PDA

View Full Version : Welke specialist is Oké en welke is een Drama!!!!


Salvamia
9 september 2001, 10:13
Hallo,

Ik zelf vind het voor de nieuwkomers en de leden van dit forum, belangrijk dat zij kunnen zien bij welke 'SPECIALISTEN" ze moeten wegblijven.

Dit zodat zei niet dezelfde ellende hoeven mee te maken zoals bijv. Chris.

Natuurlijk zullen hier wel hoge discussies uit voortkomen (Mischien van de specialisten zelf wel, die zullen toch ook wel weten dat deze site bestaat?) maar dat is natuurlijk de gehele opzet van een forum!.

Mischien moeten de haarwerkdragers enof de mensen met een haartransplantatie zelf een Gilde oprichten!!!!!!
Want ik zag in Chris zijn verhaal dat de voorzitter notabene de grootste sukkel is en absoluut niet luisterd naar ONS de mensen met een haarprobleem!!!!!.

Dus laat het iedereen weten wie is OKÉ en wie een DRAMA!!!!!!!!!

Grtjs Salvamia

Do
12 september 2001, 15:17
Hai,

Nou laat ik dan maar vast een beginnetje maken met de "specialisten" (krijg het zowat mijn strot niet uit), waarmee ik hele nare ervaringen mee heb gehad. Als iemand benieuwd is naar de redenen dan hoor ik het wel.

Evolution in Utrecht
Carpe Diem Arnhem
Hans Barbershop Zutphen

Dat zijn de 3 ergste.

Zal nu wel heel wat over me heen krijgen maar dat maakt me niets uit.

WIE VOLGT????????????

Groetjes Do.

Chris
12 september 2001, 15:48
Originally posted by Do
Hai,

Nou laat ik dan maar vast een beginnetje maken met de "specialisten" (krijg het zowat mijn strot niet uit), waarmee ik hele nare ervaringen mee heb gehad. Als iemand benieuwd is naar de redenen dan hoor ik het wel.

Evolution in Utrecht
Carpe Diem Arnhem
Hans Barbershop Zutphen

Dat zijn de 3 ergste.

Zal nu wel heel wat over me heen krijgen maar dat maakt me niets uit.

WIE VOLGT????????????

Groetjes Do.

Hoi Do,

Wat ga je over je heen krijgen dan? :D In ieder geval héél wat reacties denk ik.....

Hier in ieder geval de mijne (in willekeurige volgorde):

-K33 Hairhotel in Utrecht
(geen ervaringen met haarwerk, maar wel met de 'uitstraling' van het bedrijf wat puur commercieel is.., met hun prijzen...met hun ongewenste poststukken. De verhalen die er ondertussen over gehoord heb.....het is niet te geloven: een compleet onbetrouwbaar bedrijf)

-Theo Zantman Haarwerken (voorheen gevestigd in Bussum)
(deze vestiging is nu overgenomen door Hairconsultancy en daar hoor ik op dit forum goede verhalen over, echter toen Zantman daar nog z'n firma had....was het huilen met de pet op. De kwaliteit van de haarwerken was...echt bedroevend...ècht héél erg slecht)

-Hans Barber Shop uit Zutphen
(de manier waarop deze man zijn klanten benaderde beviel mij persoonlijk absoluut niet. Hij haalde het in zijn hoofd om zomaar een haarwerk met KRUL af te leveren, terwijl ik erop gestaan had een haarwerk met een lichte slag te krijgen. Ik vind dat iemand die zich de titel 'specialist' aanmeet niet alleen in staat moet zijn een kwalitatief goed produkt te leveren, maar minstens zo belangrijk is de manier waarop hij/zij met mensen omgaat. De mens achter het haarprobleem. Het luisteren naar de klant. Ik vertrouw de man niet.

Ja en ik ben ook zeer benieuwd naar de redenen erachter wat jou betreft; wellicht dat je die erbij kan zetten?

Grtjes,
Chris.

Do
12 september 2001, 16:08
Hai Chris,

Ik begrijp dat je problemen hebt gehad met Zandtman maar het is nu inderdaad Hairconsultancy Bussum. Om verwarring te voorkomen kun je dit beter weglaten en er gewoon Zandtman vermelden oftewel Thezan (hij heeft nog 2 vestigingen ik geloof in Rotterdam en Groningen).
Ik zou dit niet fair vinden tegenover Hairconsultancy Bussum, dit bedrijf word in 1 adem genoemd met Thezan terwijl het 2 totaal verschillende bedrijven zijn en naar mijn weten niets met elkaar te maken hebben.



Groetjes Do.

Chris
12 september 2001, 16:44
Hoi DO,

Aha. Ja ik begrijp dat het vermelden van de plaats 'Bussum' nu voor verwarring kan zorgen. Ik zal dat aanpassen.

Ik begrijp je opmerking '.... Ik zou dit niet fair vinden tegenover Hairconsultancy Bussum, dit bedrijf word in 1 adem genoemd met Thezan terwijl het 2 totaal verschillende bedrijven zijn en naar mijn weten niets met elkaar te maken hebben......' niet helemaal trouwens.
Aangezien ik beide bedrijven niet in 1 adem noem: ik zeg nl. dat ik op dit forum goede verhalen hoor over Hairconsultancy en dat deze dus Zantman ook heeft overgenomen. Van 1 adem is dan niet echt sprake lijkt me?

Maar goed, de opmerking 'bussum' kan wellicht voor verwarring zorgen. Consider it aangepast! ;) Thanx voor de opmerking.

Chris.

Salvamia
4 oktober 2001, 15:34
Zo,

Ik ben nu sinds 3 oktober ook een haarwerk drager!.
Ik heb nu op mijn voorheen kalend hoofd een mooie volle bos (kort kapsel) en een trendy kapsel.
In het begin zag ik het niet zitten maar naar enig knipwerk begon het te wennen.
Ik heb er mee geslapen en toen ik wakker werd, zat mijn haar beter als vroeger, na het slapen ben ik onder de douche gegaan ook dit ging prima en mijn haar zat binnen 10 min. weer prima in model.
Sterker nog toen ik zelf nog een volle bos met haar had zat mijn haar nog niet eens zo goed!!!!.
De tape hoef ik pas zaterdag te vervangen, dus dit viel me ook al weer mee, omdat ik in de veronderstelling was dat dit elke dag diende te gebeuren, maar dat tapje trekt het wel een dag of drie!.
Mijn omgeving pakte het ook goed op, 1 minder puntje was dat heel de kroeg binnen zat met een pruik!.(dat krijg je dan ook als je zelf ook van geintjes houd)
Maar nadat ik ze vertelde dat ik liever niet had dat ze het in de "krant" hoefde te zetten konden ze dit begrijpen en stopte ze er ook meteen mee, maar voor de meeste ben ik nog steeds Sal Travolta of Elvis maar daar kan ik zelf ook mee lachen:P .

Het enige wat me nog een beetje tegenvalt is de glans van het haarwerk (dit komt niet door het haarwerk maar door de wax), maar ook het verbergen van de frontline op een fatsoenlijke manier valt niet mee, maar ook hier vindt ik wel wat op of wen ik wel aan.
Maar het blijft voor jezelf toch wennen dat je weer een kop met haar hebt, ik lijk wel 5 jaar jonger en heb weer een ondeugend koppie zoals vroeger volgens mijn vrouw.

Al met al,

Mijn ervaring met de firma Topfusion is nog steeds geweldig goed, en het dragen van een haarwerk valt me echt 200% mee, ik merk na de tweede dag al niet meer echt dat ik hem draag, en dat komt toch door de perfecte pasvorm en de goede bevestiging van Topfusion.

Ik kan zeggen dat de meeste negatieve ervaringen die de mensen hier op het forum hebben beschreven ik nog niet heb mogen meemaken, gelukkig!.

Ik laat over een tijdje nog wel eens iets horen van me.

Groetjes Salva.;)

marijke
4 oktober 2001, 18:43
Hoi Chris,
je noemt onder het kopje ''slechtste haarspecialisten'' ook K33 in Utrecht. En alle verhalen die je er intussen over gehoord heb.
Ik zou ERG graag van je willen weten wat voor verhalen dat dan zijn en of die, behalve hun commerciele uitstraling, ook betrekking hebben op de kwaliteit van de door hen geleverde haarwerken!

Groetjes, Marijke

Chris
5 oktober 2001, 20:36
Hoi Marijke,

Ik heb de nodige moeite om een bepaalde mening te vormen over iets of iemand, alleen maar door af te gaan op 'de verhalen' van andere mensen. Op 'het van horen zeggen'.
Vandaar ook dat ik altijd ZELF wil ervaren hoe iets of iemand is, want alleen dàn kun je er een goede mening over vormen.

Maar goed, feit blijft wèl dat de verhalen over dit 'instituut' vaak zeer negatief zijn. Zowel de verhalen van lotgenoten die zèlf ervaringen hebben bij dit bedrijf als de mening van overige haarspecialisten over dit bedrijf (hoewel dat laatste natuurlijk ook niet altijd wat zegt...)

Mijn eigen ervaringen kun je lezen in Deel 3 in deze thread:
http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=13

Daarnaast hebben ik en meerdere mensen kennis van een aantal verhalen c.q. feiten over dit bedrijf wat te maken heeft met de manier waarop ze met klanten omgaan. Wat betreft de kosten, wat betreft advertentiecampagnes, wat betreft aangespannen rechtzaken enz, enz. :mad:

Ik heb helaas geen enkele ervaring met de kwaliteit van de door hun geleverde haarwerken. Ik kan het helaas op dit forum ook niet aan andere vragen, aangezien jij -voor zover ik kan zien- de enige bent die momenteel bij K33 zit.

Heb jij ondertussen al je haarwerk geleverd gekregen? Zoja: hoe bevalt het je en hoe bevalt de manier waarop ze daar met je omgaan als klant?

Ik wens je veel succes toe!

Groetjes,
Chris.

marijke
6 oktober 2001, 17:18
Hoi Chris!
Als ik je goed begrijp heeft dus geen van de mensen die jij kent die ervaringen hebben met K33 ooiit een haarwerk van K33 gehad?
Hun en jouw kritiek spitst zich dus toe op de commerciele benadering/omgang met klanten (wat op zichzelf natuurlijk ook niet onbelangrijk is).
En nee; ik heb m'n haarwerk nog niet, dat duurt nog enkele weken.

Groetjes, Marijke.

Chris
6 oktober 2001, 19:07
Originally posted by marijke
Hoi Chris!
Als ik je goed begrijp heeft dus geen van de mensen die jij kent die ervaringen hebben met K33 ooiit een haarwerk van K33 gehad?

Klopt.

Hun en jouw kritiek spitst zich dus toe op de commerciele benadering/omgang met klanten (wat op zichzelf
natuurlijk ook niet onbelangrijk is).

Klopt ook.

Nee, het is zéker niet onbelangrijk nee. Uiteraard is het ALLERbelangrijkste de kwaliteit van de haarwerken. Ik bedoel....een aardige kapper waarvan de haarwerken steeds *shit* zijn qua kwaliteit heb je ook weinig aan....

Maar goed, de instelling en opstelling van een haarwerkspecialist komt feitelijk op een gedeelde eerste plek met de kwaliteit van het haarwerk. Het is zo enorm belangrijk dat een haarspecialist op een goede manier met zijn klanten omgaat. Bedrijven moeten dat zowiezo natuurlijk vanzelfsprekend doen -goed met hun klanten omgaan- als je het mij vraagt, maar in deze 'sector' is het belang van een goede relatie met de klant nog veel groter. Mensen kampen met een probleem wat een enorme emotionele impact kan hebben op hun leven. Een haarspecialist moet in mijn ogen dan ook niet alleen een goed produkt kunnen verkopen, maar ook oog hebben voor de emotionele kant van het produkt wat hij levert.

Er zijn in mijn ogen TEVEEL 'instituten' werkzaam in deze sector die uitsluitend oog hebben voor 3 zaken, te weten: Winst, Winst en.... Winst. Prima, een goed oog hebben voor winst; daar is normaal gesproken niets mis mee, aangezien een bedrijf ook moet kunnen blijven draaien en bestaan uiteraard. Echter, het streven naar winst moet en mag nooit ten koste gaan van de relatie met de klant in mijn ogen. Helaas heb ik met veel mede-lotgenoten moeten constateren dat er ècht teveel ondernemingen op dit gebied actief zijn die misbruik maken van de klant die zowiezo in een kwetsbare positie verkeerd vanwege zijn of haar haarprobleem.

Ik hoop dat er wellicht ooit een vereniging/organisatie zal komen die toezicht kan houden op de haarspecialisten die actief zijn in Nederland (en België) en die daadwerkelijk opkomt voor de belangen van ons. Het inschakelen van de ConsumentenGids/Ook dat Nog/Radar en dat soort zaken is misschien dan ook zo'n gek idee nog niet...je hoort altijd van alles over welke bedrijven dan ook, maar ik heb nog nooit een verhaal over haarspecialisten gehoord (behalve dan over K33, maarja: wat wil je ook....). Logisch ookwel, aangezien dergelijke problemen nogal gevoelig liggen; als mensen dergelijke problemen willen aankaarten, zullen ze dus vaak persoonlijk naar buiten moeten treden met het feit dat ze een haarprobleem hebben en er iets aan hebben laten doen. Zoals ik je niet uit hoef te leggen is deze stap voor de meeste mensen onder ons enorm groot....

Succes!
Chris.

Marloes
2 april 2002, 13:49
Hoi,

Ik heb mijn haarwerk van De Haarhoeve in Bergen op Zoom, ik heb verder niet zo veel ervaring wat kwaliteit betreft maar het mijne ziet er goed uit en mensen uit mijn omgeving schrokken toen ik zei dat ik kaal was en een haar werk droeg, ze vonden het zo echt lijken.

Je wordt er ook prettig geholpen.

groetjes

Salvamia
2 april 2002, 14:22
Zou jij dan bij de thread FOTO, een foto van jouw mooie koppie met haar durven te plaatsen??, je mag de foto natuurlijk censureren.

Grtjs

SalVa

Marloes
2 april 2002, 14:42
hoi,

dat ga ik voor jou regelen alleen moet ik dan even bij iemand anders op zijn computer, dus dat zal in het weekend zijn.

groetjes

Salvamia
3 april 2002, 12:18
Hallo Marloes,

Ik ben zeer benieuwd, naar de foto.

Grtjs Salva

Jeroen2
6 april 2002, 21:56
Ja Marloes,

Ook ik ben benieuwd naar het resultaat van je koppie.:D
We wachten het af.......:P


Groetjes,
Jeroen.

Chris
7 april 2002, 11:49
Originally posted by Marloes
Hoi,

Ik heb mijn haarwerk van De Haarhoeve in Bergen op Zoom, ik heb verder niet zo veel ervaring wat kwaliteit betreft maar het mijne ziet er goed uit en mensen uit mijn omgeving schrokken toen ik zei dat ik kaal was en een haar werk droeg, ze vonden het zo echt lijken.

Je wordt er ook prettig geholpen.

groetjes

Hallo Marloes,

Sorry voor mijn achterdocht (ik heb dan ook veel meegemaakt met die fijne haar'specialisten :( ), maar ik vroeg mij af of je haarspecialist aan je gevraagd heeft om een positief verhaal hier neer te zetten, of dat dit bericht van je ècht oprecht gemeend is.

Ik sta er nl. van te kijken dat je zonder problemen een (gecensureerde) foto van jezelf wilt laten zien hier op dit forum. Begrijp me niet verkeerd: ik ga er uiteraard vanuit dat je oprecht je ervaringen wilt delen met anderen hier, maar aangezien je hier betrekkelijk 'nieuw' bent, weet ik niet hoe ik één en ander kan inschatten. Het komt nl. weleens voor dat een haarspecialist aan zijn klant vraagt om een positief verhaal op HaarWeb te zetten, om zo meer klanten te trekken. Dit is niet gewenst hier en deze mensen vallen dan ook altijd door de mand: zowel de klant als de haarspecialist zèlf.........

Ik ben benieuwd naar je foto's.

Chris.

Do
7 april 2002, 18:43
Hallo allemaal,

Ben blij dat jij het zegt Chris.

Ik ben n.l. zelf ook benaderd door deze meneer om iets positiefs te melden over zijn studio hier op het haarweb.

Alleen vertik ik het omdat ik zijn haarwerken ronduit AFSCHUWELIJK vind en de behandeling (zal daar later nog eens op terugkomen) die ik aldaar kreeg ronduit ONBESCHOFT en zeer ONPROFESSIONEEL vond.

Do.

Chris
17 april 2002, 15:18
Beste Marloes,

Ik ben eigenlijk nog steeds benieuwd naar je foto's! Ik heb alleen niets meer van je vernomen naar de reacties op je bericht?

Groetjes,
Chris.

Jeroen2
18 april 2002, 01:22
OOk ik wacht nog steeds.
:sad:

Groetz,
Jeroen.

Marloes
18 april 2002, 11:53
Hoi allemaal,

Het is niet zo dat ik gevraagd ben om iets goeds over hen te vertellen want sinds ik mijn pruik heb hoef ik niet meer voor onderhoud iedere 6 weken terug. Ik heb wel het gevoel gehad dat ik een beetje overdonderd werd, maar ik zat toen nog zo in de knop met het idee dat ik geen haar meer had dat ik het over mee heen heb laten komen.
Voor mij zijn ze echt aardig geweest.

Foto komt maar ik moet nog steeds een digitale camera regelen.

Ik wil alleen laten zien hoe het ook kan en ik snap dat je me nog niet kunt inschatten maar ik ga heel goed met mijn probleem om en kan er goed met veel mensen over praten. Want ik heb het ook aan veel mensen verteld zoals: familie, vrienden maar ook mijn hockey team zodat ze weten waarom ik ineens huil of niet meer mee speel. En iedereen reageert er in mijn omgeving goed op. en daar heb ik dan weer geluk mee

Ook denk ik dat ik me bij het feit heb neer gelegd dat het zo is.

Iedereen succes
groetjes
marloes

Do
18 april 2002, 13:29
Hai Marloes,

Een gewone foto en dan onder de scanner leggen kan ook, je hebt niet perse een digitale camera nodig.

Groetjes Do.

P.S. Je hebt je haarwerk pas, schrijf eens over een aantal maanden hoe het gaat en hoe het eruit ziet.

debbie
7 juni 2002, 09:48
Hai Marloes,

Ik vind het knap dat je zegt dat je je erbij neer moet leggen. Ik ben blij voor je dat je zoveel begripsvolle mensen om je heen hebt Dat is een geluk....
Ook ik zal me er uiteindelijk bij moeten neerleggen, maar denk dat me dat nooit helemaal lukt. Maar ben je dan niet bang in een relatie(als je die hebt dat weet ik niet)of bang dat je die nooit meer krijgt,bang dat je verlaten wordt.Nou weet ik verstandelijk wel dat wanneer iemand je hiervoor verlaat of niet wilt het dan ook niet waard is om verdrietig te zijn, maar toch bij mij is dat toch wel een grote angst. Ik heb wel een vriend een hele lieve zelfs maar die grote angst blijft toch!Hebben jullie dat ook????
Groetjes Debbie

Marloes
7 juni 2002, 12:21
Hoi debbie,

ik heb ook een vriend en die zegt dat ie het niet erg vind, en ik geloof hem ook wel, anders was ie allang weg. Het lijkt me wel moeilijk als deze relatie over zou gaan om een nieuwe te beginnen, maar ik zou het wel meteen vertellen denk ik. Maar je moet er niet te veel aan denken (makkelijker gezegd dan gedaan! weet ik) anders ga je je alleen maar drukker om iets maken wat er helemaal nog niet is.

marloes

Katohya
3 maart 2006, 15:16
Hallo haarweblezers (lotgenoten),

Wat een verademing is deze site. Langzaamaan had ik het gevoel gekregen dat ik de enige was met een haarprobleem.
sinds ongeveer twee jaar draag ik een haarprothese en ben er redelijk tevreden mee. Alleen de kosten zijn zo IDIOOT hoog!!!!
Mijn haarwerk is van dat bedrijf in Utrecht.
De eerste keer toen ik daar kwam dacht ik, dat ik, mij in de deur had vergist en binnen was gestapt in een hoerentent.
De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik er goed geholpen word. En het haarwerk wat geleverd wordt is erg mooi. Ik heb drie unit's en om de 6 a 8 weken wordt er een andere unit geplaatst. De laatste keer nu een week geleden had ik voor mijn gevoel dezelfde unit weer opgekregen als die waar ik mee kwam.
toen ik vanmorgen in de spiegel keek wist ik het zeker. Vandaag bellen ze mij hierover terug. ben benieuwd!!
groeten Katohya

Henk
4 maart 2006, 09:05
Hallo Katohya,

Welkom op ons forum. Leuke anekdote van die verkeerde deur. :D

Salvamia
4 maart 2006, 10:18
Haha en hebben we het dan niet over het hairhotel van k33??

Dat gevoel had ik een paar jaar geleden ook al dat marmer en die spiegels inderdaad net een huisje van lichte zeden :D

Katohya
4 maart 2006, 11:12
Inderdaad, k33 bedoel ik. er is dus nog niets veranderd daar. Vandaar dat het wat sleets overkomt. Huisje van lichte zeden dat staat wat netter dan mijn benaming hihi.
Zoals ik al verwachtte ben ik niet terug gebeld, dus dinsdag maar weer een poging ondernemen.
prettig weekend allemaal. groeten Katohya:)

Salvamia
5 maart 2006, 09:28
Nou ik ben daar een jaartje of 7 geleden eens geweest haha ja die indruk die ik daar kreeg was echt niet positief. Kreeg toen ook een gesprek met iemand die vertelde dat als ik stopte met roken ik makkelijk een haarwerk kon betalen :confused: . Zo wilde hij de belachelijke prijzen goed praten.

Kom op zeg het koste me daarzo iets van 4000 guldens per jaar en dan moest ik nog eens in de maand van Eindhoven naar Utrecht komen :eek: .

Katohya
5 maart 2006, 14:41
Het bedrag dat jij noemt betaal je nu in euro's en daar komt dan nog een onderhoudscontract bij en een verzekering en dan nog de uren die je moet laten bijknopen en niet te vergeten de dure onderhoudsmiddelen het kleuren van je eigen haar, kortom exorbitant veel :crybaby: Oh ja, ik vergeet de reiskosten. en zal nog wel meer vergeten!

katootje

Katohya
5 maart 2006, 15:02
nu ik er meer over lees en nadenk maakt het mij boos en machteloos. De grote jongens in de haarwereld kunnen prijzen vragen die ze maar willen want de klant (patient) komt toch wel. schandalig:mad:

Salvamia
6 maart 2006, 16:16
Beste Kathoya wat de prijzen betrefd zijn deze al vaak ter discussie gebracht, maar de ene wil full service en de andere doet het allemaal zelf.

Full service is vaak nog te duur dat ben ik erg met je eens.

Wat betrefd de lijm, probeer eens een bevestiging met tape?, dan kun je het zelf om de twee weken losnemen om lekker je koppie te krabbelen en te wassen. Echt er is niets zo handig dan een tape bevestiging, je haarwerk zelf verlijmen is ook niet veel werk al lijkt het heel wat. En met de juiste reinigings producten is het verwijderen van de lijm resten ook een piece of cake.

Draag je een volledig of gedeeltelijk haarwerk?
Is het haarwerk gemaakt van lace of poly?

Vriendelijke groetjes,

Salva :D

michelfr
26 april 2006, 11:13
Ik ben helaas ook een aantal jaar geleden bij k33 geweest en ik heb daar ook hele negatieve ervaringen mee. De eerste keer dat ik geholpen ben had ik een dikke dooie kat op mijn hoofd waarvan de kleur afweek van mijn eigen haar. Maar ja, kan ook niet kloppen natuurlijk als je in zo'n ballerige salon zit waar alleen maar kunstlicht is. Haarwerk veel en veel te dik, sloeg echt nergens op. Dan voel je je heel slecht, niet alleen psychisch maar ook omdat je een rib uit je lijf kwijt bent. Een brief gestuurd en een reactie gekregen dat ik op hun kosten een nieuwe mocht komen halen. Nou, je snapt het al, de tweede keer gewoon hetzelfde verhaal. Echt waar, ik hoop dat we iedere twijfelaar kunnen behoeden om naar utrecht te gaan want dat was de grootste fout van mijn leven. Wat een .......bedrijf!! Ik had de hoop opgegeven om ooit nog natuurlijk haar te krijgen maar gelukkig kwam de next gen op mijn pad. Natuurlijk is dat niet het enige natuurlijke haarwerk maar blijf aub weg bij K33

suzanne1
10 mei 2009, 17:04
Het lijkt wel of Chris alleen maar negatieve dingen te zeggen heeft! Ligt het niet gewoon aan Chris zelf? Ik heb bijvoorbeeld een zeer prettige ervaring met Hans Barbershop, waar ik al zo'n jaar of 8 kom. Een aanrader voor iedereen die van persoonlijke aandacht en professionaliteit houdt!

Hanna
10 mei 2009, 18:49
...Hans Barbershop, waar ik al zo'n jaar of 8 kom. Een aanrader voor iedereen die van persoonlijke aandacht en professionaliteit houdt!

Lekker nietszeggend!

Ik vind een uitstekende pasvorm met sublieme remy of virgin haarkwaliteit van toch ver beneden de 1000 euro veel belangrijker. ;)

suzanne1
11 mei 2009, 16:49
Ja haha natuurlijk is kwaliteit belangrijk, lijkt wel of alles wat op dit forum wordt gezegd in het negatieve wordt getrokken. Maar ja.

Aangezien er bijna alleen maar negatieve reacties op staan, vond ik het tijd voor iets positiefs, da's alles. Iedere persoon is anders en wil een andere manier van benadering hebben door een haarwerk leverancier. Dus ga gewoon een orrientatiegesprek aan bij wie dan ook en als het je niet bevalt ga je naar een ander, en zit niet zo te zeuren op dit forum. Daar heeft niemand wat aan

Salvamia
11 mei 2009, 18:23
Beste Suzzane1,

Dit forum is inderdaad best negatief maar dat komt denk ik dat tevreden haarwerkdragers niet op het internet gaan zoeken naar een forum en dergelijke. Dus deels ben ik met je eens maar wat je zegt over het zomaar gaan bezoeken van haarwerkspecialisten en er een keus uit maken is natuurlijk niet zo makkelijk dan als het klinkt.

De meeste mensen hebben er echt geen benul van! Zo sprak ik laatst een jongeman die op een consult ging waar 2600€ voor een gedeeltelijk mannen haarwerkje vroeg en hij moest binnen 15min. beslissen anders werdt hem 80€ extra kosten voor het consult wat te lang duurde denk ik.

Nu vroeg de jongen uiteraard aan mij of mijn haarwerk van 499€ dan wel goed was! dat kon toch haast niet daar die ander in Bussum er 2600€ voor vroeg:eek:

Ik denk dat je op dit forum wel degelijk een aantal bedrijven er uit kan filteren.

Een aanrader voor iedereen die van persoonlijke aandacht en professionaliteit houdt!

En ook wij vinden het bovenstaande het belangrijkste naast het leveren van een goed product met een daarbij behorende passende prijs!!

Mvg,

Sal

Hanna
11 mei 2009, 18:39
Dus ga gewoon een orrientatiegesprek aan bij wie dan ook en als het je niet bevalt ga je naar een ander, en zit niet zo te zeuren op dit forum. Daar heeft niemand wat aan

Helaas heeft menigeen een schunnig hoog bedrag moeten betalen voor zeer slechte of matige kwaliteit, waardoor men terecht kwaad is en anderen wil waarschuwen; daartoe dient juist een forum.

Die Barbershop heeft niet eens een website met informatie, noch prijzen.

berna
16 mei 2009, 16:27
Helaas heeft menigeen een schunnig hoog bedrag moeten betalen voor zeer slechte of matige kwaliteit, waardoor men terecht kwaad is en anderen wil waarschuwen; daartoe dient juist een forum.

Die Barbershop heeft niet eens een website met informatie, noch prijzen.
Hallo allen,

Ik ben sinds vandaag lid op dit web, heb de afgelopen dagen al veel op het forum gelezen en geleerd. Ik heb heel erg dun haar, denk niet dat het alopecia is, maar wil welgraag een volle bos. Ik heb ongeveer een half jaar geleden een oriënterend gesprek gehad bij het Veluws Haar instituut in Äpeldoorn, ben daar prima ontvangen, heb een goede voorlichting gehad, maar ik schrok nogal van de prijs. Deze ging toch al gauw richting de 2600 euro voor een haar werkje van echt haar. Ik zou graag willen weten wie er ervaring heeft met het Veluws Haar Instituut (VHI) , en of er nog meer haarinstituten zitten in het oosten van het land.
Wacht in spanning jullie berichten af. Alvast bedankt!
groetjes, Berna.

Hanna
16 mei 2009, 16:41
Hallo Berna,

Plaats eerst eens een bericht in de rubriek Haarproblemen bij Vrouwen, waarin je beschrijft wat er met jouw haardos aan de hand is en of je met de klachten al bij de huisarts bent geweest.
Het is waarschijnlijk nog veel te vroeg om een haarwerk aan te schaffen en misschien zelfs helemaal niet nodig.

berna
17 mei 2009, 12:10
Hallo Hanna,

Het probleem met mijn haar is dat het ERRUG dun en sluik is. Ik vind dit dus helemaal niks!!!Ik las op verscheidene sites dat hier ook een oplossing voor is. Bij het VHI beaamden ze dit ook, maar ze kunnen natuurlijk ook in hun eigen straatje praten. Ze adviseerden mij een gedeeltelijk haarwerkje, zo'n kapje bovenop .Hier zou ik er dan 4 van moeten aanschaffen, zodat ik iedere keer kan wisselen.
Ik heb van de huisarts wel een verwijsbrief gekregen, ze heeft echter niet echt gekeken naar miijn haar. Ik was allang blij dat ik die brief had. Deze is een jaar geldig.Ik heb er ook niet echt haast mee, maar blijf ondertussen wel een vinger aan de pols houden en kijk rustig de kat uit de boom.
gr. Berna

mama
18 mei 2009, 16:19
Zoek eens op het internet neem wiglets
dan kan je eens al kijken wat er op de markt is en dat je soms verschillende prijzen vind voor het zelfde haarstukje
2600 euro is echt te veel

http://74.125.77.132/search?q=cache:os72OSdblLcJ:www.maxwigs.com/wiglets-and-fillers-c72/+wiglets&cd=3&hl=nl&ct=clnk&gl=be

http://www.fekewigs.com/toppers_ptw.htm

http://translate.google.be/translate?hl=nl&sl=en&u=http://www.wilshirewigs.com/Wiglets-c-36.html&ei=mWkRSrTaJcSb-gb0rvDWAw&sa=X&oi=translate&resnum=5&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dwiglets%26hl%3Dnl%26sa%3DG

http://www.ultimatelooks.com/hairpiecelistingpages/wigletstophairpieces1.htm

klik een foto aan dan zie je het haarstukje
vb http://www.ultimatelooks.com/reneofpariswigs/pullthruwigletrop.htm
of http://www.ultimatelooks.com/jonrenauwigs/topvolumeshortjr.htm
of http://www.ultimatelooks.com/jonrenauwigs/monohairpieceshortjr.htm
verschillende prijzen bevestigingen echt of syntetisch haar

Groetjes

Salvamia
18 mei 2009, 18:57
Hoi,

bedoel je 2600 euro voor alle vier de haarwerken?
Wat jij dus bedoeld heet een topper gemaakt op maat.

Dat kan wel een mooie oplossing zijn voor je maar hoe gaan ze het vastmaken?

Mvg,

Sal

Hanna
18 mei 2009, 20:50
Die prijs is belachelijk hoog: € 2600 voor 4 kleine stukjes, dus € 650 per haarwerkje terwijl je niet weet welke haarkwaliteit je krijgt, behalve de vage kreet "echt haar". Echt paardenhaar?

berna
21 mei 2009, 10:52
Hallo allen,

Sorry voor mijn late reactie, ik ben niet in de gelegenheid om dagelijks mijn mail na te kijken.
Het is inderdaad 2600,-- voor 4 haarwerkjes. Hoe ze het vastmaken? met klemmetjes.
Ik neem toch aan dat het echt mensenhaar is.
Ik heb inmiddels vernomen dat het VHI schrikbarend duur is vergeleken met anderen.
Aangezien bij mij de nood nog niet direct erg hoog is , (heb nog geen kale plekken) , en ik nog bij een natuurarts onder behandeling ben i.v.m. overgangsklachten, wacht ik nog even af met het nemen van een beslissing.Daarom trek ik mij nu ook terug van dit forum. Ik blijf wel een vinger aan de pols houden en leer veel van jullie ervaringen.Bedankt allen!
gr. Berna.

berna
21 mei 2009, 10:57
Zoek eens op het internet neem wiglets
dan kan je eens al kijken wat er op de markt is en dat je soms verschillende prijzen vind voor het zelfde haarstukje
2600 euro is echt te veel

http://74.125.77.132/search?q=cache:os72OSdblLcJ:www.maxwigs.com/wiglets-and-fillers-c72/+wiglets&cd=3&hl=nl&ct=clnk&gl=be

http://www.fekewigs.com/toppers_ptw.htm

http://translate.google.be/translate?hl=nl&sl=en&u=http://www.wilshirewigs.com/Wiglets-c-36.html&ei=mWkRSrTaJcSb-gb0rvDWAw&sa=X&oi=translate&resnum=5&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dwiglets%26hl%3Dnl%26sa%3DG

http://www.ultimatelooks.com/hairpiecelistingpages/wigletstophairpieces1.htm

klik een foto aan dan zie je het haarstukje
vb http://www.ultimatelooks.com/reneofpariswigs/pullthruwigletrop.htm
of http://www.ultimatelooks.com/jonrenauwigs/topvolumeshortjr.htm
of http://www.ultimatelooks.com/jonrenauwigs/monohairpieceshortjr.htm
verschillende prijzen bevestigingen echt of syntetisch haar

Groetjes
hallo mama,
sorry voor de late reactie, had je berichtje even over het hoofd gezien. Ik ga onmiddelijk je links bekijken. bedankt hiervoor.
gr.Berna

margriet2380
3 augustus 2009, 15:51
Hallo,

Ik zelf vind het voor de nieuwkomers en de leden van dit forum, belangrijk dat zij kunnen zien bij welke 'SPECIALISTEN" ze moeten wegblijven.

Dit zodat zei niet dezelfde ellende hoeven mee te maken zoals bijv. Chris.

Natuurlijk zullen hier wel hoge discussies uit voortkomen (Mischien van de specialisten zelf wel, die zullen toch ook wel weten dat deze site bestaat?) maar dat is natuurlijk de gehele opzet van een forum!.

Mischien moeten de haarwerkdragers enof de mensen met een haartransplantatie zelf een Gilde oprichten!!!!!!
Want ik zag in Chris zijn verhaal dat de voorzitter notabene de grootste sukkel is en absoluut niet luisterd naar ONS de mensen met een haarprobleem!!!!!.

Dus laat het iedereen weten wie is OKÉ en wie een DRAMA!!!!!!!!!

Grtjs Salvamia

het probleem van tophaar is dat hij ook niet luisterd naar zijn klanten, en 5 van de 10 haarstukken echt slecht zijn. 1e keer kan alles, daarna wordt je afgedankt als oud vuil, als meneer Salvatore zijn zin niet krijgt. en moet je maar een ander zoeken als hij het probleem niet op kan lossen.

Hanna
3 augustus 2009, 16:13
Margriet,
Wat is er dan slecht aan die 5 haarstukken? Kloppen de maten niet? Is het haar een andere kwaliteit dan je besteld hebt? Gaarne uitleg.

En welk probleem kan Sal niet oplossen?

margriet2380
3 augustus 2009, 16:30
Hallo,

Ik zelf vind het voor de nieuwkomers en de leden van dit forum, belangrijk dat zij kunnen zien bij welke 'SPECIALISTEN" ze moeten wegblijven.

Dit zodat zei niet dezelfde ellende hoeven mee te maken zoals bijv. Chris.

Natuurlijk zullen hier wel hoge discussies uit voortkomen (Mischien van de specialisten zelf wel, die zullen toch ook wel weten dat deze site bestaat?) maar dat is natuurlijk de gehele opzet van een forum!.

Mischien moeten de haarwerkdragers enof de mensen met een haartransplantatie zelf een Gilde oprichten!!!!!!
Want ik zag in Chris zijn verhaal dat de voorzitter notabene de grootste sukkel is en absoluut niet luisterd naar ONS de mensen met een haarprobleem!!!!!.

Dus laat het iedereen weten wie is OKÉ en wie een DRAMA!!!!!!!!!

Grtjs Salvamia

Tophaar 5 van 10 haarstukken zijn slecht.
En meneer salvatore wenst hierop geen commentaar.

margriet2380
3 augustus 2009, 16:34
Margriet,
Wat is er dan slecht aan die 5 haarstukken? Kloppen de maten niet? Is het haar een andere kwaliteit dan je besteld hebt? Gaarne uitleg.

En welk probleem kan Sal niet oplossen?

andere kleur, kapot gepermanent haar, te dun ingeplant,
Maar wil geen zaken meer doen met dit bedrijf.
Salvatore wil graag zijn eigen zin doordrijven, en luistert niet naar de klant. En als hij zijn gelijk niet krijgt mag je opdonderen en naar een ander gaan. terwijl je nog haarstukken te goed hebt.
Maar dit zal wel van het forum gehaald worden.

margriet2380
3 augustus 2009, 16:38
Hallo,

Ik zelf vind het voor de nieuwkomers en de leden van dit forum, belangrijk dat zij kunnen zien bij welke 'SPECIALISTEN" ze moeten wegblijven.

Dit zodat zei niet dezelfde ellende hoeven mee te maken zoals bijv. Chris.

Natuurlijk zullen hier wel hoge discussies uit voortkomen (Mischien van de specialisten zelf wel, die zullen toch ook wel weten dat deze site bestaat?) maar dat is natuurlijk de gehele opzet van een forum!.

Mischien moeten de haarwerkdragers enof de mensen met een haartransplantatie zelf een Gilde oprichten!!!!!!
Want ik zag in Chris zijn verhaal dat de voorzitter notabene de grootste sukkel is en absoluut niet luisterd naar ONS de mensen met een haarprobleem!!!!!.

Dus laat het iedereen weten wie is OKÉ en wie een DRAMA!!!!!!!!!

Grtjs Salvamia

En als de reacties jouw niet aanstaan verwijder je ze gewoon van dit forum salvatore.
Dus hou maar op met eigen reclame maken

Hanna
3 augustus 2009, 16:43
Als je echt gegronde klachten hebt, mag je die uiten.

Haren permanenten is altijd zeer slecht voor het haar, dus dat moet je niet willen, of de consequenties voor eigen risico nemen.
Bij een te lage dichtheid, kunnen er meer haren tussen geknoopt worden en een verkeerde kleur kan geverfd of ietsje gebleekt worden. Overal is uit te komen, lijkt mij.

Salvatore is geen webmaster en ook geen moderator van dit forum.


.

Webmaster
4 augustus 2009, 09:08
...
Maar dit zal wel van het forum gehaald worden.

En als de reacties jouw niet aanstaan verwijder je ze gewoon van dit forum salvatore.
Dus hou maar op met eigen reclame maken

Iedere haar(werk)specialist heeft op HaarWeb de mogelijkheid om (binnen onze strikte richtlijnen) betaalde reclame te maken voor hun eigen produkt. Opmerkelijk genoeg maakt hier momenteel welgeteld 1 enkele haarwerkspecialist gebruik van, maar dat terzijde.

HaarWeb verwijderd nooit berichten van wie dan ook, tenzij zij in overtreding zijn met onze richtlijnen. Zoals HaarWeb lid Hanna al terecht aangeeft:

Salvatore is geen webmaster en ook geen moderator van dit forum.


... kan een commerciële haar(werk)specialist vanzelfsprekend nooit deel uitmaken van het beheer achter HaarWeb. HaarWeb is een 100% onafhankelijk en objectief platform voor en door lotgenoten.

margriet2380
6 augustus 2009, 08:34
hallo

Ik heb slechte ervaring met Tophaar in Veldhoven en dat is zacht uitgedrukt.

Margriet

Henk
6 augustus 2009, 11:13
Margriet ik begrijp dat je ontevreden bent. Misschien ben je nog steeds zo boos dat je elke dag wel even wilt posten hoe ontevreden. Dat begrijp ik. Maar het steeds blijven herhalen en zelfs twee (bijna identieke) postings achter elkaar in 1 thread is echt niet nodig.

Groet, Henk.

P.S: Dit is de discussie over Tophaar: http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?t=11638
Plaats daarin je klacht. Dan ga ik er van uit dat Salvamia er wel een reactie op gaat geven.

what now
6 augustus 2009, 18:46
Heeft er iemand ervaring met de haarkliniek uit Sint-Niklaas??? Ik ben daar onlangs geweest voor een consult. Ze waren er wel relatief vriendelijk. Ik heb vooral last uitdunning bovenaan en kruin. Ze raadde me een haaraanvulling aan waar men eigen haar wordt doorgehaald en dat met klemmetjes wordt bevestigd. Het prijskaartje is wel 1400 euro volledig afgewerkt.

Hanna
6 augustus 2009, 18:54
What now,

Dergelijke schandalig dure haarwerkjes zijn op dit forum al vaker besproken, hier heb je alvast een topic om door te lezen:

http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?t=13900

xxxxxxxxxx
6 augustus 2009, 19:56
Hallo,

Ik weet niet welke heel goed is, maar met welke ik heel slechte ervaringen heb, is Tophaar in Veldhoven. Die man met die zwarte pruik praatte me aan dat ik toch wel erg slecht haar had dat ik beter kon afscheren. Vond het trouwens bij hem ad voorkant voor geen meter staan, maar dat terzijde...Ik zou ook vooral geen medicijnen moeten nemen, want deze sturen je hele hormoonhuishouding in de war met alle gevolgen van dien...blablabla. Verder alleen maar negatieve dingen over andere methoden (medicijnen, ht etc.), Een zeer eenzijdig verhaal allemaal in zijn voordeel dus.

Na 3 dermatologen, 2 transplantatietechnieken verder heb ik 5! maal te horen gekregen dat de kwaliteit van mijn haren nog dermate goed was, en dat ik zelfs nog hele mooie haren had. Ik was geen kandidaat voor een HT, want veel te veel haar, alleen beperkte uitdunning op mn kruin.

Ben ik even blij dat ik dat meneertje niet heb geloofd, want dan was ik nu 1.500 euro armer, en moest dag en nacht met nephaar rondlopen. Maar als ik bedenk hoeveel mensen die de wanhoop nabij zijn, een complex heeft aangepraat, dan maak ik me echt kwaad!

Nu met een tijdje Minoxidil en duta waarbij ik resultaat zie, wuif ik het "advies" van Tophaar lachend van de hand.

Hanna
6 augustus 2009, 22:26
Na 3 dermatologen, 2 transplantatietechnieken verder heb ik 5! maal te horen gekregen dat de kwaliteit van mijn haren nog dermate goed was, en dat ik zelfs nog hele mooie haren had. Ik was geen kandidaat voor een HT, want veel te veel haar, alleen beperkte uitdunning op mn kruin..

Gelukkig zijn minox en duta een uitkomst voor jou en hopelijk heb je daar nog vele jaren plezier van, maar ik vind 't wel vreemd dat je niet éérst naar minstens 1 dermatoloog toegestapt bent.

xxxxxxxxxx
6 augustus 2009, 22:59
Beste Hanna, dat mag wel zo zijn, maar rechtvaardigt dat deze handelswijze?:confused:

Hanna
6 augustus 2009, 23:26
Nee, inderdaad niet.

what now
7 augustus 2009, 15:53
ok het is miss wel veel geld voor zo een haaraanvulling maar je betaalt er ook wel de service bij.... zoals het aanleren hoe je zoiets goed moet vastmaken, het onderhoud... en de aanvulling wordt hetzelfde gekleurd als je eigen haarkleur en alles wordt in een leuke snit geknipt.. Als absolute leek lijkt me dat wel handig en daarna kan je het miss zelf wel eens proberen om via internet te bestellen....Maarja kheb nog even tijd en ga nog wel eens verderkijken :)

Hanna
7 augustus 2009, 16:38
Het vastzetten gebeurt gewoon met klemmetjes die aan je eigen haren worden geklemd, waarna de bioharen door de gaten worden getrokken. Dit systeem is overigens absoluut niet aan te raden bij mensen met haaruitval.
Wat betreft het onderhoud: je wast het haarwerk voorzichtig met lauw water met gewone milde shampoo, het liefst vastgeprikt op een piepschuimkop, en eerst gekamd, om klitten te voorkomen. Dat is alles, geen speciale produkten nodig.

what now
10 augustus 2009, 20:26
welk systeem is er dan wel aan te raden?? Voor een volledig haarwerk heb ik nog "teveel" haar. De uitdunning is vooral vooraan en kruin....kzoek een systeem waardoor ik me toch wat zekerder voel en zo men stressniveau een beetje onder controle kan houden..

Hanna
10 augustus 2009, 22:27
Als de minoxidil goed ingetrokken is in de hoofdhuid, kun je daarna Toppik-vezeltjes strooien. Je hebt er maar heel weinig van nodig voor een mooi effect. Te vergelijken met de vezeltjes in volume-mascara.

Zie: http://www.hairplus.nl/haarproducten_haarverdikking_05_haar.htm

Sew
14 augustus 2009, 15:18
Margriet,

In drunen (tussen waalwijk en den bosch) zit een hele goei: ixxi
Kijk eens op ixxi-haarwerken.nl
Ze nemen alle tijd voor je. Behalve haarwerker ook kapster met veel ervaring.
Geven eerlijk advies en komen afspraken na.

Hanna
14 augustus 2009, 15:44
Sew,
Maar op de website hebben ze geen prijzen vermeld.

Ik heb onlangs nog een bericht gekregen van een vrouw die €725 heeft moeten betalen voor een synthetisch confectiewerk van een dergelijke "specialist". :eek:

angi
17 augustus 2009, 12:15
Hai,

Nou laat ik dan maar vast een beginnetje maken met de "specialisten" (krijg het zowat mijn strot niet uit), waarmee ik hele nare ervaringen mee heb gehad. Als iemand benieuwd is naar de redenen dan hoor ik het wel.

Evolution in Utrecht
Carpe Diem Arnhem
Hans Barbershop Zutphen

Dat zijn de 3 ergste.

Zal nu wel heel wat over me heen krijgen maar dat maakt me niets uit.

WIE VOLGT????????????

Groetjes Do.

hoi...
ik ben benieuwd naar je verhaal over evolution,omdat ik van plan ben daar heen te gaan,maar wil niet weer een miskoop hebben
groetjes

Hanna
17 augustus 2009, 12:21
Do waarschuwt juist dat die behoort tot de 3 ergsten, dus dan kun je rekenen op een zware miskoop.

Salvamia
17 augustus 2009, 21:48
Korte reactie en daar laat ik het dan ook bij:D

Meneer MT alias Magriet,

Wat jammer dat u er niet bij verteld dat ik de laatste twee haarwerken voor u wilde laten herstellen maar u wilde dit zelf niet en nam de twee haarwerken toch mee naar huis, nadat u de haarwerken heeft gedragen wilt u dan alsnog dat wij nieuwe maken en dat doen wij gewoonweg niet. Ondanks al uw beledigen die u mij heeft gemailed in mijn vakantie! stuur ik u toch nog 1 haarwerk morgen geheel gratis op zodat u de tijd heeft om een nieuwe specialist te zoeken. En ik zal mijn woord dan ook nakomen meneer MT.

Meneer xxxxxxxxxx,

Ik kan me u niet herinneren maar waarom kwam u dan bij mij als u nog genoeg haar had?? Ik ben tegen het gebruik van medicijnen en daarom adviseer ik die dan ook niemand aan. Wij zijn een haarwerk bedrijf en ik neem aan dat u interesse had in een haarwerk en niet in medicijnen??

Maar jullie hebben beide het recht je eerlijke mening te geven hier op het Haarweb, jammer wel dat het niet altijd de werkelijke stand van zaken weergeeft.

Ik heb in elk geval geleerd in de afgelopen 5 jaar dat ik niet iedereen kan helpen en soms mensen moet doorverwijzen naar een andere specialist. En ook ik maak fouten maar probeer deze altijd te corrigeren maar wel tot een bepaalde hoogte.

Nou met vriendelijke groetjes, Mijn vakantie zit er vanaf vandaag weer op, morgen gaan we weer met frisse moed en een positieve instelling aan het werk en wel voor de meerderheid van onze klanten welke wel tevreden zijn over onze service, prijs en kwaliteit.

Salvamia

Myllie
18 augustus 2009, 00:40
Ja Angi, ik zou er ook maar wegblijven..

marianneke
15 september 2009, 22:05
Hallo,

Even over Tophaar (voorheen Hairlacer).
Ik ben al 6 jaren een tevreden klant van Salva. Heb al vele haarwerken bij hem besteld. Ze zijn werkelijk waar, super mooi en goed.

Ok, bij mij is er ook wel eens mis gegaan, maar Salva heeft het altijd goed opgelost. Iedereen kan fouten maken, daar leer je van, dus hij ook. Dat kan ik van vele haarwerkspecialisten niet zeggen. (en ik heb er heel wat gehad in de 22 jaren dat ik kaal ben en dus haarwerken draag)
Dus veel ervaring heb ik zeker. En dus bijdeze kan ik eerlijk zeggen dat ze bij Tophaar goede haarwerken leveren voor een uitstekende prijsverhouding!!!

Groetjes Marianneke

Salvamia
16 september 2009, 20:06
Marianne leuk te zien dat jij nog steeds tevreden bent en gezien je al 7 jaar een HW lid bent kan iedereen aannemen dat je reactie ook een geloofwaardige is :D

Vriendelijke groetjes,

Sal & Tal

serieus
17 september 2009, 05:13
Ik ben nieuw hier en ben bang dat ik binnenkort ook aan een pruik moet. Zat er aan te denken een consult aan te vragen bij tophaar, maar vind dit allemaal zo gekunsteld overkomen dat ik me afvraag of het wel zo betrouwbaar is? Graag een reactie van iemand anders dan Salvamia?
*
Groetjes, Serieus

Hanna
17 september 2009, 10:14
Ik ben nieuw hier en ben bang dat ik binnenkort ook aan een pruik moet. Zat er aan te denken een consult aan te vragen bij tophaar, maar vind dit allemaal zo gekunsteld overkomen dat ik me afvraag of het wel zo betrouwbaar is? Graag een reactie van iemand anders dan Salvamia?
*
Groetjes, Serieus

Gekunsteld? Hoe bedoel je dat? :confused:

Salvamia
17 september 2009, 19:07
Ik denk dat serieus de discussie bedoeld.

Helaas komt dat inderdaad niet goed over maar tja het is en blijft een discussie forum. En weet je wat ik net eigenlijk bedacht!, ik was diegene die in 2001 deze thread opende :-) voor alle duidelijkheid had ik toen nog geen bedrijf in haarwerken.

De reden dat ik hier zo veel te zien ben komt daardoor, nogmaals ben ik een zaak in haarwerken begonnen omdat ik er op het haarweb achter kwam dat het ook anders kon. De specialisten in die tijd waren vaak duur en arrogant (niet allemaal hoor), daarom begon ik hairlacer en heeft mijn vrouw welke kapster is Tophaar met mijn hulp opgezet.

Ik ben ook bijna de enige haarwerk specialist die hier reageerd, maar kan je verzekeren dat ze allen de boel in de gaten houden.
Gelukkig hebben we in al de jaren vele nieuwe tevreden klanten middels dit forum er bij gekregen, helaas glipt er zo af en toe een onmogelijke tussendoor die dan gaat klagen op het forum en middels prive berichten. Maar je zult zien dat er meer positieve postings zijn dan negatieve.

Advies is altijd gratis serieus en de koffie ook :-)



Met vriendelijke groetjes,

Salvatore

Angelique42
17 september 2009, 21:35
hallo Salvamia,

ik bemoei me niet vlug met dingen op forums, maar het valt me wel op dat je in mijn eigen ogen jezelf tegenspreekt. Je zegt in het begin dit IS toch een discussieforum? En daarna zeg je als een klant hier op het forum klaagt, helaas glipt er zo af en toe een onmogelijke tussendoor die dan gaat klagen op het forum en middels prive berichten.
Dus mensen die per ongeluk vinden dat jouw werkzaamheden niet zo goed zijn, vind jij meteen onmogelijke mensen omdat ze hier op het discussieforum dat gaan bespreken. Dat vind ik dan wel weer een beetje arrogant van je.... een forum is vaak opgezet...juist om mensen hun ervaringen te laten delen dacht ik. Hier zitten veel mensen die wanhopig zijn en die zoeken, vanzelfsprekend, andere mensen op vanwege hun ervaringen.

Salvamia
17 september 2009, 22:15
Hoi Angelique42,

Ik ben bang dat mijn reactie verkeerd overkomt dan. Iedereen is hier vrij om te melden over hun ervaringen en ik neem als geen ander de grootste risico's om te overkomen dat iemand zijn ontevredenheid ook zal melden op dit forum gezien mijn activiteit en het aantal haarwebleden ik al heb geholpen.

Ik ben denk ik altijd eerlijk in mijn adviezen en ben de laatste die zijn fouten niet wil oplossen, en fouten maak ik ook hoor begrijp me niet verkeerd. Wat ik bedoel met de "onmogelijke" is het feit dat haarverlies bij sommige mensen zo diep gaat dat het niet op te lossen is met een haarwerk omdat het nu eenmaal niet je eigen haar is dat ik je terug geef maar een camouflage in de vorm van een haarwerk. Wij hebben daarom een intake formulier ontwikkeld die we de iedereen voor een gesprek laten invullen om zo meer inzicht te krijgen in de situatie en denkwijze van de persoon.

Maar als een haarwerk niet volgens specificatie is gemaakt en we een re-make willen laten uitvoeren om wel te kunnen leveren wat de klant wenst moeten we deze haarwerken overleggen met onze leverancier. Als de persoon in kwestie dan de haarwerken toch mee neemt en deze besluit te gaan dragen kunnen we geen nieuwe meer laten maken. En geloof me vaak vergoeden wij dan nog op eigen kosten de haarwerken zodat die persoon toch een haarwerk heeft en niet ineens zonder door het leven moet. Maar als iemand iedere keer klaagt over een knoopje dat niet is gebleekt of dat de fijnste lace te kwetsbaar is of dat er 10% teveel of te weinig haar in zit etc. dan zeg ik eerlijk dat diegene teveel verwacht en we niet aan deze zijn wensen kunnen voldoen.

Het is dan jammer als je daarna thuis komt en op het haarweb ziet dat diegene een soort van haat campagne tegen je begint en leden van dit forum gaat bestoken met prive berichten met als onderwerp hoe slecht wij wel niet zijn. Nog erger is dat ze dan roepen dat ik snel geld wil verdienen! Ik was voorheen vestigings manager bij de PLUS supermarkt en daar verdiende ik veel meer dan ik nu verdien. Maar nu doe ik wat ik leuk vindt en ga met mijn vrouw en zoontje (die morgen 1 wordt) naar ons zaakje en maken we nog steeds elke dag mensen gelukkig en komen elke dag voor wisselende uitdagingen te staan. Je komt bij ons echt niet aan bij een kolosaal herenhuis en nee wij lopen niet in doktersjassen rond, je krijgt gewoon een bakje koffie of een glaasje fris en we gaan altijd ongedwongen te werk.

Dus ik weet niet waarom jij mij nu arrogant vindt? maar het is nu eenmaal zo dat er best wel wat mensen zijn die je nu eenmaal niet tevreden kan stellen en nooit vrede hebben met het verliezen van hun haar. En ik ben toch echt van mening dat wij ver gaan om dit te proberen maar er ook voor mij een punt is dat ik eerlijk moet kunnen zeggen dat ik iemand dan niet meer kan helpen.

Als voorbeeld heeft er ooit iemand hier gepost dat ik hem een tweedehands haarwerk zou hebben verkocht! achteraf bleek dat de persoon in kwestie in zo'n diep dal zat dat hij niet meer wist wat hij deed! maar deze persoon (de discussie is nog te vinden) is tot op de dag van vandaag nog een tevreden klant.

Gezien het aantal leden en het succes van dit forum kun je wel stellen dat haarverlies een groot probleem voor velen is en sommige gaan er goed mee om en andere komen er niet bovenop.

Dit is iets wat ik geleerd heb en ook heb ik geleerd dat ik ook af en toe moet zeggen dat ik iemand niet meer kan helpen.

Ik vind een discussie dus iets anders dan een haat campagne uit frustratie, discussie is welkom maar onterechte verhalen verspreiden daar schiet niemand iets mee op, toch?

Persoonlijk weet ik dat ik mijzelf in een kwetsbare positie opstel hier op dit forum als enige actieve haarwerken specialist en mij is al meerdere malen geadviseerd om mijzelf op de achtergrond te verplaatsen omdat ik aangevallen zou kunnen worden door ontevreden haarwerk dragers (wel of geen klant). Maar nog steeds ben ik ook een lotgenoot en ben ik graag actief op dit forum en de dag dat de andere collega's gelijk zouden krijgen zou dan ook niet een van mijn beste dagen zijn.

Nog steed leer ik van dit forum en denk ik andere een hart onder de riem te kunnen steken, moeilijk is dat ik me nu wat vaker moet verdedigen.

Ik hoop dat ik mij tot u heb kunnen ophelderen.

Mvg,

Sal

Angelique42
17 september 2009, 23:11
Hallo Salvamia,

ik snap best dat er op internet ook mensen tussen zitten die niet tevreden kunnen zijn, je kunt hier wat dat betreft ook niet makkelijk het kaf van de koren scheiden, dat gaat niet. Dat geldt ook voor de klanten die jij binnen kunt krijgen, of andere haarwerkers. Maar zoals jij het daarstraks bracht, klonk het bij mij nu eenmaal zo in de oren, over dat onmogelijke, en dus geef ik dat aan, dat je zo over kwam. Vandaar mijn reactie.

m.vr.gr. Angelique.

Salvamia
17 september 2009, 23:39
Angelique,

Weet je wat ik ooit heb meegemaakt:D luister.

Ik kreeg op een dag een tot op het bot versleten haarwerk binnen met een briefje erbij. "ik wil graag een nieuw haarwerk bestellen afzender ....... " ik weet namelijk niet of het een lid is, toen dacht ik he die gast heeft nooit betaald voor dat haarwerk wat ik 1,5 jaar geleden geleverd had (was dus dat ding in het doosje wat ik kreeg) Ik belde hem op en zeg "he wat is dit je bent me nog een rekening schuldig van 1,5 jaar geleden?" Antwoord "he gast ik kom uit Amsterdam en denk nu niet dat ik bang voor je ben! ik heb niets te verliezen en jij hebt een dochtertje (had toen nog geen zoontje erbij) en een vrouw dus jij gaat er nu voor zorgen dat het goed komt! ik betaal die rekening van 1,5 jaar geleden en jij zorgt dat het goed komt!" Mijn vrouw in paniek etc. uiteindelijk is het niet zover gekomen maar ik wist niet wat ik meemaakte! Ik heb ooit een cafe gehad waar ik ooit "foute gasten" moest weigeren maar zelfs toen voelde ik mijzelf veiliger.

Dus dat is wat ik bedoel met "sommige":D

Mvg,

Sal

Hanna
18 september 2009, 00:03
Deze vind ik ook wel een goed voorbeeld van een "onmogelijke":

http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?t=18630&page=1