PDA

View Full Version : Cortisone injecties - wenkbrauwen


SammySassy
31 juli 2011, 14:23
Ik heb 7maand geleden voor het eerst opgemerkt dat ik mijn haartjes begon te verliezen aan mijn linkse wenkbrauw.. ik heb toen een zeer stressvolle tijd gehad, en tot vorige week had ik nog maar de helft van mijn wenkbrauw zitten.

Ik kleurde ze altijd in, maar het neemt veel tijd inbeslag, veel geld om de juiste make up te vinden, en training (youtube video's!!!)

Ik wou het liefst mijn wenkbrauwen gewoon terug zien groeien.

Ik heb uiteindelijk vorige week voor het eerst naar een dr gewoon die gespecialiseerd is in huidziektes. Die zag meteen hoe erg het was, maar stelde mij ook meteen gerust. 'Je had vroeger moeten komen' zei hij... hier kan je wel degelijk iets tegen doen. Hij zei dat de snelste oplossing was, om injecties te geven.. heb er 5gekregen denk ik. Ik verwachtte er maar eentje LOL!! :)

Ik zie mijn wenkbrauw wel ietsje voller worden, meer babyhaartjes die groeien. Hij zei dat ik na 4 weken moest terugkomen en dan zou ik echt resultaat zien!

Ik laat jullie zeker iets weten, maar ik hoop dat dit een oplossing mag zijn voor meerdere mensen, ik voelde mij verminkt!!!!:mad:

Groeten allen!

Sammy