PDA

View Full Version : De verdwenen haarwerken van Zantman


Priya
1 juli 2003, 13:48
Ik heb vandaag Vermaat opgebeld en die beweerd dat de haarwerken van Zantman door hun zijn opgekocht. Nou lees ik net in een andere thread dat die haarwerken inderdaat daar zijn en daar allemaal door elkaar in een doos liggen en dat als je je haarwerk terug wil er 400 euro voor moet betalen! ook staan er geen namen bij dus hoe weet je welke de jouwe is?

Do
1 juli 2003, 15:20
Dit is toch werkelijk te GEK om los te lopen!!!!

Dus een bedrijf gaat failliet, toevallig ligt jou (betaalde) haarwerk daar wat "doorverkocht" word aan een andere specialist die even 400 euro van je wil ontvangen voor hetgeen wat JOU eigendom is!!!!

Dit is NIET LEGAAL!!!!!!

Voor diegene (Chantal) die in deze situatie zitten: contact opnemen met de curator (onder mededelingen staat tel.nr.). Je hebt recht op jou eigendom zonder daar eerst 400 euro voor te moeten betalen. Kom je er niet uit, neem contact op met een advocaat, eis jou eigendom op en verhaal de gemaakte kosten op de tegenpartij.
DIT ALLES KAN NIET!!!! beter nog DIT MAG NIET!!!!! Iets wat jou eigendom is mag niet ingenomen worden en aan een ander worden doorverkocht (dit valt onder de catogorie diefstal en heling).

V.w.b. Haarhoeve Vermaat valt het me toch wel op dat er iedere keer weer geluiden uit deze hoek komen die niet positief te noemen zijn (zie eerdere postings). Wees op je hoede dus.

Gr. Do

Priya
1 juli 2003, 15:32
ja, ook die doorverkochte adressen lijst, dat vind ik toch iets heel vreemds. waarom zou Zantman als hij in Schiedam opnieuw is begonnen die adressen en haarwerken doorverkopen, toch helemaal niet slim, heel vaag.

priya