PDA

View Full Version : Haarpoeder/vezels algemene vraag


cloud9
12 oktober 2014, 14:21
Beste,

Ik vroeg me af wat de effecten waren van de haarpoeders/vezels op het haar? Is het slecht voor je haar of kan het geen kwaad? Kan het kwaad om het te laten zitten en het niet uit te wassen voordat je gaat slapen?

Ik hoor het graag van jullie.

Groetjes,

Cloud

dZinee
12 oktober 2014, 20:31
Nee en ja.
Het is niet slecht voor je haar en je kunt het gewoon in je haar laten zitten tijdens het slapen. het kan zijn dat er beetje afkomt tijdens het slapen, maar dit is vaak minimaal. Ik heb het zelf vaak genoeg gedaan terwijl ik op een wit kussen sliep..

Het vergt wel allemaal wel wat vaardigheden.

theo sluis
29 maart 2015, 08:40
Dat poeder kan denk ik weinig kwaad. Maar als je dat fixeert met haarlak op je hoofdhuid, moet je die haarlak wel regelmatig goed afwassen lijkt me, voor de gezondheid van je hoofdhuid.

Floor-
7 juli 2015, 18:48
Waarmee fixeer je het dan op je hoofdhuid vast?
Ik gebruik nu ook vezels/fibers maar ik spuit gewoon (veel:confused:) haarlak

dZinee
9 juli 2015, 14:37
In principe heb je niet eens iets nodig om het te fixeren. goede haarvezels hechten zich vanzelf aan je haar. Maar als je extra fixatie wil kan het wel handig zijn. toppik heeft ook zijn eigen fiberhold spray (http://toppik-kopen.nl/product/toppik-fiberhold-spray/), maar je kunt het ook gewoon proberen met een haarlak of iets dergelijks. Ik heb geen ervaring met deze nieuwste spray maar heb in het verleden weleens de 'oude' spray gebruikt.

theo sluis
1 april 2017, 04:28
Je kunt Toppik mogelijk ook op de hairspray drukken, voordat de hairspray is opgedroogd, voor een mooi mat effect. En die kleine vezeltjes kun je misschien ook zelf maken van hoofdhaar met een tondeuse of scheerapparaat.

Zie ook dit bericht:

http://www.haarweb.nl/forum/showpost.php?p=408023&postcount=4