PDA

View Full Version : T Z P-4238


DHTkiller
10 april 2002, 21:22
Ik heb een beetje rond zitten neuzen op regrowth.(future treatments) en zag een medicijn tzp-4238. Als eerste wordt het DHT verlaagd met 50%. Ten tweede wordt de androgeen-receptor voor 60% aangepakt, maar ook wordt de testosteronproduktie minder.Dit zou wel eens veel krachtiger kunnen zijn dan dutasteride. Heeft iemand hier een mening over?

Rocco
10 april 2002, 22:01
Ten eerste wordt het DHT verlaagt met 50 %

Dit is natuurlijk een KERN vereiste voor AA.

Fina kan dit tot 76 % en Duta tot 99 % ( bij >10 mg)


Ten tweede wordt de andrgeenreceptor voor 60% aangepakt,

Het is natuurlijk beter als je de androgeen receptoren van je haarwortel voor 100% kon uitschakelen.Dan zou je geen 5 ar inhibitors hoeven te slikken.

Medicijnen als :Flutamide en Spironolactone kunnen je androgeen receptoren aanpakken.Maar deze schijnen heel veel bijwerkingen te geven bij oraal gebruik.Ik raad iedereen ten hartste AF om oraal deze medicijnen in te nemen

maar ook wordt de testosteronproduktie minder.

Dit is het ALLER LAATSTE wat je wil doen als AA patient.Testosteron is de GROND bouwsteen van de man.Als je hiemee gaat kloten,wil je niet weten wat je te wachten staat !.Van Testosteron moet je afblijven !!

Sleutelen aan je Testosteron gehalte,haar verlagen,is ABSOLUUT geen alternatief om je haren tegen te verruilen.Als je aan Testosterongehalte "veranderende " middelen gaat zitten,kun je beter je ballen eraf snijden. Ben je gelijk van alles af.

.Dit zou wel eens veel krachtiger zijn dan DUTA

Laten we het maar op Duta houden DHTkiller.Duta beinvloedt alleen je DHT niveau,deze is van minder belang dan je Testosteron niveau.


Groetjes