PDA

View Full Version : Vraagjes voor Searcher


Raymond79
14 augustus 2003, 22:42
Hoi Searcher,

Heb je al besloten of je doorgaat met medihair, of kies je toch voor toplace?

Ik ben erg benieuwd hoe de blauwe tape bevalt. Is het eenvoudig om zelf te plakken en is het werkelijk zo stevig dat je er alles mee kunt doen? Dus ook zwemmen, of voetballen op een warme dag waarbij je veel zweet.

Hoe zit het met het verkleuren van medihiar en hoe voorkom je dat je een oranje tint krijgt? gebruik je ook een conditioner om het haar "levend" te houden?

Weet jij trouwens of de lijm van medihair werkelijk 1 maand houdt. Volgens de mensen op toplace is er geen lijm die langer dan anderhalve week blijft plakken.

Jammer trouwens dat mmmboy hier de laatste tijd niet meer te vinden is.

Hee, de groeten

Raymond

the searcher
21 augustus 2003, 14:39
Ha die Raymond,

Ik merk dat er inmiddels wat verwarring ontstaat omtrent de term medihair.

Medihar wordt verkocht als permanent systeem, dat eens in de drie weken/maand door de haarspecialist verwisseld wordt. Als zodanig blijkt het geen succes, want er is geen lijm die zolang houdt, nog maar afgezien van de geur etc.....(dat had je al op toplace gezien, haha.

Daarom wordt het als permanente bevestiging denk ik niet echt een succes.

Wat wel een succes is is het haarwerk zelf, mits je in staat bent om het zelf te verwisselen en te onderhouden. Dit kan wanneer je zelf tape e.d besteld.

Ik ben er achter gekomen (via Mike) dat medihair zo'n beetje hetzelfde is als de 'lace-pieces' van toplace. Alleen is er bij medihair een mooi marketing sausje overheen gegoten, zodat het lijkt alsof het een soort trans-medische tweede huid is. Ik moet eerlijk zeggen, dat het ook echt haast onzichtbaar en onvoelbaar is, maar het is eigenlijk hetzelfde als voor veel minder geld te koop is!!!!!!

Daarom heb ik ook de eerste stap gezet. Vooral op het hairapparent forum, staat precies hoe je het allemaal zelf kunt doen. Als jullie vragen hebben...stel ze daar. Je krijgt zo een antwoord.

Raymond,

Wat betreft de blue tape. Deze heb ik een aantal keer geprobeerd, en ervaar het als zeer sterke tape. Nadeel is dat er na een aantal dagen een soort lijmkleverij ontstaat, waardoor het lace erg moeilijk schoon te maken is. Ik heb via www.coolpiece.com daarom de non-residue tape besteld. Dat is ook sterk, maar is erg makkelijk schoon te houden en laat geen rotzooi achter. Wanneer je dat samen met lacerelease gebruikt, heb je er bijna geen omkijken naar (ook op coolpiece.com, Jeffrey helpt je graag en is erg vriendelijk en snel (na vier dagen heb je het al thuis)). Ik ben echt blij dat ik die tape heb gevonden...wonderspul.

Toch zijn onze amerikaanse vrienden (daar zitten trouwens de echte specialisten) helemaal weg van lijm (en dan met name de creamglue) die schijnt echt onzichtbaar te zijn en gemakkelijk schoon te houden.

Wat betreft de ornje tint: Merk ik echt niets van.......Ik gebruik gewone shamppoo's die ook hier als goed te boek staan (dus uit het middensegment) en een cremespoeling en en af en toe een maskertje. Als de kleur vervaagt, heb ik hier ook shampoo voor (ook via het net besteld)......

Wat betreft de medihair dat langer dan 1 maand zit: Lukt niet...Bij mij liet het na anderhalve week weer los. Zelf verngen is de enige remedie, om ook nog eens met een goed gevoel op vakantie te kunnen bijvoorbeeld. Je bent anders veel te afhankelijk van de haarwerkspecialist.....Dat heb ik van MMMMMMboy geleerd toen ik net nieuw was in deze materie. En het is inderdad jammer dat mboy er nooit meer is. Hij is een echte kenner en ik ben ook benieuwd hoe het met zijn been is....

Raymond jongen, Ik hoop dat ik je vragen voldoende heb beantwoord. Mocht je meer willen weten, dan hoor ik het wel,

Groet The searcher

Raymond79
21 augustus 2003, 18:37
Hee Searcher,

Op dit moment geen vragen, maar wel weer hartstikke bedankt voor je uitleg.

Do
21 augustus 2003, 21:26
Hoe zit het met het verkleuren van medihiar en hoe voorkom je dat je een oranje tint krijgt?

Dit komt omdat het Aziatisch haar is wat ontkleurt is (oranje ondergrond) Hier overheen komt de kleuring (verf) die helaas niet altijd houd omdat ze het haar ontschubt hebben deze schubben zijn noodzakelijk voor het vasthouden van de verf.
Als er een oranje gloed over je haarwerk komt kun je het met een zilvershampoo wassen dit trekt de warme gloed meer naar de astinten toe en je kunt gebruik maken van kleurspoelingen of kleurschuim, dit legt weer een laagje kleur aan op het haar. Uiteraard was je dit er wel weer uit en zul je dit moeten blijven herhalen.
Wat je echter nooit moet doen met dit haarwerk (wat een oranje gloed krijgt) is in chloorwater zwemmen. Voor carnaval is een groen koppie leuk maar niet om dagelijks mee rond te lopen.

Jongens sucses met jullie haarwerken en inderdaad Searcher wat voor naam ze het er ook aan geven (zijn tientallen namen voor dezelfde haarwerken) het is vaak hetzelfde en beslist niet uniek. Ik hoop dat iedereen wat meer via het internet gaat kopen want anders blijven die prijzen hier kunstmatig hoog.

Groetjes Do.

Justice
21 augustus 2003, 22:16
Hallo seacher,

We blijven je maar lastig vallen met vraagjes he? ;)

In http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=1580 heb ik ook wat informatie neergezet over blauwe tape enzo, maar ik heb daarover aan je wat vraagjes als dat kan.

Ik wil die non-residue tape weleens proberen nl. Je zegt dat die ook sterk is, maar in de bovenstaande discussie kun je zien dat er op de coolpiece site staat dat hij meer zichtbaar is dan de blauwe tape. Hoe doe jij dat dan, als deze tape blijkbaar meer zichtbaar is? Jij gebruikt hem ook op je lace? Ik heb nu nog een gaasfrontje, dus wil ik het daar eens op proberen. En ze zeggen ook dat de blauwe tape een stuk sterker is dan die non-residue en dat is voor mij wel belangrijk vanwege mijn vette hoofdhuid. Ik hoop dat die nonresidue tape daar tegen kan, anders moet ik alsnog met lijm gaan werken. Maar ik wil het allemaal wel proberen, want die blauwe tape is wel moeilijk te verwijderen hoor en ik heb nooit echt een goed gevoel bij het gebruik van alchohol/wasbenzine voor mijn haarwerk, ookal zegt de specialiste dat het geen kwaad kan. Het moet toch allemaal makkelijker kunnen? Trouwens, plakt die non-residue tape wel op een gaasfrontje, want de enige tape die daadwerkelijk op een gaasfrontje plakt schijnt de blauwe (blue liner) tape te zijn?

Groetjes!

Originally posted by the searcher
Wat betreft de blue tape. Deze heb ik een aantal keer geprobeerd, en ervaar het als zeer sterke tape. Nadeel is dat er na een aantal dagen een soort lijmkleverij ontstaat, waardoor het lace erg moeilijk schoon te maken is. Ik heb via www.coolpiece.com daarom de non-residue tape besteld. Dat is ook sterk, maar is erg makkelijk schoon te houden en laat geen rotzooi achter. Wanneer je dat samen met lacerelease gebruikt, heb je er bijna geen omkijken naar (ook op coolpiece.com, Jeffrey helpt je graag en is erg vriendelijk en snel (na vier dagen heb je het al thuis)). Ik ben echt blij dat ik die tape heb gevonden...wonderspul.

Toch zijn onze amerikaanse vrienden (daar zitten trouwens de echte specialisten) helemaal weg van lijm (en dan met name de creamglue) die schijnt echt onzichtbaar te zijn en gemakkelijk schoon te houden.

Groet The searcher

the searcher
22 augustus 2003, 11:52
Hoi Justice,

Ik heb de bluelinertape even vergeleken met de non-residue...

qua sterkte is de blueliner iets sterker (er is een iets meer kleverige hechting. Het verschil is echter minimaal, want de non-residue tape kleeft echt perfect en geeft mij (voor de randen dan he) een goede verankering voor ongeveer een goede week. Wat betreft de voorkant blijft de verankering zeer zeker ook sterk voor minstens een dag of vijf. Daarna sprayen met lace-release en werkelijk waar....geen spatjelijm blijft achter. Je zult verbaasd staan.

Qua dikte en onzichtbaarheid (daar lijk je me een beetje bezorgd over). Dit is denk ik een vrij persoonlijk iets. Mijn Amerikaanse 'collega's' zweren allemaal bij lijm (creamglue) en maken het vervolgens schoon door middel van de zogenaamde 'mirror-slide'' (kom ik zo op terug). Zij vinden tape (ook blue-tape) zichtbaar wanneer je het voor het frontje gebruikt. Ik heb inmiddels ook de creamglue besteld en geprobeerd (Coolpiece, 45,00 voor een pot waar je meer dan 1 jaar mee doet). Ondanks de aanmoedigingen van Jeffrey en andere specialisten, ben ik er niet van overtuigd dat lijm nu zoveel minder zichtbaar is dan tape.

Ik gebruik de non-residue tape daarom ook voor het 'frontje'. Ik ben er echt tevreden mee. Temeer omdat ik anders ga zitten pieren, er komt lijm in mijn haar en dat zorgt er voor dat mijn systeem binnen no-time naar de %^%)_ is. Daarom een tip van the searcher: Bestel die non-residue tape en laat je (positief) verrassen. (trouwens de prijs voor de blue-tape is bij coolpiece.com ook vele malen goedkoper dan bij de Nederlandse salons. Bestel er direct wat lace-release bij, want dit is mij tot noch toe erg goed bevallen.

Wat ik je verder niet wilde onthouden is DE 'MIRRORSLIDE' .
Wanneer je je haarwerk (met lijmresten) een tijdje in de lijmoplosser hebt gehad, leg je de lace (gaas) op een spiegel en begint zachtjes rond te draaien over de spiegel (een klein beetje druk). Je zult zien dat de lijm op de spiegel achter blijft. Werkt echt en is misschien wel de beste tip die ik tot nog toe heb gehad.

Ik hoop dat je er wat aan hebt. Meer vragen zijn altijd welkom

Groet The searcher

the searcher
22 augustus 2003, 11:59
He justice,

Ik heb nog even naar jouw eerder verhaal gekeken.....

de non-residue tape blijft prima aan je gaasfrontje kleven.

Ik heb overigens ook die stukjes die jij noemde geprobeerd. Best sterk, maar houdt echt geen maand. Verder raakte mijn huid ervan geirriteerd.

groet the searcher

Justice
22 augustus 2003, 19:00
Ha die searcher,

Heel erg bedankt voor je antwoord! Ik heb hier echt heel veel aan, dus dankje!

Als het verschil tussen blauwe tape en non-residue mbt plaksterkte echt minimaal is, dan zou ik daar ongelooflijk blij mee zijn!

Je vertelt dat het aan de zijkanten een goede week houdt en aan de voorkant een dag of vijf. Nou ik moet je zeggen dat als ik van aerobics afkom, mijn haarwerk echt een heel stuk losser zit als ik hem thuis weer afhaal. Door mijn vette hoofdhuid laat zelfs mijn blauwe tape dan bijna los. Maar als ik weer behandel met de ontvetter van de specialist, dan plakt het weer. Ik doe dan wat ontvetter op de tape en vervolgens veeg ik dat weer 'schoon' met een doek. Pas na het schoonvegen plakt het weer zoals het hoort.

Ik ben naast de plaksterkte ook inderdaad onzeker over de dikte en onzichtbaarheid zoals je zegt. Als je amerikaanse collegaas de blauwe tape al zichtbaar vinden, dan hoop ik dat het allemaal zal meevallen, want ik vind de blauwe tape helemaal niet zichtbaar.

Maar zou je mij kunnen vertellen, want het is me nog niet helemaal duidelijk : is dat toplace nu een FOLIE of is het een GAAS? Als het een folie is kan ik me nl indenken dat ze daar direcht lijm opsmeren, maar je kan toch geen creamglue op een GAASfrontje smeren, aangezien de glue dan gedeeltelijk door het gaasje heengaat en dus in je haren terechtkomt, met alle nare gevolgen vandien?

Die creamglue, kun je die trouwens ook gebruiken OP een tape? Dus dat je de tape op je haarstukje plakt en dan er vervolgens voor extra stevigheid nog lijm opsmeert?

Echt, ik ga je advies meteen opvolgen en zal zo snel mogelijk die nonresidue tape gaan bestellen en uitproberen!
Alleen...waarom dan kan mijn eigen specialiste dit mij niet vertellen?! Ik heb 3 jaar terug een andere specialiste gehad en ook zij zei dat alleen de blauwe tape op een gaasfrontje plakt. Nee hoor... ze hadden geen andere tape : alleen de blauwe tape en de witte doorzichtige tape, maar die witte plakt voor mij helemaal niet.

Wat betaal je trouwens bij jouw nederlandse specialist voor de blauwe tape? En hoeveel is het bij coolpiece?

En die mirrorslide!! Hemel...daar had ik echt nog nooit van gehoord! Het lijkt me wel een héér raar gezicht om zo bezig te zijn... :D

Ik heb heel veel aan je antwoorden gehad Seacher! Echt heel hulpzaam! Ik zal je zeker met nog meer vragen lastig gaan vallen....

Justice.

Justice
23 augustus 2003, 10:50
Hai searcher,

nog een vraagjes:

- hoe lang duurt het voordat je de spullen van coolpiece binnenkrijgt?
- welke van de volgende moet ik kiezen op de site:

Priority Mail - within USA 52 States (Accessories Only)
Global Priority Mail - Canada (Accessories Only)
Global Priority Mail - Other Countries (Accessories Only)
FedEx 2nd Day (Within USA 50 States)
FedEx Overnight (Within USA 50 States)
FedEx (AK, HI, Canada)
FedEx International (EU)
FedEx International (Other)

Global priority (other countries) mail of fedex international (eu)?

Groetjes,
Justice.

the searcher
24 augustus 2003, 02:50
He Justice,

Met die Global Priority mail (ik geloof 12 dollar) heb je het na zo'n 5 werkdagen binen. Gaat erg snel. Tip: Bestel wat meer zaken die je toch nodig hebt erbij (lacerelease bijvoorbeeld). Dit drukt de transportkosten weer een beetje.

Ik betaal voor zo'n zakje bluetape in Nederland ruim 9!! euro. Bij coolpiece geloof ik 5 dollar (4,50 euro). da''s dus de helft.

Kijk eens op toplace.com (coolpiece is ook een echt informatieve site zoals je misschien al hebt ontdekt), daar zie je de ondergrond (basis) van de haarwerken wel. Het is gewoon thule zoals je nu waarschijnlijk ook hebt. Ze noemen het lace (het is een stevig soort zeer fijnmazig gaas dat je huidskleur doorlaat, zodat het lijkt of de haren recht uit je hoofd komen. Door allerlei marketing praatjes over dit concept heen te kokerellen, wordt het door dure haarwerkclubs tevens verkocht als arteskin, medihair, semi-chirurgische bevestigingsmethode etc.
Omdat het zonder grote randen zo dicht op je eigen huid wordt geplakt (de randen wanneer je het tape't) lijkt het of het je eigen huid is.

Misschien gaat het niet 1 op 1 op, maar ga er maar van uit dat de haarwerken van coolpiece (300 dollar), toplace (185 dollar) of medihair (inclusief onderhoud e.d. tussen 140 en 170 euro per maand), elkaar niet veel ontlopen. Het behoort gewoon tot het beste dat er momenteel op haarvervangingsgebied te krijgen is.
Alleen de prijs is bij leaseplannen nogal eens een obstakel. Want 170 euro + reiskosten + kosten tape, remover e.d. = 200 euro per maand. Dit is veel geld .

Bij toplace kun je overigens (net als bij de medihair-dealers (toeval bestaat niet in haarwerkenland) ook haarwerken op een soort folie kopen. Hier heb ik geen ervaring mee en hier kan ik dus ook niets zinnigs over zeggen. Lijkt me erg kwetsbaar, maar ik zou de dealers van dit product te kort doen wanneer ik er mijn ongefundeerde mening over geef. In het algemen heeft toplace dus niets met folie te maken, maar gewoon met gaas/lace, wat door de bank genomen best sterk is.

Mooi dat ik je kan helpen met mijn antwoorden. Ik vond het enkele maanden terug ook perfect dat mmmmboy mij op het goede spoor zette. Ik ben er echt ingedoken en heb inmiddels veel bijgeleerd. Wanneer het bestellen via toplace een succes wordt en het lukt me om een goed inknipadres te vinden, dan ben ik ervan overtuigd dat ik helemaal zelfstandig voor een kleine 1000 euro per jaar, iedere 3 maand een nieuw haarwerk heb, dat ik zelf helemaal onderhoud. Dat gaat me echt bakken met geld schelen....en zeg nu zelf met een prijs van krap 150 euro voor een haarwerk, ben je echt in staat om altijd verzekerd te zijn van een goed haarwerk.

Denk er maar eens over na....het is in veel gevallen gewoon te gek voor woorden dat mensen nog ettelijke duizenden guldens betalen voor een haarwerk. Wat overigens grappig is....Mike van Toplace gaat de uitdaging aan om hem een haarwerk (oud) op te sturen. Hij garandeert een zelfde kwaliteit voor minstens de helft waar je het destijds voor gekocht hebt. Die gasten zijn zelf ook haarwerkdragers, willen er een goede boterham mee verdienen, maar niet op een schraperige manier....Ze komen op mij in ieder geval zeer betrouwbaar over en het zijn ook de verhalen die je steeds op die forums leest

Give it a try....The searcher

berre
27 augustus 2003, 06:26
Een vraagje aan seacher,heb intresse in toplace,alleen die mal maken zie ik niet goed zitten,zou het niet beter zijn een oud haarstukje op te sturen??Draag al 4j een cyberhair ,kwaliteit is goed,draagcomfort oké,alleen het frontje (zichtbaar)in het naar achteren kammen en de prijs 1200euro plus om de 5a6weten nog eens 45euro onderhoud...de kleur blijft wel een gans jaar (de tijd die ik ermee doe ) perfect dezelfde..en brussen en wassen temperatuur speelt geen rol..Gebruik de blauwe tape,ververs om de week ,alleen het verwijderen is maar zus en zo ,soms een rotzooitje ,gebruik daar syntetische thinner voor wat wel oké werkt alleen niet zo oké voor de huid denk ik.Heb al een mail gestuurd naar mike ,verzned kosten zouden 20dollar zijn,alleen j

Justice
28 augustus 2003, 11:10
Hoi Searcher,

Ipv 'the searcher' noem je je in het vervolg maar 'the expert', want je weet er veel vanaf zo ondertussen!

Ik heb uiteindelijk alles met Global Priority Mail besteld en inderdaad : ik heb vandaag na 5 dagen de spulletjes binnen! Lekker snel zeg! Maar die transportkosten zijn best veel, dus als die steeds moet betalen, dan scheelt het allemaal niet veel meer met de gewone specialist in nederland helaas, zelfs als je maar de helft kwijt bent voor je blauwe tapes. Toch?

Gebruik jij die lacerelease trouwens? Want als die non residue me goed bnevalt, heb je die lace release niet meer nodig als ik het allemaal goed begrepen heb?

Bedankt voor je uitleg en verwijzing naar de coolpiece sites: ik begrijp nu het verschil tussen gaas en folie. Ik heb ook altijd gedacht dat er zoveel verschillende soorten haarwerken zouden zijn, want ik heb me indertijd wel eerst een tijdje georienteerd bij diverse zaken. Maar nu je aangeeft dat met allerei marketing praatjes gewoon uiteindelijk hetzelfde wordt verkocht, worden me dingen meer duidelijk.

Want op de pagina's van de haarhoeve staat bijv:

Haartoevoeging:
UNIEKE V-6 HAARVEZELMETHODE

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van haartoevoegingen is de nieuwe V6 vezel.
Deze methode is de meest recent ontwikkelde oplossing voor permanente haaruitval van kleine gedeelten tot volledige kaalheid. De V-6 haartoevoeging bestaat uit een zéér dunne meekleurende huidlaag (basis), die natuurlijk aansluit op uw hoofdhuid (zie de afbeelding hiernaast).
Hierop worden de haren geknoopt met de kleur en de lengte die u wenst!
Deze haaraanvulling wordt volledig verwerkt met uw eigen haar. Zelfs meekleuren in zomer en winter is geen probleem. Een natuurlijker resultaat bestaat op dit moment niet! Er zijn speciale haartoevoegingen voor dames en heren.
Voor het maken van een maathaarwerk speciaal voor u, hebben wij een periode van ca. 6 tot 8 weken nodig.( als er spoed eisende omstandigheden zijn kan er binnen 3-5 weken een maatwerk haartoevoeging geleverd worden.uit voorraad is er ook vaak direct haarwerk te leveren ook echthaar.

*

Dus deze V6 term is hetgeen wat een specialist er dus zelf aan geeft? En de K33 term van het hairhotel? Het komt met lace allemaal ophetzelfde neer?

200 euro per maand (450 gulden?! per maand dan betaal jij meer dan 5000 guldens per jaar? ) is en dat zei ik al een keertje echt veels te veel van het goede. Echt, die bedragen zijn voor een jan modaal, in dit geval janneke modaal (maar mijn man is sponsor ! ;) ) echt niet op te brengen !

Mmmboy is nog steeds bij zijn nederlandse specialist of is hij nu helemaal overgegaan op toplace via internet? Ik heb ook de foto gezien van de vrouw op toplace, maar moet eerlijk zeggen dat ik er nogal 'nep' vindt uitzien, maar dat kan komen door de manier waarop de foto's gemaakt zijn: ze zijn nogal onscherp. Alle mannen foto's vind ik nl., wel erg natuurlijk en mooi. Meestal is het nl. andersom: dat eenhaarwerk bij een vrouw heel natuurlijk overkomt en bij mannen juist niet.

Groetjes en jij ook succes met alles,
Justice.

the searcher
28 augustus 2003, 14:04
He Justice,

Klasse dat je het besteld hebt bij coolpiece. Inderdaad zijn die verzendkosten (12 dollar) best veel, maar wanneer je veel tape en ander gerei ineens besteld, valt het best mee.

Wat betreft de lace releas...Die moet je echt wel gebruiken, omdat je anders wel haren meetrekt. Gewoon lace-release erop....vijf minuten wachten....Je zult het zien...Tape blijft op je huid en je gaas is echt helemaal schoon. Wonderbaarlijk maar waar.

Wat betreft je mal...Vond ik ook erg moeilijk. Ik heb met de beste wil een exemplaar gemaakt en deze vervolgens afgemeten aan de hand van mijn huidige lace-haarwerk. Hierdoor is het toch nog heel aardig gelukt. (heb je de beschrijving op coolpiece.com gezien??). Gewoon met de post opsturen die handel, via paypal 185 euro betalen aan Mike (net als bij coolpiece) en het gaat allemaal vanzelf. Hij helpt je ook bij specifieke vragen die je hebt. (Ik kan me voorstellen dat je dingen wilt weten over bijvoorbeeld de haarlengte e.d.)

Wat betreft die Foto van die vrouw....Ik ben er ook niet helemaal weg van, maar denk net als jij dat het meer met de kwaliteit van de foto heeft uit te staan dan met de kwaliteit van de haarwerken. Die zien er bij alle heren die ik tot nu toe heb gezien echt picobello uit.

Lachen zeg die nieuwe vezelmethode van haarhoeve Vermaat. Ga er maar van uit dat dit in grote lijnen dus hetzelfde is als een lace-haarwerk. Grappig ook dat ze bij al die verschillende 'haarclubs' dezelfde opties en levertijden etc. hebben.

Justice: Het komt erop neer dat er in China een paar hele grote fabrieken zitten waar deze haarwerken worden gemaakt. Ik denk dan ook dat de Haarhoeve best een goed product verkoopt. Ik ga ook met hun mee in de stelling dat dit het beste is dat er op haarwerk-gebied te koop is. Feit is alleen dat zij er een fantastische marketingsaus overheen gieten, waardoor het allemaal veel spectaculairder lijkt dan het is. Vanzelfsprekend wordt er samen met dat marketing-verhaal direct een kostenplaatje tegenover gezet dat ervoor zorgt dat de prijs zo ongeveer zeven!!!! keer over de kop gaat. Wanneer ze je vervolgens tevens weten te strikken voor een leaseplan waar je zo'n twee jaar aan vast zit, dan weet je wel hoe laat het is. (tijd om de portemonnee te trekken, en nog eens en nog eens.....)

Lieve Justice,

Ondanks het feit dat het allemaal wat spannend lijkt om je haar via toplace te bestellen...geloof me het komt allemaal uit dezelfde (soort) fabriek als die futuristische producten die deNederlandse haarwerkbedrijven ons letterlijk aan vast willen plakken. Goede producten dat wel......maar echt geen futuristische methodes van huidversmelting e.d. Gewoon een lacehaarwerk, dat met wat goede wil en geduld heel leuk zit. Niet meer en niet minder, want je eigen haar krijg je echt niet terug. Al wil men ons dat wel doen geloven.

Groet the searcher

(leuk om te horen dat je me nu al als een expert beschouwd. ik merk wel dat ik me momenteel erg voor deze materie interesseer. Daardoor is mijn kennis danig vergroot. Mijn beurs noopt me daar ook toe, want ik ben ook niet in staat om 200 euro per maand op te hoesten.)

berre
28 augustus 2003, 17:21
Mijn engels is niet wat het zou moeten zijn,wat betekend eigenlijk PAYPAL,.Moet er vooruit betaald worden??In plaats van een mal op te sturen ,zou een oud haarstukje ook oké zijn??dank bijvoorbaat!!!!

berre
29 augustus 2003, 11:51
De haarwerken die toplace verkoopt voor 165dollar ,kosten in belgie 500euro ,worden verkocht onder de naam instanthair...

the searcher
29 augustus 2003, 17:20
Berre,

Inderdaad het is een soort vooruit betaling.

Gaat erg goed en is (naar mijn weten) een van de meest gebruikte betalingsmethoden op internet.

Ik heb er nu 4 keer wat mee besteld en het is nog altijd goed gegaan.

Het wijst zich vanzelf.

Wat betreft de kosten in Belgie: Ja, 500 euro.....en dan ben je nog redelijk goedkoop uit, als je de verhalen leest van de haarwerkdragers in de rest van het forum

Justice
30 augustus 2003, 10:28
Originally posted by berre
Mijn engels is niet wat het zou moeten zijn,wat betekend eigenlijk PAYPAL,.Moet er vooruit betaald worden??In plaats van een mal op te sturen ,zou een oud haarstukje ook oké zijn??dank bijvoorbaat!!!!

Hoi berre,

Zoals searcher al zei : Paypal is heel makkelijk. Het is een manier om veilig je geld over te maken naar een ander, bijv. met je credticard. Ik heb mijn nieuwe tapes ook via internet besteld en de betaling ging met Paypal. Het enige wat ik -als ik het me goed herinner- moest opgeven was mijn email adres en creditcardgegevens (cardnr, expiredate en 3 digit-nr). Was allemaal erg makkelijk en echt, binnen 5 (!) dagen had ik de spulletjes in huis. En dat voor de helft van het geld wat mijn eigen specialiste ervoor vraagt, maar met de bijkomende verzendkosten helaas.... kunnen we daar ook niets op vinden om die verzendkosten te drukken seacher?

Justice.

Justice
30 augustus 2003, 10:31
Originally posted by berre
De haarwerken die toplace verkoopt voor 165dollar ,kosten in belgie 500euro ,worden verkocht onder de naam instanthair...

Hoi berre,

Dat is wat ik me vaak afvroeg, aangezien ik in Brabant woon is belgie niet zo erg ver uit de buurt : zijn de prijzen voor haarwerken in belgië hetzelfde als in nederland dat jij weet, of zitten er grote verschillen tussen?

groetjes,
Justice.

Justice
30 augustus 2003, 10:46
Hoi searcher,

bedankt weer voor je antwoord. Ik gebruik geen lace-release nee, maar misschien is ook dat iets wat ik kan gaan proberen. Ik heb nog niet echt problemen gehad met dat er haren meekomen door het gaasje heen zegmaar: dat bedoel je toch? Ik heb meer problemen dat de haren door de lengte per ongeluk naar binnen vallen, het haarwerkje in zegmaar, als ik hem af heb. En dan blijven ze soms op de tapes plakken.

Hoe duur is lace release en hoe lang doe jij ermee? Ik wil mijn tape nl. hooguit nog maar 1x per week hoeven te vervangen. Dankzij jouw tip kan ik dit nu doen, want ik gebruik de non-residue tape en niet meer die onvriendelijke blauwe tape! Dus je spuit die lace release OP je haren vanaf de bovenkant? Is dat spulletje geschikt voor echt en synthetisch haar?

Ik heb het geluk dat ik geen supperdunnen voorfront heb, zoals al die mannen op de toplace site : mijn haren zijn redelijk veel ingeknoopt, maar voor vrouwen is dat toch anders als mannen lijkt me. Ik had gelezen dat de nonresidue tape nl. ook meer 'schijnt' dan de blauwe tape, maar dat maakt in mijn geval dus niet echt uit. Ik heb nu een tape die gewoon goed zit OP DE GAAS en daar ben ik al heel dankbaar voor!

---
Lachen zeg die nieuwe vezelmethode van haarhoeve Vermaat. Ga er maar van uit dat dit in grote lijnen dus hetzelfde is als een lace-haarwerk. Grappig ook dat ze bij al die verschillende 'haarclubs' dezelfde opties en levertijden etc. hebben.
---

Ja, dat zal wel komen zoals jij zegt omdat het vaak uit dezelfde fabrieken komt.

---
Justice: Het komt erop neer dat er in China een paar hele grote allemaal veel spectaculairder lijkt dan het is. Vanzelfsprekend wordt er samen met dat marketing-verhaal direct een kostenplaatje tegenover gezet dat ervoor zorgt dat de prijs zo ongeveer zeven!!!! keer over de kop gaat. Wanneer ze je vervolgens tevens weten te strikken voor een leaseplan waar je zo'n twee jaar aan vast zit, dan weet je wel hoe laat het is. (tijd om de portemonnee te trekken, en nog eens en nog eens.....)
---

7 keer?!! Meen je dat? Ik voel me sinds ik internet heb echt steeds meer 'belazerd'. Echt waar, nu ik besef dat het allemaal veel een veel goedkoper kan dan ik altijd gedacht had. Ik heb helemaal geen verstand van zakelijke dingen, maar kan de consumentenbond hier niets aan doen? Zijn de mensen specialisten vrij om hun eigen bedragen te vragen, of moeten zij zich ook ergens aan houden? Zijn haarwerken in belgie, duitsland ook zo duur als hier?

Groetjes,
Justice.

berre
30 augustus 2003, 14:07
hé justice,
Ik denk dat het zowat hetzelfde is als in nederland,ge moet gewoon op de goeie vallen.Ik ben bij "haardecor joél"in gent, en ben redelijk tevreden ,draag wel een cyberhaarstuk..Wat zeer kleurvast is ,alleen de voorfront zou wat minder zichtbaar mogen zijn ..Ik betaal er nu 1225euro voor en doe er een jaar mee; wassen en bruschen doe ik als het nodig is,meestal op de 2dagen ,gebruik blauwe tape die ik 1maal om de 6a8 dagen vervang,is wel een klein karwij ,gebruik er wel syntetische thinner voor..Hij verkoopt ook andere haarwerken echt haar 500euro.Iets duurdere ,625euro, wel zeer mooi ,word rondom geplakt voledig onzichtbaar,,alleen gaat maar een maand of 4mee..Ik heb nog geen toplace in handen gehad,maar ik denk dat dit ongeveer hetzelfde moet zijn als wat ik gezien heb voor 625euro,en geloof me dit was de perfectie..alleen jammer vd prijs 625 maal3 is 1875euro plus onderhoud is te duur voor mij daarom blijf ik voorlopig bij cyber ook al niet zo goedkoop!!!..En voor andere kan ik niet zelf spreken .Gewoon een beetje zoeken,heb er eerst ook een gehad 10j geleden van T.Zantman in Antw.. een ramp..Ben eens op consultatie bgeweest bij Smedts in Boom werd daar als nen nummer behandeld ;en vrij duur..

Justice
30 augustus 2003, 20:03
Hoi berre,

Wat voor een soort frontje heb je dan als het zo zichtbaar is? Ik neem aan geen gaasfrontje?

De blauwe tape vervang je elke 6/8 dagen zeg je? Das best lang zeg, want de meeste mensen met blauwe tape moeten het om de 3 dagen vervangen, vooral met warm weer/sport enz.

Hoe precies vervang jij de blauwe tape: hoe ga jij te werk? Ik zou dit graag van meer mensen willen horen, want ik zit er zelf altijd mee te hannessen. Seacher heeft het over lace-release bijv en jij over synthetische tinner. Is dat hetzelfde?

Wat ik trouwens niet begrijp is dat jouw specialist 625 euro vraagt voor de zogenaamde 'toplace'/medihair of welke naam ze er ook aan geven - exemplaren. Waarom is zo'n haarwerk zo duur? Ik begrijp het niet (misschien kan searcher dit uitleggen?:), want op die haarwerken zit toch vaak zowiezo al veel minder haar geknoopt, dus kost het toch ook minder om te maken? 1875 euro excl. onderhoud is wel héél erg veel geld. Maar nog niks wat the searcher zei over medihair : 200 euro per maand!

Ja, Zantman daar is al zoveel over te doen geweest: lees de verhalen hier maar eens. Is Zantman ook in Antwerpen failliet?

Groetjes,
Justice.

berre
30 augustus 2003, 22:09
hé justice,
Het is wel degelijk een gaasfontje,maar bij cyberhair is dat zwaarder ,sterker,daar het haar ook een dikkere structuur heeft ,gaat dan ook gemakkelijk een jaar mee.Wat betreft die lace-release,ken ik de formule niet.Ik gebruikte eerst de remover die mijn haarspecialist verkocht,maar was daar niet tevreden over en toen heeft hij mij zelf die syntetische thinner aangeraden,en nu is het wel te doen..,Alhoewel ik toch hoop dat er betere alternatieven komen .Ofwel een betere tape ,even sterk als de blauwe maar gemakkelijker te cleanen..Dat ik er 6a8dagen mee doe is echt waar ,moet wel zeggen dat de tape dan al deftig in lijm is veranderd.Maar met die thinner is het proper te krijgen,ik weet wel om de 3dagen zou het gaasje makkelijker proper te houden zijn...Zantman is in antw.weg ,ik denkook falliet, zeker niet spijtig heeft er veel bij hun k..... gehad ,en was zeker niet goedkoop....Probeer het zoveel mogelijk te volgen op het forum van toplace,als er nieuwe ontwikkelingen komen op gebied van haarwerken of producten ,tape,lijm remover zullen we er hier ook wel van horen.Als ge de forum ginder afleest ,het zijn allemaal de zelfde problemen als hier.. zichtbaarheid,tape problemen,en vooral het verwijderen van die sterke blauwe tape..jammer dat mijn engels niet helemaal oké is ..

Raymond79
31 augustus 2003, 01:34
Heej Searcher,

Ik begrijp dat jij de non-residue tape gebruikt. Is het echt stevig of zou je het haarwerk als het ware zonder lace-release er af kunnen trekken? Heeft medihair [poly] randen om dit op te plakken? En hoeveel inch zijn die randen? Bij toplace kun je kiezen tussen 1/4, 1/2 3/4 en 1 inch. Hoeveel inch is jouw plakrand of heb je die niet? Gebruik je ook non-residue voor het frontje? Mij lijkt ultrahold een goed alternatief aangezien dit lekker stevig is en redelijk onzichtbaar.
Waar is medihair eigenlijk mee te vergelijken, met de 18 of 64 lace, of een combinatie daarvan.
Heb je al een goede inknipkapper gevonden? Moet het maandelijks bijknippen van je eigen haar ook door een kapper met ervaring met haarwerken gedaan worden?
Waar ik nog steeds erg benieuwd naar bent of je kunt voetballen of zwemmen met medihair en toplace?

Searcher veel succes met je experimenten, en ik ben blij dat er van die pioniers hier op haarweb hun ervaringen willen delen.

Gegroet, Raymond

the searcher
2 september 2003, 11:26
Hee Raymond,

Ik gebruik inderdaad de non-residue tape. Bevalt erg goed voor de zijkanten en de achterkant. Geen enkel probleem. Wanneer je er lace-release op spuit, gaat het door het gaas/lace heen en (WONDERBAARLIJK) blijft de tape achter op je huid en laat los van de lace, zonder ook maar een spatje lijm achter te laten. Hier is het antwoord: GEDULD!!! Even wachten en je hoeft geen kracht te zetten en al je haren blijven waar ze horen en ook de lace heeft dan weinig schade.

Voor het frontje: Daarvoor (zoals je hebt kunnen lezen) gebruikte ik ook de non-residue tape. In het begin vond ik dit de perfecte oplossing. Maar de afgelopen weken vond ik het toch af en toe zichtbaar (misschien word je wel steeds kritischer). Ik heb daarom mijn oor te luister gelegd bij mijn Amerikaanse 'vrienden' op de hairapparent site. Daar adviseren ze je om voor het fronte toch echt lijm te gebruiken. Ik heb daarom een pot coolpiece creamadhesive gekocht via het net (ruim 40 euro, maar je kunt er als de lijm niet droog wordt, denk ik wel tien jaar mee doen, als je het alleen vor het frontje gebruikt).

Afgelopen zondag heb ik voor het eerst de sprong in het diepe gewaagd en heb de creamadhesive gebruikt.....Het is een compleet succes!!!!! Het frontje is echt totaal onzichtbaar!!
Ik heb het als volgt gedaan
Stap 1: Ik heb de zijranden en achterkant heel nauwkeurig met non-residue tape beplakt.
Stap 2: Ik heb een beetje alcohol op de plakranden gedaan, zodat ik even de tijd heb om het haarwerk goed te positioneren.
(LET WEL: iK HEB DUS NOG GEEN TAPE OF LIJM AAN HET FRONTJE ZITTEN).
Stap 3: Ik zorg dat de randen goed vast zijn en het frontgedeelte ligt nu onbeplakt op mijn hoofd.
Stap4: met een heel dun stiftje markeer ik de precieze haargrens (ZEER PRECIES!!)
stap 5: Ik vouwhet frontje terug en zet het vast met een haarknipje
stap 6: Ik pak de creamglue en smeer met mijn vingertop een dun laagje op het te beplakken gebied, precies tot aan de haarlijn.
stap 6: Ik wacht ruim 3 tot 4 minuten, zodat de lijm veranderd van wit naar doorzichtig.
Stap 7: Wanneer het droog is, dan leg ik het frontje neer en druk het zachtjes aan met een kam.

Resultaat: Een werkelijk prachtige haarlijn. Beter dan wanneer je tape gebruikt.

Hoe nu verder; Ik heb vernomen dat de creamadhesive je ongeveer zo'n 5 tot 7 dagen vooruit helpt. Ik heb dus nog geen ervaring met het schoonmaken, maar daar heb ik al heel veel info over gekregen.

Wederom sprayen met lace-release, vijf minuten wachten. ....Wederom sprayen met lacerelease.....1 minuut wachten en dan zachtjes je haarwerk verwijderen. Als het goed is, blijft dan een groot deel van de lijm achter op je huid ipv op de lace. Vervolgens wat coolpiece adhesive-remover erop en door middel van de 'mirror-slide' de overige lijm resten verwijderen.

Verder vroeg je:

Waar is medihair mee te vergelijken?
Daar ben ik ook nog niet helemaal uit. Ik ga ervan uit dat het te vergelijken is met de #64 lace van toplace. Maar helemaal zeker ben ik er niet van.

Plakrand:
Momenteel heb ik die niet en ik moet zeggen: dat werkt prima in combinatie met de non-residue tape. Ik heb inmiddels een toplace besteld en daar heb ik (omdat het de eerste is) wel een polyrand op laten zetten (3/4"). Ik heb toch het idee dat ie dan langer meegaat.

Inknipkapper:
Die heb ik nog niet gevonden. Om dat probleem op te lossen, heb ik inmiddels een robocut besteld!!! Het schijnt dat het erg goed werkt en dat je, wanneer je geduld betracht, je alles zelf kunt doen. Ik ga hem eerst proberen op een paar van die party-pruiken, dus wees niet bang. Ik wou het gewoon eens proberen. Dat inknipadres komt er wel....anders ga ik de eerste keer gewoon naar een echte haarwerkspcialist (bel ze dan wel na ) en betaal wat meer.

Voetballen en zwemmen:
Ik denk zeker dat het mogelijk is om te voetballen. Ik zou er echter voor kiezen om 2 haarwerrken te bestellen. Een wat dikkere met polyranden rondom (dus ook het front!!!). Tijdens het voetbal draag je dit haarwerk (kun je ook gerust koppen wanneer je hem goed vast zet).

Voor het dagelijkse leven kun je dan je lace gebruiken.

Ik weet het is erg omslachtig, maar reken er maar op dat het koppen van ballen niet goed is voor je lacefront. Ik zou het je in ieder geval niet aanraden.

Wat betreft zwemmen: Ik hou er gewoon niet van om koppie onder te gaan, ik voel me dan (ondanks dat ie best vastzit) onzeker. Lvert me meer spanning op dan dat ik van het water geniet. Ik ga dus gewoon niet koppie onder.

Je ziet het: het dragen van een haarwerk geeft soms ook wel wat beperkingen. Het weegt bij mij echter ruimschoots op tegen de sociale beperkingen die ik zonder het haarwerk had gehad.

Die afwegingen moet je zelf maken.

Groet The searcher

Raymond79
2 september 2003, 17:26
Hey Searcher,

klasse zoals jij iedereen hier voorziet van nuttige info. Ik zie jou dan ook als de nederlandse BA [niet die van the A-team, maar die andere van Toplace:D ]

Dat van het wisselen van haarwerken zit mij niet lekker. Dat zal voor mij niet gaan met 2 a 3 keer in de week voetballen en een sociaal leven waarin ik m'n haarwerk probeer te verbergen. Aangezien ik voor de #18 lace front zou kiezen ivm onzichtbaarheid houd ik er rekening mee dat ik dan misschien maar zo'n 3 maandjes met een haarwerk doe. Wel kies ik net zoals jou voor poly langs de randen en poly op de bovenkant zo'n 6cm vanaf de haarlijn voor extra versteviging. Ik realiseer dat het het niet onzichtbaar is als je aan m'n hoofd gaat voelen. Dit neem ik dan maar voor lief.

Ik weet misschien wel een inknipadres voor je: haartendens in Woerden knipt je haarwerk in voor maximaal 48 euro.

Ben benieuwd hoe ja toplace zal gaan bevallen.

berre
2 september 2003, 21:31
hey Searcher,
Tof dat je de stap naar een toplace hebt durven zetten.Lees ook de Amerikaanse forum af en moet zeggen ginds zijn ze er allezins positief over ,dus het zal wel loslopen!!Zou het niet mogelijk zijn het te laten in knippen bij een goeie kapper!!??Is je haarwerk nu ook 100% onzichtbaar??als je het naar achteren draagt.Bij ons in Belgié zijn bekende haarwerkdragers,,wielrenner JOHAN MUSEEUW en de bekende zanger HELMUT LOTTI...

the searcher
3 september 2003, 09:18
Hey Raymond79,

Bedankt voor je tip inzake haartendens....Hou ik in mijn achterhoofd!! Ik heb je trouwens ook geantwoord op je vraag mbt de haartransplantatie......schrik niet, maar zoek nog maar eens goed op internet, dan komen de negatieve verhalen wel los.....

Berre,
Ik draag het naar achteren (niet strak hoor) en heb ook een beetje de stijl van Lotti. Ik wist eigenlijk niet dat hij een haarwerk droeg!!!!

Wanneer je het goed plakt, dan zie je het echt niet

Groet the searcher

Salvamia
19 september 2003, 21:07
Tja, ik kwam er net een maand te laat achter dat er bedrijven bestonden zoals toplace:rolleyes: , echt net een maand na het tekenen van mijn nieuwe contract zag ik hier de link naar toplace!.

Hoewel ik kwa service en kundigheid erg onder de indruk ben van de firma www.topfusion.nl, baal ik er wel van dat ook zei zo belachelijk duur zijn met hun haarwerken.

Ik heb twee jaar geleden 700€ instapgeld + 125€ p/m voor het onderhoud en het haarwerk (1 per jaar met dikke front).
Nu heb ik helaas me financieel weer gebonden aan een 12 mnd lease contract en betaal nu verschiet niet 165€ p/m en dit is dan voor het onderhoud van de 3 haarwerken die daarbij horen en nu lees ik op m'n contract dat dat inclusief reparaties is maar ook nog eens exclusief kleuren en permanenten!.

Het is maar goed dat we via deze weg elkaar kunnen steunen en helpen!.

Ik heb al een fitting-kit besteld bij www.hairdirect.com en moet nu nog wachten tot dat de instructions op hun website staan, er zaten namelijk video's van het USA NTCS systeem bij die niet af te draaien zijn op een PAL of NECAM VHS video recorder.
Zodra ik mijn gipse mal heb gemaakt en de haarkleur, dichtheid, krul en grijs%ten bepaald heb stuur ik het zooitje naar toplace.com en ga daar voortaan mijn haarwerken bestellen, en bespaar mijn zo 1400€ p/j.

Verder kan ik iedereen die fitting-kit van haardirect echt aanraden je krijgt echt alles wat je nodig hebt voor een goed resultaat Tip spuit daarna purschuim in het gips model en walha je hebt de perfecte afdruk van jouw schedel waar je jouw eigen tweede haarwerk op kan spelden!.

Nogmaals jammer dat ik er niet eerder achtergekomen ben anders had ik me dit jaar weer veel van mijn zuurverdiende pleuro's kunnen besparen voor de leuke dingen in het leven!.

Salva

berre
19 september 2003, 21:21
HE salva,kan je geen oud haarwerk opsturen in plaats van zelf zo een mal te maken,waar je misschien in de fout kunt mee gaan??

Salvamia
19 september 2003, 21:31
Eerst een vraagje voor the searcher:confused: Ik ben net wezen kijken bij coolpiece voor de tapes (kan ik nog iets besparen!).
Welke raad jij aan en ik heb nu ook de blauwe tape's maar ik heb ook een rechte variant en zie die niet op de coolpiece site staan Welke types gebruik jij en welke remover, shampoo en conditioner raad jij mij aan????

Beste berre,

Ik heb nu een bevestiging met buisjes of clips aangezien ik het haarwerk straks zelf moet onderhouden kies ik voor het type met de poly randen aan de zij en achterkant dus een met een volledige tape bevestiging.
aangezien een haarwerk met tape kleiner mag zijn (anders moet je je eigen haren gaan verwijderen) moet ik een nieuw model hebben.
En mocht ik in de toekomst nog kaler worden dan is een mal fijn om de nieuwe maten aan te geven.

grtjs Salva

Salvamia
21 september 2003, 09:47
Ik zie dat sommige hun tape van na 5+ dagen vervangen, ondanks het feit dat IK dit niet erg proper vindt, blijft het feit ook nog eens dat de bekende en sterkste blauwe tape dan ook in de lace komt te zitten en je zo je hele voorfront naar de klote helpt.
Dus is het toch wel iedereen aan te raden om de tape om de twee dagen te vervangen en het haarwerk en je eigen koppie om de twee dagen goed te reinigen.

p.s kun je met die non-residu....ofzo ook zwemmen?

the searcher
21 september 2003, 17:57
He Salvamia,

Shit om te horen dat je nu zo vast zit aan dat dure contract. Je kunt het echter ook van de positieve kant bekijken....Je kunt nu immers prima warm draaien om straks alles zelf te doen. Je hebt nu altijd topfusion om op terug te vallen.

Wat betreft de tapes: Ik vind de bluetape absoluut een perfecte 'bond' hebben, maar inderdaad, na vijf dagen dan is het een kliederboel en daar verknal je je frontje mee.

Echt Salva, Ik denk dat ik nu (bijna dan) de beste mix heb. Rondom doe je de non-residue. Die zet je op (de procedure heb ik verder terug uitgebreid beschreven!!!!) en vervolgens doe je coolpiede creamglue erop. Ik las op de hairapparent-site dat de I-glue ook perfect schijnt te zijn. Vervolgens maak je het schoon op een spiegel (werkt echt fantastisch!!) of met een katoenen-handoekje (nog niet geprobeerd, omdat ik niet goed weet waar ik die in Nederland kan kopen).

Echt Salva, geloof me. Bestel die non-residue maar eens samen met de creamglue. Echt een goede combi en binnen vier werkdagen heb je het in huis.

Leuk trouwens om jou van een tip te voorzien, want ik heb in het begin erg vel aan jouw bijdragen gehad. (ook de tip voor het onknipadres). Nog bedankt daarvoor.

Groet The searcher

Salvamia
30 september 2003, 17:01
Hey,

Ik heb nu mijn nieuwe haarwerk, en echt het is Topfusion weer gelukt iemand gelukkig te maken.
De kleur het model alles is weer perfect.

Mijn haarwerk zit achter vast met buisjes dus ik kan het niet zelf afnemen, nu is mijn vraag welke tape, remover enzovoorts bij coolpiece kan bestellen.

Ik gebruik nu de blauwe tape en die is echt sterk en daardoor is het vervangen om de dag een pré, anders gaat de lijm tussen de lace zitten en is het een ellende om te vervangen.

Searcher kun je me aub vertellen welke producten het beste zijn (van coolpiece).

Bvd,
Salva

the searcher
1 oktober 2003, 13:56
Beste Salva,

Ik heb erg goede ervaringen met de non-residue tape. Ik kan me voorstellen dat je het echter eerst wil proberen. Ik wil best een aantal strips naar je toesturen, zodat je je mening er over kunt vormen. Het adres lijkt me echter een probleem. Wat ik echter wel kan doen, is om de enveloppe t.a.v. Salva Mia naar Topfusion in Eindhoven op te sturen. Daar kun je het dan zo oppikken.

Hoe kijk jij hier tegenaan? Heb je een betere oplossing?

Ik hoor het wel. Ik denk dat jij met de non-residue-tape echt iets in handen krijgt waar je op zit te wachten!!! Voor wat betreft het frontje: Dat zou ik met lijm doen: Ik heb het echter ook wel eens met non-residue geplakt en ook dat werkt best aardig. Wanneer ik je de tape opstuur, zend ik gelijk een klein potje met wat creamglue van toplace mee. Daar kun je dan ook even mee experimenteren voordat je een pot van 45,00 euro aanschaft.

Ik hoor je reactie wel aan......

Groet van the searcher

Salvamia
1 oktober 2003, 21:09
Wow da's echt te gek dat je me zo wil helpen, maar ik heb geen probleem met mijn adres hoor dat wil ik wel mailen mijn mail altijdalsikop@hotmail.com.

Verder is het zo dat ik nu een permanente bevestiging heb met buisjes aan mijn eigen haar dus lijm is niet de oplossing.
Nu gebruik ik de blauwe tape en die is goed, maare welk spul gebruik jij om het frontje los te maken en wat om de tape van jouw koppie te halen.
en hoeveel moet ik van die remover/cleaner bestellen?? .

Nu heb ik gisteren ook nog paypal verkloot en moet ik een statement?? wat dat ook mag zijn en een kopie van mijn rijbewijs sturen om een nieuw paypal account te kunnen aan maken, ellende dus.

Verder moet ik zeggen dat het niet meevalt de tape te vervangen (doe ik om de twee dagen) maar het effect is perfect!, Topfusion heeft er weer goed werk van gemaakt.

Alvast bedankt voor al jou hulp.

Salva

the searcher
9 oktober 2003, 17:04
He Salvamia,

Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd. Dus zodra ik je adres heb, zal ik je wat sampeltjes toezenden.

Groet The searcher