het resultaat. Maar misschien denkt ook hij: "beter iets, dan niets," want vaak is het een wereld van verschil of er nu echt helemaal niets meer groeit, of toch nog wat dun, doorzichtig haar.

Tiuri
8 januari 2005, 21:36
ik had nooit gedacht dat henny huisman nog eens zou kalen, altijd zo'n mooie bos gehad. maar toch gaat ie nu voor de bijl.

hoewel ik m nu bij jos brink zie (stond toevallig aan :o ), en nu is er niets van te zien. Toppik wellicht.

Haarmannetje
9 januari 2005, 03:16
ik had nooit gedacht dat henny huisman nog eens zou kalen, altijd zo'n mooie bos gehad. maar toch gaat ie nu voor de bijl.

hoewel ik m nu bij jos brink zie (stond toevallig aan :o ), en nu is er niets van te zien. Toppik wellicht.
Haha, ja ik heb dat ook 'toevallig' ;) gezien vanavond en inderdaad viel het mij ook op dat Henny weer haar als herboren leek te hebben. Jos Brink is wel kalend, maar zoals ik al vaker zeg: ik vind het best mooi en ik kan ook niet zeggen dat ik het Jos Brink vind misstaan :).

cherifo
10 januari 2005, 00:04
Heeft Johan Museeuw een haarwerkje?! Goh.. dat wist ik niet. Wel grappig om te lezen wie er allemaal wat heeft laten doen. Gaan er ook niet geruchten dat Ben Affleck een toupetje draagt?!

Groetjes
RObster
ja wat wil je iedere dag "een snuifje zout en veel water drinken"..hi hi

Hebben jullie al gezien dat zidane zijn haar heeft afgeschoren. Ik vind dit echt 10 keer beter dan die halve maan op zijn hoofd. IK weet het niet , maar als iemand die kalend is en zijn hoofd scheert dan lijkt het wel alsof zijn zelfrespect weer terugkomt
wel en bij hem vind ik is het heeeeeel snel gegaan..ik vraag me ook af waarom zo'n vent geen oplossing probeert te zoeken..
ik heb hem ooit de hand geschud in parijs.
een respectvolle persoonlijkheid hoor!!

berre
10 januari 2005, 08:52
Nog niks opgevallen aan Bart Peeters vanop tv, geen twijfel aan dat ie ook een haarstuk draagd,zeer onbenullig geknipt en gekamd !!!!!

pizzacat
10 januari 2005, 14:08
over Zidane

wel en bij hem vind ik is het heeeeeel snel gegaan..ik vraag me ook af waarom zo'n vent geen oplossing probeert te zoeken..
ik heb hem ooit de hand geschud in parijs.
een respectvolle persoonlijkheid hoor!!


Waarom zou hij? hij heeft een geweldig leven, doet de sport waar hij van houdt. Hij wordt wereldwijd gewaardeerd om zn spel...z'n haar zal m worst wezen.

Tiuri
10 januari 2005, 14:10
ik heb ook een geweldig leven en word ook alom gewaardeerd, maar toch zal het mij geen worst wezen!

DHTkiller
10 januari 2005, 14:15
Voor mij precies hetzelfde!

Mooie avatar trouwens, Laurens! :D

pizzacat
10 januari 2005, 14:15
zie daar de kracht van Zidane en het feit dat hij een wereldwijd idool is...doet wonderen voor je ego ;)

zucht
10 januari 2005, 21:40
Nog niks opgevallen aan Bart Peeters vanop tv, geen twijfel aan dat ie ook een haarstuk draagd,zeer onbenullig geknipt en gekamd !!!!!

kweenie... ik heb die altijd (als belg word ik al heel lang met die kerel geconfronteerd) met zulkse haardossen geweten.

Tiuri
10 januari 2005, 22:09
kweenie... ik heb die altijd (als belg wordt ik al heel lang met die kerel geconfronteerd) met zulkse haardossen geweten.ooooooooohhhh wat een prachtige zin!!! die ga ik opschrijven.

zucht
10 januari 2005, 22:26
ooooooooohhhh wat een prachtige zin!!! die ga ik opschrijven.

:confused:

Tiuri
10 januari 2005, 22:50
het is niet eens ironisch!

zucht
10 januari 2005, 22:59
het is niet eens ironisch!

Dank je wel dan :cool:

Tiuri
11 januari 2005, 00:21
ik heb wat met de Nederlandse taal en ik kan echt genieten van de prachtige Vlaamse constructies... :)

zucht
11 januari 2005, 00:33
ik heb wat met de Nederlandse taal en ik kan echt genieten van de prachtige Vlaamse constructies... :)

Blij je er een plezier mee te doen :cool: Ik zal hier nog veel over die @#$fina komen zagen, dan kan je nog wat genieten :D

pizzacat
11 januari 2005, 00:34
ik heb wat met de Nederlandse taal en ik kan echt genieten van de prachtige Vlaamse constructies... :)
na 2 keer lezen had ik m ook. Maar idd Bart Peeters een carpetje? lijkt me stug...

jongen25
24 januari 2005, 15:09
Hij heeft in ieder geval al heel lang een hoge haarlijn.

Tiuri
2 februari 2005, 09:58
Wat denken jullie ervan? Kalend of niet? Comb-over of gewoon verkeerd kapsel?

http://www.niederlandeweb.de/de/content/community/Niederlande/regering/img/01.jpg

pizzacat
2 februari 2005, 11:15
JP? Vraag je af..zou Harry Potter kaal worden?
Ik denk het meest gereformeerde kapsel van nederland, ook bij de EO zijn ze er niet over te spreken.

Haarmannetje
2 februari 2005, 12:35
Laurens, grappig dat je met JP'tje op de proppen komt. Want een aantal maanden geleden zag ik hem in een programma waarbij hij buiten liep en de wind zijn haren naar achteren liet waaien en verrek... inhammen! Echt waar.

cherifo
2 februari 2005, 12:57
Nog niks opgevallen aan Bart Peeters vanop tv, geen twijfel aan dat ie ook een haarstuk draagd,zeer onbenullig geknipt en gekamd !!!!!
nou Bart Peters heeft helemaal geen haarstukje hoor..hij heeft samen met Koen wouters (clouseau) op het benifietavond voor tsunami 12-12 beiden hun haren gemilimetreerd voor een weddingschap..en nee hoor geen valse haren.
hij staat er nog heel goed me vind ik persoonlijk..

jongen25
2 februari 2005, 14:47
Ook aardig: zag gisteren een vooraankondiging van een interview met Jordi Cruijff, zoon van 'El Salvador' himself. Terwijl JC pas de laatste jaren flink aan het kalen is, is zoonlief (begin dertig zal ie zijn) al veel verder heen.

Haarmannetje
2 februari 2005, 15:30
Ook aardig: zag gisteren een vooraankondiging van een interview met Jordi Cruijff, zoon van 'El Salvador' himself. Terwijl JC pas de laatste jaren flink aan het kalen is, is zoonlief (begin dertig zal ie zijn) al veel verder heen.
Maar volgens mij had Johan in zijn jonge jaren ook al behoorlijke inhammen, maar door die kapsels en de beeldtechniek (foto's en televisie) van toen viel het minder op. Ik weet het niet zeker natuurlijk :).

zucht
2 februari 2005, 21:07
Wat denken jullie ervan? Kalend of niet? Comb-over of gewoon verkeerd kapsel?

http://www.niederlandeweb.de/de/content/community/Niederlande/regering/img/01.jpg

Als DAT kalend is, dan wil ik graag kalend zijn (met ietsje ander snit dan :P )

Haarmannetje
2 februari 2005, 23:19
Als DAT kalend is, dan wil ik graag kalend zijn (met ietsje ander snit dan :P )
Zelfs de kleinste inhammen als gevolg van AGA is al kalend. En zo te zien kamt hij het allemaal naar voren, dus zo makkelijk is het niet in te schatten. Als ik het zo zou kammen, dan zou je het helemaal niet kunnen zien bij mij en toch heb ik behoorlijke inhammen. En zoals ik al zei: ook JP heeft behoorlijke inhammen zoals ik dat uit die beelden kon opmaken.

zucht
2 februari 2005, 23:45
Zelfs de kleinste inhammen als gevolg van AGA is al kalend. En zo te zien kamt hij het allemaal naar voren, dus zo makkelijk is het niet in te schatten. Als ik het zo zou kammen, dan zou je het helemaal niet kunnen zien bij mij en toch heb ik behoorlijke inhammen. En zoals ik al zei: ook JP heeft behoorlijke inhammen zoals ik dat uit die beelden kon opmaken.

Ik zou er niet meer komen met enkel naar voor kammen :(

ingie
3 februari 2005, 14:38
Het geheim van JP.....

Tiuri
3 februari 2005, 14:40
hahahaha ! :D :D :D

Cloud
3 februari 2005, 15:06
LOL !!!!! :D :worship:

In feite ziet ie er kaal beter uit vind ik.

high
4 februari 2005, 14:02
haha die is master :D

jongen25
11 februari 2005, 16:08
Nee maar...las vanochtend een berichtje via internet, dat een week of twee geleden in de Daily Mirror stond:

'David Beckham fears he is balding':confused: :D

En dat voor iemand die regelmatig zijn kop kaalscheert...

Volgens het berichtje begint zijn haar de laatste paar maanden merkbaar bovenop te dunnen en rukken zijn inhammen wat op. Het baart hem iig grote zorgen. Deze informatie is afkomstig van zijn prive-kapper.
Vooralsnog tekenen de meesten van ons voor zijn haarsituatie, denk ik..
Maar zo zie je maar, zelfs haariconen blijven niet gespaard.

Lucky
11 februari 2005, 16:11
Goh, wat een medelijden heb ik met die man.

jongen25
11 februari 2005, 16:13
Ja, zeventig miljoen pond, getrouwd zijn met een hysterische ex-Spice Girl die hem intellectueel de baas is;) ... het leven is bizar.

high
11 februari 2005, 16:20
wat lullig!! beter gooit ie ff wat miljoenen in het fonds opzoek naar haar :D

delpiedo
13 februari 2005, 21:02
kent er iemand oud-voetballer ruud geels; in de jaren zeventig beroemd en op zijn 25ste helemaal kaal. Hierna een transplantatie gehad en nu nog een volle bos krullend haar; weet iemand hoe dat precies zit?

Haarzoeker
14 februari 2005, 01:29
Die Ruud Geels draagt een Haarwerk, heeft hier ook reclame voor gemaakt.

jongen25
14 februari 2005, 14:26
Ook John Travolta draagt een haarwerk. Zag laatst een foto van een paparazo die hem 'zonder' snapte... Meneer T., die dit duidelijk niet op prijs stelde, heeft een degelijke NW5..

Vince001
14 februari 2005, 14:59
Ook John Travolta draagt een haarwerk. Zag laatst een foto van een paparazo die hem 'zonder' snapte... Meneer T., die dit duidelijk niet op prijs stelde, heeft een degelijke NW5..
Huh? NW5?

Het blijft me verbazen.... Maar ook wat "men" allemaal wel niet van kalende celebs af schijnt te weten... De meest vreemde vogels komen op Haisite voorbij: Axl Rose, Sylvester Stalone, Steven Seagal... :confused:

zucht
14 februari 2005, 21:05
Ook John Travolta draagt een haarwerk. Zag laatst een foto van een paparazo die hem 'zonder' snapte... Meneer T., die dit duidelijk niet op prijs stelde, heeft een degelijke NW5..

En heb je daar toevallig de foto van ?

Haarmannetje
15 februari 2005, 00:25
Ik zag zojuist Balkenende op televisie in het programma Shownieuws van Hart van Nederland. Het ging erom dat hij tot saaiste man van Nederland is gekozen met het slechtste kapsel. Ze lieten hem goed in beeld zien en ik zag toch overduidelijk dat de beste man behoorlijke inhammen heeft. Hij heeft verder gewoon dik haar en omdat hij dat naar voren kamt, zie je het doorgaans niet (goed).

Lucky
15 februari 2005, 11:40
Ook John Travolta draagt een haarwerk. Zag laatst een foto van een paparazo die hem 'zonder' snapte... Meneer T., die dit duidelijk niet op prijs stelde, heeft een degelijke NW5..
:confused:

Nou, dat moet ik nog maar eens zien.

Noodlesoup
15 februari 2005, 12:01
http://img90.exs.cx/img90/8657/JohnT1.jpg
http://img90.exs.cx/img90/8867/JohnT2.jpg

Mcsnip
15 februari 2005, 12:13
haha, zie m kijken dan :D

Vince001
15 februari 2005, 13:03
Volgens mij kan 'ie 't prima hebben.

Haarmannetje
15 februari 2005, 17:39
Prachtig :D! Die John... dus hij gebruikt in films gewoon een haarwerk?

Lucky
15 februari 2005, 17:41
Wat zitten ze ons daar te beduvelen in Hollywood. Ik vond het altijd al zo gek dat die flinke inhammen had en niks kaler werd, dan zit er meestal een addertje onder 't gras.

jongen25
15 februari 2005, 18:15
Half Hollywood zit met implantaties en haarwerken te rommelen. Zelfs Johnny Depp en Matt Damon, heb ik ook 'before' en 'after' foto's van gezien.. Net gewone mensen.

Lucky
15 februari 2005, 18:47
Ben wel heel benieuwd hoe Johnny Dep er dan 'normaal' uitziet.

Haarmannetje
15 februari 2005, 18:49
Ben wel heel benieuwd hoe Johnny Dep er dan 'normaal' uitziet.
Als hem zelf :).

jongen25
15 februari 2005, 19:00
Ken je 'Fear and loathing in Vegas'?? Niet zo kaal als in die film iig..;)

Vince001
15 februari 2005, 19:28
Half Hollywood zit met implantaties en haarwerken te rommelen. Zelfs Johnny Depp en Matt Damon, heb ik ook 'before' en 'after' foto's van gezien.. Net gewone mensen.
Euh, zie je dit niet als de gebruikelijke gossip-fabeltjes dan? Ik heb ook foto's van Matt Damon gezien en ik zag echt geen verschil in de before and after. :confused:

Haarmannetje
15 februari 2005, 19:29
Euh, zie je dit niet als de gebruikelijke gossip-fabeltjes dan? Ik heb ook foto's van Matt Damon gezien en ik zag echt geen verschil in de before and after. :confused:
Waarom zou het een fabeltje zijn? Zo onwaarschijnlijk is het niet.

Lucky
15 februari 2005, 19:48
Als hem zelf :).
Nou nee, we zien hem dus altijd in vermomming.;)

jongen25
16 februari 2005, 12:40
Ja, daar is Mattje goed in..;)
Ik kom aan al deze info omdat er een Amerikaanse site bestaat waar men al dit soort dingen bijhoudt - stonden ook de Travolta-foto's op. Over doordraven gesproken!

Tiuri
16 februari 2005, 12:45
kunnen die foto's van johnny depp en matt damon dan ook hier geshowd worden?

ben ik wel benieuwd naar :)

Noodlesoup
16 februari 2005, 13:24
Dit stond toendertijd op hairsite:

before:
http://cdn-channels.netscape.com/gallery/i/m/mdamon/51819054_10.jpg
after:
http://cdn-channels.netscape.com/gallery/i/m/mdamon/lg4a.jpg

Ik zie niet veel verschil, de mensen op dat forum waren overtuigt dat het een ht was.

Lucky
16 februari 2005, 14:44
Dit stond toendertijd op hairsite:

before:
http://cdn-channels.netscape.com/gallery/i/m/mdamon/51819054_10.jpg

:confused:

Als je zelfs al met zo'n 'bos' haar een ht gaat uitvoeren, dan is het einde zoek.

Vince001
16 februari 2005, 15:00
Ik ben geen specialist, maar ik geloof niet dat hier een HT aan te pas is gekomen...

Iemand nog foto's van Johnny Depp? :P :D

cees
16 februari 2005, 16:44
Nee zeker geen HT, op die eeste foto is zijn haar wat vetter en wat langer, wat een onzin! Hun gaan wel heel ver

Tiuri
16 februari 2005, 17:04
VOOR............................. NA
http://www.womenspress.com/newspaper/2004/femfin04/oprah.jpg http://www.iun.edu/~wostnw/history/images/Oprah_Winfrey.jpg

pizzacat
16 februari 2005, 17:10
wat een resultaat! Fue zeker.....

Lucky
16 februari 2005, 17:31
Iemand Oprah wel eens zonder make-up gezien ? Daar doet die bos haar niks aan hoor.

high
28 februari 2005, 10:51
zag vandaag een foto van david beckham maar hij heeft ook wel beste inhammen hoor d8 altijd dat ie een perfecte haarlijn had.
http://images.google.nl/imgres?imgurl=http://horikana.tripod.com/777.jpg&imgrefurl=http://horikana.tripod.com/&h=387&w=450&sz=42&tbnid=uX6LezadVQwJ:&tbnh=106&tbnw=123&start=1&prev=/images%3Fq%3Ddavid%2Bbackham%26hl%3Dnl%26lr%3D%26s a%3DG

en hoe zit het met brat pit ik vind zijn haar zo goed dat het bijna niet aan te nemen is dat het echt is

Lucky
28 februari 2005, 13:31
David Beckham heeft een perfecte haarlijn ondanks die inhammen.

high
28 februari 2005, 14:22
ik ben er een klein beetje slechter aan toe dan beckham

Lies86
28 februari 2005, 15:17
Hebben jullie wel eens goed naar jack spijkerman gekeken?
Zijn haar is ook niet helemaal okey hoor!!

http://variatee.vara.nl/images/46846

Tis sowieso altijd een beetje vettig/nat maar hij heeft ook nog maar weinig!
Een oplossing heeft hij er helaas niet voor!!

Laten we trouwens sugar lee hooper niet vergeten!!
http://home.wanadoo.nl/pjprodukties/Zangeressen/Sugar%20Lee%20Hooper.jpg
Ze zou zo mijn moeder kunnen zijn!!

Lies

Haarmannetje
28 februari 2005, 16:57
Hebben jullie wel eens goed naar jack spijkerman gekeken?
Zijn haar is ook niet helemaal okey hoor!!

http://variatee.vara.nl/images/46846

Tis sowieso altijd een beetje vettig/nat maar hij heeft ook nog maar weinig!
Een oplossing heeft hij er helaas niet voor!!
Ten eerste, waarom is het niet okey? Ten tweede denk ik niet dat het hem wat interesseert. Je moet niet vergeten dat niet iedere kalende man met zijn haaruitval zit. Het zou wat mij betreft wel afbreuk doen aan zijn no-nonsense imago, als hij er wat aan zou doen.

Haarmannetje
28 februari 2005, 16:57
David Beckham heeft een perfecte haarlijn ondanks die inhammen.
Hier spreek je jezelf natuurlijk tegen. Op dit forum wordt onder een perfecte haarlijn verstaan: een haarlijn zonder inhammen.

pizzacat
28 februari 2005, 17:06
Ten eerste, waarom is het niet okey? Ten tweede denk ik niet dat het hem wat interesseert. Je moet niet vergeten dat niet iedere kalende man met zijn haaruitval zit. Het zou wat mij betreft wel afbreuk doen aan zijn no-nonsense imago, als hij er wat aan zou doen.

Te 'no nonsense' soms, zijn kleding is werkelijk om te huilen. Verschrikkelijke combinaties, t hoeft geen van Erven-Dorens te worden maar Jack maakt er een potje van. hehe

zucht
28 februari 2005, 18:38
Ten eerste, waarom is het niet okey? Ten tweede denk ik niet dat het hem wat interesseert. Je moet niet vergeten dat niet iedere kalende man met zijn haaruitval zit. Het zou wat mij betreft wel afbreuk doen aan zijn no-nonsense imago, als hij er wat aan zou doen.

Het hoeft hem ook niet zo dwars te zitten want bij Jack gaat het heeeeeeeeeel traag. Ik heb hem bijna altijd geweten met dat ultra-dunne van flinke inhammen voorziene koppie.

Misschien neemt ie wel stiekum fina om het te vertragen (niet dat dat bij iedereen helpt :( )

japiejaap
28 februari 2005, 18:46
beckham heeft gewoon goed haar en een normale haargrens.

pizzacat
28 februari 2005, 18:48
inhammen vallen meestal onder gewoon ouder worden, daarom zijn ze ook zo lastig te 'bestrijden'. Ik vind het vaak wel cool.

zucht
28 februari 2005, 18:49
inhammen vallen meestal onder gewoon ouder worden, daarom zijn ze ook zo lastig te 'bestrijden'. Ik vind het vaak wel cool.

Inhammen zijn cool. Aan een rotvaart je kop veroverende jeukende inhammen zijn klote.

pizzacat
28 februari 2005, 19:10
Inhammen zijn cool. Aan een rotvaart je kop veroverende jeukende inhammen zijn klote.

Ik geloof je, maar wat ik bedoel is zoals bij een Beckham, een hele langzaam vorderende inham, na zn 35 zal het waarcshijnlijk steeds langzamer gaan, niets aan het handje voorlopig.

Lucky
28 februari 2005, 19:31
Hier spreek je jezelf natuurlijk tegen. Op dit forum wordt onder een perfecte haarlijn verstaan: een haarlijn zonder inhammen.
En waarom spreek ik mezelf tegen dan, leg uit ?

Kan wel zo zijn dat hier op dit forum onder een perfecte haarlijn verstaan wordt een haarlijn zonder inhammen, maar ik heb altijd aangegeven dat men veel te panisch doet over inhammen.

Volgende keer beter.

beckham heeft gewoon goed haar en een normale haargrens.http://www.haarweb.nl/forum/images/icons/icon14.gif

Lies86
28 februari 2005, 23:46
Ten eerste, waarom is het niet okey? Ten tweede denk ik niet dat het hem wat interesseert. Je moet niet vergeten dat niet iedere kalende man met zijn haaruitval zit. Het zou wat mij betreft wel afbreuk doen aan zijn no-nonsense imago, als hij er wat aan zou doen.


Daar heb jij helemaal gelijk in haarman,
Ik wilde alleen aantonen dat ook jack last eheft van haarproblemen.
Tenminste zo ziet het eruit in mijn ogen!

Lies

Eminem
1 maart 2005, 00:50
Hebben jullie wel eens goed naar jack spijkerman gekeken?
Zijn haar is ook niet helemaal okey hoor!!

http://variatee.vara.nl/images/46846

Tis sowieso altijd een beetje vettig/nat maar hij heeft ook nog maar weinig!
Een oplossing heeft hij er helaas niet voor!!

Laten we trouwens sugar lee hooper niet vergeten!!
http://home.wanadoo.nl/pjprodukties/Zangeressen/Sugar%20Lee%20Hooper.jpg
Ze zou zo mijn moeder kunnen zijn!!

Lies

Zoooo he, wat is die Jack Spijkerman toch lelijk zeg......poeh..... :eek:

high
1 maart 2005, 11:25
haha jah maar is is wel fucking lachen man beste vent hoor

pizzacat
1 maart 2005, 12:44
haha jah maar is is wel fucking lachen man beste vent hoor
Ik vind Jack niet goed, zn tekstschrijvers zijn goed en het cabaret-team eromheen is goed. Jack is veruit het minste van kopspijkers.

kevin
1 maart 2005, 13:44
Ik vind Jack niet goed, zn tekstschrijvers zijn goed en het cabaret-team eromheen is goed. Jack is veruit het minste van kopspijkers.

Tekstschrijvers? Volgens mij impoviseert hij erg veel.

Pat
4 maart 2005, 14:40
Vind het een zelf ingenomen, niet grappig mannetje.
Kijk maar eens hoe vaak je moet lachen om iets wat hij zelf zegt?
Hij heeft goede gasten, goede cabaretiers, soms leuke filmpjes (ook niet door hemzelf ontdekt) en hij mag het een beetje aan elkaar praten en met de eer strijken.
(maar ieder ander mag hem wel leuk vinden hoor, zo heeft iedereen zijn mening/smaak)

Lucky
4 maart 2005, 15:46
Ik ben het helemaal met Pat eens.

Jack S. is een zelfingenomen man die een eigen vrienden clubbie om zich heen heeft gebouwd die elkaar allemaal in de publiciteit houden. De man is volgens mij in het dagelijks leven een gruwelijke chagrijn.

Haarmannetje
4 maart 2005, 16:06
Ik ben het helemaal met Pat eens.

Jack S. is een zelfingenomen man die een eigen vrienden clubbie om zich heen heeft gebouwd die elkaar allemaal in de publiciteit houden. De man is volgens mij in het dagelijks leven een gruwelijke chagrijn.
Hij heeft wel een hele jonge vrouw van in de 20 dacht ik :).

Maar zelf heb ik niet zoveel tegen op Jack. Ik mag hem wel, maar echt goed vind ik hem niet als grappenmaker. Hij probeert altijd een dialoog aan te gaan met de karakters die dan in zijn uitzending zitten, maar het komt dan altijd wat gemaakt over vind ik. Dat vind ik overigens ook van de karakters zelf. Neem bijvoorbeeld die jongen (ik weet niet hoe hij heet) die altijd Balkenende imiteert. Om eerlijk te zijn is het maar goed dat ze het er altijd even bijzeggen, want ik vind dat totaal geen Balkenende.

pizzacat
4 maart 2005, 17:22
Ik vind Jack iig geen goed interviewer, meer bezig met zijn eigen vragen en vooral op zn kaartjes aan het kijken. Kopspijkers zelf vind ik wel goed.

Haarmannetje
4 maart 2005, 17:25
Nog even John Lennon:

http://www.popartuk.com/g/l/lgLP0438.jpg

Ik heb niet dat kapsel (hoewel ik het wel prachtig vind), maar ik denk dat je mijn status kunt vergelijken met die van Lennon op bovenstaande foto. Je ziet dat de inhammen vrij diep naar achteren lopen, maar verder heeft hij nog vol haar.

Toevoeging:
Dit naar aanleiding van een MSN-gesprek met Lies86 over wanneer je je haar gevoelsmatig eraf moet scheren. Ik vind ondanks de inhammen een dergelijke haarstatus geen reden om het scheerapparaat erbij te pakken.

jongen25
4 maart 2005, 18:01
Maar pas op haarmannetje: naar verluidt werd Lennon tegen het einde van zijn leven ook bovenop langzaamaan kaal. Hij vond dat verschrikkelijk, en ging daarom vaak hoeden dragen. In dat opzicht maar goed dat hij het niet heeft hoeven meemaken een kalende ex-beatle te zijn, terwijl zijn maatje McCartney de 64 nadert;) en nog vrijwel al zijn haar heeft..

Haarmannetje
4 maart 2005, 18:05
Maar pas op haarmannetje: naar verluidt werd Lennon tegen het einde van zijn leven ook bovenop langzaamaan kaal. Hij vond dat verschrikkelijk, en ging daarom vaak hoeden dragen. In dat opzicht maar goed dat hij het niet heeft hoeven meemaken een kalende ex-beatle te zijn, terwijl zijn maatje McCartney de 64 nadert;) en nog vrijwel al zijn haar heeft..
Ja, het was natuurlijk voor John vrijwel onvermijdelijk dat het ook achterop zou gaan beginnen op den duur :). Ik heb ook gehoord dat hij er inderdaad niet echt blij mee was. Maar goed, ik kan mij niet voorstellen dat het zijn carriere of zijn imago kapot zou maken. Ook een kale John Lennon blijft een John Lennon.

robinson
7 maart 2005, 21:53
Volgens mij zijn er meer mensen met inhammen dan zonder inhammen. Wie kan mij iemand aanwijzen boven de 25 met een perfecte haarlijn waar je een passer naast kan leggen??? Volgens mij wordt trouwens bijna iedereen geboren met een haarlijn die in het midden het laagst ligt en dan naar boven afloopt.. of niet??

pizzacat
8 maart 2005, 12:25
klopt..komt alleen al door het feit dat je hoofd rond is. Daarnaast zijn kleine tot middelgrote inhammen nog geen teken van AGA. Elke man heeft last van een wat terugtrekkende haarlijn, dat is gewoon onderdeel van het ouder worden.

high
1 april 2005, 12:45
http://www.moviestar.nu/articles/baldmoviestars.html

Haarmannetje
2 april 2005, 13:05
Ik heb even snel een photo-edit gemaakt om te schetsen hoeveel ook maar een beetje haar bovenop uitmaakt voor het totaalbeeld van je uitstraling.

Zie hier Kiefer Sutherland zoals hij is, en zoals hij zou kunnen worden.

Tiuri
2 april 2005, 13:10
Ik heb even snel een photo-edit gemaakt om te schetsen hoeveel ook maar een beetje haar bovenop uitmaakt voor het totaalbeeld van je uitstraling.

Zie hier Kiefer Sutherland zoals hij is, en zoals hij zou kunnen worden.HAHAH :D :D

Zoek de 10 verschillen :D

Maar inderdaad haarmannetje, het laat prachtig zien hoe belangrijk haar bovenop is voor je algehele "look", ook al is het nog maar weinig haar.

Morientes
2 april 2005, 13:37
HAHAH :D :D

Zoek de 10 verschillen :D

Maar inderdaad haarmannetje, het laat prachtig zien hoe belangrijk haar bovenop is voor je algehele "look", ook al is het nog maar weinig haar.

als hij dat haar aan de zijkant bij de 2e pic er af haalt dan is het ook een stuk beter vindt ik

Haarmannetje
2 april 2005, 13:39
als hij dat haar aan de zijkant bij de 2e pic er af haalt dan is het ook een stuk beter vindt ik
Dat vind ik persoonlijk zelf juist weer niet. Ik zou het ook zo laten of net iets korter. Maar een compleet kaal hoofd vind ik vaak zo crimineel staan. Ik weet het niet. Ligt ook aan je hoofd, maar bij hem zou ik dat wel vinden als ik het zo bekijk.

Vince001
2 april 2005, 14:40
Ik heb even snel een photo-edit gemaakt om te schetsen hoeveel ook maar een beetje haar bovenop uitmaakt voor het totaalbeeld van je uitstraling.

Zie hier Kiefer Sutherland zoals hij is, en zoals hij zou kunnen worden.
Au! Wat confronterend! De kale Kiefer is gewoon tien jaar ouder. Kun je zien wat het scheelt in uitstraling :eek:

Trouwens, wel knap gedaan Haarmannetje. Zn hoofd is zelfs helemaal opgepoetst.:D

zucht
2 april 2005, 15:10
HAHAH :D :D

Zoek de 10 verschillen :D

Maar inderdaad haarmannetje, het laat prachtig zien hoe belangrijk haar bovenop is voor je algehele "look", ook al is het nog maar weinig haar.

Dat klopt. Ik denk dat als ik tegen dat het zover is maar een transplant overweeg om dan tenminste toch een beetje Bruce-Willis kopje te hebben. Dat is niet veel maar geeft meteen ZO'N andere look.

kalevandaal
4 april 2005, 11:58
john travolta !!!!!


Omg, heb die reclame posters gezien van zn nieuwe film....en zn nieuwe haar!!

Hij is weer 20 jaar jonger :cool:

jongen25
4 april 2005, 13:28
Kiefer lijkt op de tweede foto trouwens een beetje op Arjan Erkel!!

cees
4 april 2005, 16:06
Sander (soapie) heeft sinds kort ook z'n haar volledig afgeschoren en het lijkt wel of hij voor een soort eilandje krijgt, of niet?

http://www2.telegraaf.nl/prive/article18980551.ece

jongen25
4 april 2005, 17:51
Misschien dat ie zijn haar wel heeft afgeschoren omdat dit hem zelf ook begon op te vallen. Hij kan het overigens prima hebben.

kloete
4 april 2005, 17:59
Zou zoiets lang duren voordat het doorzet? Uiteindelijk zal dat einlandje een eiland worden en zal die alleen nog zo'n toefje vooraan hebben. Maar ik welk tijdsbestek? Suggesties??

Als je je haar wel afscheert, weet je ook precies hoe je ervoor staat. Misschien wel interessant om een keer te doen...

jongen25
4 april 2005, 18:01
Als je je haar wel afscheert, weet je ook precies hoe je ervoor staat. Misschien wel interessant om een keer te doen...Is idd de makkelijkste manier om de 'naakte' werkelijkheid onder ogen te zien. Maar het doen is een tweede..

Haarmannetje
4 april 2005, 18:09
Zou zoiets lang duren voordat het doorzet? Uiteindelijk zal dat einlandje een eiland worden en zal die alleen nog zo'n toefje vooraan hebben. Maar ik welk tijdsbestek? Suggesties??

Als je je haar wel afscheert, weet je ook precies hoe je ervoor staat. Misschien wel interessant om een keer te doen...
Wanneer is natuurlijk onmogelijk te zeggen. Dat kan in 2 jaar tijd gebeuren, maar ook pas over 20 jaar. Dat weet je nooit van te voren.

Verder, dit is dus precies de reden waarom ik mijn haar er nooit helemaal af zou scheren. Moet je eens kijken wat voor een andere uitstraling hij krijgt. Eerst was het een beetje zo'n nette, boyishe gozer en nu lijkt het wel een crimineel. Nee, niets voor mij. Hij kan het zeker hebben, maar mooi vind ik het allerminst.

Morientes
4 april 2005, 18:35
Wanneer is natuurlijk onmogelijk te zeggen. Dat kan in 2 jaar tijd gebeuren, maar ook pas over 20 jaar. Dat weet je nooit van te voren.

Verder, dit is dus precies de reden waarom ik mijn haar er nooit helemaal af zou scheren. Moet je eens kijken wat voor een andere uitstraling hij krijgt. Eerst was het een beetje zo'n nette, boyishe gozer en nu lijkt het wel een crimineel. Nee, niets voor mij. Hij kan het zeker hebben, maar mooi vind ik het allerminst.

dat is jouw mening ja dat hij nou op een crimineel lijkt maar ik vind het wel wat stoers hebben

Cloud
4 april 2005, 18:37
Ik vind het een leuk, sexy kapsel, en associeer het helemaal niet met criminele activiteiten.

jongen25
4 april 2005, 18:59
Ik ken ook iemand met die coupe en het staat m uitstekend. De bewuste jongen had vroeger lang haar en zat erg met zijn haarverlies, maar inmiddels berust hij erin. Het staat hem goed omdat hij een vierkante kaaklijn heeft (mannelijk), maar ook een olijke blik (waardoor hij zelden agressieve reacties oproept).

Tiuri
4 april 2005, 19:32
Verder, dit is dus precies de reden waarom ik mijn haar er nooit helemaal af zou scheren. Moet je eens kijken wat voor een andere uitstraling hij krijgt. Eerst was het een beetje zo'n nette, boyishe gozer en nu lijkt het wel een crimineel. Nee, niets voor mij. Hij kan het zeker hebben, maar mooi vind ik het allerminst.ja haarmannetje, dat is nou de zoveelste ouwe-knarren-opmerking van jou vandaag :)

hoezo is kort haar meteen crimineel? dat is jouw visie maar ik ben het daar volstrekt niet mee eens. ik vind sander foppele een pracht van een jongen, nu evenveel als met die mooie blonde lokken. ik associeer het ook niet met een strafblad ofzo.

jongen25
4 april 2005, 19:47
Tsja, daar krijgen we weer de bekende discussie:rolleyes:. Staat een kaalgeschoren kop crimineel? En zo ja, moeten we de typecasting van Hollywood-films daarvan de schuld geven??
Het is ieders recht om een kaalgeschoren kop crimineel te vinden staan, maar feit is dat er mensen zijn bij wie het heel goed (en niet crimineel!) staat. Als je er met een kaalgeschoren kop uitziet zoals Edward Norton in 'American history X', tsja, dan baal je.

Tiuri
4 april 2005, 19:48
Sander (soapie) heeft sinds kort ook z'n haar volledig afgeschoren en het lijkt wel of hij voor een soort eilandje krijgt, of niet?

http://www2.telegraaf.nl/prive/article18980551.ecemijn god mensen, ik zie nu pas dat die foppele gaat met dat domme rund van call tv. :eek: :eek: wat moet die leuke vent met zo'n vreselijk type?? :confused:

hiervoor had ie al een relatie met dat verschrikkelijke barbypopje van fox kids. :eek:

slechte smaak, die gozer. :confused:

kevin
4 april 2005, 20:13
mijn god mensen, ik zie nu pas dat die foppele gaat met dat domme rund van call tv. :eek: :eek: wat moet die leuke vent met zo'n vreselijk type?? :confused:

hiervoor had ie al een relatie met dat verschrikkelijke barbypopje van fox kids. :eek:

slechte smaak, die gozer. :confused:

nou lekker is ze wel :P :shiny:

jongen25
4 april 2005, 20:16
Maar wel een trut.:P

Tiuri
4 april 2005, 20:17
ja ik wou net zeggen. als je haar hoort zwammen zakt je erectie toch als een plumpudding in mekaar?

Haarmannetje
4 april 2005, 20:17
ja haarmannetje, dat is nou de zoveelste ouwe-knarren-opmerking van jou vandaag :)

hoezo is kort haar meteen crimineel? dat is jouw visie maar ik ben het daar volstrekt niet mee eens. ik vind sander foppele een pracht van een jongen, nu evenveel als met die mooie blonde lokken. ik associeer het ook niet met een strafblad ofzo.
Nou ja Laurens, ouwe-knarren-opmerking? Ik vind het een criminele uitstraling geven (gewoon mijn mening, het staat hem goed, maar ik vind dat nu eenmaal zo) en jij vindt mijn opmerkingen van vandaag ouwe-knarren-achtig :). Maar je moest het even zeggen, he ;).

Haarmannetje
4 april 2005, 20:20
Zij heeft ook nog met Bart de Graaff gehad toch? Wel een brede smaak heeft ze :).

Tiuri
4 april 2005, 20:24
Zij heeft ook nog met Bart de Graaff gehad toch? Wel een brede smaak heeft ze :).OOohhh ja zij had met bart de graaff!! Da's waar ook!! die relatie die puur te doen was om zijn geld en roem!!!

het is echt een wicht! :mad:

kloete
4 april 2005, 20:25
Een hele lekkere trut....

Maar goed, ik denk dat ik het wel een keer ga proberen. Alleen heb ik een plat achterhoofd en een bobbel daaronder, dus tja. Misschien komt het er dan uit te zien als die voetballer..... Marc di Vaio (ex-juventus) geloof ik.

jongen25
4 april 2005, 20:35
Ok dan...de Nederlandse Anna Nicole Smith (qua insteek hetzelfde, maar dan iets minder voluptueus).;)

Lucky
4 april 2005, 23:42
Vind het zo'n vies wijf, echt waar. Zo'n eentje die ook nog alle moeite doet om het te gaan maken in Hilversum, maar gewoon het verstand van een vaatdoek heeft.

En ben het met iedereen eens over Kiefer S....tis toch verbazingwekkend hoe gewoon een beetje haar nog zo'n verschil van uitstraling kan geven. Wil toch zeggen dat we onze tijd niet aan het verprutsen zijn hier.

koppiekoppie
8 april 2005, 21:19
Zag onlangs een foto van de bekende regisseur Marc Forster, die al zijn haar al kwijt is en slechts 35 is. Een lelijke man kan je hem niet noemen, integendeel! Zo zie je maar...

hairry
9 april 2005, 13:04
Zag onlangs een foto van de bekende regisseur Marc Forster, die al zijn haar al kwijt is en slechts 35 is. Een lelijke man kan je hem niet noemen, integendeel! Zo zie je maar...


deze vent is zeker niet lelijk,maar met een volle bos haar zou hij nog veel knapper kunnen lijken.overigens valt me altijd op dat fotomodellen in (reclame)bladen meestal altijd (een volle bos) haar hebben.

Haarmannetje
10 april 2005, 21:05
deze vent is zeker niet lelijk,maar met een volle bos haar zou hij nog veel knapper kunnen lijken.overigens valt me altijd op dat fotomodellen in (reclame)bladen meestal altijd (een volle bos) haar hebben.
Tssss, nog knapper? Alsof iedereen daar zo mee bezig is. Die kerel zal er echt geen slapeloze nachten van hebben.

Ik begin me toch wel steeds meer te ergeren aan de instelling van sommige Nederlanders.

Cloud
10 april 2005, 21:18
Nog een knapperd met haarverlies... ik denk wel dat hij met een goed regime veel zou kunnen redden.

Haarmannetje
10 april 2005, 21:32
Nog een knapperd met haarverlies... ik denk wel dat hij met een goed regime veel zou kunnen redden.
Je bedoelt die linker?

Cloud
10 april 2005, 21:35
Nee, prins William. Diffuus haarverlies, vooral op de kruin.

zucht
10 april 2005, 21:40
Nee, prins William. Diffuus haarverlies, vooral op de kruin.

Aardje naar zijn vaartje.

Haarmannetje
10 april 2005, 21:47
Nee, prins William. Diffuus haarverlies, vooral op de kruin.
Oh ja, ik kan mij nog herinneren dat er nota bene, hehehe, een speciaal nieuwsitem over werd uitgezonden: "prins William wordt kaal!" Mijn God, wat is er toch terecht gekomen van de wereld?

Tiuri
11 april 2005, 09:40
Oh ja, ik kan mij nog herinneren dat er nota bene, hehehe, een speciaal nieuwsitem over werd uitgezonden: "prins William wordt kaal!" Mijn God, wat is er toch terecht gekomen van de wereld?Dat was wel bij RTL Boulevard he :)

Anyway, die William is al aardig ver gevorderd ineens zeg! NW3 zou ik zeggen. Het gaat bij hem sneller dan bij z'n vader, die voor z'n leeftijd nog een redelijke bos heeft. Misschien had Diana wat AGA-gennetjes in de familie.

Zijn broertje Harry heeft daarentegen nog een loepzuivere NW1 die nog wel even stand zal houden zo te zien.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/41/Prince_Harry_of_Wales.jpg

jongen25
11 april 2005, 11:43
Op zich kunnen we veel van 'Prince Horsey' leren.. t Schijnt dat ie vroeger altijd petjes droeg om de boel te verhullen. Nu is hij, naar eigen zeggen, 'opgehouden zich er druk om te maken'.
Hmmm...toch zou het mij verbazen als hij niets gebruikt. Een paar jaar geleden was hij namelijk al net zo ver heen als nu.

Tiuri
11 april 2005, 11:53
Nog een knapperd met haarverlies... ik denk wel dat hij met een goed regime veel zou kunnen redden.
Je bedoelt die linker?Vind je die linker een knapperd dan, haarmannetje? :)

Moet je trouwens zien wat een droge hoop stro dat haar is geworden. Vroeger had hij prachtig vol glanzend blond haar. AGA heeft hem flink te pakken genomen.

Haarmannetje
11 april 2005, 12:10
Vind je die linker een knapperd dan, haarmannetje? :)
Het was sarcastisch bedoeld van mij :). Uiteraard wist ik over wie Cloud het had :). Maar die rechter vind ik trouwens niet meer bijzonder dan die linker.

Moet je trouwens zien wat een droge hoop stro dat haar is geworden. Vroeger had hij prachtig vol glanzend blond haar. AGA heeft hem flink te pakken genomen.
Nou dat vind ik toch behoorlijk meevallen hoor. Het is toch verder nog vol? Dat prachtig vol glanzend blond haar behoorde tot zijn jongere jaren. Hij is nu een man.

Tiuri
11 april 2005, 12:13
Het was sarcastisch bedoeld van mij :). Uiteraard wist ik over wie Cloud het had :). Maar die rechter vind ik trouwens niet meer bijzonder dan die linker.Menig "mannenkenner" ziet in één oogopslag dat die rechter wel degelijk een erg bijzonder exemplaar mens is, qua uiterlijk :)

Nou dat vind ik toch behoorlijk meevallen hoor. Het is toch verder nog vol? Dat prachtig vol glanzend blond haar behoorde tot zijn jongere jaren. Hij is nu een man.En mannen behoren geen glanzen vol blond haar te hebben? :)

Haarmannetje
11 april 2005, 12:16
Menig "mannenkenner" ziet in één oogopslag dat die rechter wel degelijk een erg bijzonder exemplaar mens is, qua uiterlijk :)
Jij maakt hier de grote fout van het generaliseren. Dus omdat ik jouw mening niet deel ben ik geen "mannenkenner"? Ik heb er gewoon een andere mening over, klaar.

En mannen behoren geen glanzen vol blond haar te hebben? :)
Kan, maar het is doorgaans niet vreemd dat de haarstructuur brozer en stroever wordt na de pubertijd. Dat geldt ook voor mannen zonder AGA. Sommigen behouden hun jeugdige bos haar, maar velen ook niet.

Tiuri
11 april 2005, 12:18
Jij maakt hier de grote fout van het generaliseren. Dus omdat ik jouw mening niet deel ben ik geen "mannenkenner"? Ik heb er gewoon een andere mening over, klaar.Waar zeg ik dat jij geen mannenkenner bent?

Haarmannetje
11 april 2005, 12:19
Waar zeg ik dat jij geen mannenkenner bent?
Oh ja sorry, je zei "menig" :). Mijn fout!

den oli
12 april 2005, 17:51
Mijn status is heel goed vergelijkbaar met die van Prins William...

Cloud
12 april 2005, 18:14
Moet je trouwens zien wat een droge hoop stro dat haar is geworden. Vroeger had hij prachtig vol glanzend blond haar. AGA heeft hem flink te pakken genomen.
Zo zag mijn haar er ook exact uit voor ik met mijn regime begon (qua textuur dan, niet qua kleur of kapsel): als droog stro. Diffuus haarverlies suckt behoorlijk!!

Het was sarcastisch bedoeld van mij . Uiteraard wist ik over wie Cloud het had . Maar die rechter vind ik trouwens niet meer bijzonder dan die linker.
Oeps dat sarcasme had ik niet door. :) Ik vind de rechter wel bijzonder. :)

Bomberke
22 april 2005, 19:32
Van Der Vaart die begint nu toch ook wel erg te kalen hoor. Ik dacht dat hij zulk genre haar had maar volgens mij toch wel niet?

Haarmannetje
22 april 2005, 19:50
Een kijken hoe lang mevrouw Meis nog bij hem blijft dan ;).

Buutnlander
22 april 2005, 21:25
Vd Vaart is niet kalend, kijk is goed man, ik heb jeugdfoto's gezien, en recente foto's, niets aan de hand! Hij heeft alleen een rare haargrens en niet al te dikke haren, zodat er een NW1.5-2 effect ontstaat. Mijn haar ziet er beter en dikker uit dan die van hem, maar ik lijd aan AGA en die niemand die aan mij kan zien dat ik kalend ben.

peter10
24 april 2005, 19:21
Een kijken hoe lang mevrouw Meis nog bij hem blijft dan ;).

waarom zou ze bij hem weggaan als ie kaler wordt ?


Of mis ik hier soms de 'cynism-mode' ......

jongen25
27 april 2005, 14:58
Theo Lucius

Zeer opvallend kapsel, een beetje zoals Cor Lems (Fc Den Haag, jaren tachtig). Typisch diffuus haarverlies, of zulke slierten van hemzelf?

Tiuri
27 april 2005, 18:52
En wat dachten jullie van Marco Borsato? Algehele uitdunning icm terugtrekkende haarlijn.

Foto van vroeger:
http://www.muzzy.nl/media/photos/artists/borsato_145x142.jpg

Recente foto:

Bas6562
27 april 2005, 22:21
En waar staat die recente foto?

Tiuri
28 april 2005, 13:12
En waar staat die recente foto?die schijtserver had m eraf gehaald. Ik heb m nu in attachment gezet. Zie vorige post.

jongen25
28 april 2005, 13:16
Arme arme Arjen Robben, het gaat goed hard bij hem..