PDA

View Full Version : Allround Haarwerken Rotterdam


melvinpoorter
19 augustus 2003, 17:48
Wie heeft er ervaring met Allround Haarwerken te Rotterdam. Dit is een bedrijf van 1 van de Zantmans, maar wel degene die betrouwbaar en begaan is met het lot van zijn klanten i.t.t. zijn broer. Tenminste dit is wat ik begrepen heb van de vaap.
Ik ben er op consult geweest, en ik ging er met een goed gevoel vandaan. Ze raadde mij aan om eerst met fushion te beginnen zodat ik niet eerst al mijn haar hoef af te scheren. Dan zou ik later altijd nog een semi-permanent haarwerk kunnen aanschaffen wat eens per maand verwijderd wordt. Kosten van een haarwerk zijn 1200 per stuk. Je kan hier 2 tot 4 jaar mee doen. Aangeraden wordt wel om 1 reservehaarwerk te nemen.
Dus dan zou je met 2 haarwerken zo'n 4 tot 8 jaar mee vooruit kunnen. Uitgaande van 4 jaar, zou het dus op zo'n 50 euro per maand komen. 1x per maand langs voor onderhoud a 50 euro is dus zo'n 100 euro per maand. Tel hierbij de jaarlijkse kosten van het knopen bij op, dan zou je op zo'n 110 a 120 euro per maand komen. Niet goedkoop, maar is te doen, voor mij persoonlijk in ieder geval. Ik hoop niet dat ik te optimistisch klink. Ik heb zoveel negatiefs hier gelezen, en dan vooral van Chris dat het lijkt dat je met een kale kop [ook al staat het voor geen meter] beter af bent.

Justice
20 augustus 2003, 12:15
Hoi Melvin,

Volgens mij is de enige manier om een goed beeld te vormen van een specialist: er zèlf heengaan. Zoals je ook gedaan hebt. Zeker : adviezen van de vaap en lotgenoten kunnen je enorm op weg helpen, maar uiteindelijk gaat het erom of jij er zèlf een goed gevoel bij hebt of niet.

Als je alle discussie's hier doorzoekt dan komt Theo Zantman er nogal bekaaid af. Daarentegen weet ik ook van 2 vrouwelijke lotgenoten dat zij toen zij nog bij Theo Zantman zaten zéér tevreden waren over de haarkwaliteit van het echte haar. En dàt is ook belangrijk.

Je zegt : de kosten voor een haarwerk zijn 1200 euro per stuk? Da's niet niks! Ik heb me altijd al afgevraagd hoe die prijs tot stand komt : je hebt het nl. over 'fusion' ... voor zover ik weet is 'fusion' een term waarmee bedoeld wordt dat je eigen hoofdhaar door het gaasje van je haarwerk gehaald kan worden, zodat je eigen haar door het haar van je haarwerk verweven kan worden. Dus neem ik aan dat de mazen in het gaasje ook een stuk groter moeten zijn dan 'normaal' en dat -daardoor- de knoopdichtheid een stuk minder is. Als de knoopdichtheid minder is, dan hoeven ze daar in China -of waar het danook vandaan komt- toch ook veel minder te knopen? Dus zijn de kosten voor het fabriceren van het haarwerkje toch ook een stuk minder? Toch wordt er 1200 euro van ons gevraagd en daarbij ook nog het advies om er een reservehaarwerk bij te nemen : dus daar komt nog eens 1200 euro bij.

Wat ik ook opmerkelijk vind is dat jou verteld wordt dat je er 2 tot 4 jaar mee kunt doen. 4 jaar met een haarwerk wat je dag en nacht draagt?! Ik heb nog geen lotgenoot ontmoet die dit heeft meegemaakt.

Ik hoop niet dat mijn berichtje ook -zoals de negatieve ervaringen van andere lotgenoten hier- negatief op je overkomt, maar het is belangrijk dat je je eerst goed laat voorlichten voordat je tot een keuze overgaat. Een haarwerk wat 4 jaar meegaat is niet echt realistisch en direct een reservehaarwerk aanschaffen is ook helemaal geen vereiste. Er zijn een aantal dingen belangrijk:

1. Dat je je goed voelt bij een specialst (service),
2. Dat de kwaliteit van je haarwerk in orde is,
3. Dat de kosten in verhouding zijn.

Dat eerste gevoel heb je en ook punt 2 zal in orde zijn als je afgaat op advies van de vaap. Als ik jou was zou ik wachten met de aanschaf van een reservehaarwerk, want die 2 tot 4 jaar met 1 haarwerk is niet een realistische weergave van feiten. De kosten zullen dus hoogstwaarschijnlijk hoger uitvallen als dat je in je berekening weergeeft.

Probeer je ook niet tèveel te focussen op de negatieve berichten van andere lotgenoten, maar haal er voor jou de bruikbare en positieve punten uit. Dankzij hun berichten weet je in ieder geval wie je moet vermijden (K33 en Theo Zantman worden in dit verband vaak genoemd). Er zijn genoeg lotgenoten die wèl tevreden zijn over hun specialist en haarwerk, dus ook voor jou zal er een goede oplossing zijn! En Hans Zantman staat inderdaad goed bekend binnen de lotgenotenwereld.

Dus: alle succes toegewenst!! Het komt wel goed!

Groetjes,
Justice.

Do
21 augustus 2003, 21:33
Daarentegen weet ik ook van 2 vrouwelijke lotgenoten dat zij toen zij nog bij Theo Zantman zaten zéér tevreden waren over de haarkwaliteit van het echte haar.

Yep!!! en ik was daar een van. Was wel in de tijd dat Theo Zandman er zelf in zat, dus niet zijn zoon en ook niet ene mevr. de Jong.

Laten we hopen dat Sharon het goed gaat doen en we die oude Zandman kwaliteit weer terug krijgen want dat was superhaar.

Gr. Do.

Justice
22 augustus 2003, 18:43
Originally posted by Do
Yep!!! en ik was daar een van.
Gr. Do.

O! Ok, dan ken ik er nu dus 3.....!

Groetjes,
Justice.

Annelies
25 januari 2004, 23:22
Heb bij Theo toen ook mijn eerste haarwerk aangeschaft, maar aan de kwaliteit van het haar valt niet te tippen!!

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe Sharon het momenteel vergaat??

groetjes Annelies

Annelies
25 januari 2004, 23:36
Hoi mensen,

Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die bij Allround zijn geweest..

Vanuit de patientenvereniging komen positieve geluiden over deze organisatie.

Ik weet het en ik ga het ook doen, ik ga er heen, maar ik hoop eigenlijk dat men mij alvast wat kan vertellen!!!

groetjes Annelies

Willeke
26 januari 2004, 18:32
Dag Annelies,

Ik ben klant geweest bij de Zantman die failliet is gegaan, en had ook gehoord dat deze Zantman betrouwbaar is. Ik heb een nieuw haarwerk besteld, ik moet er nog wel wat aan laten veranderen, maar tot nu toe als er problemen zijn doen ze alles om je te willen helpen. Dus ik ben niet ontevreden.

Groetjes Willeke

JustGerard
28 september 2004, 12:44
Hoi mensen,

Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die bij Allround zijn geweest..

Vanuit de patientenvereniging komen positieve geluiden over deze organisatie.

Ik weet het en ik ga het ook doen, ik ga er heen, maar ik hoop eigenlijk dat men mij alvast wat kan vertellen!!!

groetjes Annelies
Annelies

Ik zelf kom al jaren bij Hans van Allround Haarwerken en ik moet zeggen ik ben bijzonder tevreden.
Ben bij zoveel verschillende haarwerk bedrijven geweest in de afgelopen
jaren maar de service en kwaliteit bij Hans ben ik nog niet tegenkomen.
Ik krijg alle aandacht en er wordt veel tijd aan mijn haarwerk besteed
Bij mij zit het permanent en ik doe er echt alles er mee.


Groetjes Gerard

pascal23
29 september 2004, 08:43
beste annelies.,


Ondanks de negatieve berichten ben ik zeer tevreden bij Theo Zantman.
Hiervoor was ik bij all round haarwerken. Ze hielpen me wel goed, maar ik vind niet dat ze de kennis hebben die ze bij Theo Zantman wel hebben.
Plus dat ze uiterst vriendelijk zijn, Theo doet het ook niet meer zelf, maar zijn dochter sharon, maar ik denk dat het zeer persoonlijk is allemaal.
Ik denk dat je je het beste kan orienteren door bij meerdere bedrijven een informatiegesprek te houden. Zo kun je het beste beoordelen welk bedrijf het beste bij jou past.
ik hoop dat je hier iets aan hebt,

groetjes pascal.

Annelies
2 oktober 2004, 20:12
Mensen, hartstikke bedankt voor jullie tips.

Ik ben inmiddels geholpen met een synthetisch haarwerk, ik heb besloten voorlopig geen haarwerk meer te dragen van echt haar.
En aangezien dit niet echt een maatoplossing is (dat is het eigenlijk maar een beetje, maar niet zoals met echt haar en dan helemaal laten maken) heb ik ze ergens anders een kapseltje uit een doosje laten trekken!! (ook dichter in de buurt, alhoewel het reizen niet de prioriteit voor me heeft, voor een goede zaak is me dat wel waard).

grtz Annelies