PDA

View Full Version : jorn moet objectiever worden


Frans K
3 oktober 2003, 21:58
Jorn moet objectiever worden
Ik wilde dit toch even kwijt,

het ging om een thread over galeatomie, en dat dat volgens Jorn niet werkt.

mijn reactie of het kaalheid.pagina forum:



Jorn, jij bent bevooroordeeld. Transhair en Boersma (Intermedica) spelen onder 1 hoedje.

Ik heb ooit eens in Nachtsuite van Christine van der Horst gehoord dat zelfs dr Schoemacher van de gelijkmatige kliniek het had ondergaan, evenals het slikken van finasteride. Of het nu wel of niet werkt, jij zal het niet promoten omdat het niet rijmt met jullie werkzaamheden.

Je moet toch echt een keer objectiever gaan worden Jorn en niet zo sneakerig klanten proberen te werven via forums

En nu trouwens niet gaan zeggen dat ik dat ook probeer, want ik het een hele andere insteek, en die is misschien lichtelijk commercieel maar niet bedoeld om andere mensen financieel uit te kleden

pindakaas
3 oktober 2003, 22:05
Is dat van deze url Frans?

http://www.prikpagina.nl/read.php?f=777&i=1994&t=1994

Frans K
3 oktober 2003, 22:07
si,


bedankt

jornkielman
11 oktober 2003, 13:40
Geloof me nou toch eens keer: ik ben subjectief, omdat ik niet objectief kan zijn. Galeatomie werkt niet! IS nooit bewezen en het wordt door de gespecialiseerde haarchirurgen AFGERADEN>. Raadpleeg de ishrs of eshrs dan eens, dan krijg je hetzelfde antwoord te horen.

NOgmaals, haartransplantatie is een goed oplossing mits goed uitgevoerd. Klinieken zouden moeten investeren in nieuwe technieken, instrumenten, medicijnen etc. DIt doet transhair in de BENELUX volgens mij als enige structureel. OK, GHO is bezig met klonen, maar hoe lang is ie daar al niet mee bezig, en, BELIEVE ME, ik hoop dat het volgend jaar zou kunnen tegen een goede prijs en zodat de resultaten ook goed zijn. (nadeel lijkt me dat je allemaal enkele haartjes hebt die ingepland moeten worden)

Ik zeg het dan nog maar eens, en dat heb ik al een tijdje niet gedaan: transhair investeert in nieuwe technieken etc. Puur omdat ze in contact staan met internationale chirurgen. De haarchirurgen van transhair spelen hier een belangrijke rol!

www.hairdoc.de is de hoofdchirurg van transhair. Kijk maar eens op deze site.

HAIRPLUS, waar Hans Diks aan verbonden is zegt ook deel uit te maken van een internationale keten. Ik heb informatie uit Brussel op gevraagd, ik zal de kliniek wel noemen als ik die flyer kan vinden. DIe maken deel uit van HAIRPLUS en bieden Galeatomie en het inplanteren van kunsthaar nog aan, iets wat al jaren niet meer zou moeten gebeuren. HOe zit dat eigenlijk Hans? Hairplus komt namelijk ook wel informatief over vind ik, en dat verwacht je dit niet!

jornkielman
11 oktober 2003, 13:42
ik ben niet objectief omdat ik dat niet kan zijn. Ik ben nu eenmaal verbonden aan transhair en de kans is ook aanwezig dat ik daar blijf werken, maar dat weet je natuurlijk NOOIT

prettig weekend!


PS: ik viond het gewoon vreemd dat wij echt amper klachten hebben en hier op het forum lees ik dat er meerdere klachten zijn!

Pat
13 oktober 2003, 00:36
Wat ik vreemd vind dat er nu nooit eens een van die vele tevreden klanten (volgens jou) iets op dit haarweb laat horen. Jij bent de enige die er razend enthousiast over is, terwijl er wel reacties zijn van mensen die niet tevreden zijn.

jornkielman
29 oktober 2003, 22:26
Ik weet in ieder geval dat transhair zich steeds beter onderscheidt van de rest van de haarklinieken in Nederland. Ik sta er ook nog steeds 100% achter en nogmaals: er zijn zo goed als geen klachten bij transhair. Heeft alles te maken met het verwachtingspatroon wat besproken wordt in het consult. Ook worden de consulten gedaan door ervaren consultants en niet door tevreden clienten die zomaar consultant kunnen worden..

Greetz,