PDA

View Full Version : Info over haarwerken


smoothman
3 maart 2004, 16:41
Hallo iedereen,
Ik ben helemaal nieuw op deze site en ik heb een aantal vragen over haarwerken. Ik heb jaren lang middeltjes gebruikt om mijn haar probleem op te lossen, maar helaas niets blijkt te werken. Ik volg nu low laser therapie en dit is echt de laaste stap. Ik zit er echt over te denken om een haarwerk te nemen. Ik ben het echt helemaal zat, ik wil het niet meemaken dat ik met een kale schedel rond moet lopen.
Ik wist niet dat te techniek al zover was en ik heb begrepen dat het haarwerk letterlijk op je hoofd gelijmt kan worden, maar ze gaan eerst de plek helemaal kaalscheren waar ze de haarwerk gaan plaatsen. Mijn vraag is, zodra het haarwerk geplaatst is, dus gelijmt, stopt de defenitieve haargroei? Hoe voelt het haarwerk aan? Alsof het je eigen haar is? Wat zijn de kosten?

Groeten, Smoothman

Justice
4 maart 2004, 14:23
Hallo smoothman,

Wat is precies low lasertherapie? Waar kun je dit volgen? Blijkbaar geeft dit ook niet het gewenste resultaat bij je?

Ik heb geen ervaring met/kennis van haarwerken die compleet vastgelijmd worden. Wel heb ik in de uitzending op http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=2554 gezien dat ze een haarwerk vastlijmde alleen aan de randen. Op die plekken moet inderdaad je haar afgeschoren worden. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij gaat dit niet ten koste van de haargroei daar. Hopelijk zijn er andere leden hier die hier meer over weten?

Hoe het haarwerk aanvoelt ligt o.a. aan het soort haar (afkomst en of het synthetisch is of niet) en aan de gebruikte base en bevestigingsmethode. Over de kosten is moeilijk een uitspraak te doen, aangezien deze per specialist verschillen.

Succes!
Justice.

smoothman
5 maart 2004, 18:19
Ik ben even wezen mailen. Groeten, Smoothman


To: info@hollanderherenkappers.nl

Sent: Thursday, March 04, 2004 7:14 PM

Subject: info


Hallo
Ik heb u web pagina gezien en ik zit er echt over te denken om een haarwerk te nemen. Mijn vraag is, als ik een haarwerk neem, dat gedeelte waar het haarwerk geplaatst wordt, kan het orginele haar nog wel groeien terwijl de hoofd althans gelijmt is?

Vriendelijke groeten,


Met permanente bevestiging moet u elke drie a vier weken langskomen om te wisselen met een ander haarstukje. Met pleisters hoeft u alleen maar te komen wanneer u geknipt wilt worden. Als u veel op reis gaat raad ik u pleisters aan, hiermee bent u niet afhankelijk van de kapper. Uw eigen haargroei gaat niet achteruit met permanente bevestiging!

H. Hollander, Biosthéticien.
Oudestraat 156
8261 CZ Kampen.
Tel: 038-3312825
www.hollanderherenkappers.nl <http://www.hollanderherenkappers.nl>


To: Hollander Herenkappers <mailto:info@hollanderherenkappers.nl>

Sent: Friday, March 05, 2004 11:26 AM

Subject: Re: info


Bedankt voor de snelle info. Dus als ik kies voor een permanente bevestiging, dan gaat mijn orginele haargroei achteruit?

Als ik kies voor pleisters, hoe vaak moet ik dan bij jullie langs? Ik zit veel in het buitenland vanwege mijn werk.


Groeten,



On 3/5/04 7:19 AM, "Hollander Herenkappers" <info@hollanderherenkappers.nl> wrote:


Het hangt ervanaf of een permanente bevestiging voor uw huid geschikt is. Uw eigen haren blijven echter altijd doorgroeien. De meeste mensen starten met haarwerk dat niet permanent bevestigd is maar met pleisters vastgezet wordt.

Deze pleisters zijn supersterk en het haarwerk zit goed vast. Met pleisters hebt u de volledige vrijheid en kunt u alles zelf doen, met een permanente bevestiging moet u elke drie a vier weken bij de kapper langs om te wisselen met een nieuw haarwerk.

Als u meer vragen heeft dan hoor ik dat graag


H. Hollander, Biosthéticien.
Oudestraat 156
8261 CZ Kampen.
Tel: 038-3312825
www.hollanderherenkappers.nl <http://www.hollanderherenkappers.nl>

smoothman
5 maart 2004, 18:23
Hi Justice,
Ik heb een half jaar geleden een lasercomb aangeschaft. Een kam met low laser straling. Je haar schijnt er dikker van te worden en gaat weer opnieuw groeien. Ik heb nog weinig resultaat gezien, ik heb foto's genomen als het resultaat goed is, dan plaats ik het op deze site.

Groeten, Smoothman