PDA

View Full Version : haartransplantatie bij laser aesthetic


johan1
4 augustus 2003, 15:18
Ik ben een haartransplantatie (1700 omplantaten) aan het overwegen bij Laser aesthetic. Deze transplantatie (voor kruin en inhammen) zal op korte termijn in dusseldorf (ipv Haarlem) kunnen plaatsvinden. Ik wil echter niet dat mijn omgeving (werk e.d) hier iets van merkt. Mijn concrete vraag is hoe lang is het zichtbaar dat je een HT ondergaan hebt? Mijn planning is om drie weken vrij te nemen, is dit voldoende?

Zijn er verder nog nadelen aan een HT bij laser aesthetic?

Alvast vriendelijk bedankt,
Johan

Nate
4 augustus 2003, 16:31
Hoi,

heb je de thread hieronder wel gelezen,de meeste zijn ontevreden over de haartransplantatie en zeker bij laser esth.

Blijft meestal altijd herkenbaar getransplanteerde haren,vooral als je gewoon door blijft kalen wat te verwachten is als je geen medicatie gebruikt.(zie thread,hieronder)
Stop eerst het verdere kalen anders gaat het opvallen en kunnen mensen het zo zien.
Je kunt je nooit meer kaal scheren mocht het toch doorzetten.kalen)(litteken)
Het roept een onzekerheid over je af bij andere mensen als de HT opvalt en kunnen zien.
Doe geen transplantatie,probeer eerst andere middellen.

jornkielman
5 augustus 2003, 21:28
1700 implantaten zijn GEEN 1700 grafts. Het betreft hier 1700 impulsen. Als jij het beste gevoel bij Laser hebt moet je daar heengaan, maar ik neem aan dat je wel verschillende klinieken bezocht hebt(informatie)?


Succes,

Jorn

Francis
6 augustus 2003, 17:03
Originally posted by jornkielman
1700 implantaten zijn GEEN 1700 grafts. Het betreft hier 1700 impulsen. Als jij het beste gevoel bij Laser hebt moet je daar heengaan, maar ik neem aan dat je wel verschillende klinieken bezocht hebt(informatie)?


Hey Jorn,

Mijn gaatjes zijn allemaal gemaakt met een mesje - ik veronderstel dat zijn zo'n gaatje hetzelfde is als een graft? In die gaatjes werden vervolgens singles, doubles en triples geplaatst...

Ik dacht dat een impuls een gaatje was die door de laser gemaakt werd en waarin vervolgens ook (net zoals bij de "gewone gaatjes") de haren worden ingeplaatst...

Beetje simplistisch uitgelegd, maar je begrijpt me wel...

Heb ik dit verkeerd voor?
Wat is volgens jou het verschil?

Francis
17 augustus 2003, 14:28
Toevallig ontdekt door een link die vermeld stond op www.hairsite.com :

http://users.pandora.be/bverotti/haartransplantatie/bverottimain.html

Deze persoon heeft blijkbaar ook een HT laten uitvoeren bij L.A. en hij heeft precies meer geluk gehad dan mijzelf...

Jaapie
17 augustus 2003, 14:35
Wat een sukkel dat hij geen fina of dergelijke bij neemt. Nu moet hij weer een HT ondergaan omdat z'm haren weer uitvallen.

Henk
17 augustus 2003, 15:34
Op die leeftijd zal zijn haaruitval niet meer zo hard gaan.
En sommigen nemen gewoon geen risico's. Zo heel raar is dat nou ook weer niet, als je de mogelijke bijwerkingen kent. En als je de mogelijke bijwerkingen op lange termijn nog niet kent.
Overigens dat verhaaltje is een echt reclame verhaal voor L.A.
Ook al ben je nog zo tevreden dan zet je zo'n verhaal met alle foto's erbij niet op het internet.
De eerste maanden had niemand gezien dat hij een ht had laten doen. Wat een gelul, kijk maar eens naar die foto's.
En die foto op het eind, met "zijn" knappe vriendin.

ton 2
18 augustus 2003, 22:23
even wat opmerkingen/vragen naar aanleiding van de foto's van die belgische meneer:


1) ik vind dat de kleur "de plek" wel erg lang anders blijft (rozig), is dit normaal?


2) die 1800 mini's en micro's waar hij het over heeft zijn dat nou 1800 grafts of toch 1800 haren? die uitleg van jorn over die 1700 vondt ik ook niet erg helder


3) n.a.v. de eerste opmerking van henk: weet iemand of er ergens informatie is over het verloop van het kaal worden?

dus bijvoorbeeld: na 10 jaar kalen ben je uitgekaald en wordt het kale gebied niet groter. (ik zeg maar wat)

of bijvoorbeeld: na je 50ste wordt je niet meer kaler. (ik zeg nog maar 'n keer wat)

of kan een arts of specialist dit heel goed voor je voorspellen?

dit alles met het oog op een ht en evt. rare effecten na een paar jaar als de kale plek groter wordt en je donorhaar raakt op. (ondanks fina/duta).

groet ton.

Francis
19 augustus 2003, 17:02
Originally posted by ton 2
1) ik vind dat de kleur "de plek" wel erg lang anders blijft (rozig), is dit normaal?


2) die 1800 mini's en micro's waar hij het over heeft zijn dat nou 1800 grafts of toch 1800 haren? die uitleg van jorn over die 1700 vondt ik ook niet erg helder

1) Bij mij was die verkleuring weg na 2 weken. Bij deze persoon zie je inderdaad nog steeds een roze kleur na een aantal maanden (heb ik niet echt gehad). Hangt af van persoon tot persoon blijkbaar - ik heb bijvoorbeeld bijna ook geen last gehad van zwellingen na de verdoving...

2) Uit sommige haarzakjes groeit één haartje (single), uit andere dan weer twee of drie. De singles worden voor vooraan gebruikt, de rest om het hoofd op te vullen (zie je trouwens heel goed op de eerste foto - op zijn lijn zijn er singles geplaatst). Het totaal aantal haren hangt dus af hoeveel singles, doubles en triples getransplanteerd zijn (dit kunnen ze na de operatie precies vertellen).

Bijvoorbeeld:
300 singles = 300 haren
800 doubles = 1600 haren
700 triples = 2100 haren

In totaal dus 4000 haren in het getransplanteerde gebied (althans, zo zie ik het).

Zonder rekeing te houden met die aantallen, weet ik dat dit echter bitter weinig is in vergelijking met een "normaal" hoofd...

3) ???

ton 2
20 augustus 2003, 22:30
even voor de goede orde (denk ik):

je hebt grafts met 1, 2 of 3 haren. (uit 1 haarzakje groeit 1 haar)

jorn zegt dat implataten niet hetzelfde zijn als grafts, maar wel hetzelfde als impulsen. is 1 implataat (en dus 1 impuls) gelijk aan 1 haar?
als dit niet zo is hoeveel haren zitten er dan in 1 implataat

als je terug bent van vakantie leg je het dan 'n keertje heel goed uit jorn?

groet ton

bverotti
16 september 2003, 15:40
Hoi,
Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb, en jullie hebben mij ook al gevonden blijkbaar.
LA heeft volgens mij goed werkt gedaan en ik was tevreden met de resultaten.
Ben ik een verkoper of op een andere manier gekoppeld aan LA ? Neen, ik heb geen enkele band met hen, behalve dan dat ik een haatransplantatie bij LA heb laten doen.

Het wel of niet nemen van medicatie tegen haaruitval is een verhaal zonder einde. Om mijn standpunt te begrijpen moet je verstaan dat ik kaalheid niet als ziekte beschouw en dus daarom ook niet moet 'genezen' met pillen. Ik weet ook wel dat een HT niet natuurlijk is, maar eigen haar transplanteren geeft geen neven effecten en dat kun je niet zeggen van allerlei chemische spullen.

Oh ja, die knappe dame op de foto ... is wel degelijk mijn vrouw hoor en ze bedankt jullie voor de complimenten !

ik heb ondertussen een 2 de HT laten doen hier is een link voor diegene die geinteresseerd zijn http://users.pandora.be/bverotti/ht2/



Bart
Aaantwaaarpen.

Francis
16 september 2003, 17:56
Bverotti, ik was de "gelukkige" die jouw site destijds gevonden had en ik moet eerlijk bekennen dat ik zonet met veel bewondering jouw nieuwe site bezocht heb (is trouwens heel mooi gemaakt). Is trouwens de eerste maal dat ik een gelijkaardige site zie m.b.t. de FUE-methode... indrukwekkend eigenlijk.

Ik hoop echt wel voor jou dat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen, want anders zou dit wel heel jammer zijn. Ook wel jammer dat je opgezadeld zit met dat litteken van L.A. (ik heb geen idee hoe groot precies het mijne is, maar ik veronderstel dat het ongeveer dezelfde grootte moet zijn).

Lijkt me trouwens ook heel vermoeiende operaties (en nachten). Ik vond de eerste nachten na mijn klassieke HT al niet plezant, maar dit is toch nog wel eventjes anders. Hier moet je blijkbaar echt wel opletten dat je op de juiste zijde blijft liggen (zodat het behandele donorgebied niet wordt aangeraakt) en dat je (uiteraard) ook niet op de grafts gaat slapen. De operatie zelf lijkt me trouwens ook geen lachertje - toch wel iets anders dan een klassieke behandeling...

Ik vond jouw before-foto's (net voor de behandeling van dag1) wel vrij realistisch (bijvoorbeeld deze http://users.pandora.be/bverotti/ht2/photogallery/photo24387/before%20start%20fue3.jpg). Da's meteen ook mijn probleem dat ik nu heb; je kan er dwars door heen kijken en het moet perfect in model liggen want anders is het (in mijn geval dan) niet om aan te zien.

Nou, sowieso heb ik tot nu toe enkel maar respect voor je... echt knap wat je tot nu toe gedaan hebt (en ook wel knap dat je d'r zo open voor uitkomt... foto's plaatsen op het internet enzo zijn eerder zaken die ik wil vermijden!)

Henk
16 september 2003, 20:35
Bverotti,

Gefeliciteerd met je vrouw!
Ik hoop ook dat je er tevreden mee bent. (Met de haartransplanties) Op sommige foto's vind ik het nog redelijk uitzien, maar vooral op de laatste waar de haaruitval verder is gegaan vind ik het tegenvallen. (persoonlijke mening) . Ik vond het reclame-achtig omdat de bovenste foto bij 12-13 months zo uit een ht-kliniek-folder kan komen. Ook kan ik haast niet geloven dat er de eerste twee maanden niemand jouw ht heeft opgemerkt. Of je moet zijn ondergedoken in de belgische ardennen :) .
Als je het over mocht doen, had je dan trouwens direct voor fue gekozen?
Groetjes Henk.

bverotti
17 september 2003, 09:38
Henk,
Nu je het zegt lijken de foto's op de 12-13 maand inderdaad wel op publiciteit foto's. Maar de beelden zijn echt, zonder trucage dus vind ik het wel OK.
Ik zou inderdaad FUE gedaan hebben, maar dat werd nog niet aangeboden vorig jaar (buiten Dr. Woods in Australia en Gho in Nederland). Australie is te ver en de procedure te duur. Gho doet enkel kleine sessies en ik heb geen vertrouwen in hem.

jornkielman
25 oktober 2003, 14:34
Heeft iemand ervaring met Laser Aesthetic Spanje, Schotland, Engeland of Indonesie. Ik kan namelijk helemaal niets vinden op internet over deze klinieken. Volgens mij hebben ze een kliniek in Hasselt en Haarlem en that's it. Dokter Villnow heeft een eigen ruimte in Dusseldorf http://www.hairlase.de/startseite/startseite.html)
MAar dit blijkt ook geen Laser Aesthetic te heten maar medicosmed.

Jaapie
25 oktober 2003, 14:46
Ik ben eens voor een consult bij laser aesthetic geweest, toen had ik nog kleinere inhammen dan nu. Ze raadden me toen ook meteen een HT aan, dat het goed te realiseren is etc. In 10 minuten moest ik alweer weg, hoewel ik nog meer vragen had omdat de volgende klant voor een consult stond te wachten. Hun denken alleen aan geld en niet aan emotionele de waarde van de klant.

Uitgeblust
25 oktober 2003, 16:44
Ben een beetje wezen snuffelen op je website. Holy macaroni ... van jouw? :rolleyes:

http://users.pandora.be/bverotti/bvcar1.jpg

Trouwens je haartransplantatie ziet er echt netjes uit, het belangrijkste is altijd de haarlijn en dat ziet er keurig uit. En verf je ook je getransplanteerde haren? Kun je daar dus gewoon alles mee doen als zijn het normale haren?

pindakaas
25 oktober 2003, 18:02
Originally posted by Uitgeblust
Ben een beetje wezen snuffelen op je website. Holy macaroni ... van jouw? :rolleyes:

http://users.pandora.be/bverotti/bvcar1.jpg


Hallo hey! Dat kun je wel zeggen.... :D

Of is het toevallig een taxi...? (blauw kenteken-plaat ;) )

opzichgoed
26 oktober 2003, 12:40
http://www.hairlase.de/beispiele/bsp_jsmits.html

wist niet dat die dat ook had laten doen. alhoewel ik moet zeggen dat het resultaat nu nog een beetje twijfelachtig is

jornkielman
26 oktober 2003, 14:47
het resultaat van Jeroen Smits vind ik niet echt super. Hij had net zulke inhammen als ik en bij mij ziet het er toch iets voller uit moet ik zeggen.

pindakaas
26 oktober 2003, 14:57
Originally posted by jornkielman
het resultaat van Jeroen Smits vind ik niet echt super. Hij had net zulke inhammen als ik en bij mij ziet het er toch iets voller uit moet ik zeggen.

Jorn, als je je voorhoofd fronst, ziet het er altijd beter uit he ;)
Is dit nou een beetje een recente foto?

jornkielman
26 oktober 2003, 15:00
Beetje vreemd...hoe kom jij aan die foto? Laat maar staan, maar vraag eerst even toestemming of je die foto mag plaatsen.

jornkielman
26 oktober 2003, 15:02
ik ben met 6 maten op vakantie geweest op Gran Canaria. WAS SUPER!!!!!!!!

pindakaas
26 oktober 2003, 15:02
Originally posted by jornkielman
vraag eerst even toestemming of je die foto mag plaatsen.

Waar staat dat dan....? Maar als je `m weg wilt hebben, geen probleem hoor.
Mzzl.

pindakaas
26 oktober 2003, 15:04
Is je haargrens in de loop der tijd nog opgeschoven na je HT? En hoelang zit er nu tussen je HT en deze foto?!
Grt.

jornkielman
26 oktober 2003, 15:04
laat maar staan, maar hoe kom je eraan

jornkielman
26 oktober 2003, 15:06
september 1999 ben ik behandeld.geen laser gebruikt, vanwege de fijne structuur van mijn haar.

Henk
26 oktober 2003, 19:43
Leuk om eens een foto te zien van Jorn zonder commerciële doeleinden, maar ik vraag me ook af hoe je er aan komt.
p.s nog gefeliciteerd met je verjaardag

jornkielman
27 oktober 2003, 21:42
Thanks,

maar Pindakaas: hoe ben je nu aan die foto gekomen? Ik kan me herinneren dat die foto alleen op mijn harde schijf staat........

pindakaas
28 oktober 2003, 16:30
Thanks,
Jorn.... weet je het zeker...? Check je msn-profiel maar ff... ;)

Jaapie
28 oktober 2003, 17:53
Neeee pindakaas biecht het maar op, je hebt hem gehacked ;)

pindakaas
28 oktober 2003, 18:00
ssssst joh....:P

kale kip
19 december 2003, 16:47
[zou het niet doen haartransplantatsie zelfs niet overwegen ik heb nu mijn 3gehad bij l.a ziet er nog steeds niet uit en die foto s van ,tevreden slachtoffers, met een beetje toppik en spray in donker kan ik ook er best leuke foto maken echt een haarstuk is beter loop nu met basbalpet zet dat ding echt niet meer af en dat na de kosten van een 36.000gulden is het niet verschrikkelijk mooie verhalen maar het is niks het zou mooi worden 2keer had ik nodig nu al 3de keer nog niks nu hadden ze het over nog 2keer maar ik geloof er geen fuck meer van denk dat ik weer terug ga naar een haarstuk al had ik daar ook mijn buik van vol vooral die k33 zooi gr kale kip

Haarzoeker
19 december 2003, 16:53
Kale kip kijk hier eens:

www.toplace.com en bespaar honderden euro's.

Als ik zo alle posts van haarwerken doorlees kan ik je aanraden om niet meer terug te gaan naar K33.

Kan je zelf nog iets vertellen over jouw ervaringen met haarwerken. Misschien dat je dit kunt plaatsen in het forum over haarwerken.

Thnx en succes

kale kip
19 december 2003, 17:27
hoi haarzoeker

heb 10jaar bij k33 hairhotel van rooy s geweest echt geld uit je zak kloppen alleen maar winst teld daar teken voor contrackten waar je aan vast zit elke 18maanden een nw had de laatste jaren erg veel probleme met o.a kleur en het geld wat je elke maand kwijt raakt echt niet normaal verzorgings spullen plakkers enzv maakt toch dat het bijna niet optebrengen is daar maar dan denk je ik ga transplant doen dan 1 malig hoge kosten ben ik er van af je wilt dit probleem oplossen weet je maar dan ga je weer op je bek mensen doe nooit haartransp alleen bij kleine kaalheid als je zeker weet dat je de verdere kaalheid kan stoppen en dat haarwerk bestelen via internet waar jij haarzoeker het over had lijkt me moeilijk prijs is goed maar zelf mal maken en dan ook nog eens de goede kleur lijkt me een probleem en inknippen ook weet je er word veel geld verdiend met onze ellende kijk elke bedrijf moet winst maken maar hun kloppen geld uit je zak mega winsten k33 en ook l.a hoop dat er eens een middel komt dat al die zaken de deuren sluiten en tot voor die tyd eens een beetje medeleven komt met mensen die kaal zijn net zoals die klote reclame als die man in die cabrio die zn haarstuk verliest leuk lache wat heb ik me kwaad gemaakt zeg het is geloof ik maatschappelijk aanvaard mensen met een haarprobleem te pesten heb er wel eens een paar mekkers uitgedeeld aan die grappemakers dat begrijpen ze meestal wel maar bedankt voor je bericht haarzoeker vind het leuk om met lotgenoten te praten over het probleem gr kale kip


.

Justice
19 december 2003, 18:16
Hee kale kip,

Het is niet verboden punten, komma's en 'returns' (nieuwe regel) in je tekst te gebruiken hoor! :) Dat mag allemaal best....

In http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=2291 gaat het ook over dit K33 bedrijf. Je bent niet de enige met negatieve ervaringen zie je wel?

Ik heb wat vraagjes:

- Waarom ben je 10 jaar daar gebleven als het zo slecht beviel?
- Wat voor contracten zijn dat en waarom 'zit je daar aan vast'?
- Wat was jij gemiddeld per maand kwijt aan alles, als ik vragen mag? Ik ben benieuwd naar de totale kosten die je als lotgenoot daar kwijt bent.

Een haarwerk is niet zaligmakend, maar als je bij een goed bedrijf zit dan wordt het wel een stuk dragelijker (letterlijk en figuurlijk!).

Sterkte,
Justice.

kale kip
19 december 2003, 21:31
hello justice

wat betreft punten en komma s moet je me vergeven heb nooit met comp gewerkt dus ik klooi maar wat aan weet je.

zal het proberen wat overzichtelijker te maken je vraag was waarom 10 jaar blijven als het niet beviel

nou in het begin was het wel goed k33was duur maar van rooy deed toen zelf de ondwerpen en dat deed ie goed toen groeide het bedrijf kreeg je ventjes van 18 jaar die een ondwerp maakte

dus de kleur was niet goed en dat is heeeel belangrijk je zag gewoon wat echt was en wat nep

en weet je toen schaamde ik mn zo erg met die kale kop vond het al erg dat ik daar heen moest dus de overstap maak je niet zo snel omdat je dan weer naar een ander moet snap je toen was dat gewoon zo

nu denk ik wat was ik een gek maar ja dat was toen zo dus ik bleef gewoon maar betalen en elke keer dacht ik als ik weer een nw bestelde misschien nu wel goed

wat betreft de kosten 500a600 in de maand gulden was dat toen afschrijvingen onderhoud en wat bevestigingspullen en als je bij moest laten knopen kwam er wel een paar honderd bij

en wat betreft die contracten als je tekende voor de 18maand regeling kreeg je wat korting maar er was een tijd toen ging het financeel slechter en dan moet je wel afrekenen

maar ja inieder geval in 99 ben ik daar voor het laatst geweest kryg nu nog post van hun ik toen ben ik gegaan voor transp ook niks denk dat kaalscheren het best is ga het ook op zeker proberen laat het eerst kort knippen kijken hoe het litteken eruit ziet,waar ze de transplantaat uit weg gehaald hebben

want dat heb je met transplant een litteken over je kop achter toen ik jonger was zag niet wat je tegenwordig ziet kop kaalscheren nu ben ik 41 tien jaar terug zag je dat niet

ga effe kijken naar wat jij zij over k33 over de mensen die ook negatief over k33 waren hoop dat het wat overzichtelijker was nu gr kale kip

Haarzoeker
19 december 2003, 22:04
Leendert, ga eens kijken bij Haartendens in Woerden. Is een stuk goedkoper en veel menswaardiger.

kale kip
19 december 2003, 22:15
Originally posted by Haarzoeker
Leendert, ga eens kijken bij Haartendens in Woerden. Is een stuk goedkoper en veel menswaardiger. hallo haarzoeker je kent moi wie ben je dan groet k kippie

kale kip
19 december 2003, 22:54
[nee eigelijk moet ik er niet aan denken weer een haarstuk weet je haarzoeker heb effe gekeken maar denk dat het me ook niet gelukkiger zou maken weer zo een ding op mn ei loop nu al 5jaar zonder nee als ik al die verhalen hoor heb je een probleem erbij denk ik ,weet ik, omdat ik het zelf heb meegemaakt was het al een beetje aan het vergeten maar als ik al die negatiefe verhalen lees

herken ik al die dingen nee dat niet meer dan liever die pet kijk wel zou wel willen weten wie je bent haarzoeker misschien hoor ik dat nog wel een keer

ik denk wel dat het elk jaar minder erg word omdat je ook ouder word maar met haar blijft beter maar je kijkt er toch anders tegen aan toch makkelijker groet van k k

kale kip
20 december 2003, 17:29
ging niet goed ik leer het nooit met dat ding om te gaan nog een vraag aan haarzoeker heb jij dan ervaring met haar tendens omdat jij dit mij aanbeveeld en als dat zo is zou ik graag willen weten hoe dat daar werkt hoop dat nog te horen groet van k.k

Haarzoeker
20 december 2003, 18:20
Hee kale kip,

Nee ik ken je niet hoor, ik heb alleen een tijdje geleden op het kaalheidsforum een post van jou gelezen onder de naam Leendert.

Wat betreft Haartendens, ik ben daar een keer op consult geweest en had er wel een goed gevoel over. Waar allround haarwerken mij adviseerde om gelijk een haarwerk te nemen, daar raadde haartendens mij aan om eerst maar topic te gebruiken. Ze hadden makkelijk kunnen proberen om veel geld aan mij te verdienen door een haarwerk aan te bevelen, maar dat deden ze niet en dat pleit voor hun. Verder is het een klein gezellig bedrijf en zeker niet zo duur als k33. Ik zou zeggen ga eens langs voor een consult, erg aardige mensen daar die ook aandacht hebben voor het probleem van de klant.

Jij hebt dus aardig wat ervaring met haarwerken. In die afgelopen 10 jaar, hoeveel mensen hebben gezien dat jij een haarwerk droeg. En met vrouwen, merkten ze dat je droeg als ze door je haar gingen.
En met sporten, ging dat allemaal goed.

Ik denk dat het beter is om discussies over haarwerken in het vervolgen onder forum haarwerken te plaatsen.

Succes