PDA

View Full Version : He salva mea (teug van Toplace)


the searcher
11 augustus 2003, 16:21
Hoi Salva Mea,

Ik zag je post als reactie hier beneden en ik heb je ook op het forum van toplace gezien.

Ik ben momenteel (zoals je aan mijn posts kunt zien) bezig met medihair. Bevalt me echt uitstekend, maar ik hik (net als jij) best tegen de prijs aan.

Inderdaad heb je bij toplace een haarwerk (echt goed als je de reacties leest) voor slechts 150 euro. Het is echt niet alleeen voor amerikanen, ook Nederlanders kunnen er gewoon bestellen.

Ik zag dat jij nog aan je contract bij topfusion vastzit. Nou ik heb de keuze nog.....

Medihair bevalt me echter wel erg goed. Ik ben er nog niet over uit wat te doen. Ik kijk dan ook erg tegen het zelf inknippen e.d. aan.

Jij had het op de site van toplace (hairapparent) over een vriendin die het inknipt. Die mazzel heb ik niet......

Ik ben er echt nog niet uit...maar het prijsverschil is echt razend groot. Haast te groot om me in een vast contract van 2 jaar te storten, waarbij ik ook nog 450 euro dien aan te betalen.

Ik zit een beetje in een spagaat....ben best bang om zo'n stap naar volledige zelfstandigheid te zetten, maar het enorme financiele voordeel lonnkt wel.

Daarbij ....De haarwerken van toplace (en ook medihair) zijn niet te vergelijken met de haarwerken die de meeste 'pruikenboeren' in Nederland verkopen. Echt lace is haast onzichtbaar. Probeer het mannen, want je weet niet wat je ziet.

Weet jij al wat je gaat doen Salva mea? En hoe gaat het momenteel bij topfusion? Verwissel jij je haarwerken zelf (tussen de onderhoudsbeurten door)?

Ik hoor het wel. Ik ben erg benieuwd naar je reactie en vindst het leuk om met je van gedachten te wisselen.

Groet the searcher

the searcher.

Raymond79
11 augustus 2003, 17:30
Hee Searcher,

Ik kom weleens in een vechtpartijtje terecht, helaas is dit onvermijdelijk voor mij aangezien ik in de beveiliging werk en er best veel aggressieve "klanten" zijn. Hoe kan ik mijn haarwerk het best bevestigen zodat niet iemand het even van m'n hoofd af kan trekken tijdens een vechtpartijtje. Als er haren uit het haarwerk getrokken worden vindt ik dat nog niet zo erg, maar een heel haarwerk dat van je hoofd wordt afgetrokken vindt ik wel heel erg vernederend.

Greetz Raymond

the searcher
13 augustus 2003, 17:15
Raymond,

Eerlijk is eerlijk. Wanneer je wel eens in een vechtpatijtje terecht komt en iemand gaat aan je haar (werk) hangen, dan kun je er donder op zeggen dat het hele zaakje er af wordt getrokken. Er wordt geen haar uit het haarwerk getrokken, maar de hele boel gaat dan gewoon mee.

Conclusie: geen gevechten meer wanneer je een haarwerk draagt. Kom je er toch in terecht, finish de kerel dan zo snel mogelijk af, voordat hij de kans krijgt aan je haar te gaan hangen.

Wees gegroet....

Raymond79
14 augustus 2003, 18:16
Nou Searcher dan zal ik jouw raad maar opvolgen en die gozer maar zo snel mogelijk finishen.
Ik denk erover om eerst maar te beginnen met medihair en na dit contract over te gaan op toplace. Wel erg verwarrend al die verschillende haarwerkbasissen. Is het nou zo dat de tl 100 en de tl 200 niet te voelen zijn als iemand door je haar gaat, maar wel weer lastig te plakken zijn. En dat de tl 300 wel weer makkelijk te plakken is omdat het een soort van plakrand heeft maar hierdoor weer wel makkelijk te voelen is als er iemand door je haar gaat?
Met welke basis is medihair het beste te vergelijken??? En wordt medihair het hele haarwerk vastgeplakt? Zo ja, dan zit dat wel super vast. Die jongens van toplace die plakken het geloof ik alleen maar aan de randen vast.

Salvamia
15 augustus 2003, 20:37
Hey searcher die gast ben ik niet maar ik ken wel iemand die je eventueel kan inknippen, volgens mij bedoel je raymond die zijn eigen zaakje op wil zetten maar denk niet onze raymond hier.
Toplace lijkt me in iedergeval wel de oplossing, om de kosten zwaar te reduceren.
Ga dan ook aan mijn eigen specialist vragen of hij ook de haarwerken van andere leveranciers onderhoud.

Grtjs

Do
15 augustus 2003, 22:46
Leden van het L.H.V. mogen klanten niet weigeren die een haarwerk dragen die niet bij hun zijn aangeschaft (reglement).

Topfushion is lid van het L.H.V. maar denk sowieso niet dat ze je zullen weigeren.

Salvamia
15 augustus 2003, 23:08
Ha kijk daar lieve do is er weer:) .
Do weet jij ook hoe het zit met de mal die ze nu van mijn hoofd hebben is die van mijn of van hun?.
En heb je m'n mailtje gehad??.
En heb je een vloeitje voor me:D .
Hoe is het met je, ik check wel eens op msn of je nog ooit online bent maar da's minder de laatste tijd, zeker aan het genieten van deze geweldige zomer.

Tot snel

Salvamia
18 augustus 2003, 16:32
Wat medihair betreft, mijn eigen specialist raad het niet aan! dus neem ik aan dat het niet zo geweldig is.
Wat betrefd de haarwerken van toplace, dat is echt het proberen waard, ik heb al een complete kit gekocht voor een mal te maken.
Dan ga ik binnenkort eens een haarwerkje bestellen van toplace, zodat ik na mijn contract meteen verder kan ja je moet er wat meer voor doen maar als ik daar 1000+ per jaar mee kan verdienen is dat de moeite waard.
Ik vindt het namelijk belachelijk dat we hier de hoofdprijs voor een haarwerk moeten betalen terwijl die dingen in india ofzo nog geen 100€ kosten!.

Salvamia

Salvamia
18 augustus 2003, 22:15
By the way, die kit om een perfect haarwerk te laten maken heb ik gekocht bij www.hairdirect.com.

the searcher
21 augustus 2003, 14:27
He Salvamea,

Ik zag ook dat setje om het zelf te proberen, maar hoorde wat negatieve verhalen over hairdirect. Ik ben daarom zelf aan de slag gegaan en heb eind vorige week een mal gemaakt. Deze is inmiddels opgestuurd naar Mike van Toplace. Best lastig zo'n mal, dus ik denk dat het best goed is om het op jouw manier te doen...

Ik merk dat er inmiddels wat verwarring ontstaat omtrent de term medihair.

Medihar wordt verkocht als permanent systeem, dat eens in de drie weken/maand door de haarspecialist verwisseld wordt. Als zodanig blijkt het geen succes, want er is geen lijm die zolang houdt, nog maar afgezien van de geur etc.....

Daarom wordt het als permanente bevestiging denk ik niet echt een succes.

Wat wel een succes is is het haarwerk zelf, mits je in staat bent om het zelf te verwisselen en te onderhouden. Dit kan wanneer je zelf tape e.d besteld.

Ik ben er achter gekomen (via Mike) dat medihair zo'n beetje hetzelfde is als de 'lace-pieces' van toplace. Alleen is er bij medihair een mooi marketing sausje overheen gegoten, zodat het lijkt alsof het een soort trans-medische tweede huid is. Ik moet eerlijk zeggen, dat het ook echt haast onzichtbaar en onvoelbaar is, maar het is eigenlijk hetzelfde als voor veel minder geld te koop is!!!!!!

Daarom heb ik ook de eerste stap gezet. Vooral op het hairapparent forum, staat precies hoe je het allemaal zelf kunt doen. Als jullie vragen hebben...stel ze daar. Je krijgt zo een antwoord.

Salvamea: Wie is die kapper waar je het over had? Ik mail je hier nog even over. Ik ben zeer geinteresseerd.

Groet The searcher

Justice
21 augustus 2003, 21:51
Originally posted by Salvamia
Wat medihair betreft, mijn eigen specialist raad het niet aan! dus neem ik aan dat het niet zo geweldig is.
Wat betrefd de haarwerken van toplace, dat is echt het proberen waard, ik heb al een complete kit gekocht voor een mal te maken.
Dan ga ik binnenkort eens een haarwerkje bestellen van toplace, zodat ik na mijn contract meteen verder kan ja je moet er wat meer voor doen maar als ik daar 1000+ per jaar mee kan verdienen is dat de moeite waard.
Ik vindt het namelijk belachelijk dat we hier de hoofdprijs voor een haarwerk moeten betalen terwijl die dingen in india ofzo nog geen 100€ kosten!.

Salvamia

Hallo Salvamia,

Ik heb gekeken op de medihaar webpagina's en daar staat dat topfusion een van de 3 dealers in nederland is van het medihaar. Wat ik dan niet helemaal snap is dat jouw specialist topfusion hun eigen product dan vervolgens niet aanraad....

Wat is dan het preciece verschil tussen de toplace haarwerken en die van medihair? Er zit dan dus toch een verschil in, anders zouden die toplace producten ook niet aan te raden zijn?

Ik ben het trouwens echt helemaal met je eens wat je zegt over die prijzen. Wat ik hier allemaal heb gelezen : het is soms niet te geloven. Wij zitten notabene met een groot lichamelijk en psychisch probleem en we krijgen er door de bedragen die specialisten in nederland vragen óók nog een financieel probleem bij. Is er geen instantie waar wij terecht kunnen om dit eens aan te kaarten?

Groetjes en alvast bedankt voor je antwoorden,
Justice.

Salvamia
5 september 2003, 00:29
Daarom ben ik ook zo te spreken over topfusion, ze zijn namelijk eerlijk.

Verder denk ik dat de specialisten er geen miljonairs van worden en door de hoge kosten van personeel etc. wel genoodzaakt zijn om betreffende prijzen te rekenen.

Groetjes

Do
6 september 2003, 10:06
Hai Sal,

Ook hier sorry voor de late reactie.

Wat betreft de mal....tja eigenlijk is die mal van jou omdat dit alles toch betaald en bij de prijs ingecalculeerd is maar er zijn haarwerkers (HaarHoeve Vermaat in Halsteren:mad: ) die het NIET AFGEGEVEN. Maar waarom vraag je het niet gewoon? Topfushion is toch een van de menselijkste en begripvolste haarwerkers die er hier in Nederland te vinden is, zouden ze hier echt zo moeilijk over doen denk je? Lijkt me sterk.

Euh..... je mailtje, die zal ik straks effe beantwoorden oke, heb al gezien dat ik dat hier niet neer kan zetten :P

Enne ik heb wel een vloeitje voor je zolang je maar van mijn tandenborstel afblijft hahahaha (niemand die hier een bal van snapt, maar ik verzeker je als je dit verhaal kent lig je in een deuk maar laat Sal dat zelf maar vertellen).

Nog even over die mal, houden jullie er wel rekening mee dat het materiaal waar het haarwerk opgeknoopt is rekbaar is, dus liever een ietsiepietsie kleiner aftekenen (het is rekbaar dus je kunt het altijd, als het nodig is, iets naar beneden trekken, dan te groot, want dat krijg je dus nooit weggewerkt, daar komt nog bij dat het materiaal altijd iets losser word met het dragen dus het zakt sowieso altijd iets naar beneden.

Groetjes Do en HEEL VEEL SUCSES, hoop echt dat het jullie gaat lukken

pruikje
15 december 2003, 19:12
hallo raymond
ik werk ook zo af en toe in de beveiliging en loop ook risico dat ze aan mijn haar gaan hangen en het zaakje eraf gaat
ik heb ervoor gekozen om het vast te zetten met blauwe tape rondom en het haar niet te lang laten zo'n 2 centimeter dit nodig niet uit om eraan te trekken en ze hebben bijna geen houvast en het went dat je ook bij verdedigen je haar beschermt