PDA

View Full Version : goed adres?


Goudhaartje
15 februari 2002, 18:01
Nog even een aanvulling op mijn eerdere vragen. Tot nog toe heb ik als "goed" (?) adres het Haarinstituut aan de Olmenlaan in Bussum gevonden. Die doet uitslutiend gedeeltelijke haarwerken. Haarconsultancy, dat in het zelfde gebouw zit, zegt uitslutiend complete haarwerken te maken.

Vraag: wie van jullie heeft positieve/negatieve ervaringen.

Pls help mij:confused:

Do
17 februari 2002, 19:56
Hairconsultancy Bussum en Haarinstituut Nederland ook in Bussum zijn 2 verschillende bedrijven op 2 verschillende adressen. Haarinstituut Nederland zit op de Olmenlaan en Hairconsultancy Bussum zit op de Lindelaan.

De informatie dat de een alleen hele haarwerken maakt en de ander alleen gedeeltelijke haarwerken is niet juist. Beide bedrijven maken zowel gedeeltelijke als hele haarwerken, ook kun je bij beide bedrijven terecht voor haarwevingen en haarwerken (zowel gedeeltelijk als gehele) op verschillende systemen.

De informatie die jij dus hebt klopt niet.

Heb zelf ervaring met Hairconsultancy (haarweving en gedeeltelijk haarwerk), en weet dat dit bedrijf zowel hele als gedeeltelijke haarwerken maakt. Ook heb ik informatie gehad bij Haarinstituut Nederland en hier kon ik ook uit verschillende soorten haarwerk kiezen (gedeeltelijk, heel of haarweving).

Groetjes Do.

Cindy
18 februari 2002, 11:55
Hallo,
Ik heb net al jullie ervaringen met haar specialisten gelezen, maar ben niets tegengekomen over haar- en nagelziekten poliklinieken. Ik heb waarschijnlijk alopecia androgenetica. En wil naar een polikliniek in rotterdam gaan bij dr. Plinck om vast te stellen of ik echt AA heb en naderhand te kijken naar eventuele 'oplossingen'. Ik zou graag jullie mening hierover horen. Is dit een betrouwbare polikliniek? Of kan ik me beter ergens anders laten informeren?:confused:

Rocco
20 februari 2002, 16:36
Hoi Cindy

Ga naar Dr Boersma, bij hem ben je in goede handen. Hij is betrouwbaar en vriendelijk. Die vertelt je wel wat je wel of niet hebt.

http://www.haarkabinet.nl/


Ps: En hoop dat Duta snel uitkomt :)


Groetjes