PDA

View Full Version : zomer petje met haar langs de randen


syll
15 februari 2011, 18:04
hallo, ik ben op zoek naar zaken( liefst online verkopers)waar ze petjes met haren eraan verkopen . Kan er maar zeer weinig van vinden . Op vakantie is het wel zo lekker om gewoon een petje op te zetten, maar voel me toch prettiger als er iets van haar aan de zijkanten en achterkant uitkomt .

heeft iemand misschien een goeie site???

bvd syl

Hanna
15 februari 2011, 23:44
Die sites bestaan wel, maar je kunt ook zelf wefts aan een petje, mutsje of sjaaltje bevestigen.
Hier is zo'n site:
http://www.headcovers.com/headwear/hats-with-hair/

Wefts of clip-ons bestellen:
http://www.mikemary.cn/weft.html
http://www.toplacewigs.com/html/Hair-weft.htm

Giselle
27 april 2011, 14:08
www.toupim.nl Deze zijn niet goedkoop, maar hebben een goede kwaliteit haar.

www.hatswithhair.com heeft leuke modellen in zowel synthetisch als echt haar. Ook een variant om speciaal om mee te zwemmen en een met alleen haar zodat je er zelf een pet overheen kunt doen.

Nicky
13 juni 2011, 19:58
Vraagje: Kun je een petje met haar ook dragen als je gedeeltelijke kaal bent? Ik draag overdag een haarwerk want mijn haar bovenop is ontzettend dun. Ik ben nu op zoek naar "iets" wat ik kan dragen om mee te sporten. Sporten met mijn haarwerk lijkt me niet fijn, ben bang dat als ik ga zweten het model vreemd gaat zitten of dat de klemmetjes loslaten. Wil er niet over hoeven nadenken als ik bezig ben, een petje zou handig zijn denk ik en staat ook nog eens sportief, maar kan dat haar over je eigen haar of lijkt dat heel erg vreemd? Hebben jullie nog adviezen?

Groetjes Monique