PDA

View Full Version : Is er mischien wel iemand tevreden????


Salvamia
5 september 2001, 13:05
Hallo,
Ik krijg op 1 oktober 2001 mijn haarwerk (Topfusion fijngeknoopt zonder frontje met synt. haar), bij de firma TOPFUSION in Eindhoven.
Na het lezen van al jullie negatieve ervaringen begin ik nog onzekerder te worden.
Ik kan best begrijpen dat het extra werk is zo'n haarwerk, maar ik heb van mijzelf ook altijd zeer dik onhandelbaar haar gehad dus ik denk dat het bij mij weer zo als vroeger wordt(hoop ik).
maar ook vondt ik dat de clienten die ik bij hun in de wachtkamer heb gezien, er goed uitzagen terwijl ze dan eigenlijk terug komen voor een refusion.(ik kon niet zien dat ze een haarwerk droegen).

Bent u wel tevreden laat mijn dan iets weten a.u.b.

Groetejes Salvamia

Chris
5 september 2001, 13:50
Hoi Salvamia,

(heeft je userID iets te maken met het Faithless-nummer 'Salva Mea', of zit er nu helemaal naast? :) )

Aan je bericht te zien is het de eerste keer dat je een haarwerk hebt besteld? Ik kan me erg goed (héél goed...) voorstellen dat dat op zich al een hele stap is en dat je door de kritische verhalen die er momenteel op dit forum staan nòg onzekerder wordt. Echter, ik heb zelf nog geen verhalen gehoord van lotgenoten die ervaringen hebben bij de firma (http://www.topfusion.nl) die jij hier noemt. Het hoeft dus helemaal niet zo te zijn dat jij dezelfde ervaringen zult meemaken; dus laat je vooralsnog niet tegenhouden om zelf een keuze te maken en (positief) op pad te gaan! Er zijn veel haarwerk'specialisten' die in mijn ogen deze titel helemaal niet zouden mogen 'dragen', maar -naast deze op winst gerichte ondernemingen- zijn er ook haarspecialisten die wèl weten waar ze mee bezig zijn. Wellicht is jouw firma er daar één van? Er is maar 1 manier om daarachter te komen -aangezien er nog geen ervaringen met dit bedrijf op HaarWeb staan- en dat is.....het zelf te ondergaan. Probeer positief te blijven: het kan net zo goed heel erg goed gaan!

Ik lees dat je een haarwerk zònder frontje hebt. Wat bedoel je daar precies mee? Ben je trouwens een man of vrouw, want bij een vrouw kan ik me daar nog wel wat bij voorstellen.
Heb je vaker mensen gezien met een haarwerk trouwens? Aangezien je vermeldt dat je niet kon zien dat men een haarwerk droeg in de wachtkamer. Ik ben nl. 7 jaar terug eens bij
http://www.secrethair.nl in Delft geweest. De eigenaar daarvan droeg zelf ook een haarwerk, maar ik vond de 'rand' aan de voorkant juist heel zichtbaar. Aangezien de bovenkant nl. héél dun was ingeknoopt (zo natuurlijk mogelijk) kon je echt duidelijk de plakrand aan de voorkant zien. Maar goed dit was dus niet het frontline hairsystem waarmee ze nu adverteren. Met dit
hairsystem (een flinterdunne voorrand waarmee uw haar zonder zichtbare voorranden naar achteren gekamd kan worden. - volgens de website) heb ik geen enkele ervaring.
Ik ben ook zeer, zeer benieuwd naar mannen die hier wèl ervaringen mee hebben.

Ik wens je alle succes toe met je nieuwe haarwerk en ik ben zeer benieuwd hoe het je bevalt!

Groetjes,
Chris.

Salvamia
5 september 2001, 22:22
Hoi Chris,

Nee chris Salvamia betekent Red me ;-).
Maar goed ik ben een jongen en ben 28 jaar oud.
Ik ben een paar jaar geleden bij haartransplantatie klinieken geweest, maar ik ben van mening dat zei mijn voor 45.000 gulden (Laser) of 30.000 gulden (grafts) niet een volle bos met haar kunnen geven. (mensen uit je omgeving kijken wel veel positiever tegen een laser behandeling aan als tegen een haarwerk :-( ).

Maar ik had twee keuzes, ik kon mijn hoofd kaalscheren en de nodige opmerkingen krijgen, en er niet uitzien, omdat ik geen mooi kaalhoofdig persoon ben.
Of ik kon een haarwerk nemen en de nodige opmerkingen krijgen en er een stuk representatiever uitzien (wat ook belangrijk is in de horeca).
En geintjes krijg je natuurlijk altijd wel eens over je 'Pruikje'.

Om terug te komen op jouw vraag over het 'frontje' inderdaad zonder frontje betekent dat je het haar naar voren moet dragen, daar ik dat vroeger ook altijd deed heb ik voor dit haarwerk gekozen.
Ik moet zeggen dat de haarwerken met frontline er zeer goed uitzien en het dan ook mogelijk is om een kapsel met spikes (stekels) te kiezen, maar het is dan ook een heel karwei om de tape te vervangen bij een frontline(de heren van Topfusion raade me ook aan dit type haarwerk te nemen wanneer je meer ervaring met haarwerken hebt), en doordat een haarwerk met frontline maar een halfjaar mee gaat ( ik bedoel dan alleen het frontje) is het ook nog eens een prijzige aangelegenheid, je moet dan al gauw rekenen op een lease termijn van ± 345 per Mnd met een eenmalige instap van 1950,-.
Voor mijn haarwerk, de Topfusion SK (de SK is een fijn geknoopte uitvoering) betaal je voor twee haarwerken een eenmalige instap van 1300,- en betaal je 265,- per maand incl. onderhoud.

Om terug te komen op het kunnen zien van de frontline ik heb bij geen enkele klant of personeelslid van Topfusion de frontline kunnen opmerken(ook niet bij de foto van secrethair maar dit is dan ook een foto op zijn best), waarschijnlijk is dat met fietsen of harde wind anders, :confused: en geloof me ik heb goed opgelet:D bij deze mensen.
Ook moet ik zeggen dat de mensen bij Topfusion tot nu toe zeer aardig en oprecht zijn geweest naar mijn mening, en zij niet commercieel over kwamen bij mij, aangezien ik twee jaar daarvoor ook al eens bij hun was geweest en ik na het gesprek van toen geen telefoontjes of ongevraagde post van hun kreeg(wat bij Theo Zantman en het K33 Hairhotel wel anders was).

aangezien het natuurlijk een kostbare grap blijft:sad: verwacht ik dan ook een Top resultaat, zeker gezien het feit ik in een horeca zaak werk en de nodige opmerkingen wel kan gaan verwachten.

Salvador.

ps.
Heb jij trouwens ook een haarwerk, en wat zijn jouw kosten als ik je dat vragen mag?.

Chris
6 september 2001, 01:51
Hoi Salvamia,

Ja, ik weet dat het 'Red me' betekent. (Salva Mea). Ikzelf ben ook een jongen, aangenaam. ;) Ik ben 29. Volgend jaar dus 30 (maar dat lijkt me enigszins logisch..... :P) 30!!!! O mijn GOD.......

Jezus kost een lasertransplantatie je 45.000 gulden? Mijn GOD, daar moet een normaal mens bijna een jaar voor werken!
Waar heb je een gesprek gehad m.b.t. die laserbehandeling?
En wat is het verschil tussen laser en grafts?

(mensen uit je omgeving kijken wel veel positiever tegen een laser behandeling aan als tegen een haarwerk :-( ).

Wat bedoel je daar mee? Dat er nog steeds een soort van taboe ligt op het dragen van een haarwerk? Dat men daar eerder lachwekkend over denkt dan andere vormen van oplossingen? Ja, ik denk dat dat ook zo is ja, helaas.

Ik heb hetzelfde probleem als jij...ik vind van mijzelf dat ik ook geen mooi hoofd heb om 'kaal' door het leven te gaan. Ik vind mijzelf aantrekkelijker mèt haar.

Wat betreft het 'frontje'. Ik vind de term 'zonder frontje' een beetje verwarrend. Elk 'normaal' haarwerk voor een man heeft nl. een frontje. Het gaat om het materiaal van het frontje, waar het verschil in zit; het soort frontje. Ik zie er zowiezo beter uit als ik mijn haar naar voren kam vind ik, want ik heb nogal een lang voorhoofd....
Ik heb nog nooit zo'n 'micro-dun' frontje gehad, maar altijd een 'stevige' waarbij je je haar dus NIET naar achteren kan kammen. De reden hiervan is, is dat ik altijd het idee had dat het zo kwetsbaar (=duur) was en lastig zou zijn in onderhoud.
Vandaar ook dat ze jou hadden aangeraden pas zoiets te nemen, als je meer ervaring met haarwerken zou hebben.
Ik draag dus nu een haarwerk mèt stevige front èn met klemmetjes, zodat ik het kan afzetten wanneer ik wil. Echt heel erg fijn onder de douche. Je hebt zoveel méér vrijheid met een 'los' haarwerk vind ik. Voorheen heb ik altijd een haarwerk gehad met 'ringetjes'; wat je dus zelf niet kon verwijderen.

Zo'n haarwerk met microdunne-front; je hebt het over een instap van fl 1950,00. Wat bedoel je daarmee, met een instap?
En die fl 345,00 per maand is een boel geld. Een heleboel! :( Gaat dat echt per maand of per 6 weken?

Dus als ik het goed begrijp betaal jij nu voor fl 1300,-- voor 2 haarwerken? Of geldt die fl 1300,-- voor 1 haarwerk?

Om terug te komen op het kunnen zien van de frontline ik heb bij geen enkele klant of personeelslid van Topfusion de frontline kunnen opmerken(ook niet bij de foto van secrethair maar dit is dan ook een foto op zijn best), waarschijnlijk is dat met fietsen of harde wind anders, en geloof me ik heb goed opgelet bij deze mensen.

Bedoel je hiermee nu die micro-dunne front of de normale stevige front?

Ook moet ik zeggen dat de mensen bij Topfusion tot nu toe zeer aardig en oprecht zijn geweest naar mijn mening, en zij niet commercieel over kwamen bij mij, aangezien ik twee jaar daarvoor ook al eens bij hun was geweest en ik na het gesprek van toen geen telefoontjes of ongevraagde post van hun kreeg(wat bij Theo Zantman en het K33 Hairhotel wel anders was).


Ja, dat laatste.....daar heb ik ook de nodige ervaring mee. :puke:
Blij om te horen dat het bij jouw specialist er anders aan toe gaat!
En inderdaad....het blijft een hele kostbare zaak. Ik vind de prijzen van haarwerken zowiezo soms bespottelijk duur. En niet alleen 'soms', maar in het algemeen gesteld kun je toch zeggen dat je alleen al aan onderhoud zo ongeveer fl 250,-- per 6 weken kwijt bent bij de specialisten in Nederland denk ik? En dan heb ik het nog geeneens over de aanschafskosten! :eek:

ps.
Heb jij trouwens ook een haarwerk, en wat zijn jouw kosten als ik je dat vragen mag?.

Natuurlijk mag je dat vragen. Ik betaal nu ongeveer fl 2700 voor een nieuw haarwerk. Dat is een haarwerk met uitsluitend echt haar. Ik doe daar ongeveer een jaar tot 1,5 jaar mee. Ik slaap er momenteel niet mee. Ik kan het nl. afzetten.
Ik heb nog nooit ervaring gehad met een volledig synthetisch haar, dus ik ben zeer, zeer benieuwd naar jouw ervaringen!

Laat je het weten?

Veel succes toegewenst,
Chris.

Salvamia
6 september 2001, 09:52
Ha die chris,

Ik ben een klant bij de Firma Topfusion in Eindhoven (woon zelf ook in Eindhoven Dit scheelt weer vervoerskosten).
Ik zelf krijg twee haarwerken met zo'n stevige front.
Bij topfusion knippen ze de haren bij de front een beetje in zodat het op donshaartjes lijken, maar nog als de wind onder je dakpan slaat zie je natuurlijk wel die onnatuurlijke haarlijn.
Je kunt bij Topfusion een haarwerk kopen dit gaat dan altijd per twee (stel dat 1 van jouw haarwerken beschadigd) en dit kost dan 4950,- (voor de fijngeknoopte de SK).
Je kunt ook 2 haarwerken leasen je betaald dan een eenmalige instap van 1300 of 1950 voor de haarwerken met een onzichtbare frontline en verder betaal je een vast bedrag van 265 of 345 per maand (is weer afhankelijk van het type haarwerk)
Het blijft een kostbare zaak, ikzelf heb gewoon een kleinere en zuinigere auto gekocht, zodat ik zo'n 400 piek per mnd bespaar!
En als ik nu ook nog eens stop met roken houd ik nog geld over!
Ik denk dat een goed uiterlijk en zelfbeeld best wel wat waard mag zijn, maar ik heb nog steeds wel het gevoel dat we teveel betalen wandt een haar probleem is nog steeds het duurste probleem. (voor liposuctie of grotere tieten betaal je nog geen 10de van wat wij betalen)

De leasekontrakten zijn inclusief onderhoud en vervanging van het betreffende haarwerk en exclusief onderhoudsprodukten.
Ook krijg je bij aflevering een setje produkten zoals een speciale kam, tape, shampoo, protectionspray en conditioner etc.
Ik heb voor de lease methode gekozen omdat ik dan verzekerd ben van een Topkwaliteit.

Zo'n haarwerk met microdunne-front; je hebt het over een instap van fl 1950,00. Wat bedoel je daarmee, met een instap?

Je betaald dus een eenmalige instap voor een lease contract, je kunt de haarwerken met microdunne-front ook niet kopen inverband met de hoge slijtage.
Bij k33 betaal je ook een instap bedrag maar bij hun is dat PER JAAR (k33 staat echt voor commercieelle oplichters! overal hingen spiegels, dit vonden ik en mijn vrouw zo fout!)

Jezus kost een lasertransplantatie je 45.000 gulden? Mijn GOD, daar moet een normaal mens bijna een jaar voor werken!

Ja bij het Gerard Joling en Dik Advocaat bedrijf www.transhair.nl
wel, ze zouden eerst voor 22,000 mijn inhammen en patersplekje achter weg laseren, maar als de rest van mijn haren na enkele jaren voorgoed op vakantie zouden gaan, moest ik weer terug komen om de rest te laten laseren.
Dus al met al zou dit mijn 45.000,- gulden kosten.

Dan heb je nog de behandeling met grafts dit is zo'n 15,000 goedkoper als een laser behandeling, dit denk ik omdat ze niet zo'n dure lasergun hoefen te betalen, ze maken dan met een speciaal mesje kleine sneetjes in het hoofd waar ze dan de haartjes weer inplanten.
Je kunt je ook laten behandelen in Polen je betaald dan max. zo'n 20.000 gulden, maar pas op! als het niet goed gedaan wordt dan houd je er een lelijke hoofdhuid aan over.

Mocht je dit echt willen doen dan raad ik je aan om voor de laser techniek bij transhair te kiezen, ga zeker niet naar Theo Zantman omdat transhair al vele malen klanten van hun hebben moeten opknappen.
Voor grafts ga dan naar www.haartransplantatie.com.
Maar nog maals de mensen met een echt kaal hoofd zien er na de behandeling net zo uit als ik er nu uit zie KALEND!!!!!
Ik heb namelijk nog redelijk veel haar maar het begint nu wel goed dun te worden ik draag dan ook altijd een petje (nee het dragen van een pet draagt niet bij aan haaruitval, Dit zeg ik omdat mensen dat meestal wel denken).

groetjes Salvamia