PDA

View Full Version : donshaartjes


Robert18
16 juli 2004, 18:40
Mensen die middeltjes tegen haaruitval gebruiken zijn vaak blij als op de kale plekken donshaartjes verschijnen. Ze zijn pigmentloos en erg klein, dus moeilijk te zien. Echter zien mensen dit wel als een eerste teken van hergroei. Dit snap ik niet helemaal, donshaartjes zitten er toch altijd. No matter hoe kaal je al bent, donshaartjes zitten er toch nog gewoon?

Bij mijzelf zie ik op m'n kale inhammen gewoon volop veel donshaartjes als ik goed kijk. Echter, deze donshaartjes zitten ook gewoon op m'n voorhoofd enzo. Mijn vraag aan mensen die claimen donshaartjes te groeien: Is het gewoon niet zo dat die donshaartjes er altijd al gezeten hebben maar dat je ze nog nooit hebt gezien?

Skybax
29 december 2004, 17:49
zijn deze niet langer dan de andere donshaartjes op je voorhoofd?

Hallo1
4 januari 2005, 18:14
Ik ben het helemaal met Robert eens, ik gebruik nu bijna 2 maand Minoxdixil, en dacht eerst ook he er komen donshaartjes, maar al vrij snel dacht ik het zelfde als robert als ik goed in het licht keek. Die zitten ook op mijn voorhoofd :(
Tot nu toe brengt dat middel dan ook niets tot nauwelijks wat uit bij mij. Had zelfs het idee dat het sneller ging met mijn inhammen toen ik minox ben gaan gebruiken :(

Jaapie
4 januari 2005, 18:21
die donsharen zijn niet hetzelfde. Ik krijg van minoxidil en soortgenoten wel donsharen, maar die worden dermate lang dat ik ze tussen mijn vingers kan houden.

Skybax
4 januari 2005, 22:14
bij mij dunt het gewoon uit overal en langs de kant van men haarlijn(aan men inhammen) heb ik blonder haar,dat is haar dat probeert terug te groeien nadat het is uitgevallen door ontsteking... maar na nen tijd probeert het ni meer... aangezien dat het bij mij niet hormonaal is(normaal toch ni hoofdzakelijk),heb ik hetzelfde effect denk ik als jullie die minoxidil gebruiken..

Marcjacobs
24 januari 2005, 16:46
Ja dat klopt, je hele hoofd heeft donshaartjes en ik dacht eerst ook hergoei maar toen zag ik dat mijn voorhoofd die haartjes ook had............... maar............ wat mij toen al zo vreemd leek was dat als ik de doshaartjes zou rekenen tot haartjes ik een haarlijn zou krijgen die bijna rond was, die van een meisjes dus.......... wat bleek wel, bij mijn haargrens zijn haartjes die langer zijn dan de donshaartjes, wel nog pigmentloos maar groeien wel...........

Skybax
29 januari 2005, 17:26
wel niet volledig,maar toch min of meer hetzelfde,de haartjes(pigmentloos) en volgens mij langer dan donshaartjes(verscheidene toch meer dan een halve centimeter) liggen wel plat en hebben geen kracht.(en uitgedund :-s) Maar toch langer dan donshaartjes denk ik.
Hoe lang zijn donshaartjes eigenlijk?(of van wanneer kun je zeggen dat het geen donshaartje meer is?)