PDA

View Full Version : Wie was er ook alweer zo'n voorstander van TRANSHAIR? Leg dit eens uit dan?! LOL!


opzichgoed
29 juli 2004, 15:17
Ik zat net te googlen naar dat cyberhair dat had iemand gepost hier op dit forum. Het is bij mij nog niet zo erg dat ik het nodig heb maar wilde wat info zoeken omdat het nogal in de hoogte wordt geprezen.

Ik kwam deze site tegen:

http://www.haarhuishammer.nl/herenhw/herenhw.htm

onderdeel van: http://www.haarhuishammer.nl/

En die vent rechts bovenin in dat "voor-na" plaatje kwam me wel heel bekend voor. Ik denken en denken en toen d8 ik dat ik hem volgens mij eens bij TRANSHAIR op de site had zien staan...

EN WAT SCHETS MIJN VERBAZING?! HIJ staat OOK op transhair:

http://www.transhair.nl/dhr_egon.htm

Na zijn zogenaamde haartransplantatie... YEAH right een Cyberhair Haarwerk jah....!

Leg mij nou eens uit wie de boel loopt te flessen? TRANSHAIR of 't Haarhuis?

Er was hier toch ook zo'n transhair mannetje? :D

Robert18
29 juli 2004, 15:26
Zo! Prachtige find! :D

Jornkielman is de Transhair-man hier.

Zoiets als dit moet eigenlijk naar de media toe. Iedereen moet weten dat Transhair een oplichtersbedrijf is.

Tiuri
29 juli 2004, 15:37
AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH wat een HEEEEEERLIJKE POST Opzichgoed!!! Mijn dag kan gewoon NIET meer stuk!!

Een dikke pluim voor jouw zoekwerk!!! Fantastisch!!!

En een Ken-Belanger-award-nominatie voor Transhair! Want ik denk dat dit gewoon een haarwerk is en geen transplantatie.

Die hele HT-business wordt echt met de dag meer louche!! Wat wal-ge-lijk!!!

opzichgoed
29 juli 2004, 15:47
En een Ken-Belanger-award-nominatie voor Transhair! Want ik denk dat dit gewoon een haarwerk is en geen transplantatie.
Moehahah die award! Hahaha. Jah een haarwerk dat dacht ik dus ook... bedoel het is al zo onwerkelijk die gast heeft echt een NW6-7 en dan zo'n resultaat waar echt dat haar mega vol is bovenop? Nou dat vind ik wel heel opmerkelijk. Zeker als een nog best bekend haarwerkenspecialist met de zelfde foto aan wil tonen hoe een haarwerk er uit ziet.... dat kan toch geen toeval zijn...

Oja ik wacht met smart op een reactie van Jorn....:D

Tiuri
29 juli 2004, 15:53
Van: laurensj
Verzonden: donderdag 29 juli 2004 15:52:20
Aan: haarhuishammer@home.nl, info@transhair.nl
Onderwerp: Wie is hier fout?

Geachte heer, mevrouw,

Dit berichtje wordt aan twee bedrijven tegelijk gestuurd: Haarhuis Hammer en TransHair. Waarom zult u hieronder lezen.

Dit mailtje stuur ik eigenlijk namens een hoop gebruikers van het grootste Nederlandse haarforum, www.haarweb.nl. Dit mailtje gaat echter niet officieel uit van de leiding van het forum, het is een zelfstandig initiatief.

Een van onze gebruikers is opgevallen dat op jullie beider sites dezelfde persoon staat afgebeeld. Kijkt u even naar de volgende links:

http://www.haarhuishammer.nl/herenhw/herenhw.htm (rechtsboven)

http://www.transhair.nl/dhr_egon.htm (midden)

Hoe is dit te verklaren? Het is duidelijk dat één van u de boel loopt te bedonderen. Deze man heeft ofwel een haarwerk, ofwel een haartransplantatie laten doen. Als het een combinatie is geweest, is het ook misleidend dat dit er niet bij vermeld wordt.

Graag heb ik van u beiden een reactie op deze ontdekking. Wij op ons forum hebben onze buik vol van de oplichters en kwakzalvers die er ronddwalen in de haarwereld, en wij gaan ons vanaf nu verdedigen. Ieder jaar reiken wij een prijs (award) uit aan degene die het meest schandalig is bezig geweest in de haarwereld. Deze award krijgt de vorm van een gouden tondeuse op een voetstuk. We zijn druk in overleg met verschillende vormen van media om hier ook landelijke aandacht voor te vragen.

Ik kan u dus aanraden hier een officiële reactie op te geven, waardoor wij nog kunnen overwegen de nominatie van een van uw bedrijven terug te trekken. Als wij niets vernemen, zijn zowel Haarhuis Hammer als TransHair genomineerd, en kunt u veel negatieve publiciteit verwachten.

Ik zie uw reactie met spanning tegemoet.

Met vriendelijke groet,

laurensj en enkele andere gebruikers van haarweb.nl

opzichgoed
29 juli 2004, 15:57
KONING!!!!!!!!!! Laurens jongen.... euuuhh ik wordt er al zowat bang van... Je laat er geen gras (haar) over groeien zeg...

De gouden tondeuse schitterend!

Nou we horen het wel in dit topic!

Jaapie
29 juli 2004, 16:04
lollllllllllll prachtig.
Maare ik denk niet dat je een reactie terugkrijgt laurenj :)

Tiuri
29 juli 2004, 16:32
oeps wat lees ik nu onder (ACHTER) de foto van TransHair:

"30 jaar lang heb ik een toupet gedragen. Toen heb ik gekozen voor het herverdelen van mijn eigen haar."

LOL misschien ben ik iets te voorbarig geweest met mijn woedemailtje?? :D:D :o

Justice
29 juli 2004, 17:05
oeps wat lees ik nu onder (ACHTER) de foto van TransHair:

"30 jaar lang heb ik een toupet gedragen. Toen heb ik gekozen voor het herverdelen van mijn eigen haar."

LOL misschien ben ik iets te voorbarig geweest met mijn woedemailtje?? :D:D :o Gedeeltelijk misschien? Het is wellicht net andersom... dat deze meneer juist een transplantatie heeft ondergaan en géén cyberhair draagt. Zo te zien is dat het geval en dan maakt het bedrijf transhair zich niet schuldig, maar dus die haarwerk-leverancier....

Justice
29 juli 2004, 17:16
Mijn vader (de advocaat) leerde me altijd om alles goed in detail te documenteren. Dus ik heb na jouw screening ook wat 'screenies' gemaakt :P .... is altijd handig!

1e screenie = http://www.haarhuishammer.nl/herenhw/herenhw.htm
2e screenie = http://www.transhair.nl/dhr_egon.htm

Screendatum : 29 juli 2004, 17:00

Tjakaa! :cool:

ingie
29 juli 2004, 19:39
Ik vind dat er nogal wat kleurverschil is.
Die meneer heeft zwart haar en als het herverdeeld is, is het ineens een stuk lichter??? vreemd hoor.....
Hij heeft gewoon een fout haarwerk als je het mij vraagt.....:yawn:

jornkielman
30 juli 2004, 11:24
Wat een vooroordelen zeg, maar dat ben ik inmiddels wel gewend. Een aantal van jullie denkt dat wij de boel hier oplichten....Transhair licht de boel nooit op (en doet ook niet aan misleiding), maar dat willen een aantal personen geloof ik niet aannemen, zelfs na 2.5 jaar niet, terwijl ik (gelukkig) inmiddels wel wat personen van het haarweb gesproken en ontmoet heb tijdens open dagen van ons.

Haarhuishammer, waar ik nog nooit van heb gehoord gebruikt materiaal dat ze niet mogen gebruiken. Die zullen ook benaderd gaan worden door de directie van transhair.

Deze Duitse meneer, Egon genaamd, is alweer een tijdje terug bij Transhair behandeld. Deze meneer heeft een super donorsituatie!! Mensen met een donorsituatie als hij kunnen dergelijke resultaten verwachten.

Wel jammer dat ik me constant moet blijven verdedigen op dit forum!


Groeten en succes,
Jorn

PS: mooie mail Laurensj, wat is je echte naam eigenlijk, daar je ons een officiele mail hebt gestuurd? Ik ben wel benieuwd naar de Gouden Awards die uitgereikt gaan worden. Is wel een goed initiatief!

Tiuri
30 juli 2004, 11:31
PS: mooie mail Laurensj, wat is je echte naam eigenlijk, daar je ons een officiele mail hebt gestuurd? Ik ben wel benieuwd naar de Gouden Awards die uitgereikt gaan worden. Is wel een goed initiatief!
Check de transhair-mailbox, daar staat mijn echte naam. ik heb t alleen op dit forum gecensureerd. ik verstuur nooit officiele mails zonder mijn officiele naam.

Haarhuis Hammer zegt in een reactie exact hetzelfde als jij, dat het materiaal van HUN is en dat JULLIE het niet mogen gebruiken.

rara...............

Tiuri
30 juli 2004, 11:41
Deze Duitse meneer, Egon genaamd, is alweer een tijdje terug bij Transhair behandeld. Deze meneer heeft een super donorsituatie!! Mensen met een donorsituatie als hij kunnen dergelijke resultaten verwachten.
Jorn, ik wou dat je eens ophield met dit soort praatjes. Super donorsituatie, yeah right!! Je hebt een keer exact hetzelfde gezegd over Dick Advocaat, weet je dat nog? En hij heeft nu alleen nog wat schaamhaar over op zijn hoofd, iedere keer dat ik m op tv zie wordt het weer minder en slechter.

Je mag best weten dat ik walg van de praktijken van TransHair en ieder ander HT-bedrijf. Het is echt om te kotsen :puke: :puke: :puke: en ik vind het kwalijk dat jij het keer op keer blijft verdedigen. Als je er werkt kom je vaak genoeg in aanraking met alle horrorverhalen, maar daar hoor je jou niet over.

Laatst was hier een jongen op t forum (http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?t=3826), 21 jaar, NW1,5 ofzo, en die wilden jullie binnen 'n week onder het mes leggen. Zonder hem goed in te lichten over de gevolgen, zonder hem te vertellen wat er zou gebeuren als zijn haar blijft uitvallen. Gelukkig heeft hij het op 't laatste moment niet gedaan, maar het zegt veel over TransHair. Jullie zijn gewoon niet goed wijs.

Ik ben blij dat je de awards een goed idee vindt, jammer dat het toch niet doorgaat. Wat mij betreft had TransHair een goeie kans gemaakt.

jornkielman
30 juli 2004, 12:04
Hoi Laurensj,

Is Dick Advocaat bij Transhair behandeld? Nee, de resultaten verschillen nogal per kliniek en dus per chirurg, dat is toch logisch, als je weet dat de resultaten afhankelijk zijn van:

- de eigen situatie: dichtheid, grootte donorgebied, flexibiliteit van de huid
- externe factoren: de chirurg(litteken en groeirichting), het medisch team(snijden Follicular Units dmv microscoop), inzetten haren en de techniek die gebruikt wordt(priktechniek, holle naald, gaugle of hoe je het wilt noemen), slittechniek en in enkele gevallen voor de voorzijde de lasertechniek)

Wanneer geloof je nu eens een keer dat je transhair moet vergelijken met internationale grote klinieken en niet zomaar met elke Nederlandse kliniek.

ALs mensen op consult komen en er is een gaatje vrij binnen 10 dagen dan wordt dat gezegd ja. Dan is het mooi als dat gaatje opgevuld kan worden, toch?

Dick Advocaat had er qua dichtheid een stuk beter bij gelopen als hij voor Transhair had gekozen.

Groeten Jorn

Justice
30 juli 2004, 12:13
Check de transhair-mailbox, daar staat mijn echte naam. ik heb t alleen op dit forum gecensureerd. ik verstuur nooit officiele mails zonder mijn officiele naam.

Haarhuis Hammer zegt in een reactie exact hetzelfde als jij, dat het materiaal van HUN is en dat JULLIE het niet mogen gebruiken.

rara............... Hee laurensj,

Ik ben erg benieuwd naar de reactie van het haarwerken-bedrijf. Aangezien Jorn Kielman hier zijn reactie heeft gegeven : zou jij de reactie van het haarwerken-bedrijf hier misschien kunnen neerzetten? Ik kan me nl. haast niet voorstellen dat zij dezelfde reactie als transhair hebben gegeven op je (bijzonder humoristische) mail. Ik vind je actie echt geweldig!

Justice
30 juli 2004, 12:38
Hai,

Ik zag net op de hoofdpagina http://www.haarhuishammer.nl (http://www.haarhuishammer.nl/) 2 logo's staan.

Van 'Top Haarwerkers Gilde' en 'Erkend Leverancier van Haarwerken' (zie de screenie). Als Jorn van Transhair inderdaad gelijk heeft dan maakt het haarwerken-bedrijf zich dus schuldig aan misleiding.

Apart dat een lid van Top Haarwerkers Gilde en een Erkend Leverancier van Haarwerken zich op deze wijze profileert. Ideetje: misschien dat je dezelfde mail in aangepast vorm kan sturen naar http://www.thgn.nl/ laurensj?

Henk
30 juli 2004, 20:30
Ik ben inderdaad ook wel benieuwd of je een reactie krijgt van haarhuishammer.
Zelf zou ik ook zeggen dat de tweede foto met pruik is. Het is namelijk onmogelijk om van een nw6 naar een ogenschijnlijke nw1 te gaan met een goeie dichtheid, met een haartransplantatie. Of je moet er zoveel toppik en extensions tegen aangooien, maar dat zou misleiding zijn ;) .

trekdrop
30 juli 2004, 22:49
Ik vind het eigenlijk te triest voor woorden dat dit zo kan. Bij Transhair staat er inderdaad onder dat de man na een haarwerk gedragen te hebben...., maar het op beide foto's is de haardracht exact gelijk. Echt triest. En Jorn, als ik ooit een bedrijf voor mezelf zou beginnen, zou ik je dolgraag in dienst willen hebben. Ik ken werkelijk niemand die zo trouw is aan zijn bedrijf.

Super Cow
30 juli 2004, 23:01
Ik zag gister op SBS6 hart in actie ofzo, Gerard Joling, het onderwerp was toevallig over het haar, en toen zei hij dat hij 2 transplantaties had gehad, en 6 haarextensies droeg!!!

Mailman
31 juli 2004, 00:41
De actie van Transhair lijkt mij ook nogal misleidend. Ook al wordt er wel vemeld dat deze meneer jaren een toupet heeft gedragen. Er wordt wel de indruk gewekt dat dit het resultaat is van (een) haartransplantatie. Als ik Transhair was zou ik me maar eens goed achter de oren krabben wat ze nou met deze situatie aan moeten.

Jaapie
31 juli 2004, 00:52
Laurensj, je kan er zwijggeld voor vragen en met ons delen :D

Robert18
31 juli 2004, 18:02
Laten we niet vergeten dat opzichgoed (http://www.haarweb.nl/forum/member.php?u=935) deze ontdekking heeft gedaan.

Tiuri
1 augustus 2004, 01:19
Even voor het laatst van mijn kant een reactie in deze thread over deze hele kwestie.

Ik heb inmiddels van allebei de bedrijven reacties ontvangen. Ze bedanken mij beide hartelijk voor het opmerken van deze foto's, maar deze eer hoort niet mij, maar gebruiker 'opzichgoed' toe te komen.

Ik kreeg snel een keurig mailtje terug van TransHair, waarin zij zeggen dat de heer op de foto bij hun in behandeling is geweest, dat het geen haarwerk maar een HT is, en dat Haarhuis Hammer de foto's niet mag gebruiken. Haarhuis Hammer heeft uiteindelijk in een reactie ook toegegeven dat de foto's niet van hun zijn, maar van TransHair. Ik citeer: "Bij onze rubriek Herenhaarwerk is kennelijk abusievelijk een foto van Transhair geplaatst." Abusievelijk??? YEAH RIGHT!!! :puke: Ze sloten het mailtje nog hoogst onbeschoft af met: "Het is alleen jammer dat u een terminologie bezigt die niet de onze is." Dat ze het alleen al in de strot durven te nemen, the bastards. Ik heb ze teruggestuurd dat ik het jammer vindt dat zij praktijken bezigen die niet de mijne zijn.

Haarhuis Hammer is dus klote. Het zijn oplichters.

In deze zaak is Haarhuis Hammer dus de schuldige, en TransHair de onschuldige. Ik wil dan ook mijn excuses aanbieden voor de veel te voorbarige beschuldigingen die ik heb geuit naar TransHair. Dit was onterecht en ik zal voortaan pas gaan beschuldigen als ik er meer bewijs voor heb. Ik ben ook tevreden met de wijze waarop TransHair mij heeft benaderd in deze zaak: keurig en beleefd.

MAAR!!! Dat wil niet zeggen dat ik niet van TransHair walg verder. Ik vind de praktijken nog steeds zeer verwerpelijk. Jornkielman probeert hier met mooie woorden nog goed te praten dat TransHair een jongen van 21 met een NW1,5 binnen een week wilde behandelen, maar dit is in mijn ogen gewoon onverantwoordelijk. De HT-bedrijven letten alleen maar op geld, en houden ze onvoldoende (of beter gezegd: geen) rekening met de toekomst en het welzijn van de patiënten. Bovendien vind ik dat ze de patiënten een onrealistisch beeld voorschotelen: de resultaten zijn in praktijk vaak zeer mager en de bijwerkingen/lasten zeer groot.

Tot zover.

Mailman
1 augustus 2004, 01:32
Redelijk verrassend. Misschien zijn de uitingen in dit topic wat voorbarig geweest, maar door ervaringen van sommigen hier met HT's is het raadzaam om 'bedacht' te zijn. Maar verder een mooi gebaar van je Laurensj.

Mathijs
1 augustus 2004, 18:59
Beste Jorn,

Wedden dat jij op de afdeling marketing werkzaam bent bij Transhair?!

opzichgoed
3 augustus 2004, 02:35
Laten we niet vergeten dat opzichgoed (http://www.haarweb.nl/forum/member.php?u=935) deze ontdekking heeft gedaan.Robert en Laurens bedankt voor de eer hoor... Het heeft heel wat te weeg gebracht die foto's hahah maar goed. Wel grappig dat uiteindelijk het haarhuis fout zit. (gelijk die foto er afgehaald!) Jorn gaan jullie hier nog wat aan doen?

Ik deel overigens wel de mening van Laurens dat ik het allemaal maar vaag vind wat er zich allemaal rondom transhair afspeeld. En haartransplantaties in het algemeen wat is nou het resultaat in verhouding? dick advocaat (LA) niet, Gerard Joling (LA) niet, Barney (LA) niet wie wel...

(jaja hier staat niks van TH tussen maar jah welke bekende hebben jullie nou... OWJA die call tv gast jeroen nog wat nou das ook niks...)

dus jah...