PDA

View Full Version : medihair ('k heb het gedaan)


the searcher
10 juni 2003, 12:02
Mensen,

Nou, na lang twijfelen en orienteren heb ik de stap gezet en ben overgegaan op medihair. Ik heb de proefperiode van drie maand genomen (niet tevreden, geld terug).

Ik moet heel eerlijk zeggen (heb nu enkele jaren ervaring) dat dit veruit het mooiste systeem is dat ik heb gehad.

Het is inderdaad een systeem dat geheel op je hoofdhuid geplakt wordt. Mede op basis van het verhaal van MMMMMMboy heb ik voor medihair gekozen en ben dan ook erg benieuwd hoe lang het blijft zitten.

Mocht het zo zijn dat het te snel weer loslaat of als ik het gevoel heb dat ik het liever eens in de week zelf was (mijn hoofdhuid dan), dat ik overstap naar een bevestiging op tape die ik zelf kan bevestigen. Moet ik allemaal nog even bekijken.

Verder ben ik erg benieuwd hoe het haar zich houdt. Het is inderdaad haar uit India, dat de nodige bewerkingen heeft ondergaan, maar het voelt erg goed en zacht aan. ook de kleur is nu erg goed. Ik ben benieuwd of dit de komende maanden zo blijft.

Ook het frontje (voorkant) ziet er perfect uit. Ik heb eerdere ervaringen opgedaan met dit soort bevestigingen en hoop dat het lang mooi blijft.

Nog even voor Mmmmmboy,...... ik heb de stap gezet. De eerste ervaring is positief. Nu nog even afwachten, maar ik denk dat ik uiteindelijk voor 'jouw' systeem kies. Een systeem waarbij ik het tape zelf eens in de week vervang (bluetape) en waarbij ik eens in de vier/vijf weken mijn haarwerk omwissel en me bij laat knippen.

Waar zijn trouwens de anderen die op andere threads hebben aangekondigd om medihair te proberen. Wat zijn hun ervaringen?

Groet The searcher

mmmboyyy
11 juni 2003, 01:57
Gefeliciteerd searcher,

Dat heb je snel gedaan. Hoe lang heb je moeten wachten voor je haarwerk?
Normaliter is dit 6 a 8 weken. Je bent zeker in amsterdam geweest. Deel je ervaring en laat ons weten hoe lang de lijm bevestiging bij jou blijft zitten.

Succes,
mmmboyyy

the searcher
12 juni 2003, 12:46
MMMMMMMMboy,

Jep in Amsterdam.

Ik heb een soort tule die ze op maat snijden uit een groter haarwerk. Dit is alleen voor de proefperiode. Zodra ik voor het 'echie' ga, dan worden er een paar op maat gesneden.

Hoewel het dus niet op maat gemaakt is, zit ie echt wel heel erg goed. ik kan gewoon zelf niet zien dat het een haarwerk is en dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ben er echt blij mee!!!!

Heb jij dit ook wel eens gehad? Ze hadden het over een soort van 'breken' van de tule.

Hoe lang ie blijft zitten weet ik niet, ik ga in de loop van volgende week weer naar toe voor een afspraak en dan denk ik dat ik voor wil stellen om over te gaan op bluetape, net zoals jij.

Ik vindt het gewoon veiliger (en hygienischer) om het zelf te kunnen vervangen.

Verder heb ik tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Heb om mij voor te bereiden op een maathaarwerk nog een paar vragen aan jou:

- Heb jij jouw haarwerk rondom met een plakrand voor de tape?
(hoe noem je dat)

Heb je dit ook aan de voorkant?

- Beschadig je de voorkant niet snel met die tape?

- Hoe doe je dat losweken met die alcohol? en waar koop ik het?

- Hoe laat jij het inknopen? Welke percentages voorkant en
middenop?

- Welk basismateriaal (tule) heb jij? (wat bevalt het beste?)

Nogmaals ik ben heel erg tevreden, maar kan natuurlijk niets over de duurzaamheid zeggen. Ook over hoe de kleur het houdt met deze zon kan ik geen zinnig woord zeggen. (misschien kun jij dat?). Maar het feit dat mijn vriendin zelfs moeite heeft om mijn eigen haar van dat van het haarwerkje te onderscheiden, zegt wat dat betreft al genoeg.

Groet the searcher (eh finder)

mmmboyyy
12 juni 2003, 13:02
Mr. Searcher,

Ik ben blij dat het je bevalt. Ik ben de eerste keer ook in amsterdam geweest.
Toen wist ik niet dat er in rotterdam ook een specialist was die medihair had. In Amsterdam vertelden ze mij dat ze op voorraad mijn kleur en model hadden liggen. En in rotterdam werd er een mal gemaakt van een soort wax, op mijn hoofd. Deze mal word gebruikt als de pas maat voor het haarwerk. Vervolgens duurde het 8 weken voordat ik mijn PROEFHAARWERK in ontvangst kon nemen. De reden dat het zo lang heeft geduurt is dat de haarwerk maatwerk is. Dus, ontworpen naar jouw hoofd. De dikte is bij mij 80%, en zelfs dan laat ik het door mijn kapper uitdunnen. en flink uitdunnen.

Welke tule weet ik niet. Medihair heeft maar een type tule volgens mij. Het verwijderen van de tape doe ik met de vloeistof REMOVE. Deze is verkrijgbaar in een spuitfles. Is geel spul en ruikt sterk naar schoonmaak middel. Werkt perfect!!!!! Zie mijn eerdere recencies.

Ik ben blij dat het proef model je bevalt. Mocht je over gaan op medihair definfitief, let er wel op dat je een haarwerk aangemeten krijgt. Dus, niks uit de voorraad, maar lekker laten bestellen. Duurt even, maar dan heb je een perfecte pasvorm.
Ik heb zelf zwart haar, dus in de zon heb ik geen last dat het erg verkleurd . Aangezien je per halfjaar 2 nieuwe haarwerken krijgt, is bijkleuren bij mij nooit nodig. Met blond haar, kan ik je niks over bijkleuringen vertellen.

Veel succes

mmmboyyy

couvre
12 juni 2003, 14:41
Hi Searcher,

Ik heb een vraagje aan jou. Ik heb em al aan mmmmmboy gesteld, maar hij declareert nooit iets. Kun jij mij mischien vertellen of je de kosten van zo'n haarwerk bij je zorgverzekeraar kunt declareren. Helemaal of gedeeltelijk?
Ik hoor graag van je

Groeten Mark





ps. gefeliciteerd met je haarwerk

the searcher
12 juni 2003, 17:03
Beste Mark,

Ik ben ook ziekenfondsverzekerd, maar heb ook nooit wat gedeclareerd. Het is wel mogelijk (ik geloof zo'n 350 euro per jaar). Je moet dan geloof ik een bewijs van de huisarts hebben, die daarin verkondigd dat je het werkelijk nodig hebt. Dan nog een gesprek bij de zorgverzekeraar....Is mij teveel moeite en voor dat bedrag wil ik gewoon niet dat ik door die hele mallemolen moet. Vindt het best pijnlijk ook.

Jouw haarwerk specialist weet er als het goed is alles vanaf. Die kan je precies uitleggen hoe te handelen.

Nog een vraag voor MMMMMMMMboy: waar koop je dat 'remove'? Bij de haarwerker zelf?

ik meld me zeer binnenkort weer en hou jullie op de hoogte.

The searcher

mmmboyyy
12 juni 2003, 23:06
Hey,

Mijn haarwerk specialist verkoopt Remove. Kost 29 Euro en je doet er 2 maanden mee.

Wat betreft de zoekenfonds. Het is wat the searcher ook al vermeld. Ik vind de moeite en de pijn voor dat bedrag niet waard. In sommige gevallen wil de zorgverzekeraar zelfs een verklaring van een pshychiatrisch consulent waarin staat dat je de haarwerk vanwege psychische (kutwoord) problemen nodig heb.


Ciaou.

Reem
14 juni 2003, 19:18
Jongens, wat een mooie dialogen zijn er ontstaan tussen mmmm en the searcher over Medihair.
Ik heb een half jaar geleden op dit forum ook al geroepen dat ik naar dit systeem wil. Maar door werkdrukte, studie en toch een beetje angst heb ik de stap nog niet gezet. Nu ik zo jullie verhalen lees baal ik dat ik niet de stap gezet heb nog. Na de vakantie dan maar.

Ik zou graag wat foto's van jullie haar willen zien.
Op dit moment draag ik geen haarwerk maar als ik dat wel ga doen ziet de hele wereld dit denk ik gelijk. Ik weet ook niet hoe ik hier mee om moet gaan.

Hoe bevalt Amsterdam Hollandhair, searcher? Zitten hier deskundigen en goede kappers? Kan je vrij anoniem rondlopen daar?
Tja ik wil die stap ook zetten.........

the searcher
16 juni 2003, 13:29
Reem,

Ikzelf vindt de correspondentie met mmboy ook heel bijzonder. Zoals je kunt lezen is dit voor een belangrijk deel aan hem te danken. Want dankzij zijn enthousiasme ben ik overgestapt en daar heb ik vooralsnog absoluut geen spijt van gehad. Ik ben echt superblij met de oplossing die ik dankzij deze site gevonden heb.

Zonder deze site had ikveel minder geweten over de verschillende methodes en bedrijven, kortom omdat je bij de bedrijven zelf vaak een verhaal hoort dat in hun straatje past.

Ik ben reeds enkele jaren een 'drager', maar ben erg lang bij hetzelfde gebleven. Ik heb de mazzel gehad dat ik niet in handen ben gevallen van 'schurkbedrijven' zoals sommigen van ons wel is overkomen.

Door mmmmmmmmboy heb ik eigenlijk een beetje het signaal gekregen van: Wat heb je te verliezen. Er schijnen betrouwbare mensen te werken en ze schijnen goede haarwerken te hebben: dus waarom ga ik er niet eens voor. Deze site heeft gewoon gezorgd voor 1: meer en betere informatie. 2: Doordat mmmmboy elke keer weer geduldig antwoord op mijn vragen gaf (ben ik hem oprecht dankbaar voor) kwam ik langzaam aan (binnen een week of 5) steeds meer open te staan voor iets nieuws.

Je moet niet vergeten dat zo'n nieuwe stap emotioneel nogal wat betekent. Het is gewoon een sprong in het diepe en als je weet dat er in dat diepe nogal wat haaien (lees kwaadwillende bedrijven/elementen) rondzwemmen, dan wil je je hier wel eerst goed tegen indekken.

Zoals je hebt kunnen lezen heb ik de stap richting medihair nog maar sinds kort gezet. Amsterdam is voor mij het beste te doen en na wat rondvragen (ook bij mijn vorige haarwerkbedrijf) kreeg ik de indruk dat dit een betrouwbaar adres was. Ik zit er nu een week of drie, en ik heb nog steeds een zeer goede indruk van dit bedrijf. Drie weken vind ik echter wat weinig om zeer harde conclusies over te trekken. Je leert je vrienden immers pas kennen als er iets fout gaat. En tot nog toe zit ik in een proefperiode en daarover ben ik zoals gezegd uitermate tevreden. Misschien kan mmmboy hier iets over zeggen. Hij is er per slot van rekening ook wel eens geweest. Misschien hebben andere mensen geode ervaringen. Medihair wordt ook door topfusion in Eindhoven en bij hairplus in R'dam geleverd. Orienteer je eens.

Uit jouw post bemerk ik echter dat jij momenteel nog geen 'drager' bent. Mmmmmboy heeft de nodige ervaringen opgedaan met haarwerken en ik ook. Ik vind de meeste haarwerken van de meeste haarwerkbedrijven gewoon te dik en zichtbaar. Ik had best een hele goeie, maar ik was nog steeds niet helemaal tevreden. Daardoor ben ik verder gaan zoeken.

Het kan best zijn dat wanneer jij met medihair begint, dat je het tegenvalt, gewoon omdat je niet weet wat het is om te 'dragen'. De stap voor jou om naar een zaak te gaan is vele malen groter dan wanneer je reeds 'draagt'. Ik kan alleen maar zeggen op basis van mijn ervaring (en die is helemaal niet zo breed) dat datgene wat ik nu van medihair heb, het mooiste is wat ik tot nu toe gezien heb. Het kan best dat er ergens nog veel mooiere en duurzamer systemen te koop zijn, maar die info heb ik niet. Orienteer je dus goed (ik denk dat mmmmboy aan mijn pleidooi nog wel het een an ander kan toevoegen en ik hoop dat ook cris en thijs en die anderen die eerder nogal actief op dit forum waren, hier ook nog wel wat aan toe te voegen hebben)).

Wat betreft foto's: Je hebt de foto's van mmmboy gezien en die zijn erg mooi. Ikzelf wil niet met foto's op deze site. Daarvoor heb je denk ik alle begrip.

heb je meer vragen? Stel ze dan. ik weet wat het is om met een hoofd vol vragen rond te lopen. Ik weet ook hoe goed het voelt als je eindelijk iemand hebt die een antwoord heeft. Ik pretendeer helemaal niet dat ik zoveel kennis in huis heb (mmmboy weet er vele malen meer vanaf), maar wil graag een poging doen om je te ondersteunen.

Groet the searcher

Do
25 juni 2003, 17:38
Hai Searcher,

Goed van je en fijn dat het bevalt! Maar ik dacht dat je ook een nieuw haarwerk zou krijgen van H.C. , hoe is dat afgelopen?

Gr. Do.

the searcher
30 juni 2003, 11:34
Do,

Inderdaad. Die van HC heb ik ook gekregen en ik was er best tevreden mee. Toch had ik het idee, dat ik eens verder wilde kijken dan mijn neus lang is.

HC is gewoon een betrouwbaar adres gebleken. De directrice aldaar is ook iemand die helemaal gek is van alles op haargebied. Zij koopt geloof ik ook haar eigen haar in (als enige in Nederland??). Wat betreft vrouwenhaarwerken denk ik dat zij het summum van het summum in huis heeft.

Wat betreft mijn haarwerK: Ik liep gewoon met het idee rond, dat er meer te koop moest zijn dan mijn toenmalige model. ik ben gewoon aan het orienteren gegaan. Toevallig ben ik in een leuke briefwisseling terechtgekomen met MMmmmboy, wat mij er toe heeft gebracht om eens met medihair te experimenteren.

Medihair is een heel ander soort haarwerk dan datgene dat ik van HC heb. Het gaat ook maar drie maanden mee. Voor mij echter is dit wel een oplossing, omdat het (momenteel) net mijn eigen haar is. Ik heb het nu een goede drie weken op en het bevalt tot noch toe erg goed. Maar....Ik zit nog in een testfase, en het zou best eens zo kunnen zijn dat wanneer het toch niet helemaal is wat ik er van verwacht had, ik terug ga naar HC.

Ik ben van mening dat je gewoon moet proberen, om er achter te komen wa het beste bij je past. Dat wil dus niet zeggen dat HC minder is dan medihair, of omgekeerd. Het gaat om mijn persoonlijke finishing touch. Deze site is voor mij het ruggesteuntje geweest om daadwerkelijk een stap te zetten. Zonder al deze info, had ik ook gemakkelijk ten prooi kunnen vallen aan de bloedhonden (die er zoals uit de postings blijkt) echt wel zijn in haarwerkenland.

The searcher

couvre
3 juli 2003, 11:48
Hi Searcher en Mmmmboy,

Ik heb een vraagje voor jullie:

Hebben ze bij Medihair voor alle soorten haar een oplossing of alleen voor steil haar. Ik heb namelijk zelf een beetje krullend haar dat een beetje kroes aanvoelt. En searcher zit jouw haarwerk nog steeds goed?

Bij voorbaat dank,

Mark

the searcher
8 juli 2003, 22:52
Hoi Mark,

Ik ben nog steeds erg tevreden over mijn medihair haarwerk.
Ik ben echter wel overgestapt op tape. Ik woon in het noorden des lands en dan is het niet te doen om eens in de 2 1/2 week die hele reis te maken (nog afgezien van de kosten).

Ik heb het inmiddels zelf reeds een keer vervangen op de manier zoals deze door mmmmmboy (ik mis hem de laatste weken!!) in zijn postings is beschreven. Dat ging eerlijk gezegd best goed. Vooral het losweken met de remover was een fluitje van een cent.

Toch was het opplakken van de tape wel een heel karwei. Dat vereist echt de nodige handigheid, maar ik heb er vertrouwen in dat ik dat wel ga krijgen.

Wat betreft jouw vraag Mark: Ik neem aan dat het geen probleem is om een haarwerk te nemen met een of andere vorm van krul erin. Ikzelf heb ook best wat krul van mijzelf, maar dit mengt zich aardig met mijn eigen haar.

Even een vraagje aan jou mark: ben je reeds een haarwerkdrager? Zoja, waar ben je dan klant?

Groet the searcher

couvre
10 juli 2003, 17:17
Hi Searcher,

Ten eerste bedankt voor je reply. Ik ben zelf nog geen haarwerkdrager, maar denk er aan om dit te gaan doen. Ik lees al jullie threads en verzamel zoveel mogelijk informatie over haarwerken. Eerst zat ik te denken om een ht te laten doen, maar gezien lage dichtheid, hoge kosten en verminking kies ik toch liever voor een haarwerk. Ik weet zelf absoluut niet wat mij te wachten staat.

Groeten mark

the searcher
13 juli 2003, 11:41
He Mark,

Orienteren is erg belangrijk.

Heb je de site van toplace reeds gezien? www.toplace.com

Hier zit een forum achter dat enorm druk wordt bezocht. Hier kun je veel foto's zien van mensen met een haarwerk (dat lijkt op medihair).

De prijs is echt ongelooflijk: 165 dollar (nog geen 150 euro)voor een all-lace haarwerk. Erg kwetsbaar, maar als je leest hoe die jongens daar er mee omgaan, dan lijkt dat best te doen.

Je leert er in ieder geval enorm veel van wat er allemaal op haarwerk gebied te koop is. Zonder de verkooppraatjes.

Echt een aanrader!!!

Reem
3 augustus 2003, 22:53
Ha die Searcher,

Ben erg lang weggeweest........
Het is nu een paar weken verder en ik ben heel benieuwd hoe Medihair jou nu bevalt.
Ik sta nu echt op het punt om daar heen te gaan maar zou graag van jou willen weten hoe het na een paar weken er uitziet en voelt.

Waarschijnlijk is dat voor mij de stap om het wel of niet te doen. En hoe bevalt Hollandhair?

groeten
RemCo

the searcher
8 augustus 2003, 10:26
Hoi Remco,

Ik heb nog steeds medihair, en het bevalt me allemaal nog erg goed. Het haar blijft zacht en ondanks de felle zon vindt er niet veel verkleuring plaats.

Ik ben zoals ik eerder heb gezegd echter wel overgestapt op het zelf vervangen en verzorgen van mijn haarwerk (net zoals mmmmmboy).

Ik heb van internet de nodige tape en remover aangeschaft en ben aardig op weg om het onder de knie te krijgen. Dit is echter wel een leercurve, want in het begin kost het behoorlijk wat tijd.

Over Holland Hair kan ik werkelijk tot nu toe alleen maar goede dingen vertellen. Ik heb een intake-gesprek gehad met de directeur van het bedrijf (naam ben ik even kwijt). Een aimabele man die weet waar hij over praat. Ik ben daar echt netjes voorgelicht en had absoluut niet de indruk dat ze me richting een van hun producten 'pushten'. Ze staan daar geheel achter hun product en dat merkte ik ook bij het personeel. Ik heb nu met twee verschillende kappers ervaring, en het waren erg aardige mensen, die ook hun vak nog eens goed verstaan.

Ik heb een proef-periode genomen van 3 maanden. Daarna dien ik te beslissen of ik er mee doorga. Hoewel ik erg positief ben, vind ik het prijskaartje wel behoorlijk groot. Mede omdat ik de haarwerken zelf tussentijds wil verwisselen en daardoor minder bezoeken aan de salon hoef te brengen, vind ik 180 euro per maand erg veel geld. Ik ben er dan ook nog niet uit of ik doorga met medihair (het is immers een leasecontract waar je 2 jaar aan vast zit. Bovendien heb je een instap van rond de 400 euro.)

Hoewel ik dus erg tevreden ben, ben ik er zelf nog niet uit wat ik straks ga doen. Misschien is het mogelijk om voor een lager maandbedrag te tekenen, met minder bezoeken aan de salon.

maar laat je anders eerst eens voorlichten en maak een afspraak. Juist omdat jij nu nog helemaal geen haarwerk draagt, is het een nog grotere stap. Ik ben er met medihair alleen maar op vooruit gegaan, omdat ik reeds een (veel dikker) haarwerk droeg.

Als je meer vragen heb, stel ze dan gerust. Ik weet hoe het is om met veel vragen te zitten......

Groet the searcher

Salvamia
8 augustus 2003, 20:21
Hey,

Hoe zit dat nu met die www.toplase.com, ik zie namelijk dat een unit daar 150€ kost en dat je daar min. 6 maanden mee doet!!.
Dit wil ik ook!, of is het alleen voor amerikanen??.

Scheelt nogal he 180€ p/m of 150€ per half jaar.

wie weet hier iets meer van??

Salva

Reem
17 augustus 2003, 20:27
Hoi Searcher,

Ik ben er inmiddels ook zeker van overtuigd dat Medihair de beste haarwerken heeft. Je ziet het op de foto's terug. Maar de prijs is inderdaad erg hoog: 180 euro per maand en 450 nu ineens voor een periode van 2 jaar. Is dit zo voorgesteld? Alles zit dus in die 180 euro: haarwerk, knippen etc? En wat is die 450 euro dan? Kan je iets meer vertellen over een dergelijk contract?
Omdat ik geen haarwerk drager ben kan ik niet 3 maanden op proef medihair proberen. Daar zijn ze volgens mij vrij streng in.
Waar laat jij je keuze vanaf hangen?

Weet je, als het inderdaad absolute top is ben ik op zich wel bereid om dergelijke bedragen te betalen, alhoewel het onrealistische bedragen zijn. Zeker in vergelijking tot dat amerikaanse verhaal. Nadeel is natuurlijk dat je dan geen kapper achter je heb staan. Maar als er mensen zijn die dit kunnen inknippen ('ik heb eigenlijk geen idee wat dat is') dan lijkt me dat daar dan wel handel in zit. Ik ben bereid om daaraan mee te doen. Collectief bestellen en collectief bij die inknipper gaan (het woord lijkt wel betrekking te hebben op een bevalling ....)

groet
Remco

melvinpoorter
17 augustus 2003, 22:44
Hee Reem,

Ik ben ook aan het overwegen om medihair te nemen. Maar als ik het goed begrepen heb heb je als niet-haarwerkdrager bij hairplus ook 3 maanden proefperiode en als je besluit door te gaan wordt die 450 euro verrekend in de leasekosten.
Ik heb onlangs Salvamia gesproken en hij heeft van de specialsiten bij Topfushion gehoord dat medihair toch niet zo heel ideaal schijnt te zijn en de lijm er vaak al na een paar dagen vanaf gaat. Salvamia kan zelf misschien beter de voor en nadelen vertellen.

marianneke
18 augustus 2003, 00:07
Hoi,

Die medihair is dat alleen voor mannen of kan het ook bij vrouwen?

Wat zijn voornamelijk de nadelen bij medihair?

Groetjes Marianneke

Reem
18 augustus 2003, 22:45
Ha Melvin,

Het is inderdaad erg aantrekkelijk vooral als je 3 maanden proef krijgt. Ben jij nu al drager van een haarwerk?
De ergste nachtmerrie is inderdaad als die lijm loslaat. Thuis is het probleem niet maar zo zul je op de werk ineens opstaan van je buro en plots hangt medihair over je neus.......................
Ik hoop hier toch meer van te horen.


groet
Reem

melvinpoorter
18 augustus 2003, 22:55
In het begin moet je bij Hairplus om de 2 weken terugkomen om te kijken hoe de lijm houdt. Ik ben ook benieuwd hoe de lijm houdt met koppen [met voetbal]. Op de training moeten wij vaak 1 minuut lang in hoog tempo ballen koppen, ik hoop dat hierdoor niet m'n medihair kapot/los gaat.

Salvamia
19 augustus 2003, 10:37
Nou ik weet niet of ik met iets dat zoveel geld kost ballen zou gaan koppen en volgens mij is dat niet erg bevordelijk voor het haarwerk.

En in welk opzicht is dit medihair beter als een regulair haarwerk, ik bedoel ik zie bij een regulair haarwerk nog niet eens dat het nep is zelfs niet als ik er met m'n neus bovenop sta.
En ik heb ook het idee dat bij een regulair haarwerk de hoofdhuid beter kan ademen.

Maar goed ik ben erg benieuwd of dat medihair iets is 2380 per jaar is natuurlijk niet niks, met dat geld kun je bij toplace elke maand een nieuw haarwerk voor dragen.

Salvamia

the searcher
21 augustus 2003, 14:11
Beste forumers,

Prima dat deze discussie nu echt op gang komt.

Wat betreft medihair: Het is ongeveer hetzelfde als de 'all-lace haarwerken' op internet (www.coolpiece.com en www.toplace.com).

Medihair bevalt me echt goed, maar ik hik enorm tegen de prijs aan. (die 450 euro schijnt de eerste investering te zijn)

Ik denk dat het bestellen via toplace een erg goede optie is. Ik heb reeds enkele malen met Mike van toplace gemaild en het komt erg betrouwbaar op mij over. Ik denk dat ik binnenkort de sprong in het diepe waag.

Wat betreft de lijm van Medihair: Die laat inderdaad na anderhalve week los....Dat wil niet zeggen helemaal los, maar je krijgt dan een beetje een 'lift' in het frontje. Dat is ook de reden dat ik nu zelf het haarwerk om de week zelf afhaal, was, verzorg en weer opzet. Gaat tot nog toe zeer redelijk. Ik denk dan ook dat het helemaal niet zo'n probleem is om straks op eigen houtje via het net te bestellen.

Is er hier niet een (ervaren) kapper die voor een normale prijs (bijvoorbeeld 30 euro voor anderhalf uur) haarwerken in wil knippen? Ik denk echt dat hier een markt voor is........

Wanneer we dit met zijn allen oplossen, dan scheelt dat heel veel geld. Je bent dan met (4 haarwerken per jaar) klaar voor zo'n 1200 euro per jaar met tape en shampoo en alles erop en eraan. (hoogstens).

Welke kapper ziet er iets in? Laat even een mailadres achter, zodat geinteresseerde forumers persoonlijk kunnen mailen, indien ze interesse hebben.

Groet the searcher

Justice
21 augustus 2003, 21:45
Hallo Searcher,

Net als Marianneke ben ik ook beniewd of medihair en toplace ook geschikt is voor vrouwen: kun je daar wat over vertellen?

En wat zijn nu de exacte kosten van het medihair? Ik begrijp uit de postings dat dit 180 per maand is : is dit all-in, dus incl. onderhoud en bijknippen en dat soort dingen? En dat daarbij een instapbedrag van 450 euro bovenop komt. Als je dat over 2 jaar bekijkt, dan ben je dus 24 x 180 euro kwijt + die eenmalige 450 euro? Dus 4320 euro plus 450 euro = 4770 in 2 jaar tijd? Is ongeveer 200 euro per maand, verdeeld over 2 jaar : klopt dit of zie ik iets over mijn hoofd?

Als het echt 200 euro per maand is, dan vraag ik mij af wie dit kan opbrengen? Dat is wel heel erg veel geld hoor!

En verder wilde ik graag weten of het medihaar nu echt hetzelfde is als de toplace producten? Is het nu een soort folie deze systemen, of is het een 'gaasje' wat je op je hoofdhuid krijgt?

Alvast bedankt voor je reactie,

Groetjes,
Justice.

the searcher
22 augustus 2003, 12:12
Beste Justice,

Wat betreft de haarwerken voor vrouwen kan ik niet zeggen of medihair daarvoor geschikt is.....Wat ik echter wel weet ie dat bij toplace en coolpiece fantastische haarwerken voor vrouwen te koop zijn, voor een fractie van de prijs die onze Nederlandse haarwerkers berekenen. Ga even via de site van toplace naar de hairapparent site. Onlangs hebben daar een aantal foto's van vrouwen gestaan en die zagen er erg goed uit.

Ik ben het met je eens....200 euro is haast niet te doen (excl. reiskosten)

Medihair staat voor het grootste deel voor hetzelfde als de veelgeroemde 'lace haarwerken'. Kijk op www.coolpiece.com en www.toplace.com. Je kunt er zelf je base e.d. uitkiezen. Dat wil zeggen dat medihair gewoon een goed product is. Sterk en onzichtbaar.

Geloof het of niet....maar bij toplace heb je echt een TOPHAARWERK!!!! voor nog geen 200 euro. Ik praat dan echter wel over mannenproducten.....Voor wat betreft lang haar e.d. daar zit ik niet in. Maar voor 165 dollar kun je je echt geen buil vallen. Lees die sites daar maar eens...Bij Farrell hair in Amerika vragen ze voor een haarwerk zo 2000 dollar. Ik heb de vergelijkingen op de sites gezien: Toplace lijkt zelfs beter......

Do had gelijk...We hebben veel te lang (en nog steeds) heel erg veel betaald voor een haarwerk (ik heb er eind vorig jaar zelfs 2000 euro voor betaald.

The searcher

Reem
31 augustus 2003, 21:25
Inderdaad Searcher het is een boel geld. Ik sta echter te popelen om het te gaan doen maar de drempel is gek genoeg nog steeds erg hoog. Ik kijk nog steeds om mij heen en ook alternatieven zijn welkom.
Wanneer waag jij die sprong in het diepe? Het lijkt me wel dat je een achtervang moet hebben oftewel een haarwerk voor nood als het mis gaat.
Ik begrijp dan alleen niet hoe je van je hoofd een mal kan maken en die opsturen naar de VS.
Die kapper hier hoeft hier geen probleem te zijn lijkt me. Heeft zich al iemand aangediend die deze markt wil bedienen? Er is vast een kapper die Toplace wil gaan aanbieden. Hij kan dan de dealer worden en tevens een ieder voorzien van dit haarwerk.

the searcher
2 september 2003, 11:34
H eReem,

Ik heb inmiddels een mal gemaakt (zie coolpiece site voor een precieze beschrijving) en opgestuurd. Ik denk dat mijn nieuwe haarwerk nu in productie is.

Er is maar een manier om jezelf onafhankelijk te maken:

GEWOON DOEN!!!!!

Inderdaad heb je wel een haarwerk achter de hand nodig en dat heb ik........

Jij schreef:

Die kapper hier hoeft hier geen probleem te zijn lijkt me. Heeft zich al iemand aangediend die deze markt wil bedienen? Er is vast een kapper die Toplace wil gaan aanbieden. Hij kan dan de dealer worden en tevens een ieder voorzien van dit haarwerk.
Antwoord: Nou Reem, er heeft zich nog niemand gemeld......
Toch vond ik je suggestie erg leuk en heb daarom in een nieuwe thread een bedrijfsplannetje opgesteld.

Groet The searcher

Justice
24 mei 2004, 11:18
Beste Justice,

Wat betreft de haarwerken voor vrouwen kan ik niet zeggen of medihair daarvoor geschikt is.....Wat ik echter wel weet ie dat bij toplace en coolpiece fantastische haarwerken voor vrouwen te koop zijn, voor een fractie van de prijs die onze Nederlandse haarwerkers berekenen. Ga even via de site van toplace naar de hairapparent site. Onlangs hebben daar een aantal foto's van vrouwen gestaan en die zagen er erg goed uit.


Hoi Searcher,

Ik heb in het berichtje http://www.haarweb.nl/forum/showpost.php?p=23844&postcount=3 een foto geplaatst van een vrouw met een haarwerk van Toplace. Het ziet er prachtig uit!