PDA

View Full Version : vragen i.V.m de diane35-pil


michelle
15 april 2004, 13:26
hallo

Ik ben van plan om te beginnen met de Diane 35-pil en ik heb veel vragen rond deze pil:

1.vanaf wanner begint het te werken (zie je resultaat)
2. en wat is het resultaat . Zorgt het ervoor dat er geen haartjes meer bijgroeien ( want bij mij groeit er om de maand nieuwe haartjes) of ook ervoor dat er op de plaatsen waar normaal gezien allen mannen haar hebben zoals bijvoorbeels kin. wangen'... de harenuitvallen (dus verminderen)
3.en wat gebeurt er mee als je met de pil stopt, wordt het erger of ga je terug naar je "normale" haargroei of moet je het heel uw leven innemen?
4. kan het zijn dat je dikker wordt door de pil en zijnn er nog andere bijwerkingen?
5.mijn laatse vraag is eigenlijk een theorie die ik voor me zelf heb opgemaakt en ik wil weten of het klopt:
Als de pil inderdaad ervoor zorgt dat je niet meer haartjes bijkomen en als ik mij laat behandelen met de lichtflits die alleen op die moment bestaande haartjes vernietigd dan wil dat zeggen dat ik voorgoed afben van mijn haartjes

alvast bedankt


hekmatea@hotmail.com

Wendy
16 april 2004, 12:48
Hoi Michelle,
Ik heb zelf geen ervaring met de Diane-pil. Misschien iemand anders op het Hirsu-forum?
Wel weet ik dat de haargroei weer begint als je stopt met die pil. En ik weet ook dat die pil niet een afdoende methode is voor alle gevallen van overtollige haargroei.
Misschien kan je huisarts je vragen beter beantwoorden!
Wat je theorie betreft: ik denk niet dat die klopt, vooral ook omdat de haargroei weer kan toenemen als je ouder (overgang) wordt. Bovendien heeft het dan ook geen zin meer om de Diane-pil te slikken, dus....
Groetjes, Wendy

Tannie
19 mei 2004, 22:19
Hallo Michelle,

Miscchien ben je al begonnen met het slikken van de Diane-pil.
Ik hem' m ook een poosje geslikt,(overgestapt van eigen pil naar Diane) helaas zonder zichtbare afname van mijn haargroei. Ook ben ik twee jaar geleden met mijn eigen pil trinordiol gestopt om te kijken of de Diane- pil auberhaupt invloed heeft op de overbeharing.
Ook geen verschil te merken.

Het kan heel goed zijn dat de Diane-pil bij jou wel z'n werk doet. Ik heb wel mensen gesproken die een afname zagen van de overbeharing.

TIP: Verwijsbrief vragen voor de endricoloog. Dit is een specialist die kan onderzoeken(bloedonderzoek)of je waardes van hormen OK zijn.

Succes,

Tannie :)
Laat je goed voorlichten door je huisarts.

Moonlight
27 september 2004, 23:47
Ook heb ik de Diana meer dan een jaar geslikt zonder enig resultaat. Enige wat wel een goed resultaat was, is dat ik van mijn acne af ben. Ik denk dat de Diana zeker per persoon verschilt.

Ben wel benieuwd of het nu werkelijk een afname is.