PDA

View Full Version : Peter de Kok haarwerken


Annelies
1 maart 2004, 17:03
Beste mensen,

Ik wil graag ervaringen uitwisselen met anderen die ook via (de organisatie) Peter de Kok haarwerken (o.a. in Tilburg) een haarwerk hebben aangeschaft.

groetjes Annelies

Annelies
7 maart 2004, 15:10
Helaas zijn mijn ervaringen niet zo tof, dus ik ben echt benieuwd naar anderen!

groetjes Annelies

lydiaa
8 oktober 2008, 13:27
Ik zie dat dit een reactie is van ruim 4 jaar geleden, maar toch wil ik even kwijt dat mijn ervaring met peter de kok haarwerken erg goed is. ik werd er heel vriendelijk en vakkundig met veel geduld geholpen. het haarwerk was onopvallend en de reacties uit mijn omgeving waren super goed. lydia

Hanna
8 oktober 2008, 14:25
Hallo Lydia,

Velen onder ons zijn op zoek naar een goede haarwerkspecialist. Dus, kun je ons details vertellen over jouw haarwerk?
Welke haarkwaliteit (b.v. Indiaas of Europees, remy of virgin), welke haarlengte, welke density, welk basismateriaal, wel of geen gebleekte knoopjes, etc. en tegen welke prijs?

Bij voorbaat dank voor alle info!


.

hwijk
15 oktober 2008, 17:40
Heb ook wisselende ervaringen, deze zijn echter al weer van nogal wat jaartjes terug.
Werd toen geholpen door Peter de Kok zelf, weet niet of hij nog steeds zelf in de salon staat. Heb van hem zowel goede, als erg slechte haarwerken gehad. Hij is wel iemand met een erg vlotte babbel.

Laat vooral alles duidelijk vast leggen: soort haar, kleur, al dan niet met permanent, soort ondergrond, garantie, enz. Heb bijv. meegemaakt dat er ongevraagd een permanent in werd gezet. Ook wisselt de kwaliteit van het haar erg, soms erg matige kwaliteit en is het na een half jaar al broos. En één keer was het helemaal bont: de kruin zat aan de verkeerde kant bij een nieuw haarwerk. Dat werd met inknippen vlotjes de andere kant op geföhnt zodat het nog wat leek. Maar bij thuiskomst bleek er duidelijk iets niet goed, het zat van geen kanten en was onhandelbaar. Mee terug..., "Nee dat hoort zo, is een nieuwe methode..."; na lang aandringen een nieuw haarwerk gekregen... "Nee, ik had helemaal niet gezien dat de kruin verkeerd zat"... Ben je dan een professionele kapper of niet, of speld je de klanten maar wat op de mouw?

En iets waar ik me altijd aan geërgerd heb waren de lange wachttijden, je sprak af om half 3 en kwam half 4 aan de beurt... Je kreeg wel koffie, dat wel. Dus zijn haarwerk hoeft niet persé slecht te zijn, maar kijk dus goed uit, geloof niet alle praatjes en laat de afspraken goed en volledig opschrijven...

grt,
René.

Minei
14 januari 2009, 16:49
hallo,

Mijn telefonische ervaring met De Kok Kapsalons Tilburg, kan ik heel kort over zijn,

Ik heb ze in december 2008 gebeld en dit is wat ik erover na afloop zei:

"daar nam zo'n dropetende/kaugomkauwende "Anita" op... echt heel professioneel..NOT"

Op mijn gevoel afgaand, heb ik er dan ook geen kennismakingsafspraak gemaakt.

Zonnige wintergroet, Minei

Minei
15 januari 2009, 13:36
Hallo,

Nou vandaag uit onverwachtte hoek kreeg Kapsalon de Kok een 10!

Ik lag op de behandeltafel van Yvonne van Pradána (http://www.pradana.nl/)(aanrader) en vertelde haar van mijn zoektocht naar een goede haarwerker en waarom. Ze belde meteen haar kapper op, De Berry, die volgens haar al 25 jaar geen nieuwe klanten meer aanneemt zo druk het ie 't. Ze vertrouwd hem blindelings.

Berry, kapper en docent op de kapperschool, gaf op de vraag of hij nog een goede pruikenmaker/haarwerker wist aan dat je naar Mario in het EZH (Elizabeth ziekenhuis) moet gaan van Kapsalon de Kok. Hij had er meerdere mensen naar door verwerzen en die zijn allemaal, stuk voor stuk goed geholpen en dik tevreden. Hij gaf het zelfs een 10!

Nou zei Yvonne, dat is heel wat voor Berry die is niet zo van de hoge punten, dus het moet wel echt goed zijn.

Ik vertelde van mijn telefoonervaring. We hebben er ff om gelachen, misschien een rasechte Tilburgse? (No offence)

Ik vertelde dat ik toch vanmiddag zou bellen en meteen naar Mario zou vragen. Ja, zei ze dat lijkt me goed idee, dan ben je gelijk wat verder in het traject.

Ik dacht ik update mijn ervaring meteen, dus vandaar 2 berichtjes achter elkaar van mij.

ALs het goed is komt er nog een derde, want zodra ik gebeld heb laat ik wel weer iets weten, maar iig.(in iedergeval) zeker als ik er toch besluit naar toe te gaan en hoe het dan is geweest.

Nou, vanmiddag ga ik wat haarwerkers, waaronder deze bellen om kennis te maken en eventueel meteen een afspraak te maken. Wish me luck!

Zonnige wintergroet, Minei

Hanna
15 januari 2009, 13:50
Hoi Minei,
Laat je grondig informeren over de kwaliteit van het haar en het basismateriaal. Vaak wordt door klanten alleen vermeld dat 't haar er prachtig uitziet en "echt haar" is...
maar dat zegt niks (echt paardenhaar?)
De prijsverschillen zijn ook gigantisch. Sommigen durven meer dan €1000 te vragen voor een klein haarstukje dat niet eens virgin is.

Minei
15 januari 2009, 13:56
Hallo,

Nou, heb net gebeld...Mario gesproken...en afspraak voor morgen gemaakt..

Kan weinig zeggen eigenlijk over hoe het gesprek ging..Had nergens zoiets van dit vind ik niet prettig ofzo. Maar ook niet een JA! Dit voelt super goed! (Mario is man he, die babbelen niet zo weg als een vrouw wellicht?)

En gezien hoe weinig tijd mijn vriendin heeft heb ik besloten om deze week en volgende week 'live' kennis te maken met wat haarwerkers, want tja voor haar dringt de tijd nou eenmaal en tja kan wel denken slaap er nog een n8-je over, maar dat schiet nou eenmaal niet op. En tja kennismaken kan altijd denk ik dan maar..

Houd jullie op de hoogte, Minei

P.s. Hanna, thanks for de reactie en de tips!