PDA

View Full Version : HaarWeb's Poster van het Jaar 2008


AnthonieH
21 januari 2009, 21:22
Met ons allen helpen we duizenden bezoekers iedere dag met informatie, tips, adviezen, gezelligheid en steun/troost. Velen hebben zo een oplossing voor hun haarprobleem gevonden, of hebben geleerd er beter mee om te gaan. Als webmaster en moderators waarderen we deze inzet enorm.

Om deze dank zichtbaarder te maken zijn we vorig jaar gestart met 'posters van het jaar' om mensen die in het bijzonder zijn opgevallen onze waardering te tonen. Hanna en Kevin hebben een jaar lang het predicaat 'poster van het jaar 2007' met verve gedragen. Hanna, Kevin, nogmaals dank voor jullie voortdurende inzet!

Maar HaarWeb is er voor ons allemaal en dit jaar willen we de leden daarom vragen om zelf kandidaten voor te dragen. Er geldt maar 1 beperking: je mag jezelf niet voordragen. Maar dus ook bijvoorbeeld de posters van het jaar 2007 mogen weer worden genomineerd.

De verkiezing gaat in twee ronden: eerst een nominatie met kleine motivatie in deze thread. De sluitingsdatum voor nominaties is 31 januari.

Op basis van deze discussie en de motivaties worden vervolgens maximaal 10 genomineerden voorgedragen in een nieuwe discussie met stemmogelijkheid. De sluitingsdatum van de stemdiscussie wordt 15 februari.

Morientes
21 januari 2009, 22:02
1. Kevin
2. Wesley1982

Kan me geen andere poster van het jaar voorstellen. Kevin is bijna altijd het 1e met nieuws en zijn topical is natuurlijk ook erg interessant. Wesley's posts en geëxperimenteer zijn ook leuk om te lezen, daarom wilde ik hem toch vermelden. Moet zeggen dat het me opvalt dat er veel gerespecteerde posters gestopt zijn met het actief posten op haarweb sinds afgelopen zomer.(Tiuri, DHTkiller, Jaapie, Vince001 etc) Dat is wel jammer, maar er zullen vast weer andere mensen opstaan. :)

Hanna
22 januari 2009, 03:06
Morientes,
Jaapie post nog best vaak hoor.

Tiuri en Cloud verdienen nog enkele hele grote pluimen!

Hierbij mijn lijstje:
1. AnthonieH - zonder meer, behoeft geen uitleg, met stip bovenaan!
2. Marte - voor haar enorme inzet in alle topics van het hirsutisme-forum
3. Wesley1982 - vrijwillig Haarweb's proefkonijn, zeer hulpvaardig
4. Els Bergers - zeer deskundig, al jarenlang altijd direct bereid informatie te geven
5. Salvamia - geeft al jarenlang uitvoerige informatie over haarwerken
6. Stifter - hulpvaardige talentvolle nieuwkomer

kevin
22 januari 2009, 10:12
Geen idee eigenlijk wie het dit jaar verdient . Ik heb meer het idee dat 'van alles en nog wat' het populairste forum is tegenwoordig.

Limbo
22 januari 2009, 10:27
agatha. recht toe recht aan, scherpe humor

agatha
22 januari 2009, 16:15
:DIk ben niet vies van wat vriendjespolitiek. Ik stem op Limbo!

By the way, je hoeft nergens op te hopen, ik ga niet uit de kleren op een poster:D:P

Serieus:

1. Ik zou Antonie H overwegen omdat hij een goede moderator is die zich het ene moment helemaal kan inleven in een discussie maar zijn professionaliteit behoud.

2. Toch Limbo. We zitten hier allemaal in de penarie maar kunnen ons ei allemaal kwijt op 'van alles en nog wat' want behalve Haar gaat de rest van het leven ook door. Limbo is er altijd en is evenwichtig (helaas heeft ie een beroerd gevoel voor humor:P)

Ik wil hiermee niemand voor het hoofd stoten wan ik weet dat er veel behulpzame en lieve mensen op het forum zitten maar daar ben ik niet zo van op de hoogte. Sorry.

Limbo
22 januari 2009, 16:32
helaas heeft ie een beroerd gevoel voor humor:P


Dank je.;)

Maar, ehhh, nee, ik wil geen poster van het jaar zijn. Ik doe het voor de lol en niet om een of andere nominatie te verkrijgen. Goed bedoeld, maar mijn advies: geen posters van het jaar meer!

Henk
22 januari 2009, 16:49
1. AnthonieH. Omdat hij in de haarimplantatierubriek een rots in de branding is. Goede adviezen en ook bereid om zich te verdiepen in een ander zijn mening.

2. Kevin. Zonder twijfel. Ik kom niet eens zo vaak in de medicijnen/haargroeimiddel-rubriek, maar vaak genoeg om te zien dat hij een aanwinst voor ons forum is. Initiatiefrijk en een schat aan informatie.

3. Een koppel. Limbo en Agatha.Misschien minder belangrijk wat betreft haargerelateerde issues, maar ze hebben me op Haarweb er het afgelopen jaar doorheen getrokken. Met hun humor in de "van alles en nog wat-rubriek".

Limbo
22 januari 2009, 17:12
Omdat ik niemand voor het hoofd wil stoten, daarom ook heb ik agatha voorgedragen:P, wil ik ook nog nomineren:
* Henk: geweldige humor, heel beleefd, soms te beleefd. Heeft niet zoveel gepost afgelopen jaar maar dat is ook verklaarbaar
* AnthonieH: hierboven al voldoende geroemd, dadelijk gaat hij nog naast zijn schoenen lopen
* de Webmaster: zonder hem was dit allemaal niet mogelijk geweest
* Morehair: stronteigenwijs, onderkoelde humor, verstand van zaken
* NW2: runner up: pas kort in business, soms wel vervelend (he Norwood) maar we komen er altijd weer uit
* henk1107 uit Spanje: weet veel af van beleggen en weet ons regelmatig gek te maken als hij het weer in Spanje vermeldt
* transplantaatje, graft en bverotti: zonder hun inbreng weinig discussie
* Spiderman, afgehaakt in 2008. Mss dat een nominatie hem weer terugbrengt
* en, last but certainly not least, hairobservator, maar die heeft in 2008 nauwelijks gepost dus die komt pas volgend jaar aan de beurt.

Ben ik nu nog iemand vergeten, draag hem of haar dan even zelf voor!

agatha
22 januari 2009, 18:14
Gut, heb altijd gedacht dat Kevin een meissie was. Sorry.:rolleyes:

Hanna
22 januari 2009, 18:31
Mogen er ook forumleden die commerciële belangen hebben, genomineerd worden, ondanks hun inzet? Nee toch?

AnthonieH
22 januari 2009, 19:31
Mogen er ook forumleden die commerciële belangen hebben, genomineerd worden, ondanks hun inzet? Nee toch?Er was maar 1 beperking, dus wat mij betreft mogen ze genomineerd worden. Overigens moeten we het uiteindelijk tot 10 nominaties zien te beperken omdat de forumsoftware er meer (in de enquetevorm) niet toestaat. Dat wordt het minst democratische deel van het verkiezingsproces.

Mijn nominaties zijn:
1 -Wesley1982 als relatieve nieuweling die bijzonder leergierig is, die het geleerde graag deelt en die zich zonder moeite voor de meest rare zaken als proefkonijn opwerpt.
2- Norwood2 ook relatief nieuw, met een duidelijke mening, een goede manier om zijn punten naar voren te brengen en nooit te min om op vragen van lotgenoten te reageren.
3- Hanna, een zeer ervaren lid met veel kennis van medicatie en haarwerken. Vaak eerste die reageert op nieuwelingen en die vragen die soms al 1000 keer zijn gesteld nog steeds uitgebreid wil beantwoorden.
4- Limbo om zijn gezellige gekeuvel, zijn openheid, zijn productiviteit (niemand op HaarWeb heeft zoveel berichten op zijn naam) en om zijn matigende invloed op het transplantatieforum.
5- Kevin om zijn bereidheid om die te graven op zoek naar de kleinste brokjes kennis die lotgenoten zouden kunnen helpen om net dat beetje meer resultaat te halen en die die kennis in een hanteerbare vorm brengt ... vloeibaar, de HaarWeb topical.

Limbo
22 januari 2009, 20:42
Er was maar 1 beperking, dus wat mij betreft mogen ze genomineerd worden. Overigens moeten we het uiteindelijk tot 10 nominaties zien te beperken omdat de forumsoftware er meer (in de enquetevorm) niet toestaat. Dat wordt het minst democratische deel van het verkiezingsproces.

Ik had het goed gelezen dus. Don't mess with a lawyer!:D

Na de nominaties dus eerst een halve finale: uit de zeg 30 (!) genomineerden moeten er 10 gekozen worden. En dan de finale. Dan is het weer bijna 2010!:P

AnthonieH
22 januari 2009, 21:04
Na de nominaties dus eerst een halve finale: uit de zeg 30 (!) genomineerden moeten er 10 gekozen worden. En dan de finale. Dan is het weer bijna 2010!:PHe zeg, wie is hier nou de bureaucraat? Ik had een sneller en tikje minder democratisch pad in gedachten, namelijk om zelf een voorselectie te maken gebaseerd op het aantal malen dat iemand genomineerd is en op de gegeven onderbouwing van de keuze. Ik zal die voorselectie op de sluitingsdatum bekend maken. Er moet wel een flinke storm van verontwaardiging losbarsten wil ik die dan nog aanpassen.

Als het enigszins kan zou ik toch ook wat posters van verschillend pluimage willen hebben, dus mensen uit de AA hoek, mensen met hirsutisme of TTM, leden met AGA en/of leden die in de oplossingen-fora (medicatie/transplantatie) actief zijn.

Limbo
22 januari 2009, 21:10
He zeg, wie is hier nou de bureaucraat? Ik had een sneller en tikje minder democratisch pad in gedachten, namelijk om zelf een voorselectie te maken gebaseerd op het aantal malen dat iemand genomineerd is en op de gegeven onderbouwing van de keuze. Ik zal die voorselectie op de sluitingsdatum bekend maken. Er moet wel een flinke storm van verontwaardiging losbarsten wil ik die dan nog aanpassen.

Als het enigszins kan zou ik toch ook wat posters van verschillend pluimage willen hebben, dus mensen uit de AA hoek, mensen met hirsutisme of TTM, leden met AGA en/of leden die in de oplossingen-fora (medicatie/transplantatie) actief zijn.

Die bureaucraat ben ik...
Veel wijsheid toegewenst!!

Pelle
23 januari 2009, 13:31
Hanna
Anthony
Kevin
Limbo
Wesley

Stifter
23 januari 2009, 14:22
1) Hanna, met stip. Niet alleen in de topics behulpzaam maar ook altijd een megahulp via PM. Ook niet bang haar mening te geven en vaak aanwezig. :worship:
2) Wesley. Het constant bijhouden van zijn bevindingen met nieuwe middelen, nieuws van andere sites plukken en ook altijd behulpzaam.
3) AnthonieH. Goede posts en goede moderator.

Moet wel zeggen dat ik nog veel meer mensen op dit forum bijzonder behulpzaam vind. Sfeer is hier vriendelijk en open, gewoon top :).

madelieve
23 januari 2009, 19:37
Hallo allemaal,

Ik ben betrekkelijk nieuw op het haarweb. Het komt op mij heel overweldigend over. Uiteraard ben ik op zoek naar voor mij relevante informatie. Ik ben nog steeds aan het inlezen en zo nu en dan stel ik een vraag of geef een reactie. Over de hele linie heb ik veel aan alle informatie, hoe meer hoe liever, uiteindelijk trek ik zelf wel mijn conclusies.
Nu mijn nominaties:

Stip op 1:
Hanna! Ik heb heel veel aan haar informatie, ze is eerlijk, kritisch en recht voor zijn raap en zet je aan het denken. Ook is ze heel behulpzaam en geduldig.
2:
AnthonieH. Een relaxte, integere kanjer.
3:
Salvamia. Bescheiden, vakkundig en behulpzaam.
4:
Ray. Een schat, ik gun hem gelukjes!
5:
Kevin. Een 'conaisseur' en ja, ik dacht ook dat hij een meisje was!
6:
Limbo. Een intelligente schurk en levensgenieter.
7:
Agatha. Intelligent, aardig, betrokken.

kevin
23 januari 2009, 19:57
Vanwege mijn avatar hoop ik? :D

Limbo
23 januari 2009, 21:26
Vanwege mijn avatar hoop ik? :D

Vreemd. Ik heb er geen moment aan getwijfeld. Kevin is toch ook een jongensnaam??

kevin
23 januari 2009, 23:08
Vreemd. Ik heb er geen moment aan getwijfeld. Kevin is toch ook een jongensnaam??

Een echte jongensnaam ja. Vrouwen he...:cool:.

Limbo
24 januari 2009, 08:17
Een echte jongensnaam ja. Vrouwen he...:cool:.

Ja. Kijken niet verder dan de avatar lang is!:)

Hanna
24 januari 2009, 16:10
Kevin's meisjes-avatar is gewoon verwarrend.

Maar jongens, dit topic is niet bedoeld om te chatten.

Limbo
24 januari 2009, 17:06
Maar jongens, dit topic is niet bedoeld om te chatten.

Daar doe jij anders vrolijk aan mee!:D

agatha
24 januari 2009, 17:46
Ik vind ook dat hier niet gechat mag worden:D Loopt trouwens niet erg storm.

Limbo
24 januari 2009, 19:26
Loopt trouwens niet erg storm.

Vind ik niet vreemd. Net zoals de rest van het forum. Af en toe drukte, meestal serene rust...:yawn:

AnthonieH
25 januari 2009, 10:39
Even een tussenstand!

Momenteel hebben 9 mensen leden voor gedragen voor een nominatie: Pelle, Madelieve, Stifter, Morientes, Hanna, Agatha, Limbo, Henk en ikzelf.

De genomineerde leden zijn (in willekeurige volgorde):

Kevin, Hanna, Wesley1982, Norwood2, Limbo, AnthonieH, Agatha, Salvamia, Henk, Webmaster, Spiderman, Marte, Els Bergers, Morehair, Henk1107, Ray, Stifter, Hairobservator, Transplantaatje, Bverotti en Graft.

Nou ja, een bijna willekeurige volgorde, want de eerste 8 van dit rijtje hebben meer dan 1 nominatie.

Ik herken persoonlijk alle namen en vrijwel al deze namen ken ik van de fora over oplossingen. Maar ik hoop de komende week toch ook stemmen voor leden van het AA-, het TTM- en het hirsutisme-forum te zien binnendruppelen!

Uiteindelijk komen er 10 namen om op te stemmen. We moeten dus mensen laten afvallen. Vat dat niet persoonlijk op. Criteria worden het aantal nominaties en verdeling over de fora. Het kan dus gaan betekenen dat iemand met minder nominaties maar van een ondervertegenwoordigd forum (van de sectie haarproblemen) toch op de lijst komt.

Maar dat komt pas aan het eind van de week. Laat de nominaties maar binnenkomen.

Jullie hebben tot en met komende zaterdag de tijd!

koppiekoppie
25 januari 2009, 16:16
Mijn keuze gaat uit naar:

1) Kevin: absoluut! Intelligente bijdrages en uiteraard: HW-Topical! Onvoorstelbaar.

2) Hanna: altijd een klaar antwoord achter de hand, en dat op een begripvolle manier.

3) Wesley1982: systematisch daar om te antwoorden, en dat steeds met een vleugje humor (de titeltjes steeds bij zijn posts :cool:) en uiteraard de nuttigheid zelve!

Ook hoog in het lijstje staan zeker AntonieH en Limbo, maar we moeten eenmaal keuzes maken zeker...

Proficiat aan allen hier, Haarweb doet het goed!

dennis72
25 januari 2009, 17:30
AnthonieH

DikkieD
25 januari 2009, 21:00
anthony!! by far

Martijn
26 januari 2009, 13:04
Ik wil graag Sluiter (1) en mama (2) nomineren. Beide dames waren in 2008 erg betrokken op het alopecia areata-forum, maar Sluiter is ook actief op andere delen van Haarweb.

Hanna
26 januari 2009, 13:35
Ik was "mama" vergeten in mijn lijstje te vermelden! :o
Haar zou ik nu graag op plek nr. 4 zetten.

Zij heeft het hele internet afgestruind om anderen te helpen!

Minei
26 januari 2009, 16:24
Hallo,

Een nominatie toe maar!

Nou daar ben ik niet vies van! :P
In de zin dat ik graag mijn mening geef :D

Ik ben hier nog maar net; ken eigenlijk nog niemand. MAAR wel Hanna!

Hanna reageerde meteen!! Zij zorgde ervoor dat ik bleef en dat het niet bij een enkel bezoekje bleef!

Ook geeft Hanna me informatie in priveberichtjes, die voor de 'diehards' hier vast vol 'gesneden koek' staan, maar die voor dit groentje op het gebied van haarwerken, veel nieuwe informatie en tips bevatten!

Kortom, ik denk dat ze een zeer goede is voor Haarweb en vandaar dat ik Hanna nomineer voor HaarWeb's Poster van het Jaar 2008.

Zonnige groet,
Minei

haargek
26 januari 2009, 22:23
Mijn top 3 :

Hanna : duidelijke eigen mening, snelle kundige hulp via PM, gewoon haar eigen Haarweb apotheek :D beginnen samen met:

AnthonieH : altijd voor iedereen een antwoord klaar, kan simpel formuleren maar ook dieper op de materie ingaan.

Dundee: de Haarweb kattenvriend, de laatste inactief maar hoop hem snel weer vaker terug te zien! :D

kevin
26 januari 2009, 23:01
Mijn nominatie: AnthonieH. Hij zit al erg lang op Haarweb is volgens mij een van de laatste van de ouwe garde die nog over is. Hij is steeds meer voor Haarweb gaan betekenen en ik waardeer zijn inzet enorm. Altijd erg behulpzaam en hij heeft verstand van bijna alles hier.

echoes
27 januari 2009, 00:40
Ben het met kevin eens: Antonio H op 1!

Els Bergers
27 januari 2009, 18:40
Hallo,

1e Hanna, heel veel kennis en duidelijke uitleg.
2e Salvamia, zet zich enorm in voor zijn lotgenoten.

Beide spenderen heel veel kostbare tijd om alle vragen te kunnen
beantwoorden, ik zou willen dat ik ook wat meer tijd had om dit te doen.
Ga zo door mensen.

Groetjes Els Bergers

echoes
28 januari 2009, 00:18
Is die Tiuri dood ofzo?

AnthonieH
28 januari 2009, 06:49
Nee hoor, Echo, Tiuri heeft het druk in zijn leven met veel leukere dingen dan haarproblemen :)

Wellicht zien we hem in de toekomst wel weer.

ryan82
28 januari 2009, 17:30
wesly 1982

lanny
28 januari 2009, 22:51
Ik denk dat Marte een oprechte en nette moderator is met verstand van zaken:D

Limbo
29 januari 2009, 12:27
test123 is ook een heel goede poster. Zo zie je maar, het gevaar van nominaties is dat je mensen gaat vergeten...

Nishinakajima
29 januari 2009, 15:19
AnthonieH verzorgt wel hele indrukwekkende, verzorgde en deskundige posts. Hij krijgt mijn stem.

Verder hebben de posts van Valencia. en Hanna me altijd opgefleurd. Daarvan waren er vooral eerlijke antwoorden en beoordelingen die me een stuk verder hebben geholpen. Aan opmerkingen, als "ah joh het valt wel mee" en "maak je gaan zorgen" zou ik niks gehad hebben, hierom waardeer ik zij als haarweb lid, of inmiddels "verdwenen" haarweb lid, enorm.


foutje, ik bedoel natuurlijk haarwebposter. Sorry!

Gladjanus
29 januari 2009, 15:34
:cool:Absoluut Hanna , gewoon omdat ze altijd voor je klaar staat met raad en daad. met name de prive berichten zijn erg snel, het lijkt wel of deze vrouw leeft voor dit forum ,hulde daarvoor. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ga gebruiken maar ze heeft me alles zo eerlijk mogenlijk uitgelegd. Er zijn misschien nog wel veel meer mensen met kennis van zaken op het forum maar daar heb ik nog weinig van gehoord qua reakties , dus vandaar draag ik Hanna voor.

Groet Gladjanus;)

Hanna
29 januari 2009, 18:08
test123 is ook een heel goede poster. Zo zie je maar, het gevaar van nominaties is dat je mensen gaat vergeten...

Yep! Bij nader inzien had ik er nog meer kunnen noemen. Test123 in de topics over Haarimplantaties, Tellmemore in de topics over Medicijnen,
Lanny bij Hirsutisme...

Marte
29 januari 2009, 22:22
wat jammer dat er zo weinig hirsutisme aan bod komt, ik merk dat het toch vooral van uit een bepaalde hoek komt. nu moet ik wel zeggen dat het bij "ons" idd wat minder druk is dan op ander forums op haarweb, mr toch...

Bij deze heb ik vanuit het forum hirsutisme twee mensen die actief blijven en zinvolle, goede, hulpvaardige, constructieve, en met de leden begaan zijnde posts plaatsen (hannakr had ik eveneens willen voordragen, maar door drukte is zij al een half jaar niet meer actief op hirsutisme)
nl hanna en lanny.

harry h
30 januari 2009, 00:27
Hallo,
ik heb nog niet gepost op dit forum.
Ik had zoveel vragen en heb dit prive gedaan aan hanna en AnthonyH.
Daar wou ik de andere forumleden niet mee lastig vallen.
Ik heb ontzettend veel tips gehad van alle twee,ben ze hier heel dankbaar voor.
Dankzij Hanna heb ik nu foam kunnen kopen,dit ga ik binnenkort gebruiken.
Ga jullie op de hoogte houden,hopen dat het werkt.

Ik nomineer

1.Hanna,voor haar engelen geduld,heb zoveel gevraagd aan haar en ze heeft me enorm geholpen,ben haar heel dankbaar voor alles.
2.Anthonyh,ook hem heb ik bestookt met allerlei vragen en daar heb ik ook veel aangehad.

Grtz H.

hairobservator
30 januari 2009, 11:42
ik had het al moeten zijn in 2007;)
in 2008 was ik gebanned ach dan wordt het 2009:D
GRTZ.

Limbo
30 januari 2009, 17:16
ik had het al moeten zijn in 2007;)
GRTZ.

Humor Frenkie!!!

vito85
31 januari 2009, 02:56
Vito85 moet poster van het jaar 2008 worden.
gewoon omdat ie zo cool is:P

Limbo
31 januari 2009, 12:58
Vito85 moet poster van het jaar 2008 worden.
gewoon omdat ie zo cool is:P

Hahaha!! Nominaties van jezelf tellen niet!:D

Limbo
31 januari 2009, 14:15
De sluitingsdatum voor nominaties is 31 januari.[/B]

Bring it on, Anthonie!!!:D

AnthonieH
31 januari 2009, 15:03
Een laatste stand van zaken.

Een 11-tal mensen is meerdere malen genoemd:

Kevin, Hanna, Wesley1982, Marte, Lanny, Limbo, Mama, Salvamia, Norwood2, Agatha en ikzelf.

Stifter, Sluiter, Hairobservator, Transplantaatje, Bverotti, Graft,
Henk, Webmaster, Spiderman, test123, Tellmemore, Morehair, Henk1107, Dundee, Ray, Valencia en Els Bergers werden ook genomineerd

Er kunnen maar 10 namen mee doen aan de verkiezing. Vandaag wil ik komen tot die lijst.

Ik stel voor om mezelf ervan te verwijderen. Ik stel de waardering persoonlijk heel erg op prijs, maar ik ga me gewoon knuffelmoderator van 2008 noemen :)

We hebben een mooie balans tussen dames en heren, maar ik weet niet of alle subfora nu (voor zover genomineerd) vertegenwoordigd zijn. Misschien verdient iemand als Sluiter bijvoorbeeld nog wel een plekje.

Barst maar los. Dan plaats ik morgen verkiezingsenquete :)

Marte
31 januari 2009, 15:19
indien je mij eveneens van de lijst zou halen(wat ik je al voorgesteld had, ik apprecieer ten zeerste de attente reacties, bij deze dus hartelijk bedankt hiervoor!, maar ik hoef niet zo nodig), dan is er al iets meer mogelijkheid, kans, dat bv sluiter hiermee in de top 10 zou staan.

Limbo
31 januari 2009, 16:49
Ik doe het voor de lol (:D), en niet voor een nominatie of wat dan ook, dus haal mij ook svp van de lijst Anthonie! Dat de beste moge winnen!!

Hanna
31 januari 2009, 16:55
Ook ik ben allen erg dankbaar die hun waardering voor mijn inzet hierboven hebben gepost, maar heb geen behoefte aan de titel en verzoek daarom hierbij om van de lijst verwijderd te worden.

Limbo
31 januari 2009, 16:57
Misschien willen de moderatoren nog eens nadenken over een betere vertegenwoordiging vanuit de andere subfora. Ik kom daar zelden, anders zou ik wel wat leden nog kandideren.

Hanna
31 januari 2009, 17:06
Overgebleven serieuze kandidaten:

AA: mama - zeer hulpvaardig in diverse topics over AA en haarwerken
AGA: Pelle (die ik vergeten had te noemen :o)
Hirsutisme: Lanny (vooral om haar uitvoerige informatie over allerlei verschillende lasermethoden; ook actief in andere topics)
TTM: ? (bolleke misschien na zoveel jaren)
Medicijnen/haargroeimiddelen: Tellmemore, Wesley1982
Haarimplantatie: bverotti, Test123
Haarwerken: Salvamia

madelieve
31 januari 2009, 19:14
Ja, zo is het niet leuk meer! Waar zijn we nu mee bezig?

AnthonieH
31 januari 2009, 21:32
Dank voor de input!

Hanna, Limbo en collega Marte, jullie zijn ge-excuseerd, maar de waardering voor jullie behulpzaamheid en onderhoudende berichten blijft onverminderd!

De lijst die voorstel is:

Wesley1982
mama
Lanny
Kevin
Tellmemore
Test123
Salvamia
Morehair
Norwood2
Agatha

agatha
1 februari 2009, 10:21
Ook de laatste heeft zich reeds terug getrokken. Ik vind dat de titel echt inhoud moet hebben en die krijg je niet als er mensen op staan die niet echt bijdragen aan het oplossen van problemen. :D

Morehair
1 februari 2009, 10:44
Wat een huishouden hier, er trekken nu al zoveel mensen zich terug dat de titel al geen inhoud meer heeft.

En Agatha, hoe kun je volgens jou andermans problemen oplossen via een forum? Ik zou het knap vinden als jij dat zou kunnen.
Volgens mij kun je niet meer doen dan informatie verstrekken.

Ik ben trouwens ook geen serieuze kandidaat want het enige wat ik doe is wat informatie verstrekken in het haarimplantatie gedeelte. Op andere gedeeltes van Haarweb ben ik niet of nauwelijks aktief.

Met mijn posts los ik idd geen problemen op, maar er kunnen wel veel problemen mee worden voorkomen.

AnthonieH
1 februari 2009, 10:50
Ik denk dat we er allemaal aan kunnen bijdragen dat mensen bewust keuzes kunnen maken in de manier waarop ze met problemen omgaan. Op welk subforum je dat doet, vind ik niet zo belangrijk.

Het is zoals Morehair treffend zegt, problemen bij anderen oplossen kunnen we niet, maar misschien kunnen we wel problemen voorkomen.

Ik heb Agatha op haar verzoek en op het allerlaatste moment toch weg gehaald, maar ik vind dat zij op haar manier toch echt mensen tot steun is op het 'van alles en nogwat' gedeelte. Naast personen met haarproblemen zijn we toch ook mens en we kunnen als mens soms ook wel wat steun of vermaak gebruiken.

Limbo
1 februari 2009, 14:28
Ik vind het allemaal erg sympathiek, maar geef mij maar de meer onmocratische methode waarbij de dames en heren mederatoren iemand aanwijzen. Of mss zelfs helemaal geen poster van het jaar aanwijzen. Er komt nl. altijd commentaar van...

Limbo
1 februari 2009, 14:29
Zo, ik heb gestemd. Dat de beste moge winnen!!

agatha
1 februari 2009, 20:23
En Agatha, hoe kun je volgens jou andermans problemen oplossen via een forum? Ik zou het knap vinden als jij dat zou kunnen.
Volgens mij kun je niet meer doen dan informatie verstrekken.


Met mijn posts los ik idd geen problemen op, maar er kunnen wel veel problemen mee worden voorkomen.


Beste morehair, volgens mij zei ik juist dat ik geen problemen oplos. Ik bedoelde dat er hier heel veel mensen met "technische"kennis zitten die veel vragen en dus soms problemen kunnen oplossen.

ray
1 februari 2009, 20:53
ah hanna en agatha doen niet mee :mad:

vind die twee enorm behulpzaam en warm inzake het off-topic gedeelte.

en dan blijven er een paar mensen over die allemaal zeer actief en functioneel posten op het gebied van haarproblemen dat het kiezen nauwelijks nog mogelijk is....

Limbo
2 februari 2009, 09:19
en dan blijven er een paar mensen over die allemaal zeer actief en functioneel posten op het gebied van haarproblemen dat het kiezen nauwelijks nog mogelijk is....

Ben ik helemaal met je eens. Maar ja, er kan er maar een winnen!!

Marte
2 februari 2009, 13:49
dag agatha,

het gaat hier niet alleen om kennis en informatie, het gaat hier ook om een bepaalde attitude en houding tav andere(en evt nieuwe) leden. En dit laatste is zeker zoveel(zoniet mss wel meer, voor nieuwe leden of mensen die in een acute situatie zitten wel minstens zo belangrijk en zelfs belangrijker). Dus je hoeft jezelf niet weg te cijferen om die reden, je bijdrage is fantastisch en zeker niet minder een nominatie waard dan mensen die mss op technisch of praktisch vlak meer kennis hebben vergaard!!!!

xxx marte

agatha
2 februari 2009, 17:15
Ik bloos er helemaal van Marte. Tis alleen dat ik graag zie dat de Poster ook echt een waardevolle vermelding moet blijven en als ik lees hoeveel de genomineerden er mee bezig zijn.............. Geniet van mijn bescheiden bui, zo vaak heb ik hem niet:D

tellmemore
3 februari 2009, 23:12
aah kom er net achter dat ik in deze verkiezing meeding! Geweldig dat mijn post gewaardeerd worden ook al waren ze het afgelopen jaar erg spaarzaam! Ik ben eigenlijk alleen maar op het medicijnen en haargroeimiddelen forum actief!

Ikzelf ben erg fan van Kevin, met de haarweb topical en de niets ontziende zoektocht naar betere ingrediënten!

AnthonieH, als objectieve & initiatief rijke moderator!

Wesley1982, veel enthousiaste posts over veel verschillende middelen, soms wat ontstuimig! Ik volg met veel interesse je custom laser bouw & indrukwekkende regime!

Hanna, die iedere nieuwkomer weer met vol enthausisme opweg helpt hier op HW!

wesley1982
4 februari 2009, 06:56
volgens mij weten de meeste mensen gewoon niet dat ze hier even moeten stemmen...

ja ik ben ook fan van kevin hoor , heb ook op hem gestemd

tellmemore
4 februari 2009, 08:24
volgens mij weten de meeste mensen gewoon niet dat ze hier even moeten stemmen...

ja ik ben ook fan van kevin hoor , heb ook op hem gestemd

Dat denk ik ook! Misschien dat ze het een sticky post moeten maken in alle forums!

Mijn stem is ook naar kevin gegaan maar een ieder van mijn lijstje zou het gegund zijn!

vito85
4 februari 2009, 14:56
waar kan je stemmen???
en waarom staat vito85 niet bij de top10:P die heeft echt geniaale posts:D

vito85
4 februari 2009, 14:58
trouwens..wt krijgt de winnaar?een HT op koste van haarweb..of een levenlang minoxidil:P:P
zou eigelijk wel zo een prijs moeten komen, misschien worden de posts dan bter!!;)

Limbo
4 februari 2009, 15:04
trouwens..wt krijgt de winnaar?een HT op koste van haarweb..of een levenlang minoxidil:P:P
zou eigelijk wel zo een prijs moeten komen, misschien worden de posts dan bter!!;)

Eeuwige roem en dankbaarheid!!

Limbo
4 februari 2009, 15:15
waar kan je stemmen???
en waarom staat vito85 niet bij de top10:P die heeft echt geniaale posts:D

Hierzo:

http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?t=14817

vito85
4 februari 2009, 21:34
Hierzo:

http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?t=14817
thanks ik mis jouw naam daarzo man, dan had ikop jou gestemd..

AnthonieH
4 februari 2009, 21:38
thanks ik mis jouw naam daarzo man, dan had ikop jou gestemd..Limbo heeft zich heel gracieus teruggetrokken :)

Limbo
5 februari 2009, 18:15
Ja. Ik kon wel een CDA'er zijn. Maar echt niet hoor!:D

Limbo
5 februari 2009, 18:16
thanks ik mis jouw naam daarzo man, dan had ikop jou gestemd..

Dank je vito. De volgende keer nomineer ik jou (als tegenprestatie!)!!:D

agatha
5 februari 2009, 20:29
Gelukkig doen we hier niet aan handje klap:D

Limbo
5 februari 2009, 20:55
Gelukkig doen we hier niet aan handje klap:D

Nee hoor!:o

Limbo
13 januari 2022, 11:49
Nou dacht ik toch echt poster van het jaar te zijn geworden zit een malloot hier te spammen...

Ambo
13 januari 2022, 22:53
Nou dacht ik toch echt poster van het jaar te zijn geworden zit een malloot hier te spammen...

Wie staan er op de short list? :D

Limbo
14 januari 2022, 08:08
Wie staan er op de short list? :D

Ja. Doet nog steeds pijn. Malafide moderatoren!!

Ambo
14 januari 2022, 15:19
Ja. Doet nog steeds pijn. Malafide moderatoren!!

Waar zijn ze als je ze nodig hebt?

FIFA is er niks mee vergeleken...

Limbo
14 januari 2022, 21:26
Waar zijn ze als je ze nodig hebt?

FIFA is er niks mee vergeleken...

Weet ik. Laf gewoon. Kunnen we ze niet wegstemmen??

Ambo
15 januari 2022, 10:43
Weet ik. Laf gewoon. Kunnen we ze niet wegstemmen??

Ja, even aan de kiesraad van het CDA vragen :D

Henk
15 januari 2022, 13:50
Weet ik. Laf gewoon. Kunnen we ze niet wegstemmen??

Ik zou een referendum aanvragen. ;)

Henk
15 januari 2022, 13:52
Waar zijn ze als je ze nodig hebt?

FIFA is er niks mee vergeleken...

Gebruik dan even die knop met die driehoek. Normaal gesproken kan je die driehoek ook wel vinden.

Henk
15 januari 2022, 13:54
Nou dacht ik toch echt poster van het jaar te zijn geworden zit een malloot hier te spammen...

Een Rus, ik dacht dat die het druk genoeg hadden met het hacken van Oekraïense websites. Blijkbaar vindt Poetin Haarweb nog iets belangrijker.:D

Limbo
15 januari 2022, 17:19
Morehair, Norwood2. Waar zijn ze gebleven? Het was ooit echt gezellig hier!

Promise
16 januari 2022, 10:39
Nou ken je Rocco nog? Ik heb altijd het idee gehad dat hij ineens 'dood' was ofzo... Uit het niets stopte hij met posten.

Limbo
16 januari 2022, 11:55
Nou ken je Rocco nog? Ik heb altijd het idee gehad dat hij ineens 'dood' was ofzo... Uit het niets stopte hij met posten.

Nee, die kan ik niet herinneren. Die naam doet me meer denken aan een pornoster dan aan iemand haarproblemen... :D

PS jij bent ook van de oude garde!!

Ambo
16 januari 2022, 12:17
Nee, die kan ik niet herinneren. Die naam doet me meer denken aan een pornoster dan aan iemand haarproblemen... :D

PS jij bent ook van de oude garde!!

Duitse porno met snor?

Limbo
16 januari 2022, 12:33
Duitse porno met snor?

Jij kent hem ook Ambo?:D

Henk
16 januari 2022, 13:21
Nou ken je Rocco nog? Ik heb altijd het idee gehad dat hij ineens 'dood' was ofzo... Uit het niets stopte hij met posten.

Dat is lang geleden. Rocco.
Het zou zo kunnen. De meesten zullen er ook weinig ruchtbaarheid aan geven dat ze op haarweb zitten. Dus weinig kans dat er een kennis hier het overlijden meldt.

Henk
16 januari 2022, 13:26
http://www.haarweb.nl/forum/member.php?u=99

Limbo
16 januari 2022, 13:49
Dat is lang geleden. Rocco.
Het zou zo kunnen. De meesten zullen er ook weinig ruchtbaarheid aan geven dat ze op haarweb zitten. Dus weinig kans dat er een kennis hier het overlijden meldt.

Leef jij nog Henk?

Henk
16 januari 2022, 14:03
Leef jij nog Henk?

Halflevend. Het glas is altijd halfvol. ;)

Limbo
16 januari 2022, 14:46
Halflevend. Het glas is altijd halfvol. ;)

Het wordt tijd voor een fysieke haarwebmeeting!:D

Promise
16 januari 2022, 15:04
Haha leuk zo'n meeting, gezellig elkaars haar bekijken!

Promise
16 januari 2022, 15:07
Dat is lang geleden. Rocco.
Het zou zo kunnen. De meesten zullen er ook weinig ruchtbaarheid aan geven dat ze op haarweb zitten. Dus weinig kans dat er een kennis hier het overlijden meldt.

In die tijd was het een lid waar veel mensen advies aan vroegen, hij had veel kennis! Het is een persoon die nooit uit mijn hoofd gegaan is, ook vanwege het plots verdwijnen. Laten we hopen dat hij volledige in het reine is met zijn haaruitval en dat hij daarom nooit meer bezig is met Haarweb :).

Limbo
16 januari 2022, 15:24
In die tijd was het een lid waar veel mensen advies aan vroegen, hij had veel kennis! Het is een persoon die nooit uit mijn hoofd gegaan is, ook vanwege het plots verdwijnen. Laten we hopen dat hij volledige in het reine is met zijn haaruitval en dat hij daarom nooit meer bezig is met Haarweb :).

Je kunt hem een pb sturen en vragen hoe het gaat toch?