PDA

View Full Version : schaamhaar is mooi


MichelP
1 augustus 2009, 19:09
Ik ben een blog gestart als eerbetoon aan alle meisjes en vrouwen die er voor gekozen hebben om alles wat betreft lichaamsbeharing en dan vooral schaamhaar te laten staan en niet af te scheren volgens de mode die reeds jaren heerst. Uiteraard is deze blog ook voor de liefhebbers ervan.

Ik ben ervan overtuigd dat ik niet de enige ben die hier een grote voorliefde/passie voor heeft, voor wat mij betreft dan vooral schaamhaar. Ik vind het mooi, sexy, heel erotisch en opwindend. Ik laat ieder de vrije keus hierin en heb dan ook het volle respect voor diegenen die er niet voor zijn, heb dan ook respect voor mijn keuze. Bedoeling van deze blog is om alles wat betreft schaamhaar en lichaamsbeharing op een overzichtelijke manier bijeen te brengen want naar mijn weten zijn er maar weinig blogs of websites die dit onderwerp op een serieuze manier toelichten in zowel Belgie als Nederland. Met foto’s, alsook artikels, interviews, humor e.d. wil ik deze blog graag aktueel en up to date houden betreft informatie over dit onderwerp.

Ik kan best aannemen dat er vrouwen zijn die het helemaal niet mooi en niet prettig vinden om haar in het aangezicht, op armen en/of benen te hebben, daar waar het zichtbaar is voor iedereen. Dat dit hen in een zeer lastige en onprettige situatie brengt is begrijpelijk en spijtig genoeg voor sommigen dramatisch. Het is de buitenwereld die zoiets niet accepteert en veroordeelt als lelijk en onaanvaardbaar wat uiteraard helemaal niet zo is.

Schaamhaar daarentegen zit op een naar de buitenwereld toe niet zichtbare plaats en blijft daarom een plek waar iedereen zelf over bepaald wat ermee te doen en hoe je ermee naar buitenkomt, in hoeverre je dit aan anderen wil laten zien. Wees er als vrouw trots op om schaamhaar te hebben, het is mooi zowel in kleur als vorm en als hoeveelheid. Het is aantrekkelijk, verleidelijk en vertelt iets over je persoonlijkheid als vrouw, wees gewoon jezelf en laat alles zoals het is, puur natuur maar uiteraard verzorgd.

Het is geenszins de bedoeling om er een pornoblog van te maken – die zijn er al genoeg – maar een leuk en tofogend overzichtelijk geheel betreft het onderwerp. Sommige foto’s zullen misschien al wat erotischer overkomen, het mag echter niet te hard zijn maar dan ook weer niet te soft. Alle reacties, meningen, opinies, belevenissen en verhalen zijn uiteraard welkom en zullen met plezier gepubliceerd worden. Iedereen die zich geroepen voelt mag gerust foto’s insturen (onherkenbaar is ook geen probleem) met een woordje uitleg, een menig of reactie.

Ik doe ook een oproep aan alle meisjes en vrouwen die hiervoor geinteresseerd zijn en dezelfde mening hebben over schaamhaar of lichaamsbeharing in het algemeen, laat horen dat jullie er zijn en dat er nog velen zijn die dezelfde passie hebben als ik, dat schaamhaar gewoon mooi is zoals het is. Velen zijn van mening dat het vies is en onverzorgd, het tegendeel is waar. Een vrouw die zich verzorgd ruikt lekker en is mooi zoals ze is, geschoren of niet. Het is geenszins de bedoeling om discussies hierover te beginnen maar enkel op een positieve manier dit onderwerp te benaderen.

Ik hoop dat deze blog het taboe over schaamhaar en lichaamsbeharing een beetje kan indijken en dat iedereen er een beetje meer open voor staat. Ideeën, voorstellen en suggesties om dit onderwerp meer onder de aandacht van de mensen te brengen, te laten zien dat het mooi is en dat vrouwen zich hier absoluut niet voor moeten schamen zijn altijd welkom. Dit is uiteraard enkel mijn persoonlijke mening maar zoals ik al zei ben ik ervan overtuigd dat er nog velen zijn die dezelfde mening delen. Dit kan je lezen en volgen op mijn blog.

Michel

M1989
2 augustus 2009, 03:43
Tja..ik kan nou niet direct zeggen dat ik je mening deel. ik weet nu ook niet echt of ik hier wel kan reageren, ben tenslotte geen vrouw, anway...
Ik heb het er persoonlijk niet zo op. Het liefst niets, maar 'n beetje is oké, maar het moet wel verzorgd er uitzien. Los er vanaf of het nu over schaarhaar gaat, een beetje zelfverzorging getuigd mijninziens van zelfrespect. Waar de lijn wordt getrokken ligt aan de peroon zelf. Maar dit allemaal terzijde.
En natuurlijk, het beeld veranderd met de jaren. Wellicht als is het over 30 jaar weer in. Als je de foto's van 'toen' bekijkt moet ik nou niet echt zeggen dat ik daar van kapot van ben. Ik vind het gewoon frisser.
Overigens respecteer ik natuurlijk wel de mening van iedereen, dus ook die van jou.

Anoalm
2 augustus 2009, 14:56
Vind ik ook, beetje is wel mooi, maar zoveel dat knarst zo in de mond he :P hahaha.

Maja dat moet ieder voor zichzelf weten, ikzelf scheer het ook kaal ( ben man )

Ambo
10 augustus 2009, 18:18
Inderdaad een ieder zijn eigen smaak, maar hou zelf ook niet zo van een pakkie shag tussen de benen en onder de armen....

Hanna
10 augustus 2009, 18:26
De topicstarter heet Michel en geen Michelle.

Dat zegt mij genoeg.

Natalia
10 augustus 2009, 20:02
Moet iedereen voor zich zelf weten maar ik denk dat deze topic niet bij hirsutisme hoort. Moet je bij het algemene gedeelte doen