PDA

View Full Version : Chris!?


Raymond79
28 augustus 2003, 19:31
Weet iemand hier waar de vaste poster Chris is? Het laatste wat ik over hem gelezen heb is dat hij bij haartendens een haarwerk heeft besteld. Ben benieuwd of hij hier tevreden over is.

Chris, als je dit leest wil je dan jou laatste ervaringen opschrijven?

Bedankt!

Chris
28 augustus 2003, 20:30
I'm still here!

Ik was inderdaad van plan om om te kijken naar een andere specialist dan Haarhoeve Vermaat, maar heb nog geen definitieve keuze gemaakt. Mede door mijn gezinssituatie van het afgelopen jaar. Voor mij is het van essentieel belang dat een haarwerkspecialist kennis van zaken heeft en dat ik mij op een goede en prettige wijze behandeld voel. Ik ben nu bezig mij meer te verdiepen in de mogelijkheden via het buitenland aangezien mijn neef daar ook woont en hij ook ervaringen heeft met diverse specialisten aldaar en op het net. Misschien is bestellen via het net een optie voor me, want het scheelt je werkelijk bakken en bakken vol met geld en ik heb het steeds meer gehad met die so-called 'specialisten' in dit landje. En daarin sta ik helaas niet alleen als ik al de verhalen hier zo lees... dankzij Internet weet ik zelf onderhand meer van haarwerken dan mijn eigen specialist!

En als ik er echt genoeg van heb, dan kan ik me altijd nog millimeteren als ik de 40 nader! :cool:

Heb jij ook een haarwerk Raymond? Ik heb het afgelopen jaar door mijn omstandigheden niet veel kunnen posten, maar zal in het nieuwe jaar daar hopelijk wel meer tijd voor kunnen vrijmaken, maar tot die tijd zijn er ondertussen zat anderen hier die je van advies kunnen voorzien!

Groet!
Chris.

Raymond79
28 augustus 2003, 20:36
Hee Chris,

Gelukkig je leeft nog, maar ondanks al je negatieve ervaringen met haarwerken nog steeds een haarwerkdrager dus.
Ik heb je ook een pm gestuurd.