PDA

View Full Version : Toppik: tips voor applicatie?


dZinee
10 augustus 2012, 12:01
Hebben mensen nog goede tips voor het aanbrengen van toppik?

Het standaard verhaaltje ken ik wel..maar moeten meer dingen zijn die een rol spelen.

Zo zou toppik afhankelijk zijn van elektrostatische energie; zou het dan niet van belang zijn wat het 'energie niveau' van je haar is? Kun je dit niet beinvloeden?

Maakt het uit je haar ten tijden van applicatie vettig is? Is vet beter voor het binden van de fibers? Combinatie met conditioners goed?

Hoe krijg je het van je schedel af(!)? Ik heb een hekel als toppik meteen doorvalt op je schedel ipv je haar..Nu probeer ik met een natte vinger die plekken weg te halen maar het is verre van ideaal...

Bedankt voor eventuele tips!

lab
22 augustus 2012, 12:27
Gebruik je ook de Toppik Spray Applicator? Dan zou je de problemen van Toppik op de schedel redelijk kunnen verhelpen. Evt. gecombineerd met de hairline optimizer.

Even over het vettige haar: Het is handig om je haar voor gebruik van Toppik te wassen. Nadat je het hebt aangebracht kun je het gewoon in model brengen.

Er is ook een conditioner van Toppik (toppik hair care). Deze is sowieso geschikt voor gebruik icm Toppik hair fibers.

dZinee
27 september 2012, 17:51
Aan de hand van mijn eigen topic is hier (http://haarweb.blogspot.nl/2012/09/toppik-gebruiken.html) en hier (http://haarweb.blogspot.nl/2012/09/review-toppik-concealer.html)een vervolg erop geschreven.

Mocht iemand dit topic nog een keer opronselen..