PDA

View Full Version : Kliniek van Connie Breukhoven (Vanessa): NEW-HAIR / mesotherapie / injectables


pindakaas
30 augustus 2003, 22:30
Iemand weleens die NewHair behandeling van Vanessa gehad?
Deze tekst vond ik daar...
"Een kuur van zes behandelingen op homeopathische basis waarbij door middel van kleine prikjes in de hoofdhuid, de allergische reactie tegen de haarwortel wordt afgeremd."

Wat zijn dat voor prikjes, moet ik dan denken aan Acupunctuur??
Of bevatten deze prikjes een soort stof van het één of `t ander?
De prijs voor een complete behandeling liegt er niet om zeg....
Complete kuur van 6 maanden € 3250,- !!! :eek: :eek:

Wie o wie....? :confused:

P.s. hier is de link.. http://www.newfill.nl/index.php?rubriek=newhair&page=behandeling

ton 2
31 augustus 2003, 21:17
pindakaas,

volgens mij is die kliniek van vanessa voor de bn'ers en andere rijken die zich graag willen laten bedotten: een kuur met finasteride en dan nog een heleboel hokuspokus er omheen die misschien een heel klein beetje effect heeft maar in z'n geheel (door de werking van fina natuurlijk) toch een heel positief effect heeft.

ik kan mijn geld in ieder geval beter gebruiken en houdt het voorlopig op mijn 5mg fina (en straks wellicht duta)

groet ton.

ton 2
31 augustus 2003, 21:18
en ik bedoel natuurlijk 5mg fina per 4 dagen :D

pindakaas
31 augustus 2003, 23:12
Ok, thanx voor je reply.
Maar ik ben toch wel nieuwsgierig naar die zogenaamde prikjes die ze daar in die "kliniek" geven...

Weet iemand hier iets meer over?
Denk zelf dat die prikjes totaal geen effect hebben, net als wat Ton al zei hocus pocus en voor de rest niks..
Mzzl.

P.s. Afgelopen zaterdag (30-08-03) stond er in de zaterdageditie van de Rijn & Gouwe-krant een artikel over Joop Braakhekke... "Hoop voor Joop" of zoiets.. Daarin stond dat hij ook geregeld bij die vanessa komt en zich laat behandelen met Newhair pillen alias Finasteride..Maar dus ook met die bovengenoemde prikjes... Eén of andere dokter die daar werkzaam is bij dat Newhair gebeure vond het opmerkelijk dat Joop Braakhekke op zijn leeftijd alsnog goeie resultaten boekte met die middelen... (dus ook veel hergroei) misschien toch iets met die prikjes!? :confused:

opzichgoed
24 oktober 2003, 02:10
ik heb het gedaan.

het zijn prikjes die ze in geven over de gehele boven kant van de hoofdhuid. het is best gevoelig. ongeveer per cm2 1x prikken. Meesteal in de zones: inhammen en kruin (bij mij althans)

Na het prikken wordt de vloeistof in gemasseerd dat het zich zegmaar kan verspreiden door de hoofdhuid. Het zijn homeopatische prikjes en het remt de reactie van de haar wortel die afsterft. een versterkt minoxidil effect dus.

ik ben zoals je ziet nu ruim een jaar bezig en zie veel donshaar ontstaan in de inhammen verder is de kruin echt kleiner geworden. Ben trouwens 9 maanden maandelijks geinjecteerd. met de prikjes. (veel reken plezier :$)

verder is het altijd wel gezellig bij NFC in Den Haag. Mooie kliniek goede service.

veder nog vragen? :D

opzichgoed
27 oktober 2003, 20:54
:yawn:

Raymond79
31 oktober 2003, 22:37
Joop Braakhekke was laatst op tv met haar!!!
Hij was door Vanessa uitgenodigd in haar kliniek,slikt wat pillen en om de zoveel tijd gaat hij naar haar kliniek om gaatjes in zijn kale hoofd te prikken die ze dan met een bepaalde vloeistof inmasseerden?!?!
Het helpt bij hem heel goed want hij was echt kaal!
Wie is er al bij Vanessa langs geweest en weet hoe duur de behandelingen bij haar zijn?

opzichgoed
1 november 2003, 03:58
ik (het is de newhair therapie): zie

http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=1749

vragen kun je hier ook aan me stellenstellen :D!

Uitgeblust
1 november 2003, 16:17
Originally posted by opzichgoed
ik heb het gedaan.

het zijn prikjes die ze in geven over de gehele boven kant van de hoofdhuid. het is best gevoelig. ongeveer per cm2 1x prikken. Meesteal in de zones: inhammen en kruin (bij mij althans)

Na het prikken wordt de vloeistof in gemasseerd dat het zich zegmaar kan verspreiden door de hoofdhuid. Het zijn homeopatische prikjes en het remt de reactie van de haar wortel die afsterft. een versterkt minoxidil effect dus.

ik ben zoals je ziet nu ruim een jaar bezig en zie veel donshaar ontstaan in de inhammen verder is de kruin echt kleiner geworden. Ben trouwens 9 maanden maandelijks geinjecteerd. met de prikjes. (veel reken plezier :$)

verder is het altijd wel gezellig bij NFC in Den Haag. Mooie kliniek goede service.

veder nog vragen? :D

Wel een beetje een contradictio in terminis. In je signature zeg je dat je door die middelen donshaar in je kruin/inhammen hebt en nu beweer je dat het door de therapie komt. Moet je wel je signature compleet maken, anders 'lieg' je ons voor. Buiten het feit om natuurlijk dat jij bepaalt wat er in je signature komt.

opzichgoed
1 november 2003, 23:03
nee ok dat kan ik KAN er bij zetten NewHair behandeling...

Uitgeblust
2 november 2003, 15:43
Originally posted by opzichgoed
nee ok dat kan ik KAN er bij zetten NewHair behandeling...

Merci ... ;)

Tiuri
5 juli 2004, 17:50
Dit las ik net in het andere forum (alopecia areata):

Een dik jaartje later had de dermatoloog iets nieuws ontvangen, ze wilde het uittesten op me. Het waren kleine spuitjes, wel honderden prikjes in mijn hoofd, echt veel pijn deed het niet want mijn moeder moest een uurtje van te voren een zalfje op de plekjes wrijven zodat het een beetje verdoofd was.

[...]

Zij (de dermatoloog) wist ons te zeggen dat die behandeling met de spuitjes een behandeling is voor oudere mannen die het kaal-worden willen tegengaan, maar dus niet voor alopecia areata patiëtjes.

Tinny kan me er niet meer over vertellen. Kent iemand deze behandeling met prikjes? Is er meer info over? Bij Tinny heeft het niet gewerkt omdat ze alopecia areata heeft, en niet alopecia androgenetica waar deze methode blijkbaar voor bedoeld is.

Maar wie weet er meer over??

Nate
5 juli 2004, 17:59
Wel is van gehoord maar niet veel.

Volgens mij werkt het zo met die prikjes.....door die prikjes worden je hoofdhuid cellen weer opgedeeld en beginnen zich weer te delen ofzo...en kans bestaat dan dat er ook weer een nieuwe haarcel aangemaakt wordt ofzo...

Maar ik weet het niet zeker hoor.....volgens mij is het hetzelfde als de Dermaroller....waar er ook nieuwe cellen geinplanteerd worden in litteken weefsel door de naalden..bij het rollen..!!

pindakaas
5 juli 2004, 18:16
Is dat niet hetzelfde als wat die Vanessa in haar 'kliniek' heeft...??

Businessaccount
19 februari 2005, 01:15
:D

Hoop voor Joop met haar

Door Karin Kuijpers

Nederlands bekendste televisiekok Joop Braakhekke kan het wel van de daken schreeu-wen: 'Ik heb weer haar!' Hij had zich al neergelegd bij zijn kaalheid.

http://www.algemeendagblad.nl/images/joop165,0.jpg

,,18 word je toch niet meer en mooier word je er ook niet op'', aldus de 62-jarige eigenaar van restaurant Le Garage en En Pluche in Amsterdam. ,,Dus ik had me al bij de loop van moeder natuur neergelegd.''

Totdat hij vorig jaar op een party de glamourkoningin van Nederland Connie Breukhoven tegenkwam. ,,Zij besloot onmiddellijk tot een haarverkrachting. Ze zei: joh, kom nou toch eens bij me langs en probeer mijn methode eens.''

Hij ging naar de Clinic for Injectables van Breukhoven, kreeg een keer per maand kleine prikjes toegediend op zijn schedel en begon met het slikken van pillen die onder meer 1 milligram Finasteride bevatten.

Maanden gebeurde er niets en Braakhekke werd al behoorlijk sceptisch totdat het hem en mensen in zijn omgeving opviel dat er toch wel iets als groei van nieuwe haren ontstond. ,,Verrek, ik krijg haar'', juichte Braakhekke toen hij in de spiegel keek. En nu maanden later kan hij het wel van de daken schreeuwen. ,,Die nieuwe donshaartjes worden steeds dikker en ik krijg zo langzamerhand het idee dat dit nog wel even doorgaat.''

Volgens dr. D. Mihaylov van de Clinic for Injectables is het op zich wel bijzonder dat een ouder iemand als Braakhekke die opvallende haargroei vertoont. ,,Onze methode heeft doorgaans twee resultaten. Het eerste is dat het haarverlies stopt, dat is in bijna 100 procent van de gevallen zo. Het tweede resultaat, haargroei, komt het meeste voor bij mannen tot 45 jaar.''

Bij de Clinic for Injectables zijn de sterren inmiddels kind aan huis. Gordon, Danny Rook, Carlo Boszhard, Leco van Zadelhoff laten zich er behandelen.

Een volle haarbos wordt bij mannen vaak gezien als een teken van potentie en kracht. Een man die rond zijn 20ste kaal wordt, wordt al snel niet meer voor vol aangezien en oogt ouder. Sinds David Beckham zich een aantal jaren terug kaal liet scheren en Pim Fortuyn met zijn kale hoofd ongekend populair was, is kaalheid als taboe voor een goed deel doorbroken.

Toch kampt een niet gering deel van de mannelijke bevolking met de gevolgen van een wijkende haargrens en is daarmee gevoelig voor de stof Dihydrotestosteron. Volgens dermatoloog Ids Boersma van het Albert Schweitzerziekenhuis in Zwijndrecht en het Amphiaziekenhuis in Breda is voor kalend haar geen pasklare oplossing te bedenken. ,,Er is geen mens bij wie kaalheid hetzelfde verloopt. Wie iets wil doen aan kaal worden, doet er het beste aan het haar eerst goed te laten onderzoeken.''

Dat kan volgens Boersma ook heel goed bij privé-klinieken gebeuren. Zo is Boersma zelf ook verbonden aan de privé-kliniek Intermedica. ,,Wij doen bloedonderzoek, maken computergestuurde beelden van de afzonderlijke haren, schrijven geneesmiddelen voor en verwijzen in transplantatiegevallen door naar een andere privé-kliniek.''

Het middel Propecia, dat sinds kort op de markt is en 1 milligram Finasteride bevat, acht Boersma een bewezen middel. ,,Het geldt vooralsnog alleen voor mannen en is ongeschikt voor vrouwen met een zwangerschapswens. Maar ik geef het middel al jaren aan mijn moeder en zij heeft er baat bij.''

En volgens dr. Mihaylov is inmiddels ook afdoende bewezen dat lotions efficiënt zijn. ,,Met Aminexil, Minoxidil en Maxilene zijn al heel goede resultaten behaald.''

Lasertechnieken, pillen, lotions, transplantaties; volgens Boersma zijn het allemaal mogelijkheden, maar verschillen de behandelingen per individu. ,,Voor iemand die écht kaal is, is transplantatie bijvoorbeeld het laatste redmiddel. Maar in deze tijd is kaalheid geen noodlot meer, maar een keuze.''

Joop Braakhekke kan in elk geval zijn geluk niet op. ,,Mensen zeggen dat ik er beter uit zie. En ik kijk weer vaker in de spiegel van de kapper.''

Tiuri
19 februari 2005, 01:33
bron?

En volgens dr. Mihaylov is inmiddels ook afdoende bewezen dat lotions efficiënt zijn. ,,Met Aminexil, Minoxidil en Maxilene zijn al heel goede resultaten behaald.''Ja hoor, Boersma is in tha house :rolleyes:

DHTkiller
19 februari 2005, 09:10
Wat is dat precies voor een stof/medicijn die ze in de hoofdhuid injecteren?

Businessaccount
19 februari 2005, 10:39
@ Tiuri

Artikel komt uit het AD van een tijd (ik meen een jaar) geleden, ik hoorde toevallig op TV dat Joop finasteride gebruikte en toen kwam ik via Google dit artikel tegen.
Alleen gebruikt Joop volgens mij een bizar dure behandeling bij Vanessa, die grap kost normaal iets van 5000 euro!!!!! geloof ik, afzetterij!

@DHT killer

Ik vroeg/vraag me precies hetzelfde af, klinkt wel interessant met die prikjes maar ik vraag me alleen af in hoeverre het een versterkende werking heeft ten opzichte van een normale finasteride behandeling (oraal) en een eventueeel voedingssupplement zoals Haarbalans van de Drogist.:)
Maar ach, Joop kan het bedrag wel missen hoor!!:D

Tiuri
19 februari 2005, 11:59
Een leuk artikel :) Braakhekke is blijkbaar een van de 5% "excellent responders". Lucky him!

Maar wel stuitend om te merken dat Boersma meteen weer in zo'n artikel verschijnt. Hij weet zich er meestal wel tussen te werken als er weer eens iets in de krant staat, en alleen omdat hij zichzelf de naam heeft gegeven van "haarspecialist". Een kwalijke zaak!! Eigenlijk zouden we moeten gaan nastreven dat HaarWeb vaker gaat functioneren als voorlichter van de pers etc. Wij zijn in staat een veel beter en objectiever beeld te geven van haarproblematiek en de oplossingen. Maarja hoe pak je zoiets aan?

Die Vanessa gun ik alle publiciteit wel, zij is gewoon zo slim geweest om als eerste in Nederland finasteride aan te bieden. Een goede onderneemster dus, en zij pretendeert ook geen toparts te zijn, maar gewoon iemand die fina verkoopt. Daarbij schetst ze naar haar patienten een reeël verwachtingspatroon.

Over die injectables: dat is het volgende:

NEW-HAIR
De kuur bevat New-Hair capsules, New-Hair Lotion in dep flacon, New-Hair injecties op homeopatische basis en New-Hair voedingssupplement en alle maandelijkse controles.

Complete kuur van 6 maanden € 3.550,00
Herhalingskuur (onderhoud na de behandeling) € 785,00
[bron (http://www.clinicforinjectables.nl/)]Gewoon wat homeopatische middeltjes dus, je reinste onzin.

Jaapie
19 februari 2005, 12:36
Een leuk artikel :) Braakhekke is blijkbaar een van de 5% "excellent responders". Lucky him!

Maar wel stuitend om te merken dat Boersma meteen weer in zo'n artikel verschijnt. Hij weet zich er meestal wel tussen te werken als er weer eens iets in de krant staat, en alleen omdat hij zichzelf de naam heeft gegeven van "haarspecialist". Een kwalijke zaak!! Eigenlijk zouden we moeten gaan nastreven dat HaarWeb vaker gaat functioneren als voorlichter van de pers etc. Wij zijn in staat een veel beter en objectiever beeld te geven van haarproblematiek en de oplossingen. Maarja hoe pak je zoiets aan?

Die Vanessa gun ik alle publiciteit wel, zij is gewoon zo slim geweest om als eerste in Nederland finasteride aan te bieden. Een goede onderneemster dus, en zij pretendeert ook geen toparts te zijn, maar gewoon iemand die fina verkoopt. Daarbij schetst ze naar haar patienten een reeël verwachtingspatroon.

Over die injectables: dat is het volgende:


NEW-HAIR

De kuur bevat New-Hair capsules, New-Hair Lotion in dep flacon, New-Hair injecties op homeopatische basis en New-Hair voedingssupplement en alle maandelijkse controles.

Complete kuur van 6 maanden € 3.550,00
Herhalingskuur (onderhoud na de behandeling) € 785,00
[bron (http://www.clinicforinjectables.nl/)]
Gewoon wat homeopatische middeltjes dus, je reinste onzin.Inderdaad, afzetterij van Vanessa. Maarja, iemand die een beetje rijk is en geen verstand van zaken heeft, trapt er zo in.
Boersma is een crimineel. Volgens mij is hij niet eens dermatoloog, die kerel heeft gewoon een LOI cursus gevolgt.

Haarmannetje
19 februari 2005, 12:37
Een volle haarbos wordt bij mannen vaak gezien als een teken van potentie en kracht. Een man die rond zijn 20ste kaal wordt, wordt al snel niet meer voor vol aangezien en oogt ouder. Sinds David Beckham zich een aantal jaren terug kaal liet scheren en Pim Fortuyn met zijn kale hoofd ongekend populair was, is kaalheid als taboe voor een goed deel doorbroken.
HAHAHAHAHA Wat een lol!

Hoezo taboe? Kom op zeg, wat een onzin! Ik zal wel even een mailtje sturen naar de auteur van dit stuk.

Jaapie
19 februari 2005, 12:49
HAHAHAHAHA Wat een lol!

Hoezo taboe? Kom op zeg, wat een onzin! Ik zal wel even een mailtje sturen naar de auteur van dit stuk.

You go haarmannetje!

Haarmannetje
19 februari 2005, 12:54
You go haarmannetje!
:D

Kijk ik weet ook wel dat dat beeld bestaat, maar het is een vrij standaard manier van beschrijven (haar staat voor kracht en potentie enzo). Het is eigenlijk nergens op gebaseerd. Je leest het voornamelijk bij reclames voor haar(groei)producten/-behandelingen. Maar kom nou zeg, als je als mens denkt dat een kale of kalende man minder kracht heeft of minder potent is, dan ben je als mens gewoon oerdom.

En hoezo een taboe? Ik bedoel, kaalheid is een normaal verschijnsel. Het is niet één of ander unieke aandoening ofzo.

lanne
19 februari 2005, 15:06
Inderdaad, afzetterij van Vanessa. Maarja, iemand die een beetje rijk is en geen verstand van zaken heeft, trapt er zo in.
Boersma is een crimineel. Volgens mij is hij niet eens dermatoloog, die kerel heeft gewoon een LOI cursus gevolgt.


Hoi Jaapie,

Dat je kritiek hebt op Boersema begrijp ik.
Maar dermatoloog is ie wel. Ik ben vroeger bij hem geweest in Zwijndrecht en sta nu onder behandeling van Intermedica.
Ik zie hem meer als iemand die zich niet veel breder orienteerd dan finasteride en dutasteride voorschrijven en daarnaast een aantal andere lotions die volgens hem wel bewezen zijn en daarnaast verwijzen voor haartransplantaties.
Ik vindt zijn repetetoir erg beperkt en zou liever zien dat hij zich meer verdiepte in onderzoeken en de diverse theorieen over haarverlies dan in de media elke keer hetzelfde te roepen.
Bij intermedica wijzen ze het verhaal van de omgekeerde reactie op finasteride , zie verhaal dr. Lee, bijvoorbeeld af op de argumentatie dat dr. Lee commercieel is en ze die omgekeerde reactie niet voor mogelijk houden. (dat vind ik gek, want natuurlijk werkt het niet bij iedere patient. Ik ben daar een voorbeeld van.)
Zij beweren dat dr. Boersema dat niet is omdat hij geen producten verkoopt.
Hij schrijft wel medicatie voor, die twee apotheken dan vervolgens maken voor de patient.
Maar of hij daar winst mee maakt weet ik niet. Weet jij dat?
Dr. Boersema staat wel als commercieel bekend. Maar daar wordt dan misschien inderdaad meer mee bedoeld dat hij vaak in de media komt.

Tiuri
19 februari 2005, 15:14
Als IEMAND handelt vanuit een commercieel motief, is het Boersma.

Boersma is eigenaar van het middel Maxilene. Absolute troep. Maar hij zal het aan veel mensen aansmeren. Daarnaast verkoopt hij zijn eigen veel te dure finasteride.

En het belangrijkste is nog: hij heeft geen verstand van zaken. Volgens mij heeft hij zijn diploma uit de grijpautomaat van de kermis gehaald.

AnthonieH
19 februari 2005, 16:21
(over kaalheid als taboe) En hoezo een taboe? Ik bedoel, kaalheid is een normaal verschijnsel. Het is niet één of ander unieke aandoening ofzo. Taboe in deze context was inderdaad een fout woord. Een taboe is iets dat eigenlijk niet mag ... Maar praten over kaalheid en over de strijd tegen kaalheid is nog wel degelijk een taboe. En ik denk dat het artikel daar op doelde.

Je stapt niet op iemand af om te vragen 'die haarlijn van je wijkt wel heel erg naar achteren, probeer je er niet iets tegen te doen?'. Ook tegen bekenden zul je niet snel iets opmerken over een doorschemerende kruin of inhammen die naar achter oprukken. Het blijft een pijnlijk onderwerp.

Of ben ik de enige die liever niet te horen krijgt dat zijn haar wel wat dun is en die voor zijn omgeving verhult dat hij middeltjes gebruikt en pillen slikt om zijn haar te behouden? :o

Haarmannetje
19 februari 2005, 16:26
Taboe in deze context was inderdaad een fout woord. Een taboe is iets dat eigenlijk niet mag ... Maar praten over kaalheid en over de strijd tegen kaalheid is nog wel degelijk een taboe. En ik denk dat het artikel daar op doelde.
Oke, op die manier snap ik het inderdaad.

Je stapt niet op iemand af om te vragen 'die haarlijn van je wijkt wel heel erg naar achteren, probeer je er niet iets tegen te doen?'. Ook tegen bekenden zul je niet snel iets opmerken over een doorschemerende kruin of inhammen die naar achter oprukken. Het blijft een pijnlijk onderwerp.
Het is ook maar goed ook, dat mensen niet zo afstappen op iemand. Stel je eens voor dat je in zo'n samenleving leeft. Wat geeft die mensen het recht om dat voor een ander te bepalen? Waarom moet daar zo openlijk over gepraat worden? Je doet er iets tegen of niet, verder is het niet interessant.

Vince001
20 februari 2005, 18:37
Een leuk artikel :) Braakhekke is blijkbaar een van de 5% "excellent responders". Lucky him!

Maar wel stuitend om te merken dat Boersma meteen weer in zo'n artikel verschijnt. Hij weet zich er meestal wel tussen te werken als er weer eens iets in de krant staat, en alleen omdat hij zichzelf de naam heeft gegeven van "haarspecialist". Een kwalijke zaak!! Eigenlijk zouden we moeten gaan nastreven dat HaarWeb vaker gaat functioneren als voorlichter van de pers etc. Wij zijn in staat een veel beter en objectiever beeld te geven van haarproblematiek en de oplossingen. Maarja hoe pak je zoiets aan?
Interessante gedachte. Ik heb dat ook wel vaker bedacht, bijv. ook als die kluns uit Scheveningen weer eens zijn eigen anti-aga operatie loopt te promoten (sorry, ben effe zn naam kwijt). Ik denk dat het wel te regelen is, en wel door de manier van werken van Boersma te imiteren: jezelf overal naar voren schuiven. Bij mannenbladen, tv-programma's, kranten...

Wat, denk ik, een groter probleem is, B. zit al overal aan tafel en een kritsch geluid van een buitenstaander zal hij niet snel toelaten...

(Het is opvallend dat er geen echt goede, objectieve vertegenwoordiger voor personen met haaruitval (aga) is opgestaan. De consumentenbond doet hier ook erg weinig mee. Die gaan dan bijv. toch weer liever voor een onderzoekje naar bruine bonen in blik :confused: )

Businessaccount
23 februari 2005, 15:26
Ik ben benieuwd hoe Joop zijn haar er op dit moment uitziet, want dit artikel (uit 't AD) is al van een jaar geleden.
Lijkt me leuk om 2 foto's van Joop naast elkaar te zien waaronder 1 foto voor en 1 foto na de finasteride.

molly
30 maart 2005, 10:18
Hoi allemaal.
Wat is toch het probleem met die Boersma? Ik ben tot nog toe blij dat ik ooit naar die man ben toegegaan. Heb ik iets gemist?

Jaapie
26 april 2005, 15:48
Ik kwam op de website van de parkkliniek de behandeling genaamd mesotherapie tegen. Het schijnt een soort injectable therapie te zijn ala Connie Breukhoven. Vitamines inspuiten lijkt mij grote onzin, maar wat ik wil weten is welke stoffen ze bedoelen met "een bepaalde vloeistof om het nieuwe haar te stimuleren".

Hartelijk bedankt voor uw mail.

Onze excuses voor de late reactie.

U heeft inderdaad de juiste informatie over het inspuiten tegen haaruitval. Er worden bepaalde vitamines ingespoten, ook een bepaalde vloeistof om het nieuwe haar te stimuleren. Dit zijn alvast twee producten die zeker worden ingespoten, maar voor meer informatie hierover is het beste dat u een keertje langskomt bij onze dermatoloog voor een consult. U kunt bellen naar 010-436-1537 voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Zij is op dinsdag en op zaterdag aanwezig.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Agi-secretaresse
Parkkliniek

Robert18
26 april 2005, 17:32
Gewoon interessant-doenerij, lijkt mij.

Haarmannetje
26 april 2005, 17:34
Inderdaad, ik geloof er niet in. Zo zou Joop Braakhekke ook nieuw haar groeien door deze behandeling van Connie.

Tiuri
28 april 2005, 12:35
Inderdaad, ik geloof er niet in. Zo zou Joop Braakhekke ook nieuw haar groeien door deze behandeling van Connie.Ja hoho, hij gebruikt ook finasteride.

high
28 april 2005, 14:47
:o Zag Joop Braakhekke deze week nog op Tv en had z'n nieuwe haarwinst recht omhoog gekamamd en het waren zeker 120 haren

pizzacat
28 april 2005, 21:42
:o Zag Joop Braakhekke deze week nog op Tv en had z'n nieuwe haarwinst recht omhoog gekamamd en het waren zeker 120 haren

Lambik zou jaloers zijn.
Absurd dat ze gewoon niet vrijgeven wat ze inspuiten, moet toch via een medische waakhond of vereniging te achterhalen zijn.

DHTkiller
28 april 2005, 21:58
Misschien is 't gewoon minox wat ze inspuiten en is mogelijk zo effectiever dan topical via de huid.

Diksy
24 juli 2005, 13:17
Is het jullie opgevallen dat "Mesotherapie" steeds meer genoemd wordt in diverse artikelen. Mesotherapie is niet nieuw. Dr.Pistor kwam er in 1952 als eerste mee om bepaalde medicijnen door middel van oppervlakkige injecties ter plaatse aan te brengen. Mesotherapie is dus alleen een toedieningsmethode zoals ook een tablet of een drankje. Bepalend voor de werking is de vloeistof die wordt ingespoten. In het geval van haaruitval is het inspuiten van vitalines etc. natuurlijk nutteloos omdat de haaruitval niet wordt veroorzaakt door een vitaminetekort, althans niet in de westerse wereld. Echter, op het congres van de ESHRS (European Society for Hair Restoration Surgery), zeg maar de haartransplantatie- artsen, hied Dr. Luis Nader een lezing over het gebruik van Mesotherapie met als werkende stoffen o.a. minoxidil en finasteride. Kijk, nu wordt het interessanter. Gezien mijn ervaring met Mesotherapie in de tachtiger jaren (voor andere doeleinden als haargroei)
is er nu een samenwerking ontstaan tussen Dr. Nader en mijn persoontje.
Dat het (tijdelijk) werkt staat al vast. Echter, de ideale mix van ingrediënten moet nog worden uitgevogeld. Hoe zit het met de herhalingen ? Dat het een eenmalige therapie is lijkt zeer onwaarschijnlijk. Net zoals bij het normale gebruik van Minoxidil en Finasteride zullen er vervolgbehandelingen nodig zijn.
Als blijkt dat bij toediening van de ingrediënten via Mesotherapie dit bijvoorbeeld 3 x per week moet worden onderhouden is het zinloos. Dan kan je beter Minoxidil en Finasteride op de normale manier blijven gebruiken.
Kortom, nog genoeg aspecten om te onderzoeken. Het doel is wel om volgend jaar, bij het congres van de ESHRS in Zurich, enige resultaten van onze studie te presenteren. In de samenwerking met Dr. Nader handel ik als onafhankelijk persoon en niet als vertegenwoordiger van een kliniek. Ik zal jullie op de hoogte houden van de samenwerking en als wij toekomen aan testen in Nederland laat ik het weten.

Gegroet, Hans J.Diks

Tiuri
24 juli 2005, 14:17
Zeer interessant, Hans. Hou ons op de hoogte.

memoli
19 februari 2006, 02:38
Hoi,
Ik weet ongeveer wat je er mee bedoeld. Ik heb dit prikjes behandelingen in Turkije geinformeerd. Dit heet in Turkije ' haar mezoterapi '.....

Hoe gaat dat nou in z'n werk???

Dit werking is bedoeld voor de hoofdhuid. Maar dan voor de midden gevoelige hoofdhuid. Via die kleine prikjes, worden op die gevoelige midden hoofdhuid diverse vitamines ingevoegd. Zoals, mineralen, proetienen enzovoorts.. Dit werking is vooral voor vrouwen heel erg positief. Want meeste vrouwen hebben veel haren onder de hoofdhuid die niet doorgeroeien en dankzij dit systeem groeien die zwakke haartjes door je huid heen.
Na prikjes zien je haren sterk en gezond eruit. Prikjes worden 1 keer per week door de dokter gedaan en totaal worden dus 7 tot 10 prikjes gegeven....dus voor dit behandeling moet je 2 maanden de geduld hebben.
Dus dit behandeling is zowel voor mannen als voor vrouwen passend...

Hoop dat ik goed heb geinformeerd....en sorry voor taal fouten !! :D

Dit ga ik zeker laten doen in dit Jaar....In Turkije kost dat maar 95,-euro......

Weet iemand hoeveel dat in Nederland kost??
Zou wel duur zijn, want het zijn ongeveer 10 behandelingen gedurende 2 maanden.

Blue-D
19 februari 2006, 10:02
Bedankt voor de info!
Wordt zoiets niet vergoedt dan? als je dat door verwijzing naar een specialist laat doen? of zijn het van die prive klinieken die daarmee bezig zijn?

Tiuri
19 februari 2006, 10:56
In deze thread is het ook al aan de orde gekomen en daar heb ik er o.a. het volgende over geschreven:

Over die injectables: dat is het volgende:

NEW-HAIR
De kuur bevat New-Hair capsules, New-Hair Lotion in dep flacon, New-Hair injecties op homeopatische basis en New-Hair voedingssupplement en alle maandelijkse controles.

Complete kuur van 6 maanden € 3.550,00
Herhalingskuur (onderhoud na de behandeling) € 785,00
[bron (http://www.clinicforinjectables.nl/)]Gewoon wat homeopatische middeltjes dus, je reinste onzin.

Jaapie
19 februari 2006, 15:24
Ik heb eens een een mail geschreven aan een kliniek die zulke "prikjes" behandelingen doet. Het is gewoon een vitaminencomplex, pure oplichterij dus.
Je haar moet je van binnen "voeden", niet van buiten.

Pete
19 februari 2006, 17:35
Even off topic vraagje , waarom ben je met Duta gestopt , Jaapie ?

Jaapie
19 februari 2006, 19:23
Vanwege redelijk veel bijwerkingen.
- te hoog libido (geloof me, echt veel te hoog :D )
- gyneacomastie
- droge huid (schilfers, eczeem)
- slechte kwaliteit sperma
- snelle ejaculaties
- ( trombose, word nog onderzocht )

vrosjnivosj
19 februari 2006, 20:25
weer off topic...

Jaapie
Mag ik vragen hoever je gyno stond (als je dit wil en kan beschrijven natuurlijk)
Hoelang heb je die gyno gehad?

Waarom wordt progesteronzalf voorgeschreven voor gyno. Dit is toch ook een vrouwelijk hormoon. Of neemt het de plaats in van oestrogenen die veel sterker werken op de borstontwikkeling?

Jaapie
19 februari 2006, 20:32
weer off topic...

Jaapie
Mag ik vragen hoever je gyno stond (als je dit wil en kan beschrijven natuurlijk)
Hoelang heb je die gyno gehad?

Waarom wordt progesteronzalf voorgeschreven voor gyno. Dit is toch ook een vrouwelijk hormoon. Of neemt het de plaats in van oestrogenen die veel sterker werken op de borstontwikkeling?

Progestronzalf nog nooit van gehoord. Moet progesteron niet JUIST geblokkeerd worden?

Ik heb eigenlijk altijd al last van gyno gehad, sinds mijn pubertijd. Maar de laatste paar maanden is het behoorlijk agressief gegroeid.

vrosjnivosj
19 februari 2006, 20:41
Heb ik voorgeschreven gekregen...

Dokter zal wel weten wat hij doet en het is lijk wel al verbeterd daardoor

Zullen we doen Tuiri, :)

Jaapie
19 februari 2006, 20:47
Heb ik voorgeschreven gekregen...

Dokter zal wel weten wat hij doet en het is lijk wel al verbeterd daardoor

Zullen we doen Tuiri, :)

Ik zal je wel PM'en, anders word Tiuri boos :P

memoli
20 februari 2006, 00:28
Bedankt voor de info!
Wordt zoiets niet vergoedt dan? als je dat door verwijzing naar een specialist laat doen? of zijn het van die prive klinieken die daarmee bezig zijn?

Goeie vraag eigenlijk hoor...

Ik ga hier zeker achteraan....Het lijk me wel logisch dat je wel vergoed word, want het is een zikte die je hebt op je kop(je haar wordt dunner)...
Ik moet dit prikjes laten doen, want ik heb veel positieve verhaaltjes over dit behandelingen gehoord..En volgens de klieniek waar ik haartransplantatie had gedaan, moest ik dat zospoedig mogelijk laten doen; anders raak ik meer haartjes kwijt.....
Maargoed, indien ik er wat van hoor, over de vergoedingen enzo..., hou ik je zeker op de hoogte...

Hoi,,,

benji
30 november 2006, 17:48
of is dit al gepost?? ze heeft de oplossing voor altijd van mannelijk kaalheid zegt ze..

http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20020426/teksten/bin.connie.toch.keer.danny.html (artikel van 26 april 2002)

Vanessa heeft nu pil tegen kaalheid!

AMSTERDAM - De sceptici in Nederland kunnen de barricades weer op. Onze glamourkoningin Connie Breukhoven lanceert namelijk vanaf vandaag weer iets nieuws in haar al veelbesproken Clinic for injectables, het NEW-FILL Center. Dit keer een uniek middel tegen vroegtijdige kaalheid bij mannen! En dat zal zonder twijfel weer de nodige stof doen opwaaien. Want wat nog niemand gelukt is, belooft Connie: één pilletje per dag en een volle haardos voor het leven.

Revolutionair? Daar heeft het in ieder geval wel alle schijn van. Want, alle negatieve toestanden ten spijt, zijn de melkzuurinjecties van Connie een doorslaand succes. Bovendien is er sinds Connie's 'tril-ontdekking' geen zichzelf respecterende sportschool zonder PowerPlate. Wie durft er dan nu nog te twijfelen aan haar nieuwste anti-kaalheidstherapie?

Connie Breukhoven zit, ogenschijnlijk uiterst relaxed, op een met trendy tijgerprint bekleed bankje voor de open haard in haar schitterende villa in Wassenaar. Maar schijn bedriegt. Connie is helemaal klaar om de nieuwste ontdekking tot op het bot te verdedigen. 'Luister', zegt ze met een ietwat hese stem. 'Twintig jaar geleden moest ik bewijzen dat ik kon zingen. Nog geen jaar terug ging ik uit de kleren om te laten zien dat de PowerPlate mij echt een superstrak lichaam bezorgde en vlak daarna zat ik in het beklaagdenbankje om heel Nederland én de rechter van de veiligheid en doeltreffendheid van melkzuurinjecties tegen rimpelbestrijding te overtuigen. Het is te gek voor woorden, maar mijn motto blijft: Eerlijk duurt het langst! De waarheid zal altijd zegevieren. En dat heb ik gelukkig tot nu toe steeds weer kunnen bewijzen."

"Wat een toestanden hebben we niet meegemaakt met de kliniek. Er waren heel wat mensen die mij kapot wilden maken. Maar het is ze niet gelukt."

Trots: "Ruim een jaar na de opening van het NEW-FILL Center hebben we maar liefst 10.000 cosmetische behandelingen gedaan. Is dat niet waanzinnig? We doen nu ook niet meer alleen gezichtsbehandelingen, maar bijvoorbeeld ook handverjonging. Ik kreeg vorig jaar keer op keer voor mijn voeten gegooid dat m'n gezicht dan wel jong was, maar dat ik ook wel eens wat aan m'n handen mocht laten doen. Dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd en onze dokter Danny is direct een oplossing gaan zoeken. Nou, zie hier het resultaat. Heb je ooit zulke mooie handen van boven de veertig uit de afwas zien komen? Wij zijn de enigen die zonder chirurgie handen kunnen verjongen."

Oplossing
Vandaag steekt Connie haar bekende hoofd opnieuw boven het maaiveld uit. "Ja hoor, ik blijf gewoon fijn tegen de stroom in zwemmen. Maar altijd voor het goede doel hè. De mannen van Nederland moeten toch zeker weten dat er nu een natuurlijke én langdurige oplossing bestaat tegen kaalheid? Dat is toch uniek? Kijk, iedereen die bekend is met mannelijke kaalheid kent de talloze middelen die er op de markt zijn om dit probleem te bestrijden. Het punt is echter dat ze niet allemaal even effectief zijn en vaak slechts een deel van het probleem aanpakken. NEW-HAIR, zoals ons product heet, biedt een volledige oplossing. Mannelijke kaalheid komt voort uit een aangeboren allergische reactie tegen de hormoonstof 5DHT heb ik me laten vertellen. Hierdoor verandert heel langzaam de haarwortel, totdat het lichaam deze niet meer als zodanig herkent en helemaal afstoot. Het proces begint altijd met het dunner worden van de haren. Die allergische reactie kunnen wij nu opheffen door een combinatie van onder meer het natuurlijke middel Supram en het geneesmiddel Finasteride. Deze middelen zijn gerigistreerd en veroorzaken geen bekende bijwerkingen in de gebruikte hoeveelheden. Wie met onze kuur, bestaande uit kleine injecties, capsules en een lotion, start, merkt dat hij nieuwe haargroei ontwikkelt en dat de bestaande haren dikker worden. Voor de duidelijkheid: dat geldt natuurlijk alleen voor het haar op het hoofd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je plotseling een behaarde rug krijgt of zo", lacht Connie. "In de meeste gevallen zie je na drie maanden het eerste resultaat en binnen een jaar verschijnt een prachtige haardos. Na de kuur moet men wel iedere dag een pilletje blijven slikken. Nou, dat is toch niet teveel gevraagd? Dat doen vrouwen ook decennia lang, maar dan met een heel andere reden...'

Het klinkt allemaal prachtig, maar hoe kom je nou in vredesnaam op anti-kaalheidspillen? "Het is een raar verhaal, maar', zegt Connie terwijl ze haar vingers kruist, "het is wel de waarheid. Ik vond het kapsel van mijn compagnon arts Danny Vleggaar nooit zo geweldig. Knip het toch eens wat korter, riep ik keer op keer.

Ik moest aan vroeger denken als mijn vader en broers naar de kapper waren geweest. Ze waren al behoorlijk kaal, maar hadden dan wel zo'n kapsel wat helemaal klopte, begrijp je. Met zo'n hele dikke geföhnde rand haar aan de zijkanten. M'n broers waren trouwens pas eenentwintig toen ze al kaal begonnen te worden. Verschrikkelijk toch? Toen Danny eindelijk bereid was mijn advies op te volgen, vroeg hij me of ik een goede kapper wist. Waarom ga je niet naar de kapper van Hans, reageerde ik heel onschuldig. Welke is dat dan, vroeg hij weer. Dat ben ik, zei ik.

Je moet weten dat ik vroeger ook altijd de kinderen knipte. Terwijl ik de schaar in Danny's haar zette viel me op hoe kaal hij eigenlijk al werd. Toen ik dat zei, schrok hij zich rot. Is het echt al zo erg? Dat was voor hem het moment om te gaan zoeken naar iets tegen haaruitval. Danny is een jonge onderzoeker die zich net zo lang ergens in bijt tot hij het gewenste heeft gevonden. In zo'n onderzoek zitten natuurlijk vele testen en adviezen van internationale specialisten.

Danny: 'In Amerika hebben ze vijf jaar geleden een stof ontdekt die mannelijke haaruitval deed stoppen. Het werkte echter niet voldoende. Ik ben toen gaan speuren naar andere wetenschappelijk onderbouwde stoffen die konden helpen het bestaande middel te verbeteren. Een combinatie van die, overigens allemaal natuurlijke stoffen, genaamd NEW-HAIR, zorgt nu voor een spectaculair effect.'

Wel jammer Connie, dat je er zelf niets aan hebt.

'Ik slik ze ook hoor', lacht Connie breeduit. 'Maar we zijn eigenlijk nog bezig om te kijken of het bij vrouwen ook goed werkt. Ik neem ze al ruim een jaar in en voel me prima. Mijn haar werd ook steeds dunner. Ja, wat wil je, al dat stylen en blonderen van de afgelopen dertig jaar is natuurlijk de pest voor m'n haar geweest. Tegen m'n kapper heb ik niet gezegd dat ik wat innam en wat denk je? Op een dag zei hij tegen me: Con, je haar lijkt wel voller. Het is alsof je ook ineens veel meer hebt. Je snapt dat dat voor mij een heel goed teken was. Maar we hebben het verder nog niet bij vrouwen uitgetest, dus dit is nog geen voldoende bewijs."

"We hebben inmiddels wel al talloze mannen behandeld en bijna allemaal met het gewenste resultaat. Wel is het zo dat indien men langer dan zeven jaar kaal is, de haarwortels minder snel geactiveerd kunnen worden. Trouwens, Hans gebruikt het ook en is heel tevreden.'

Zonde
Ja logisch, zou Hans niet enthousiast zijn over ieder product dat in de kliniek van zijn vrouw wordt verkocht? 'Nee, dat is natuurlijk onzin', reageert Hans Breukhoven. Ik ben juist hartstikke blij dat Con iedere avond m'n pilletje klaar legt. Zelf zou ik dat namelijk negen van de tien keer vergeten. En dat zou toch eeuwig zonde zijn', zegt Hans strijkend door zijn dikker geworden haar.

Het moge duidelijk zijn dat de zingende en dansende Vanessa voorgoed verdwenen is. Daarvoor in de plaats zien we tegenwoordig een energieke en gepassioneerde zakenvrouw voor wie haar kliniek absoluut geen tijdelijk speeltje is. Het liefst komt ze ieder jaar met iets nieuws om het uiterlijk te perfectioneren. Maar eerst richt Connie zich vol overgave op alle kaal wordende mannen van Nederland. En Connie, vertel nog even, wat zijn nou eigenlijk de nadelen of neveneffecten van het nieuwe middel? 'Ik zal heel eerlijk zijn', zegt ze met een ondeugende blik in haar perfect opgemaakte groene ogen. 'Je moet vaker naar de kapper!'

he shit sorry, is al van erg oud,!! onzin dus, sorry