PDA

View Full Version : een vraagje


tinneke
8 februari 2004, 17:42
hallo allemaal

ik zit met een heleboel vragen, ik heb ttm en heb kale plekken aan mijn voorhoofd en achter mijn oren, ik heb een dikke bos krullen dus gewoon met een haarband of opgestoken met veel speltjes zie je eigenlijk geen kale plekken.

maar ik zou zo graag gewoon met los haar lopen, zou een haarwerk iets voor mij zijn, of iets anders misschien, ik weet er echt helemaal niets van; Blijft je haar nog groeien met een haarwerk, want ik wil echt wel dat mijn eigen haar op de kale plekken terug groeit.

Zijn er misschien ook wat goedkopere oplossingen want ik ben maar student en heb echt niet zo'n groot budget.


alvast bedankt
liefs
tinneke

smoothman
3 maart 2004, 19:36
Deze vraag heb ik ook al gepost, ben erg benieuwd.
Succes Tineke

Justice
4 maart 2004, 14:55
Hoi Tinneke,

Ja, je eigen haar blijft nog groeien als je een haarwerk draagt. Eén en ander heeft ook te maken met de manier waarop een haarwerk bevestigd wordt. Veel lotgenoten met TTM dragen een haarwerk : er is veel mogelijk.

Het allergoedkoopste is als je je haarwerk via Internet besteld en het onderhoud laat doen door een haarspecialiste of hierin bedreven kapster. Maar goed, je hebt zo te horen geen compleet / 'groot' haarwerk nodig, dus informeer eens bij de haarspecialisten in NL wat je hiervoor kwijt zult zijn.

Succes!
Justice.