PDA

View Full Version : Wie Wat Waar, Ttm-ontmoeting!!!


monique3
10 april 2002, 13:07
Ja hallo, daar zijn we weer.
In dit blokje kunnen we onze wensen kenbaar maken.
Dus waar, wanneer en bij wie we dus bijeen gaan komen?
En hoeveel mensen er interesse hebben?

Ik kom uit Brabant, en ik kan gemakkelijk een ruimte hier vlakbij en vlakbij het station afhuren, daar heb ik nu wat ervaring mee, i.v.m ontmoeting bij de ocd-vriendenkring.

Dus laat maar horen!!
groetjes van monique3.

Madelief
10 april 2002, 22:24
Ja, ik wil graag een ontmoetingsdag. Waar en wanneer maakt me niet uit, ik regel wel wat. Inderdaad ja, dat zaaltje bij Monique in de buurt was perfect. Alleen zo ver weg voor mij......los ik ook wel weer op.Trouwens bij mij thuis mag het ook, maar dan moeten jullie naar het noorden des lands komen. Ben benieuwd naar verdere reacties.
Groetjes Madelief.

bolleke
10 april 2002, 22:40
Hallo allemaal,
Elkaar ontmoeten, heel graag. Alleen heb ik nogal wat beperkingen qua tijd... ik werk NIET op zaterdagnamiddag, zondagnamiddag en maandag... Zijn er in mei geen verlofdagen op maandag voor zowel Nederland als België?
De afstand, tja.. jullie mogen ook gerust naar mij thuis komen maar dat zal dan voor het hoge noorden te ver weg zijn hé!! Antwerpen, leuke stad hoor...
Neen, ik denk dat we beter ergens in het midden afspreken, maar dan moeten we eerst weten WIE er zou komen en van waar we allemaal komen...
Zijn er nog voorstellen?
Groetjes, bolleke

lotte
10 april 2002, 23:21
Het lijkt me wel wat hoe langer ik erover nadenk , hoe positiever ik het ga inzien. en dan nog de moed om het te doen! geldt voor meerdere onder ons denk ik??.
Wie doet er mee?
Ik stel dan voor om het absoluut niet bij bolleke te doen, veels te gevaarlijk voor de chocolade verslaafde onder ons. Daar kun je dan niet mee praten want die zitten continu in de vitrine en snoepen de hele etalage leeg.ha ha..
Ik kom uit limburg, het maakt niet uit waar we afspreken, ik heb een auto dus kan overal komen.
groetjes lotte.

karin_68
11 april 2002, 10:27
oei, mannekes.

Op dit ogenblik is het voor mij zeker en vast heel moeilijk om ver weg te gaan voor een ontmoeting. Maar let aub hier niet op.
Patrick is nog in dagtherapie, en ik weet dat als ik langer dan een uurtje of twee weg zou zijn naar zoiets, dat het zou beginnen te jeuken van 'hoe gaat het met hem' en dat dat echt alles zou verpesten. (op hete kolen zitten, maar dan heel erg)
(terwijl ik naar het werk ben is hij in dagtherapie, en dan ben ik dus iets of wat geruster.)
het is al beter dan een tijd geleden, maar toch nog niet genoeg voor dit.

Later wel eens.


Enne, Bolleke, als het hier ook wat minder druk wordt (ik ben nog een cursus aan het volgen, contacteer ik jou nog, hé. )

vr. gr.

eus
11 april 2002, 12:34
Hallo allemaal,
Ook ik sta positief en geinterresseerd tegenover een ontmoeting. Het lijkt me hardstikke spannend, maar ook hardstikke leuk!
Ik kom uit Brabant, heb wisselende diensten qua werk, dus ik heb geen bijzondere voorkeur voor een dag.
Ik heb het momenteel druk met een nieuw huis en nieuwe baan, en ik ga eind april op vakantie, maar vanaf 5 mei heb ik in principe tijd.
Wat mij betreft kan de ontmoeting ergens eind mei, begin juni.
Jullie...?
Groet eus.
Oja, vanaf eind mei werk ik vast van maandag t/m woensdag overdag. De rest van de week is variabel.
dag.

gogo
11 april 2002, 15:44
:frusty: Ik ben een jonge moeder van 34 jaar die al 20 jaar last heeft van ttm, en wil daarom HEEL graag contact met mensen met de zelfde rare tik. Laat snel wat horen.
Groetjes gogo

karin_68
11 april 2002, 16:57
Gogo,

Wees maar gerust, het is geen rare tik. Anders zouden er toch niet zoveel mensen dat hebben !!!! :)
neen, alle gekheid op een stokje, ... tot een aantal maanden geleden dacht ik er ook op dezelfde manier over. Maar nu vind ik dit een ziekte als een ander, en ok, ik wil ervan af, voornamelijk voor mezelf.

Ikzelf ben te vergelijken met jou, ik ben 34 jaar, en zit al sinds mijn 13e hiermee verveeld.

Schrijf maar gerust, ... het lucht op, en helpt je met je frustraties.
Er zijn hier een aantal mensen actief, en dat maakt het wel aangenamer, dat je zo hoort hoe lotgevallen over bepaalde zaken denken waar je mee zit.
je kan ook vragen hoe anderen iets aanpakken ...

vr. gr.

gogo
11 april 2002, 22:05
:sad: Bedankt voor het berichtje terug.
Ik wil dus ook graag horen wat anderen mensen hier mee omgaan en wat jullie er aan doen. Zelf ben ik 4 x in behandeling geweest bij het RIAG, maar helaas heeft dit niets uit gehaald.Daar gingen ze teveel(naar mijn zin)zoeken naar problemen die nog nooit een probleem zijn geweest en daar had ik geen behoefte aan. Ik wil er gewoon vanaf want het wordt steeds erger.Ik wil ook weer eens lekker kunnen zwemmen of door de regen kunnen lopen.Dingen doen die voor een ander heel normaal zijn.Wie heeft tips om het onder controlle te houden????? HELP.
Alvast bedankt en groetjes gogo

bolleke
11 april 2002, 22:07
Hoi Gogo,
Goed dat je ons gevonden hebt. Vraag maar raak, er is altijd wel iemand die leest, antwoordt, helpt en steunt. Dàt is nou net de sterkte van dit forum!
Vertel jij ook eens wat meer over jezelf? Het moet niet hé, het is gewoon een uitnodiging...
Lieve groetjes, bolleke

ilseke
12 april 2002, 18:27
Hoi iedereen,
ook ik zou er graag bij zijn wanneer de ttm-sisters afspreken.
1 probleempje, ik kom van Gent en heb geen auto, dus het moet bereikbaar zijn met het openbaar vervoer! Mijn vrije dagen zijn op zondag en donderdag (en feestdagen natuurlijk)
Ik ben net als eus eind april op reis, dus liever later!
Ben benieuwd om jullie allemaal eens in levende lijve te ontmoeten!
Liefs,
Ilse;)

bolleke
12 april 2002, 19:24
Hoi Ilse,
Om even practisch te zijn. Je kan gerust met de trein naar Antwerpen komen en van daar kunnen we dan samen verder rijden met de auto... voor mij geen probleem, wat denk je?
Groetjes, bolleke

Wendy'83
12 april 2002, 21:11
hoi allemaal,

ook ik ben zeer positief over een bijeenkomst het maakt me helemaal nix uit waar dat zal zijn ik zal er komen ook.ik zit nog op school dus heb nooit dagen over maar hier krijg ik zowiezo vrijstelling voor dus dat is geen probleem!

nou laat snel wat horen

liefs en sterkte Wendy

ilseke
13 april 2002, 07:57
Hoi bolleke,
Als het voor jou geen probleem is dan rij ik graag met je mee!
Antwerpen is heel makkelijk bereikbaar voor mij (de trein is altijd een beetje reizen)
groetjes,
Ilse

bolleke
13 april 2002, 14:31
Hoi Ilse,
Goed dat je wil mee-reizen, alleen weten we nog altijd niet waar naartoe en wanneer?!!!

Voorstel; zondagnamiddag 19 mei? (maandag voor de meesten een verlofdag, neem ik aan... of gaan jullie dan op lang weekend?)

Er zitten ook studenten tussen ons 'publiek' en die hebben natuurlijk examens,... maar laat ons deze eerste bijeenkomst als een 'proefstuk' beschouwen... en als het goed is, voor herhaling vatbaar...
Groetjes, bolleke

ilseke
13 april 2002, 19:20
voor mij is 19 mei ok!
Ilse

eus
13 april 2002, 21:59
Hoi,
Ik moet 19 mei de hele dag werken. Maar als iedereen wel kan, kan ik proberen mijn dienst te ruilen....
eus

Isabelle
13 april 2002, 22:50
Hey iedereen,

Zo'n ontmoeting met andere ttm'ers zou ik ook wel zien zitten. :-) Ik ben nog maar sinds deze week lid van het forum...en ik wil jullie hierbij allemaal al bedanken voor de reacties! :-) Ik zelf ben (zoals ik al es gezegd heb) studente in Gent, en heb begin juni mijn eerste examens...19 mei zou voor mij eigenlijk ook wel goed lukken. Ik kan wel best es een dagje tijdens mijn blok vrijaf en nemen , met veel plezier zelfs...:-) Zoals Ilse, kan ik ook zou ik ook gebruik moeten maken van het openbaar vervoer.
Zouden jullie dat erg vinden moest ik ook naar de ontmoetingsdag komen?

vele groetjes,

Isabelle*

bolleke
14 april 2002, 06:07
Isabelle,
Vermits ik me de laatste maanden meer 'beweeg' tussen de Nederlanders... Ben je mal meid??? Hoezo 'erg'?
Tuurlijk vinden wij het heerlijk om jou er bij te hebben!! Fantastisch goed dat je dat nu al durft! Wij zijn er ... ook voor jou, oké?!
Lieve groet, ik moet nu dringend gaan werken!
Daaag, ben hier vandaag nog wel terug...
Bolleke

Diable
14 april 2002, 19:35
Hoi! Dit is mijn eerste post want het lukte eerst even niet. Ik heb vanalles gelezene n ontzettend veel herkend, dat is wel even schrikken. Ik vind het wat onwennig maar ik denk dat zo'n ontmoeting een goed idee is. Mag ik ook komen?

Ik ben trouwens 20 en heb al ongeveer 8 jaar last van harentrekkerij, krabben, pulken, opeten, etc. Ik heb het nog nooit een naam gegeven en vind het heel eng om te zeggen dat ik ttm zou hebben... Ik noem mezelf Diable omdat ik graag anoniem wil blijven aangezien de hele wereld mee kan lezen :)

Madelief
14 april 2002, 20:08
Welkom hier ook namens mij! Fijn he om lotgenoten te hebben. Mensen die het vreemde, bizarre, onbegrijpelijke gedrag begrijpen. Dachten jullie ook dat jullie de enige waren met dit gedrag? Neem er rustig de tijd voor om alle berichtjes wat door te lezen, jullie zullen net als ik veel herkenning hebben denk ik. Heel veel succes en ook sterkte natuurlijk.
Doei Madelief.

Madelief
14 april 2002, 20:15
Helemaal voor! Maar.....19 mei is eerste pinksterdag, persoonlijk ben ik niet echt blij met deze dag. Pasen moest er gewerkt worden en met pinksteren hebben we dan vrij. Mijn voorkeur gaat uit naar een andere dag. Zo is er natuurlijk altijd wel iemand die wat heeft.....dat weet ik. Gezien de afstand, ben ik wel een hele dag van huis, dus liever een andere keer.
groetjes Madelief.

lotte
14 april 2002, 21:33
19 mei......dat is voor mij ook moeilijk, ik moet dan ook werken en aangezien ik pasen vrij heb gehad, moet ik nu met pinksteren werken en het lukt me niet om deze dag te ruilen, ik kan een andere werkdag makkelijk ruilen maar deze gaat me moeilijk
worden....misschien die zondag daarop???? de 26????? groetjes lotte.

Isabelle
14 april 2002, 21:57
Hey iedereen,

Voor mij is het om het even wanneer de ontmoeting nu al dan niet zal plaats vinden, wel liefst nog in mei...juni is voor mij onmogelijk! examens... ! :-) Hoe sneller hoe beter dus !

Ik wil het er gewoon even uit, maar ik vind het echt fantastisch dat er zo'n forum bestaat...eerste dagen waren verschrikkelijk angstaanjagend, ik weet hoe het voelt 'diable'...daar hoef je je helemaal niet voor te schamen! :-) Ik zelf probeer zo vaak mogelijk es op dit forum langs te komen...en beetje bij beetje ontdek dat ik helemaal niet alleen ben en dat het mogelijk is neer te schrijven wat je voelt... Dit laatste gaat bij mij ook nog niet al te goed, maar ik werk eraan...en zolang ik aan het typen ben trek ik ook niet aan mijn haren... :-)

vele groetjes ,

Isabelle *

monique3
14 april 2002, 22:14
Gogo, ik wilde je ook even welkom heten.
Dat je maar veel aan dit forum mag hebben, net zoals wij.
Schrijf of lees zoveel je wilt.
Als je vragen hebt, stel ze dan gerust.
Wij zijn er voor elkaar!!

Je schrijft dat je een jonge moeder bent, ik ben ook een jonge moeder van 33jr. met een dochterje van ruim 1,5 jaar, met een 2de kind op komst.
Sterkte en succes, monique3.

Wendy'83
15 april 2002, 10:00
hoi allemaal!

ik las net dat jullie een voorstel hadden op zondag 19 mei
ik ben heel erg positief over een bijeenkomst maar als dat in antwerpen moet plaats vinden dat is veel te ver voor mij.ik kan daar dus niet komen ik woon in nijmegen en antwerpen ligt hier ruim 250 km vandaan aangezien ik geen rijbewijs heb, heb ik al een probleem!

laat gauw wat horen

liefs wendy

Diable
15 april 2002, 10:10
Misschien kunnen er mensen met elkaar mee rijden? Ik heb wel een auto, maar geen geld voor benzine. (student)

monique3
15 april 2002, 12:09
Ik lees dat jullie bij elkaar willen komen, en Waar dat is de vraag.
Wat denken jullie van DenBosch?
Is centraal voor nederlanders en belgen, en er is een station zeer dichtbij, en ik weet een ideale plaats om het te laten plaatsvinden.
Zeg het maar, en ik regel het wel.
Jullie mogen ook bij me thuis komen, maar alleen als het er niet teveel worden, want ik heb niet zo'n groot huis.
Maar persoonlijk vind ik het uitbesteden net zoals bij de ocd-vriendenkring, beter.
Dus wat vinden jullie ervan, alleen weet ik niet of 19 mei wel een ideale datum is, gezien er al een aantal onder jullie zijn die dan moeten werken.
Okee, groetjes aan jullie van monique3.

erna
15 april 2002, 14:47
hallo allemaal,

daar ben ik ook weer. wat fantastisch dat jullie een bijeenkomst aan het regelen zijn. het lijkt mij super goed om elkaar een keertje te zien. je leest wel dat er meer mensen ttm hebben, maar het blijft wel een beetje onwerkelijk

nu had ik in mijn agenda staan dat er nu zaterdag in Den Bosch een bijeenkomst zou zijn. ik weet niet meer hoe ik daar bij kom. is iemand van deze bijeenkomst op de hoogte?

ik hoop jullie allemaal zeer snel te zien

grt erna

ps 19 mei kan ik helaas niet, pinksteren

Webmaster
15 april 2002, 16:57
Originally posted by erna
hallo allemaal,

nu had ik in mijn agenda staan dat er nu zaterdag in Den Bosch een bijeenkomst zou zijn. ik weet niet meer hoe ik daar bij kom. is iemand van deze bijeenkomst op de hoogte?

Hoi Erna,

Dat klopt, op zaterdag 20 april as. vindt er de 2e OCD Vriendenkring bijeenkomst plaats in Den Bosch. Dit een bijeenkomst voor -uitsluitend- leden van de OCD Vriendenkring (www.ocdvriendenkring.org). Zowel mensen met specifieke OCD als lotgenoten met TTM zijn welkom op deze bijeenkomst.

De eerste bijeenkomst was in onze ogen een groot succes en n.a.v. deze dag zijn er plannen opgevat om een aparte bijeenkomst voor lotgenoten met TTM te gaan organiseren.

Webmaster HaarWeb.

lotte
15 april 2002, 21:11
hoi wendy, ik woon niet zo ver van jou vandaan dus je kan dan wel met mij meerijden, en diable[welkom overigens] als je ook uit die buurt komt, jij ook,natuurlijk
groetjes lotte.

bolleke
15 april 2002, 21:52
Hoi allemaal,

Na (telefonisch) overleg met Monique doen we nog eens een poging om een bijeenkomst te organiseren;

NIEUWE DATUM;
Zondagnamiddag 26 mei in Den Bosch.

Graag reacties, wie komt, wie kan niet, wie durft niet...
Het zal natuurlijk nooit voor iedereen lukken, maar waar we allemaal achter staan, moet toch te realiseren zijn, niet?

Groetjes, bolleke

lotte
15 april 2002, 22:05
bolleke, toppie!!! De 26 e kan ik en kom ik!!!
GROETJES LOTTE.

Diable
16 april 2002, 03:18
Het staat genoteerd!

helaas toch een klein beetje gekrabd vandaag; dus geen ijs. Maar ik ga volhouden! Het ging al beter! En ik weet nu dat de neiging sterker wordt naarmate de dag vordert. Mijn hoofdhuid jeukt.... Dus ik geef maar even toe aan mijn vraatzucht om afgeleid te zijn :) jeej slagroomsoesjes! ;)

ilseke
16 april 2002, 07:58
voor mij is 26 mei ok!
Ilse

Wendy'83
16 april 2002, 09:45
hoi allemaal,

ik wil wel komen op zondag 26 mei alleen had ik een vraag:
als jullie het liever niet willen wil ik hier ook graag antwoord op
namelijk of mijn vriend samen met mij mag komen en dat is om de reden dat hij bij mij probleem heel erg betrokken is en voor hem kan het dus ook een stukje steun zijn en weten dat ik niet de enige ben. ik zou het erg fijn vinden, laat het me snel weten.

liefs Wendy :)

Diable
16 april 2002, 11:53
Ik heb er ook over nagedacht om mijn vriend mee te nemen maar ik heb besloten om dat niet te doen, omdat ik dit probleem toch zelf op wil lossen en omdat het me sowieso al heel onwennig lijkt om daar tegenover elkaar te staan. Als er dan andere mensen bij zijn zonder ttm, hoe betrokken ze zich ook voelen, denk ik dat ik toch dichtklap. Ik durf me nu te uiten omdat ik weet dat jullie me begrijpen, maar bij mijn eigen vriend is dat al minder, laat staan bij iemand anders haar vriend. no offense :) maar het is al best wel een stap om naar zo'n meeting toe te gaan....

monique3
16 april 2002, 12:08
Wat fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn.
Dus 26 mei gaat het worden!!!!!
Ik tel nu al 6 ttm-ers die gaan komen, er kunnen en mogen er nog meer bij hoor!
Mocht het heel druk gaan worden dan ga ik er een ruimte voor afhuren, maar daar komen dan wel wat kosten bij kijken, die we dan met zijn allen kunnen dragen, is dat okee?
En als het zover gaat komen dan moeten we het er even over hebben, wat drankjes en evt. hapjes betreft, okee?
Laat even horen wat jullie hiervan vinden tot nu toe.
okee, succes weer vandaag met de strijd tegen ttm, groeten van monique3.

eus
16 april 2002, 12:09
Dag allemaal,
26 mei, in de namiddag, kan ik ook.
Dit is 1 dag na mijn verjaardag; misschien wel symbolisch om een nieuw levensjaar, met een nieuwe ontmoeting te beginnen.
Wat betreft het meenemen van partners en dergelijke naar de bijeenkomst heb ik dubbele gevoelens. Van de ene kant denk ik; ja, da's een goed idee, zodat de ttm meer naar buiten wordt gebracht en de partners ook wat steun en info krijgen.
Anderzijds staat het me een beetje tegen, misschien omdat ik het zowieso al spannend vind om een hele nieuwe groep mensen te ontmoeten, en dan ook nog vrienden/partners. Misschien wordt dat wat veel?
Lieve groet eus.

monique3
16 april 2002, 12:14
Beste Eus,
tot nu toe is er maar een onder ons geweest die het erover had om de vriend mee te nemen, en daar is ze nu vanaf gestapt.
Ik kom alleen, omdat mijn vriend gewoon op moet passen, je hebt gelijk als je zegt dat het al spannend genoeg is om een heel groep mensen te ontmoeten. Dat heb ik zelf ook, maar ik denk ook dat het beter is al we zo'n eerste keer alleen als ttm-ers onder elkaar zullen zijn. Dat is voldoende.
Maar wie ben ik, wat vinden de anderen ervan?
Doeii monique3.

karin_68
16 april 2002, 14:09
Beste allen,

Alhoewel ik waarschijnlijk niet naar de bijeenkomst kom, wil ik (na de vraag van Monique) toch wel even mijn gedacht over partner of niet.

Ik kan begrijpen dat als er mensen zijn die hun partner enorm betrekken bij hun ziekte dat zij deze erbij willen, doch, ... de kracht van zulk een ontmoeting zou voornamelijk moeten kunnen geput worden uit het feit dat lotgenoten onder elkaar met elkaar spreken. Mensen die op dat punt hetzelfde voelen.
De partner mag dan nog zo goed meevoelen, maar echt hetzelfde gevoelen, en dezelfde ervaringen op dat gebied kent die persoon niet.
Ik denk daarom ook niet dat het een erg goed idee is om partners er direct bij te betrekken.
Het zou voor de andere ttm-mensen een rem kunnen zijn.

ik hoop dat ik met deze mening niet iemand voor het hoofd stoot, het was namelijk niet de bedoeling er iemand eme te kwetsen.

vr. gr.

Madelief
16 april 2002, 19:27
Hoi allemaal,
Ik ga proberen 26 mei te komen. Als ik de oppas e.d. rond kan krijgen. Alleen vind ik het jammer dat het op een zondag is, zelf heb ik niet echt veel met de zondag, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die daar wel moeite mee hebben. Maar goed zo zal er altijd wel wat zijn....... Het lijkt me wel weer ontzettend leuk.
groetjes Madelief.

Madelief
16 april 2002, 19:36
Sorry, was ik nog vergeten. Eerlijk gezegd vind ik dat een ieder dat voor zich moet kunnen bepalen of je iemand al dan niet mee wilt nemen. Als ik naar mezelf kijk; ik ben wel een hele dag onderweg en vind het dan ook wel fijn om iemand bij me te hebben alleen al zou het om het reizen zijn. Nu moet mijn man toevallig werken dus ik zal alleen moeten gaan en hij heeft er ook niet echt behoefte aan om er direct bij te zijn. Maar zijn er die daar wel behoefte aan hebben, de meeste partners zijn er ook vrij nauw bij betrokken. Ik vind persoonlijk wel dat ik makkelijker kan praten en wat vrijer ben als ik alleen ben, je hoeft dan niet om je partner te 'denken'.
nogmaals groetjes Madelief.

lotte
16 april 2002, 21:27
ik heb makkelijk praten, want ik betrek niemand in mijn ttm.maar daarom zou het inderdaad juist voor mij een beetje moeilijker worden.Je staat er al alleen voor,kan ik eindelijk onbeschaamd met lotgenoten onder ogen komen,staat de partner erbij.
wat kosten etc. maakt me niet uit.ik hou hier rekening mee,laat maar horen.
groetjes lotte.

Diable
17 april 2002, 00:08
Ja, ik snap dat het voor sommigen fijn is om de partner mee te nemen, maar bedenk je eens hoe het voor anderen is om zo'n partner er bij te hebben. Ik ben zelf liever alleen met ttm-ers...

Ellen
17 april 2002, 10:09
Dit is mijn tweede keer op dit forum en lees over een ontmoeting. Ik ben voor!
groetjes Ellen

mirjam
17 april 2002, 14:23
Hoi allemaal!

Ik kan ook 26 mei, als ik het zo lees gaan er veel komen. Goed zeg!

Mirjam

gogo
17 april 2002, 15:03
:confused: Hallo mij werd gevraagd of ik wat over me zelf wilde vertellen, nou daar gaat ie dan. Ik ben dus 34 jaar en trek al van mijn twaalfde jaar haren uit mijn hoofd.En natuurlijk snappen jullie het al het wordt steeds moeilijker om het te verbergen. Ik weet pas sinds 4 jaar dat deze tik een naam heeft. Daar was ik ook wel blij mee maar lotgenoten waren helaas nergens te vinden volgens het riag. Daarom ben ik toch wel erg blij dat ik jullie gevonden heb. Ik heb een hele lieve man die ondanks mijn ellende toch nog steeds bij mij is en sinds 2 jaar ben ik ook een super trotse moeder van mijn zoontje. Ik hoop dus ook ontzettend dat hij deze rare tik niet over gaat nemen. Verde ben ik op dit moment op zoek naar een nieuwe baan ,maar helaas vind ik dit super eng door mijn haar om ergens opnieuw te gaan beginnen. Dus al met al waren mijn problemen met mijn haar maar opgelost en ik zou ik de gelukkigste van de wereld zijn.
Hopelijk weet je nu het een en ander, maar wil je nog meer weten laat gerust wat van je horen.
Groetjes gogo

Ellen
17 april 2002, 23:58
Misschien is het verstandig om nogmaals de datum, tijd en plaats van de ontmoeting om het forum te zetten. Want voor mij is het nu een beetje onduidelijk waar en wanneer de bijeenkomst is voor ttm.
Ik ben er zeker bij!!
Groetjes Ellen

monique3
18 april 2002, 12:49
Ik wilde jullie even laten weten dat de ruimte die ik voor ogen had, om de ttm-ontmoeting in te houden,NIET beschikbaar is op die zondag de 26ste mei.
Helaas!!!
Dus wat zeggen jullie ervan om het dan een week op te schuiven?
Alle andere zondagen kan het wel daar gehouden worden,dus....
Laat maar even weten wat jullie willen, okee?
groetjes van monique3.

Webmaster
18 april 2002, 15:52
Originally posted by Ellen
Misschien is het verstandig om nogmaals de datum, tijd en plaats van de ontmoeting om het forum te zetten. Want voor mij is het nu een beetje onduidelijk waar en wanneer de bijeenkomst is voor ttm.
Ik ben er zeker bij!!
Groetjes Ellen

Helemaal mee eens! Als alles meer duidelijk is, dan zal ik deze bijeenkomst vermelden in de Mededelingen rubriek. Via deze mededeling kan iedereen zich dan ook aanmelden.

Webmaster.

mirjam
18 april 2002, 17:56
Hoi!

Voor mij is een week later geen probleem...

Groetjes, Mirjam

Madelief
18 april 2002, 21:05
Ik kom als ik het allemaal zo kan regelen. Hebben jullie ook nog aan de zaterdag e.v.t. gedacht i.v.m. de mensen die uit principe niet op zondag willen.
groetjes Madelief.

bolleke
18 april 2002, 21:28
Hoi Madelief,
Dat de bijeenkomst op een zondag zou vallen was een beetje mijn voorstel. Ik moet nl werken op zaterdag tot 14u en op zondag moet ik opstaan om 5.30u om dan keihard te werken tot 13u... Maar op maandag heb ik vrijaf, dus op zondagmiddag begint mijn weekend. De vorige ocd- bijeenkomst was ik gewoonweg kapot en zo'n zondagmorgen wil ik niet meer meemaken, moet ook aan mezelf denken. Niet vergeten dat het toch ook wel 1.5u rijden is...
Dus, ik kan een week later, maar als jullie het liever op een zaterdag doen, dan moet ik helaas afhaken. Nu zaterdag ga ik nog één keertje naar de ocd-bijeenkomst omdat ik het beloofd heb aan twee mensen die mee-rijden én omdat ik me verheugd had om een aantal mensen terug te zien! Maar ik doe dat daarna niet meer, ik bedoel niet meer op een zaterdag...
Maar jullie hoeven natuurlijk met mij geen rekening te houden, het zal atijd wel voor iemand moeilijk zijn, neem ik aan...
Lieve groetjes, bolleke

ilseke
19 april 2002, 08:07
hoi allemaal,
vanaf juni heb ik het enorm druk (verjaardagen, vakantieplannen,...) en zijn vrijwel al mijn zondagen bezet. Dus tot mijn spijt zal ik er niet kunnen bijzijn. Aangezien ik op 's zaterdags werk past dit ook niet. Maar ja, het is moeilijk om voor iedereen goed te doen en misschien kan ik er dan de volgende keer bijzijn?!
Groetjes,
Ilse

eus
19 april 2002, 12:17
Hallo Allemaal,
De ontmoeting 1 week verzetten is voor mij geen pobleem.
Zondag(namiddag) komt voor mij beter uit, ik moet vaak werken van zaterdag/op zondag.
Dus: wie kan er op zondagnamiddag op 2 juni?
Ik wel.
groetjes eus.
(he bolleke, wel komen dan he?)

Isabelle
19 april 2002, 23:57
Hey iedereen,


Waaw dit forum vordert nogal in 1 week tijd..ik kan enkel in het weekend op het net daarmee...:-) Voor mij was de oorspronkelijke datum wel goed, maar eventueel zou het ook wel een week later kunnen voor mij. Wel iets moeilijker en ik denk dat er wel nog studenten zijn..Maar misschien lukt het mij best op ook te komen, zou ik zelf heel graag willen.

Ik zit wel een beetje vast ivm vervoer. Ikzelf moet van Gent komen, ik weet niet of het mogelijk zou zijn om met iemand mee te rijden of ook nog mensen die met de trein zouden gaan.. Willen jullie mij iets laten weten? Alvast bedankt! :-)

Mocht het niet lukken, er komen waarschijnlijk wel nog ontmoetingen. Ik doe mijn best om erbij te zijn, (wel net voor mijn examens, maar misschien wel net iets om naar uit te zien die ontmoeting) ...

vele groetjes,

Isabelle*

bolleke
22 april 2002, 08:23
Dag allemaal,

Monique en ik hebben zaterdag jl. elkaar gesproken ivm de bijeenkomst. Omdat blijkbaar meer mensen toch wel vrij waren op 26 mei hebben we, voor onszelf, de vrijheid genomen om tóch te proberen die dag te organiseren voor een samenkomst. Monique zou dan uitzien naar een andere lokatie. We vinden het gewoon heel belangrijk dat er zo veel mogelijk mensen kunnen komen, vandaar...
Dus, nu nog wachten op positief nieuws van Monique, maar hou alvast jullie agenda vrij op 26 mei!
Oké?
Groetjes en sterkte van Bolleke.

Diable
22 april 2002, 09:31
ok!

ilseke
22 april 2002, 12:58
als het ok is kom ik nog steeds af op 26 mei!
Isabelle, ook ik kom van Gent, we kunnen misschien samen de trein nemen?

Ilse

bolleke
22 april 2002, 13:10
Hoi Ilse en Isabelle,
Jullie kunnen nog steeds de trein nemen tot in Berchem, daar kan ik jullie oppikken... vanaf daar is het nog ongeveer 1,15u rijden naar Den Bosch...
Ik stuur jullie een mailtje met mijn tel.nrs. oké?!
Groetjes, bolleke

Isabelle
22 april 2002, 13:49
Hey Ilse en Bolleke,

Och fantastisch dat het toch op 26 mei valt! Een week later zou misschien wel gelukt zijn, maar toch een stuk moeilijker...

Welja Ilse voor mij is dat geen enkel probleem om samen de trein te nemen. Ik stuur je in de loop van de week anders wel es een mailtje met telefoon nummer ofzo, we kunnen dan gemakkelijk wel es afspreken. :-)

Ok Bolleke is heel sympathiek van jou dat we mogen meerijden met je! In ieder geval al bedankt!

Vele groetjes,

Isabelle*

gogo
22 april 2002, 14:59
:confused: Hallo allemaal ik vraag mezelf af, of ik de enige ben die(als ik ga) net als ik voor de eerste keer een ontmoeting gaan mee maken. Ik weet nog niet goed wat ik moet doen omdat ik het heel eng vind en het dan voor mijn gevoel ECHT een ziekte is.
Terwijl ik dat eigenlijk wel wist, maar niet dat er meer mensen met ttm rond lopen, dus eigenlijk zou het niet zo eng hoeven zijn maar IK vind het dus wel eng.
Groetjes Gogo

bolleke
22 april 2002, 15:51
Hoi Gogo,

Je hoeft niet bang te zijn, elkaar ontmoeten doet alleen maar deugd, ik kan het je verzekeren! Dus, overwin je angst en zet de stap, wat hebben we trouwens te verliezen???

Ivm de vraag of ttm een ziekte is, ergens anders op dit forum heb ik het er ook al over gehad (zoeken maar... haha..)
Neen, serieus, eigenlijk doet het er niet toe welke naam het kind heeft en in welk vakje je het wil stoppen, als we er maar UIT komen!!!
Voor mij persoonlijk is het geen 'ziekte', tenzij je 'ziekte' als een signaal beschouwt, een teken dat er iets mis is, niet alleen met je lichaam, ook met je geest, je manier van denken, je manier van van leven, de dingen die je verwacht van jezelf en van de anderen, de beperkingen die je jezelf oplegt... (vb; zou ik wel naar de ontmoeting komen?!...angst, twijfel; trekken maar ?!...)
een hele boterham dus...
Ik wil het niet als een ziekte bestempelen omdat ik dan het gevoel heb dat ik de verantwoordelijkheid om er vanaf te komen, van mij afschuif... en eigenlijk ben IK de enige die er iets kan aan doen... snap je?
Nou, veel moed, sterkte en tot de 26e???

Lieve groet, bolleke

ilseke
22 april 2002, 18:33
Voor mij is het ook de allereerste keer dat ik naar een bijeenkomst van lotgenoten ga. Ik heb zelfs nog nooit iemand ontmoet die ttm had (wist wel al een tijdje dat het bestond via een vriendin die psychologie gestudeerd heeft. Maar dan stopt het ook bij)
Dus vind het best wat eng en heb er wel wat dubbele gevoelens tegenover. Maar ik denk dat als ik niet kom ik het me achteraf zal beklagen. Daarbij wat kan er misgaan? In het slechtste geval zien en horen jullie mij nooit meer terug (grapje)!
Dus op 26 mei zal ik met klamme handen aanwezig zijn.
Groetjes,
Ilse:D

lotte
22 april 2002, 21:16
26 mei;
lotte neemt mee;
2klamme handjes
knikkende knietjes
pak shag;[moet wel iets in mn handen hebben]
wat zenuwtjes;
goed humeur,
groetjes lotte.

monique3
23 april 2002, 12:46
Hallo meiden,

Ik had voor de 26 mei een andere locatie in gedachten, maar die verhuren ze helaas niet aan particulieren.
Nu kunnen we het volgende doen, gezien de meesten van jullie op 26 mei het beste zouden kunnen, mogen jullie bij mij thuis komen, mits het er niet teveel worden (klein Huis).
En anders dan word het toch zaterdag 1 juni, en dan huren we de ruimte af die we in de eerst instantie wilden hebben.
Maar daar komen dan wel wat kosten aan ( 7 euro per persoon ongeveer).
Dus aan jullie nu de keus!!
Laat het zo snel mogelijk weten i.v.m de te huren ruimte, indien nodig.
okee, veel succes weer vandaag, monique3.

eus
23 april 2002, 22:24
Hallo Monique en de rest,
Voor mij zijn beide zondagen mogelijk.
Ik hoor het nog wel,
groet eus.

gogo
23 april 2002, 22:42
Hoi allemaal.

Ik had al een berichtje gestuurd maar helaas nergens te vinden.
Wil namelijk wat vragen stellen.
Ik wil graag weten in welke plaats de ontmoeting plaats gaat vinden, want ik ben afhankelijk van het openbaar vervoer, want ik kan nl. geen auro rijden ivm. bekken klachten. Komen er nog meer mensen uit Brabant ??? Of ik kom weet ik nog niet want ik vind het ECHT HEEEELerg eng. Wanneer uiterlijk moeten jullie weten of ik kom ???
Komen er veel mensen ????
Nou, hopelijk komt dit berichtje wel aan.
Groetjes gogo.:confused:

eus
23 april 2002, 23:07
Hoi Gogo,
Je moet komen als je (van binnen) voelt dat het goed is voor je, als je een 'ja' voelt, ookal is het eng. Je kunt ook gewoon denken, dat als je er bent, en je voelt je echt niet op je gemak, of je vind het niet fijn of wat dan ook, dan ga je gewoon. Zo denk ik zelf teminste.
Weet je wat soms wel fijn is om jezelf af te vragen;" Wat is het ergste wat me kan overkomen?"
Ik vind het ook spannend hoor. Ik kom wel uit brabant, jij ook?
groet eus.

Madelief
23 april 2002, 23:08
Ik wil proberen te komen of 26 mei of 2 juni. Maar misschien is er iemand die wel ruimte heeft of een ruimte weet. Het mag ook bij mij, heb genoeg ruimte, maar woon zo'n dikke 200 KM ten noorden van Den Bosch. Zal voor de meesten geen goed alternatief zijn denk ik? Ik vind het allemaal oke!
groetjes van Madelief.

ilseke
24 april 2002, 07:38
Hoi meiden,
betreffende datum, zoals eerder gezegd kan ik enkel op 26 mei (2 juni kan ik echt niet).
Nu, je moet naar mij niet kijken hoor, je ziet maar wat voor de meeste het best uitvalt!
Ik hoor het wel.
Liefs,
Ilse

erna
24 april 2002, 10:54
hallo allemaal,

ik weet dat het moeilijk is om voor de eerste keer na een bijeenkomst te gaan. Ik ben afgelopen weekend ook voor het eerst geweest. Ik was enorm zenuwachtig, maar ik moet zeggen: het is geweldig (voor zover het geweldig kan zijn). Ikzelf heb er veel aan gehad en wil zeker nog een keer! Ik weet alleen nog niet zeker of 26 mei kom, maar ik ga het wel proberen.

grt erna

gogo
24 april 2002, 13:49
[Hoi eus,

Kom jij ook voor de eerste keer bij deze ontmoeting??
Ik wilde jou een mailtje sturen maar helaas ging dat niet,
want ik wilde jou het een an ander vragen maar weet niet of je die vragen op het forum wil beantwoorden.

Groetjes gogo

eus
25 april 2002, 00:25
Hoi gogo,
Voor mij is deze ontmoeting ook voor het eerst.
Je mag me vragen wat je wilt, 'private' of via het forum.
ik ga echter over een paar uur op vakantie en ben eind volgende week weer terug.
Dag, groet eus.

Diable
25 april 2002, 10:52
Mij komt de 26e goed uit...

Webmaster
27 april 2002, 13:04
Beste lotgenoten,

Zie de Mededelingen-rubriek (http://www.haarweb.nl/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=19) op Het HaarWeb Forum voor meer informatie over de TTM lotgenoten-bijeenkomst!

De Webmaster.

butterfly
29 april 2002, 02:35
Halllo iedereen

Mag ik ook komen? Ik ben hier nog een beetje nieuw maar ik wil er ook bij zijn, ik dacht al heel de tijd dat ik de enigste was met ttm.
En ik wil jullie wel ontmoeten, ik vind het ook een beetje spannend.
;)


groetjes

bolleke
29 april 2002, 21:29
Hoi Butterfly,
Tuurlijk mag je komen. Er is zelfs nog een plaatsje vrij in de wagen... laat maar iets van je horen...
Bolleke.

Diable
6 mei 2002, 09:17
Komt er ook iemand uit de buurt van Leiden/Amsterdam/Rotterdam/Den haag/Hilversum?

ernestina
6 mei 2002, 09:32
Hilversum is voor mij te doen. Ik kom uit Soest. Als je iets af wil spreken, laat het me dan gerust weten.

Ik vind het ook gezellig om niet alleen te hoeven rijden.:)

In ieder geval tot ziens de 26e!

mirjam
6 mei 2002, 12:10
Hoi allemaal!

Ik kom uit Ede maar ik ben van plan om met de trein te gaan. Zijn er meer mensen die met de trein over Utrecht gaan?

Groetjes van Mirjam

ernestina
6 mei 2002, 12:43
Ik laat het nog even open hoe ik erheen ga.

Als ik anderen er een plezier mee doe om ze op te halen, dan doe ik dat (er kunnen maximaal 3 mensen met mij mee dan). Ik woon in Soest, dus mensen die met mij mee willen: laat je maar horen. Iedereen die binnen een halfuur rijden van Soest vandaan woont, wil ik gerust ophalen.

Aan Mirjam: mocht ik helemaal alleen met de auto moeten, dan kan ik eventueel met de trein gaan. Als dat het geval is, kom ik over sowieso over Utrecht. Het lijkt me dan gezellig om samen te gaan.

Doei, Ernestina

mirjam
6 mei 2002, 15:31
Prima, ik hoor het nog wel...

Groetjes van Mirjam

Madelief
6 mei 2002, 19:14
Ik ga ook met de trein en neem aan dat die via Utrecht gaat. Wij hebben elkaar een aantal weken al eens ontmoet. Ik vertrek vanuit Assen.
Groetjes Madelief.

Diable
7 mei 2002, 13:03
Hoi Ernestina!

Ik wil graag met je mee rijden! Ik woon in Leiden, maar mijn vriend woont in Hilversum, dus ik ga dat weekeinde gewoon bij hem logeren.

Hij woont vlakbij de oprit naar de snelweg, ik kan ook eerst de trein naar Soest nemen.

monique3
16 mei 2002, 12:24
Ik heb onder het stukje slecht nieuws geschreven dat ik de ttm-ontmoeting door wil laten gaan op zaterdag 22 juni.
Helaas was ik effe vergeten dat de meesten beter op zondag kunnen.
Dus wat vinden jullie van zondag 23 juni, zelfde tijd zelfde plaats?
Dat is een dag na de internationale ttm dag, dus toch nog een bijzondere datum.

Ik moet nog wel even zeggen dat ik het gewoon prachtig vond, om te lezen hoe jullie onderling aan het regelen waren om hier naartoe te komen.
Dus daarom vond ik het helemaal shit dat het even niet door kon gaan.
Maar ik hoop dat deze nieuwe datum dan wel haalbaar is, zoniet dan zoeken we nog even verder.
Het MOET hoe dan ook gebeuren, moet is een negatief woord, maar het is wel nodig, ook voor mij.
Ik ben er wel aan toe om weer wat lotgenoten te ontmoeten.
Dus zeg het maar of het dan kan, groeten Monique3.

Madelief
16 mei 2002, 19:42
Je bent alweer aan het organiseren. Heb je ook nodig of niet? Als jezelf je grenzen maar aan blijft geven...alles kan niet. Het lijkt mij nog steeds een goed plan om samen te komen en wat mij betreft is 23 juni oke,... als ik alles weer kan organiseren. Dat lukt vast wel. We wachten weer af.
groetjes van Madelief.

Kaantje
16 mei 2002, 22:09
Dag monique en anderen :)

Ik zit er hard aan te denken om ook te komen lijk me erg gezellig.
En in die tijd heb ik dan ook een haarwerk zodat ik me wat meer op me gemak voel in de trein. NU heb ik gehoord dat er ook mensen met de trein komen.
Nou is mijn vraag ik woon zelf in almere komen jullie daar langs? en zo ja zou ik het gezellig vinden om met iemand mee te reizen.
Ik hoop dat dat mogelijk is.

Groetjes Kaantje

Diable
17 mei 2002, 09:46
Hoi!
Het lijkt me heel leuk om te komen, maar 23 Juni is het verlovingsfeestje van mijn zus, ik kan dan dus niet. De 22e, op TTM-dag, kan ik wel
groetjes,
Diable

lotte
17 mei 2002, 20:25
hallo allemaal;
23 juni is okee, wat mij betreft. Ik lees wel of het definitief deze datum wordt. groetjes lotte.

ernestina
22 mei 2002, 12:40
Ook ik vind 23 juni een prima optie, op mij kunnen jullie rekenen!

Tot ziens.

monique3
22 mei 2002, 13:00
Hallo allemaal,
Ik wilde even vragen, of degenene die zich voor 26 mei hadden opgegeven en dus op de lijst staan, of die nu op 23 juni a.s ook gaan komen?
Zoja dan hoef je mij niet opnieuw een mailtje te sturen, maar kan je niet , stuur me dan maar wel een mailtje, en dan halen we je naam weer weg.
Okee, dit is om even wat duidelijk te hebben.
Dus wat mij betreft kan het echt doorgaan , op Zondag 23 juni a.s, zelfde plaats zelfde tijd!!!
Voor degenen die eerst nog twijfelden, dit is je kans, en kom dus.
Je zal er geen spijt van krijgen!!
groeten van Monique3.

ilseke
22 mei 2002, 18:26
ik kom zeker af, als bolleke jou aanbod nog steeds geldt tenminste?! (meerijden bedoel ik hé) OK, er rijden waarschijnlijk ook wel treinen tot in Nederland ;) maar ik zou tijdens de uren op die trein maar mijn haren zitten uittrekken van de zenuwen!!!
Ilse

P.S. Isabel, kom je mee?

mirjam
22 mei 2002, 18:32
Hoi!

Ik kom ook de 23e, ik ben niet zoveel op het forum want ik heb het heel erg druk maar ik probeer wel als ik even tijd heb alle verhalen te lezen...
Ik kom dus met de trein vanaf Ede-Wageningen over Utrecht, dus als er nog meer mensen met de trein komen laat het even weten misschien kunnen we dan een gedeelte samen reizen?!

Groetjes van Mirjam

bolleke
22 mei 2002, 21:11
hoi Ilseke,
Ik vind het nog een beetje vroeg om nu al te zeggen of het me lukt op 23 juni. Ik voel me op dit moment vreselijk vermoeid, ga dinsdag naar de dokter... maar die vermoeidheid heeft volgens mij alles met mijn 'zorgen' te maken, ik pieker me gewoon te pletter... enfin, we zien wel. Normaal gezien heb ik niets bijzonders aan de hand die dag, dus normaal gezien zeg ik JA IK KOM! (en dan maar hopen dat ik onderweg niet in slaap val haha!... kan jij liedjes zingen?)
Bolleke

ilseke
23 mei 2002, 08:29
hoi Bolleke,

ik kan liedjes zingen, maar wel zo vals als een kat!!! Dus om niet het risico te nemen om na 10 min uit de wagen gezet te worden zal ik wat neuriën ;)
Verzorg je goed!
Liefs,
Ilse

erna
23 mei 2002, 11:14
hoi allemaal,

23 juni is om mij prima. ik weet alleen nog niet zeker of ik kom. ik heb namelijk de maansdags een zwaar tentamen en weet nu nog niet of ik de zonsdag nog nodig heb om te leren. maar als ik de tijd heb, kom ik zeker. de vorige keer heeft het me enorm geholpen!!

erna

monique3
23 mei 2002, 12:49
Hallo allemaal, nog even een vraagje.
Over onze ttm-ontmoeting op 23 juni 2002.
Kijk allemaal even onder mededelingen, de webmaster heeft de tekst aangepast, kijk even of je op de lijst staat.
Kom je alsnog deze dag of niet, laat me maar weten per email wat je doet,okee!
bedankt alvast en hopelijk tot ziens, monique3.

Isabelle
24 mei 2002, 23:43
Hey Monique en de rest! :)

Het is al een hele tijd geleden dat ik op de site geweest ben. IK wil best wel komen op 23juni. Als dat kan Bolleke rij ik ook nog steeds graag mee met jou, als dat kan natuurlijk. Maar verzorg je maar eerst een beetje ! Belangrijker! Anders kom ik wel met de trein ofzo. Ilse vertrekt ook vanuit Gent, dus ik trek wel mijn plan! :)

groetjes ,

Isabelle*

ernestina
5 juni 2002, 13:34
Hoi Diable,

Ga jij nog naar de bijeenkomst op 23 juni a.s.?

Zo ja, laat me dat dan even weten, dan kan ik je op komen halen in Hilversum.

Zijn er nog meer mensen die eventueel met mij mee willen rijden? Ik woon in Soest en alles wat binnen een halfuur te rijden is, daar rij ik met plezier langs. Ook als je op de route woont Soest-Den Bosch is het wellicht mogelijk om opgehaald te worden.

Ik hoor het graag.

Tot kijk, Ernestina

monique3
5 juni 2002, 20:46
Hoi Ernestina, ik moet zeggen dat ik het geweldig van je vind dat je aanbied om anderen op te halen.
Het is dat jullie nu naar mij komen, maar ik kan me voorstellen dat als ik naar iemand zou gaan en mee kon rijden , dat ik het zeer op prijs zou stellen.
Het zou voor mij drempelverlagend werken. Dus misschien ook voor een ander.
Dus bedankt dat je dit wil doen.
En tot ziens dan maar op 23 juni.
groetjesssss monique3.

monique3
18 juni 2002, 13:40
Ik wilde even zeggen dat er een kleine verandering plaatsvind, wat onze ttm-ontmoeting betreft.
Ik houd het niet bij mij thuis, maar in mijn moeders huis, die woont 10 deuren verder, en het is dus hetzelfde huis, alleen meer rust en ruimte.
Dan kan mijn vriend met ons dochtertje thuisblijven, dat is wel zo handig, voor haar als voor ons.
Vandaar, ik hoop niet dat jullie er bezwaar tegen hebben, er zal niemand buiten ons aanwezig zijn.
Okee, tot zondag dan, groetjes en tot ziens Monique3.