PDA

View Full Version : laatste nieuws betreffende HAIRMULTIPLICATION


jornkielman
22 november 2003, 01:59
zie:

http://www.transhair.nl/nieuws_klonen.htm

OK, bron = transhair, dus er zullen wel mensen zijn die het eventueel niet geloven. Dan kan je als bron de chirurgen(niet allemaal, alleen de chirurgen die daadwerkelijk 2x per jaar bezoekers en genodigden zijn van het ISHRS en ESHRS congres. IN NEderland zijn dit de chirurgen van transhair en Loek Habbema van het Gooi) van www.ishrs.org benaderen om het na te vragen. Lid zijn wil nog niet veel zeggen..........

Robert18
22 november 2003, 17:52
Ja hoor... Wat objectiever mag wel Jorn. Je weet dat Dr. Gho een waanzinnig (aspirant) concurrent is van Transhair (en de rest van de HT-industrie), waarom zou nieuws van Transhair over hun concurrent objectief en betrouwbaar zijn?

Geef dan gewoon DEZE link: http://www.hairsite2.com/library2/article278.htm

Die er al een paar weken staat...

Francis
23 november 2003, 01:26
Originally posted by Robert18
Geef dan gewoon DEZE link: http://www.hairsite2.com/library2/article278.htm

Die er al een paar weken staat...
Dat is inderdaad het (bij mijn weten) enige officiële nieuws m.b.t. Gho's presentatie in N.Y.. Jammergenoeg staat ook hier geen datum vermeld wanneer het beschikbaar wordt :(

Ik denk wel dat Gho een heel grote concurrent moet zijn (of zal worden) voor alle bestaande "klassieke" HT-chirurgen. Ik meen ergens gelezen te hebben dat Jorn (van TransHair) beweert dat zij ook HM zullen aanbieden op het moment dat het beschikbaar is. Nou, ik hoop dan wel dat TransHair voldoende middelen heeft om de techniek van Gho over te kopen, want ik denk niet dat hij dat zomaar uit handen zal geven aan iedere willekeurige kliniek. Voor mij zal het (toch zeker in de beginfase) exclusief verbonden zijn aan de GHO-CLINICs, en zo hoort het ook!

Laat ons hopen dat het niet te lang mer duurt, want ik ben de wanhoop nabij. En als het maar binnen 10 jaar beschikbaar is, dan hoeft het voor mij ook niet meer zo... ik zou graag nu nog een beetje willen genieten van mijn jonge leven als twintiger!

Robert18
23 november 2003, 10:00
Francis, als ik jou was zou ik gewoon de topicals in de gaten houden. Zoals 6BAP en PEZ. Persoonlijk denk ik dat deze middelen eerder een oplossing gaan bieden dan HM.

jornkielman
24 november 2003, 09:54
ik geloof dat mijn link iets recenter is. Is nav afgelopen congres van het ISHRS(www.ishrs.org). Dit heeft in oktober plaatsgevonden.