PDA

View Full Version : full more


Retteketet
8 november 2003, 19:18
heeft iemand van jullie wel eens van die haar fibers gebruikt? een middel waardoor je haar dikker lijkt? zoja, is dat niet ineens overdreven dan? dat je ineens zon bos met haar hebt. En blijft het ook goed zitten?. Ik hoor graag de ervaringen:D

Francis
8 november 2003, 22:51
En bijkomende vraag: als iemand (toevallig) door je haren zou wrijven, blijven die fibres dan allemaal aan de handen kleven (of blijven die stevig zitten)?

Ikzelf heb ervaring met TOPPIK; mooi produkt, maar echt stevig blijven ze wel niet zitten... Ik denk dat FullMore niet veel beter is... :confused:

Uitgeblust
10 november 2003, 22:16
Weet je wel zeker dat je zoiets wil gebruiken. Het lijkt mij persoonlijk een behoorlijke rotklus om iedere dag dat spul in je haar te kammen. Daarnaast gaat sporten/zwemmen ook niet meer. Je sociale leven gaat erop achteruit, want kaal worden ok, boeien, het is alleen vervelend als je contact zoekt met het andere geslacht. Maar zodra je cosmetische haarverdikkers gebruikt, zou ík in ieder geval de ganse dag denken dat iedereen naar de "stof"-deeltjes in mijn haar kijkt. Misschien is het dan toch beter om lekker kaal te scheren, dan gaat het smeren van minoxidil ook beter. Als ik niet zulke inhammen had, dan zou ik er echt geen moeite mee hebben om kaal te scheren. Deed het vroeger toen ik nog jong was met plezier ('s zomers dan).

Francis
11 november 2003, 00:31
Originally posted by Uitgeblust
Daarnaast gaat sporten/zwemmen ook niet meer. Je sociale leven gaat erop achteruit, want kaal worden ok, boeien, het is alleen vervelend als je contact zoekt met het andere geslacht.
Da's nu ook al zo door die stomme haartransplantaties!
Ik heb enkel ervaring met TOPPIK en dat aanbrengen is héél makkelijk en vrij snel (gewoon wat strooien en dat is het zowat). Ik gebruik het ook maar heel af en toe als ik naar een speciale gelegenheid moet bijvoorbeeld!

Zwemmen en al die toestanden gaan ZEKER niet met zo'n produkt in je haar. Het is niet zo dat je dan ziet dat het er uitstroomt ofzo, maar het gaat gewoon weg! Je moet tevens ook opletten dat niemand aan je hoofd komt, want dan blijven al die vezels aan de handen kleven!