PDA

View Full Version : Synth. haarwerk


Salvamia
30 maart 2002, 10:29
Hallo,

Ik wilde even vertellen wat ik denk van een synth. haarwerk.
Persoonlijk ben ik er nu zeer tevreden mee, maar ja ik heb dus alleen nog maar een synth. haarwerk gehad.

De nadelen van synth. haar zijn dat het wat meer glimt dan een haarwerk met echt haar. Dus je bent net een gezonde hond:D ,nee hoor serieus het glimt wat meer dus je moet een beetje opletten waas je het haar mee styled.

Maar als ik naar mijn vrouw kijk dan zie ik dat haar eigen haar ook mooi glimt, dus het is maar hoe je er zelf mee omgaat denk ik, je kunt je wel overal op gaan fixeren vindt ik maar accepteren is ooit ook wel eens belangrijk!!:confused:

Verder wordt het vrouwen meestal afgeraden om een synth. haarwerk te nemen, kijk vrouwen doen graag hun haren vlechten, versieren met leuke klemmetjes enz. dit gaat allemaal veel beter met echt haar.
Synth. haar wordt in bepaalde mate voorgevormd qua model en het is daarom vrij moeilijk om het haar anders te dragen, kijk en voor mannen is dat niet zo'n probleem daar wij toch langer met een soort van model lopen.
Het voordeel hiervan is wel dat je wakker wordt je haar nat sprayed en een keer er doorheen kammen en klaar is kees.

verder kan het voor veel mensen ook een probleem zijn dat het synth. haar wat dikker is dan het echte Europese haar, daar ik een Italiaan ben en mijn eigen haar nog zeer vol en dik is zie je bij mijn geen verschil! . ;)

Verder verkleurd het niet door de zon of door het zwemmen in water met gloor maar het is dan ook weer bijna niet bij te kleuren.

al met al bevalt het mijn zeer goed, het enige waar ik spijt van heb is dat ik voor een lease periode van 2 jaar heb gekozen, want de volgende keer wil ik toch niet meer zo afhankelijk zijn van de specialist en heb ik met het geld wat ik dan uitspaar een haarwerk met een naturel front zodat ik mijn haar ook een keer naar achteren kan dragen.

Grtjs salva