PDA

View Full Version : Wat is het allernieuwste?


ralphlauren1976
22 juni 2004, 11:33
Omdat ik niet wil wachten op hairmultiplication ben ik op zoek naar het allernieuwste op haarwerkgebied. Is het medihair, cyberhair of wellicht iets heel anders...

Groet,

Floris.

cyberhairman
22 juni 2004, 16:14
Hoi,
cyberhair is redelijk nieuw. Ik heb ook een tijdje een haarwerk gehad van cyberhair. In het kort de voor- en nadelen NAAR MIJN MENING:
Voordelen
-Kleurvast
-Als het haar eenmaal in model zit zal het niet gauw veranderen.
-Krulvast, en zijn manieren om bepaalde krullen uit te strijken en minder krul te krijgen( dit is een soort stoomapparaat)

Nadelen
-kleurvast, als je nog redelijk wat haar van jezelf hebt zoals ik dan verkleurt je eigen haar wel en je cyber niet of nauwelijks.
-Model, als je nog redelijk wat haar hebt dan beweegt je cyber met een beetje gel erin bijna niet, en je eigen haar wel. Niemand ziet 't maar voor jezelf is het vervelend.
-NO BLEACHED KNOTTINGS, de knoopjes kunnen met cyber niet gebleekt worden omdat het synthetisch haar is. Dus is de basis wat donkerder dan bij een haarwerk met echt haar. In je haarlijn zie je dus allerlei donkere puntjes.

Ikzelf heb nu sinds 3 weken een haarwerk van remyhaar. Dit is echt haar wat allerlei behandelingen heeft ondergaan. Dit haar kan gebleekt worden en hierdoor heb je een mooie en echt onzichtbare haarlijn in combinatie met een monofilament basis.
Ik hoop je een beetje geholpen t hebben!
Cyberhairman

H.de Wit
25 juni 2004, 01:50
Ikzelf heb nu sinds 3 weken een haarwerk van remyhaar.
Cyberhairman


Ik heb dus ook echt haar en ik heb permanente bevestiging daar heb ik voor gekozen en werkt prima maar ook hier zijn voor en nadelen aan.

Maargoed ik ben er erg tevreden mee volgens mij gaat cyberhairman ook naar de zelfde toe waar ik kom dacht ik ?
Maar ik ga nu morgen voor eerst eens kijken hoe het is om semi te nemen.
Ik wil het verschil eens merken en voelen hoe het is om semi te dragen.
Ik moet zeggen permenente bevestiging is wel fijn maar heb je jeuk dan heb je pech want je blijft jeuken je jkomt niet te dicht op je huid en zeker als je haar na drie weken gaat groeien dan is het het ergst maar daar moet je dan maar mee leren leven en na vier weken ga je terug naar de specialist die er weer een nieuwe plaatst.

H.de Wit

Ps.
Had nu te weinig tijd maar wil je wel eens meer vertellen als je behoefte hebt.

Salvamia
3 juli 2004, 13:49
Bestel bij Toplace een haarwerk type TL300 met een 64 french lace base en een SFS (super Fine Swiss) lace front bevestig deze aan de randen met tape en aan de voorkant met lijm.

Op deze manier heb je een onzichtbaar haarwerk, die je om de 4a5 dagen lekker af kunt nemen om eens lekker op je eigen bolletje te kriebelen en de hele zaak goed te reinigen.

Juul
3 juli 2004, 19:22
Hoi Salvamia,

Ik begrijp uit jouw antwoord dat het maken van de mal, je gegevens opsturen naar Amerika en vervolgens je haarwerk thuis ontvangen helemaal gelukt is? Super toch!

Groet,

Juul

Salvamia
19 juli 2004, 21:21
Nee bij de searcher is het al gelukt ik wacht nog vol verwachting op mijn eerste twee haarwerken, ik kon niet eerder omdat ik nog een contract heb bij topfusion in Eindhoven tot eind september.
Als het goed is dan komen de haarwerken nog voor die tijd binnen :cool: .

Wel is het me al gelukt een goede bestelling te plaatsen inclusief de mal.

Ik heb gekozen voor een haarwerk met Poly randen en een lace front, ik ga beginnen met de 64# French lace en als dat goed gaat stap ik over op een 64# lace base en een 18#Swiss lace. (gevoeliger tegen scheuren maar nog onzichhtbaarder dan de 64#) of ik nog ooit ga kiezen voor de Super Fine Swiss die gewoonweg onzichtbaar is weet ik nog niet ik heb namelijk geen zin om een uur uit te trekken om mijn unit te vervangen.

Maar zodra ik de nieuwe units heb plaats ik wel een foto.

the searcher
19 juli 2004, 22:08
Juul en Salva,

Het is mij inderdaad gelukt, maar ik heb gemerkt (en weer leer ik pas door het te doen!!) dat een lage density gecombineerd met een #18 lace helemaal onzichtbaar is.

Zoals jullie in mijn bijdragen wellicht hebben gelezen was het eerste haarwerk dat ik besteld heb bij toplace een #18 basis met 70% dikte. Ik heb het (toen ik nog weinig ervaring had) even geprobeerd, maar het was destijds gewoon te fijnmazig en te kwestbaar voor mij. Daarnaast (en toen had ik het nog niet ingeknipt!) leek het haar mij erg dun.......

Ik heb het vervolgens weer in de kast gelegd en voor mezelf de conclusie getrokken dat dit niets voor mij was en dat #64 lace in het frontje, gecombineerd met een iets vollere haarbos (95%) voor mij de oplossing was.

Ik heb dit besteld (2 stuks) en ik was in de (haarwerk) hemel, zo mooi...... Ik heb toen na 3 maanden (eind mei) een nieuwe order de deur uitgedaan voor 3 haarwerken met #64 lace en 85% (ik wilde het toch iets dunner).

Afgelopen week had ik wat tijd over en dacht.....Ik heb nu een robocutter en wat meer ervaring: Laat ik dat #18 lace haarwerk eens uit de kast trekken.....Nou ik heb het geprobeerd en in 1 woord: Magnifiek: Die #18 lace gecombineerd met een iets lichtere density is echt het einde: Gewoon compleet onzichtbaar. Nu ik at meer ervaring heb en wat handiger ben geworden in het bevestigen, staat niets mij nog in de weg om met deze dunnere lace aan de slag te gaan.

Ik zit nu echt te twijfelen of ik niet gewoon een nieuwe order achter de lopende order aandoe. Die #64 lace-haarwerken met 85% density kan ik dan als reserve achter de hand houden.

Zo zie je maar, hoe flexibel ik nu om kan springen met nieuwe ontdekkingen en hoe snel ik dan toch uiteindelijk tot een perfect op maat gesneden pakket aan karakteristieken kom. Forza toplace!!!!!

The searcher

Juul
20 juli 2004, 00:52
Het wordt binnenkort druk aan je deur ;)

the searcher
20 juli 2004, 20:08
Juul,

Ik hoorde zojuist dat er vanuit Nijmegen een hele karavaan naar me toekomt. In rijen van 10 opstellen graag.......... :D

Groet the searcher

Salvamia
20 juli 2004, 20:29
Ja zoals je wel weet begin ik met een density van 90 tot 95% omdat ik wil afbouwen daar mijn huidige haarwerk ook zeer vol is en een te grote stap terug alleen maar zou gaan opvallen. Maar ik neem aan dat die 64# ook niet echt opvalt toch??.

Greetz

the searcher
20 juli 2004, 20:54
Nee Salva,

Don't panic!!!

Die #64 lace is nagenoeg onzichtbaar en jij en je vriendin gaan jullie ogen uitkijken: Daar ben ik van overtuigd!!!

De foro's die je in je persoonlijke mailtje aan mij hebt laten zien, zijn reeds erg mooi, maar vooral het frontje van toplace is denk ik nog mooier en dunner!!

Ik was eerst ook (en ben nog steeds) geheel in de wolken met het #64 systeem, maar nu ik die #18 opheb met 70% density, weet ik helemaal niet meer wat me overkomt. Het is aleen nog even afwachten hoe lang de #18 lace mooi blijft.

The searcher :P

Salvamia
20 juli 2004, 21:36
Okie dokie man,

Ze hebben mijn bestelling ontvangen bij Toplace, ik zeur nu alleen al drie dagen om de rekening zodat ik kan betalen via Paypal.
Maar ik heb tot nu toe geen respons gehad, ik wil ze natuurlijk wel gratis maar ik ben bang dat dit alleen maar onnodig uitstel is.......ja ik ben ongeduldig :P .

Nee maar ik moet de haarwerken eind september binnen hebben anders heb ik geen haar op mijn hoofd meer om er over te denken :confused: :eek: .

Maar het komt allemaal wel goed, ben net een kind die aan het wachten is totdat ie zijn kadootjes mag uitpakken.

Haha verder alles goed met je??. o op deze foto kun je zien hoe vol mijn huidige haarwerk is deze is gemaakt in de volle zon!!http://www.network54.com/Realm/tmp/1090346643.JPG

Reem
12 september 2004, 09:58
Jammer dat de foto weg is.
Maar hoe maak je nu een mal en hoe kan je die zonder problemen verzenden naar USA???

Salvamia
12 september 2004, 10:59
Da's niet zo moeilijk Reem http://www.angelfire.com/zine/digest/oguide.htm hier staat het namelijk stap voor stap uitgelegd met tekeningen en echt geloof me met een rol keukenfolie, benzinestift en een rol stevig plakband van een centimeter of 5 a 10 breed moet het zo gepiept zijn.
O een tipje teken je haarlijn af met een tapejes (weet je wel zo'n gebogen ding) dan hoef je straks niet iedere keer de tape op maat te knippen.

Doe dit eerst dan help ik je daarna wel met het formulier.