PDA

View Full Version : Gratis unit??


Lente
15 mei 2002, 15:03
Hallllllloooooo allemaal,

Lees net in de Telegraaf van vandaag, dat er systemen beschikbaar zijn, direct van de Importeur, die geen onderhoud behoeven. Weet iemand van jullie hier iets van, ze adverteren nl. met de 1e unit gratis, zonder verplichtingen. Daarbij heb ik nog niet van het Bedrijf gehoord "EasyHair4u" zijn deze mensen betrouwbaar. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee?
Het onderhoud kost me nl. teveel bovenop de aankoop:confused:
Het telefoonnummer wat erbij staat is 030-231 01 16, durft iemand van jullie even te bellen en mij verder te informeren, vindt zelf de drempel te hoog :sad: Alvast bedankt, Lente

Chris
16 mei 2002, 16:38
Hallllllloooooo Lente,

Systemen direct v/d importeur? Ik ben zeer benieuwd......
Wat bedoelen ze precies met geen onderhoud? Ik heb de advertentie niet gezien (ik lees geen Telegraaf! ;)) helaas. Ook een zoekactie op Internet op 'EasyHair4U' leverde niets op.

Mag ik vragen hoeveel het onderhoud en de aanschaf het je nu dan kost en bij welke specialist je zit?

Grtjs,
Chris.

Do
16 mei 2002, 16:50
Hai Lente,

www.hair4you.nl Hier vind je informatie.

Dit is volgens mij hetzelfde bedrijf dat op de contaktmiddag van de VAAP is geweest. (zie mededelingen van Webmaster).

Mocht dit zo zijn dan kan Chris je hier meer over vertellen die is aanwezig geweest op de bewuste contaktmiddag.

Wil je van het onderhoud af, dus geen kosten meer dan is een haarwerk op klemmen een optie, het haarwerk wat je nu hebt kan zeer waarschijnlijk gewoon op klemmen worden gezet of een combinatie van klemmen en tape (ligt eraan wat voor soort haarwerk je hebt).
(zie voor meer info de treat Haarwerk op klemmetjes onder Haarwerken).

Groetjes Do.

Gerke
17 mei 2002, 16:32
Hallo Lente,

Nou ik ben geweest, en heb onder tussen al een ontwerp gehad. Over ca. 4 weken krijg ik mijn eerste haarwerk. Het is inderdaad gratis, je betaalt alleen de ontwerpkosten, van 115 euro.

Over 4 weken kan ik je dus meer laten weten, het is bij het hairhotel in Utrecht, die coordineren de boel, het haarwerk wordt naar mijn huis gestuurd, en de rest kan ik zelf doen.

Groetjes Gerke

Chris
17 mei 2002, 18:47
Ik kon me al niet voorstellen dat het van www.hair4you.nl afkwam. Hair4You zit in Stramprooy (Limburg) en niet in Utrecht, zoals Lente al duidelijk aangaf via het telefoonnummer in haar bericht.

Dat het blijkbaar van K33 Hairhotel afkomt verontrust mij. Dit bedrijf is in de ogen van velen (lotgenoten, patiëntenverenigingen) een super-supercommerciëel bedrijf wat maar aan 1 ding denkt: WINST. Correctie......wat aan 3 dingen denkt: Winst, Winst en........ Winst. Volgens velen zijn ze enorme oplichters. Ik vind het apart om te horen dat men blijkbaar nu een systeem levert wat niet door hun onderhouden hoeft te worden. Juist op dit onderhoud verdienen ze ENORME bakken met geld.

I'm confused. :confused:

Chris.

thijs
18 mei 2002, 03:36
Hallo Lente,

Nou ik ben geweest, en heb onder tussen al een ontwerp gehad. Over ca. 4 weken krijg ik mijn eerste haarwerk. Het is inderdaad gratis, je betaalt alleen de ontwerpkosten, van 115 euro.

Over 4 weken kan ik je dus meer laten weten, het is bij het hairhotel in Utrecht, die coordineren de boel, het haarwerk wordt naar mijn huis gestuurd, en de rest kan ik zelf doen.

Groetjes Gerke

?????????????????????????????????????????????????? ????????
wow effe rustig!
haarwerk binnen 4 weken? gratis? alleen ontwerpkosten betalen van 115 euro? bij hairhotel in utrecht?
snap er effe helemaal geen Kl**t van?!?!?!?!
kan gerke even uitleggen (beetje duidelijk) wat dit allemaal inhoud?
kan me niet voorstellen...

uitleg please!
?????????????????????????????????????????????????? ????????

Do
21 mei 2002, 00:23
Quote: Chris

Ik kon me al niet voorstellen dat het van www.hair4you.nl afkwam. Hair4You zit in Stramprooy (Limburg) en niet in Utrecht, zoals Lente al duidelijk aangaf via het telefoonnummer in haar bericht.
__________________________________________________ __
Bedrijven kunnen meerdere filialen in meerdere plaatsen hebben en de naam lijkt toch echt veel op hair4you. Dus zo gek was het niet!

Do
21 mei 2002, 15:42
Zo ik heb even contakt opgenomen i.v.m. die fantastische stunt van Hairhotel.

Eerste unit gratis, jazeker!!! Maar dan moet je er wel minimaal 6 afnemen wat je zo'n 1700 euro (3740 gulden!!!!) gaat kosten. Daarbij de kosten van 115 euro voor de eerste unit (f253) maakt tezamen 1815 euro (BIJNA f4000,=!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Het zijn z.g. wegwerp haarwerken, je draagt ze 2 maanden en gooit hem dan weg daarna begin je aan de volgende unit.

Het is gemaakt van AZIATISCH haar en wil je er iets van een slag of krul in(en dat moet want anders is het veeeel te stijl, ook al heb je stijl haar dit is echt SUPERSTIJL!) dan word het gemengd met synthetisch haar op een basis van 40/ 60. DUS SLECHTE KWALITEIT HAAR!!!! , zwaar ontschubt omdat het geen krul pakt (bij een goede kwaliteit haar is dit dus niet nodig die pakt een permanent op zonder problemen) (zie ook tread, wat is het verschil tussen geschubt en ontschubt haar).

De bevestiging gaat met een lijm die ongeveer 2 weken blijft zitten en het moet op een kale hoofdhuid geplakt worden, dus voor mensen die nog haar hebben betekent dit afscheren van het eigen haar. Ook zijn het geen hele haarwerken maar gedeeltelijke stukken, dus mensen die helemaal kaal zijn hebben hier niets aan.

Mijn advies: NIET DOEN!!!!!! HET IS ROTZOOI! Het is hartstikke duur, je staat onder een contrakt want je moet een minimale afname doen, kan jullie nu al zeggen dat het haarwerk er niet uit zal zien.( Vraag maar aan Eric die heeft er genoeg problemen mee op dit moment). Voor hetzelfde geld (1815 euro heb je een europees haarwerk, op maat, geen troep, geen synthetisch haar erbij in geweven, en je doet er langer mee).

Het word steeds gekker!!!!!!!!!!

Gerke
22 mei 2002, 10:21
GRATIS ????? dus wel !!!!!

Ik kreeg een naar gevoel naar aanleiding van het stukje van Do, en heb gelijk weer gebeld naar het hairhotel, want ik heb nl. helemaal geen contract getekent...... dus ik sta niet onder contract. Wel wordt ik na 1 maand gebeld of het allemaal bevalt.
En dan kan ik zeggen of ik wil bestellen of niet. Dus ik heb alle vrijheid, ik kan gewoon 1 haarwerk proberen.

En over geschubt, ef niet geschubt, ik heb er geen verstand van, maar ze keken heel precies naar mijn eigen haar bij het ontwerp, wat toch zeker 1 uur duurde, en alles werd heel goed uitgelegt, ebn blij dat ik toch even opnieuw gebeld heb, want ik voelde mij niet lekker bij het bericht van je Do. Wel heb je gelijk dat het gedeelte haar wat ik nog heb, afgeschoren moet worden anders kan het niet geplakt worden, daar zie ik wel tegen op, maar ja bevalt het niet dan neem ik een Pim Fortuin coupe, is momenteel ook erg in.

Gerke

Lente
22 mei 2002, 10:30
Beste Do,

Naar aanleiding van Gerke (nog bedankt, dat je me over de drempel getrokken hebt, om te bellen) Heb ik afgelopen vrijdag een ontwerp-afspraak gemaakt met de coordinator hier in Holland van Easyhair4u, blijkt dat het Hairhotel, dus een dealer is van een fabriek waar haast alle haarwerk-zaken niet alleen uit Nederland maar ook Europa en Amerika van afnemen, wat ik begreep.

De stunt houdt naar mijn mening niet in, hetgeen ik meerdere malen gevraagd heb, gelijk een contract ondertekenen. De stunt houdt in dat ze wel een ontwerp moeten maken van je, aangezien ik momenteel bij iemand anders klant ben. Wat ik begreep en straks op terug kom, na mijn afspraak is:

Het gaat om een systeem, die exact hetzelfde is als alle andere systemen, alleen dat ze net als bij 1-dags contact-lenzen je weer een nieuwe ontvangt. Hoe duur het is etc. dat weet ik niet. Wat ik wel begreep is, dat de fabriek met een actie bezig om te zien of er wel belangstelling is naar wegwerp-units, vandaar dat de eerste unit, gratis is en men je na 4 weken opbelt of het bevallen is en wat men nog kan of moet verbeteren. Dus het gaat ze zeer zeker niet om geld, misschien dat het K33-Hairhotel wel een vergoeding ontvangt van de fabriek per proef-persoon, maar geld is wat ik begreep bij deze actie voor de unit niet gemoeit.

Aangezien ik al een tijdje zit met de dure bijproducten voor onderhoud etc. ga ik toch naar de afspraak. Mocht het zo zijn, als jij zegt Do (het valt mij op, dat je je persoonlijke profiel helemaal NIET hebt ingevuld) dan kom ik daar na a.s. woensdag op terug.

Do, begrijp goed dat we allemaal met hetzelfde probleem zitten. En mocht het zo zijn, dat ik begreep dat het wegwerp-systemen zijn, idem dito wegwerplenzen. Dan is zelfs 2000,-- EURO per jaar mij niet teveel. Daar ik meer dan dat op dit moment kwijt ben met de aanschaf etc. Wat is dan in godsnaam Euro 115,-- voor een ontwerp die je als het je bevalt nooit meer hoeft te maken. Maar zoals ik al zei, ik kom hier na mijn afspraak op terug. Het kan natuurlijk zo zijn, dat je wel gelijk hebt. Maar op dit moment kom je als ik kijk naar je andere discussies over als een ZEIKERD!!!

Do
22 mei 2002, 13:07
Ik heb gisteren zelf gebeld en dit is de informatie die ze mij hebben gegeven en waar JIJ om hebt gevraagd omdat je niet DURFDE te bellen.
Mij is verteld dat je MINIMAAL 6 units(DUS WEL EEN CONTRAKT!!) af MOET nemen voor een bedrag van 1700 euro en inderdaad het zijn wegwerphaarwerken. (daar moet je je vraagtekens al bijzetten w.b. de kwaliteit van het haar, waarom gaan ze maar 2 maanden mee zou je denken?).

Verder staat K33 erom bekend dat ze SLECHTE haarwerken leveren met een SLECHTE HAARKWALITEIT!, SLECHTE TOT ONBESCHOFTE SERVICE,VEEL TE DURE PRODUCTEN, OPLICHTINGSPRAKTIJKEN enz. Lees de forums hier eens door.

Het is geenzins mijn bedoeling om iets af te kraken of onderuit te halen, maar ik kan je wel zeggen dat f4000 voor een haarwerk van Aziatisch haar gemengd met synthetisch haar op jaarbasis VEEL TE DUUR IS!. Als je nou voor die haarwerken 115 Euro per stuk zou moeten betalen, dan was het wat anders. Dan zou je inderdaad goedkoper uit zijn en vooral als je niet zoveel aan kwaliteit hecht en er niet zo mee zit dat het een zichtbaar haarwerk is dan zou dit een prima oplossing zijn.

Als jij een EERSTEKWALITEIT haarwerk (Europees, geschubt) waar je veel langer mee doet als 1 jaar neemt en je laat die op dezelfde bevestiging zetten als wat je nu wilt of je zet hem op kamklemmen (geen onderhoudskosten meer) dan ben je:

1 VEEL GOEDKOPER UIT
2 JE HEBT EEN BETERE KWALITEIT HAARWERK MET GOED HAAR EN NIET DIE TROEP DIE HUN VERKOPEN

Je spreekt jezelf gigantisch tegen!!!
Je wil van die hoge kosten af maar je bent eventueel wel bereid om 2000 Euro te betalen voor wegwerphaarwerken!! Zoals je zegt ben je nu al meer dan 2000 euro kwijt aan de aanschaf + onderhoud van je huidige haarwerk (das niet goedkoop maar ik weet ook niet wat je nu hebt) Vraag me eigen af waar die kosten dan in zitten!!!??? jammer dat je dat er niet bij verteld.
Van de bevestigingskosten kun je af, dmv kamklemmen of dat je het net zoals de haarwerken van K33 gaat lijmen. (Weet niet welke lijm ze jou mee gaan geven, maar de meest gangbare lijm bij K33 kost 60 Euro).
Voor 2000 euro heb je het mooiste haarwerk dat er te krijgen is (die van mij was nog niet eens zoveel!!) , geen onderhoudskosten als je hem op klemmen of op lijm zet (alleen de kosten van de lijm, maar dan zou ik niet die dure van K33 nemen maar dezelfde bij een andere winkel voor een eurotje of 7), en je doet er ook nog langer mee als een jaar!! Dit alles bijelkaar genomen ben je gigantisch meer geld kwijt dan nodig is, en was dat niet de reden om over te stappen op deze haarwerken???? (I'm confused) Hier klopt dus helemaal niets van!!


En ga nou niet meteen op je achterste poten staan met je gescheld want dat slaat nergens op. Het kan mij persoonlijk niets schelen als jij een haarwerk krijgt waarvan de kwaliteit miserable is, maar als je de waarheid niet wilt horen vraag er dan ook niet naar. Je hebt niet het lef om te bellen maar wel om te schelden (vreemd).

Ik zou Erik maar eens vragen wat voor GEWELDIG haarwerk hij heeft van K33 met alle problemen van dien en wat een fijne behandeling die jongen daar heeft gehad!!! En met Erik veel anderen. (maar dat zul je wel niet doen, want ik krijg een vaag vermoeden van iets.....)

Het draait niet om geld zeg je!!?? Laat me niet lachen, bij de naam K33 horen de woorden winst, geld en misbruik. Vraag dat ook maar eens aan andere forumleden (o.a. Chris). Ben je nou werkelijk zo naief om te denken dat die lui aan liefdadigheid doen!

Wat mijn persoonlijk profiel betreft: heb je er wat aan als ik je vertel dat mijn hobby o.a. paardrijden is en dat ik net als jij duik, dat ik een Nederlandse ben? Dacht het niet he?
Ik vind het echter onintressant om te weten dat jij uit Utrecht komt, een kantoorbaan hebt en op 5 Mei jarig bent.
Vraag me af wat je hier achter zoekt! Als je wat van me wil weten kun je het vragen en zal ik met plezier je vraag beantwoorden.

Enne.... gelukkig zijn er ook veel mensen die mijn geen zeikerd vinden en die daadwerkelijk wel het een en ander hebben aan hetgeen wat ik weet, dus die opmerking zal ik maar niet serieus nemen, want die is niet gegrond en je kunt hem ook niet staven.(alleen als je een haarwerkspecialist bent dan begrijp ik dat je me een zeikerd vind). Snap dat je een beetje geirriteerd bent omdat je iets wil horen wat je graag wil horen, maar ja meisje thats life!

Groetjes aan je collega's van K33 en Sucses
Do.

Gerke
22 mei 2002, 17:02
Hallo Allemaal....

Ik vindt dat het allemaal een beetje een rare toestand wordt, ik zou haast denken dat een van jullie een haarwerkbedrijf heeft.

Ik stop hiermee, en als er nog iemand wat wil weten over een week of 4, dan merk ik het wel. Wel wil ik nog even duidelijk melden dat ik GEEN contract heb. Tot die tijd wacht ik rustig af, en zie wel wat er komt of niet. Zoals ik al zei; het wordt thuis gestuurd, en ziet het er niet uit, dan gaat het zo de kliko in.

Voor de rest stop ik, want ik vindt het een onprettige mail toestand worden. Misschien moeten jullie {Lente en Do}op vakantie, want ik heb geen zin in geïrriteerde mensen, en ik denk ook niet dat de anderen daar op zitten te wachten.

Ps: soms wil een nacht goed slapen ook wel eens helpen.

Gerke

thijs
22 mei 2002, 22:19
Het word geloof ik tijd dat jullie op deze site, goed begrijpen dat HAARWERKEN maat werk is en daarom ook zwaar PERSOONLIJK, ik heb het al eens eerder gezegt... WAT VOOR DE 1 WERKT, WERKT VOOR DE ANDER TOTAAL NIET, en dat komt omdat we allemaal ons eigen persoonlijke wensen lijstje hebben, een uniek hoofd hebben, waarvoor als het een beetje mee zit ook een uniek haarwerk gemaakt voor word, en als persoon 1 een nare ervaring heeft met een bedrijf, dat dit NIET perdefinite wil zeggen dat er GEEN mensen zijn, die WEL een goeie ervaring met het bedrijf zouden kunnen hebben...
als ik mij NIET VERGIS is een forrum bedoeld om ervaringen uit te wisselen, contakt te hebben met elkaar over een bepaald onderwerk... maar laten we ingodsnaam niet ELKAAR gaan zitten ONTMOEDIGEN, want daar hebben we geen KLOOT aan!

Als ik mij niet vergis, heb ik dit al eens gezegt... maar blijkbaar niet duidelijk genoeg!
kan me d'r wel wat bij voorstellen, dat er mensen zijn die na het lezen van deze forum afhaken, en niet meer terug komen op deze site, wat gewooon onweis jammer is!

uiteindelijk hebben we allemaal een probleem (hoe je het ook went of keert... iemand met GEEN probleem zoekt hoogstwaarschijnlijk GEEN FORUM OP!

HOOP DAN OOK DAT GERKE EN LENTE GEWOON BERICHTEN BLIJVEN POSTEN, AANGEZIEN IK INIEDERIGEVAL ZEKER GEINTRESEERD BEN IN HOE HET VEDER GAAT!!!....

Lente
8 juni 2002, 14:16
Dank je wel Tjerk en Thijs,

Ik heb en had er niet zo veel zin meer in om terug te komen op mijn afspraak, dus hou ik het maar kort. Aangezien ik met het probleem zit en niemand anders.

Nouja, over 4 wkn. krijg ik dan mijn gratis unit op maat. Precies hetzelfde systeem, alleen op sommige punten beter. Aangezien het een kortere levensduur heeft, net als de wegwerpsystemen in Amerika die men via internet kan bestellen.

Maarja, om nu zelf te gaan ontwerpen etc. en geen persoonlijk contact. Daar ben ik zelf nog niet aan toe. Ik kan iedereen aanbevelen, die intresse heeft om een afspraak te maken. Aangezien je beter geinformeerd wordt etc. en alle systemen zoals Thijs zei: persoonsgebonden zijn. Daarbij en dat viel me tegen van Do, is: dat de enige die kan beoordelen of je er gebruik van maakt etc. jezelf bent.

Natuurlijk koop je niet zomaar een huis en kijk je bij verschillende makelaars, zeg maar de markt verkend voordat je een huis koopt. Nouja, een systeem is ook zeer persoonsgebonden, dus raad ik een ieder aan, om gewoon overal te gaan kijken etc. ook bij de slechte, commerciele, goedkope haarwerkzaken en dan zelf je keuze maakt of het voor jezelf slecht, commercieel of goedkoop moet zijn. Want wat voor de een goed is, zal voor de ander die op andere zaken let, slecht zijn.

Nouja, als het proef-systeem goed is, de ontwerpkosten moest ik wel betalen, maarja daar zit ik zelf bij en als het me niet bevalt, dan houdt het ook gelijk op.

Ik weet niet of het Easyhair4u"-concept iets voor mij is, aangezien ik de unit nog niet heb. Maar ik kan wel iedereen aanbevelen om overal te gaan kijken en dan pas een keuze te maken. En volgens mij zijn hun wel de enigste dealer van wegwerp-units in Nederland, waar persoonlijk support en advies hoog in de vandel staat, maarja dat mag ieder voor zich bepalen.

Niet dat mijn "Alopicia Areata" hiermee is opgelost, ik hoop wel dat men dat kan in de toekomst. Maar voor nu wens ik jullie allemaal heel veel succes, met de hulpmiddelen die op dit moment op de markt zijn, om kaalheid te bedekken, als je er emotioneel nog niet aan toe bent, om er open en bloot mee te lopen.

Nouja, stop ermee en vindt het jammer dat het Haarforum dit emotionele probleem niet bespreekt, zodat we in de toekomst wel gewoon "maatschappelijk" geaccepteerd over straat kunnen lopen.

Lente

Chris
10 juni 2002, 13:04
Originally posted by Lente
Nouja, over 4 wkn. krijg ik dan mijn gratis unit op maat. Precies hetzelfde systeem, alleen op sommige punten beter.
Hoi Lente,

Hoe bedoel je : 'precies hetzelfde systeem'? precies hetzelfde als wat? Je huidige systeem? En op welke punten is het dan beter?

Nouja, een systeem is ook zeer persoonsgebonden, dus raad ik een ieder aan, om gewoon overal te gaan kijken etc. ook bij de slechte, commerciele, goedkope haarwerkzaken en dan zelf je keuze maakt of het voor jezelf slecht, commercieel of goedkoop moet zijn. Want wat voor de een goed is, zal voor de ander die op andere zaken let, slecht zijn. Met het laatste wat je zegt ben ik het zeker mee eens. Maar ik kan me niet voorstellen dat iemand voor iets zal kiezen dat als 'slecht' bekend staat ?! :confused: Waarom zou je ook gaan kijken bij de slechte en commerciele haarwerkzaken als je de keuze hebt om naar een goede, menselijke haarspecialist te gaan? Als je een huis koopt dan zou ik ook niet naar een als zeer slecht bekend staande makelaar stappen.... toch?

Maar ik ben het zeker met je eens dat het goed is als je naar meerdere specialisten gaat, om te kijken wat voor specifiek JOU het beste is.

En volgens mij zijn hun wel de enigste dealer van wegwerp-units in Nederland, waar persoonlijk support en advies hoog in de vandel staat, maarja dat mag ieder voor zich bepalen.
Heb je het nu over K33 Hairhotel in Utrecht? Sorry hoor, maar ik heb nog nooit IEMAND positief over dit ongeloofelijke commerciële bedrijf horen praten. Je zou eens naar een bijeenkomst van een patientenvereniging moeten gaan....de verhalen die je daar hoort over dit bedrijf! :mad:

Als er 1 bedrijf in Nederland is wat persoonlijk support en advies NIET hoog in het vaandel heeft staan, dan is het K33 Hairhotel in Utrecht wel! :puke:

Nouja, stop ermee en vindt het jammer dat het Haarforum dit emotionele probleem niet bespreekt, zodat we in de toekomst wel gewoon "maatschappelijk" geaccepteerd over straat kunnen lopen. Hoe bedoel je dat het Haarforum dit emotionele probleem niet bespreekt? Als je al onze ervaringen die hier opgeschreven zijn er op naleest dan gaat het toch juist heel vaak over de emotionele gevolgen van kaalheid en het dragen van een haarwerk? En als je er behoefte aan hebt dat er iets besproken wordt wat nog niet eerder is aangekaart, dan kun je altijd ZELF een nieuwe thread hierover openen, toch?

Ik ben heel benieuwd hoe je nieuwe systeem je gaat bevallen! Ik heb ooit ook zelf een bezooek gebracht aan K33 in utrecht en had daar een jongen gezien die net een nieuw haarwerk ophad. En ik moet zeggen dat het er toen erg mooi uitzag. Alleen de uitstraling van het bedrijf vind ik heel, heel erg. Ik zou er persoonlijk NOOIT een haarwerk willen aanschaffen. Maar, zoals jij ook aangeeft: dit is voor iedereen weer anders.

Succes!
Chris.

thijs
12 juni 2002, 00:58
ZUCHT!

marianneke
1 augustus 2002, 23:22
hallo,

Ik ben Marianneke en ben 26 jaar. Ik draag sinds mij 11e een pruik. Eerst heb ik jaren lang pruiken gehad van Theo Zantman.
Hier ben ik nooit zo enthousiast over geweest, maarja ik was nog jong en mijn ouders wisten er toen ook nog niet veel van.
Daarna ben ik overgestapt naar k33 op advies van kennissen. Het beviel met prima. Nooit problemen mee gehad. Ik deed ongeveer anderhalf tot 2 jaar met een pruik! Niemand die het zag dat ik een pruik draag. (nu nog steeds) En van mensen die het weten kreeg en krijg ik nog steeds heel veel complimenten.
Het ging goed tot ongeveer 2 jaar geleden. Toen begonnen de problemen. Ze begonnen fouten te maken en het kwaliteit is flink achteruit gegaan.
Toch wilde ik het nog proberen met k33 en heb nu sinds 3 weken easyhair4you. Gehele pruik van echt haar (geen synthetisch of gemengd). Maar meteen toen ik ze thuis kreeg was het fout. De kleur klopte niet. Dit lossen ze op..... (zijn ze bij 2 pruiken mee bezig), maar na 1 week begonnen de haren uit tevallen en begint de base uit te lubberen. Hoe het kan dat de haren uitvallen, weten ze niet maar ik krijg nu 2 pruiken extra gratis erbij voor dit jaar. Dus in totaal heb ik er dit jaar zes. Maarja of ik het ermee haal moet ik nog maar zien..... Het haar valt nog steeds heel erg uit!
Ik wil het nog even afkijken, en dan beslis ik wat ik doe.
Ik ben trouwens wel erg geschrokken van de reacties over k33. En ik ben er ook veel wijzer van geworden.
Mijn ouders betalen nog mijn pruiken, omdat ik het zelf niet kan betalen. Maar naar aanleiding van wat ik hier op het forum heb gelezen (niet alleen over k33, maar ook andere info) wil ik toch gaan uitkijken naar een andere specialist.

Wie kan mij zeggen, welke specialist het beste bij mij past?

Mijn eisen:
Ik ben voledig kaal, dus een gehele pruik
europees haar
Wil kunnen zwemmen, duiken, slapen,etc. kortom alles er mee kunnen doen.
Het moet dun zijn. Geen dik onderstel of dik geweven haar.
En natuurlijk mag niemand kunnen zien dat ik een pruik draag.

Alvast Bedankt,
Groetjes Marianneke

Do
2 augustus 2002, 03:09
Hai,


Tja helaas heeft K33 een hele slechte naam (en terecht!). Heb de "wegwerp"haarwerken mogen aanschouwen en ik vond ze ronduit afgrijselijk, dat dat haar uitvalt is omdat het machinaal vervaardigd is op een systeem wat van geen kanten deugt. Het rekt uit, gaat lubberen en de haren vallen erdoorheen (hadden geen houvast meer aan het systeem). Het haar ging ook alle kanten opstaan en was niet meer in model te krijgen en was superdof! Waar ik met de kop niet bij kan is dat ze dat zelf niet zien of willen zien en hier verbeteringen in aanbrengen. Het regent werkelijk klachten over die dingen.

Je bent dus niet de enige met dit probleem.
Welke haarspecialist het beste bij jou past ligt helemaal aan wat jou eisen zijn en je persoonlijke voorkeur en smaak (voor iedereen weer anders).

Kijk ook eens onder de treats van Salvamia die gaat naar Eindhoven (Topfusion) zijn 2 mannen die de zaak runnen en die zelf ook haarwerkdragers zijn. Heb 5 haarwerken van deze specialist gezien (2 heren, 3 dames) En wat ook heel belangrijk is: het begrip voor jou situatie is daar sterk aanwezig.

Voor de rest zou ik je zo 1,2,3 geen andere kunnen noemen waarvan ik de haarwerken mooi vind, maar nogmaals het ligt er helemaal aan wat JIJ mooi vind en wat JOU eisen zijn.
Blader de forums hier eens door dan kom je gigantisch veel info tegen en weet je ook waar je weg moet blijven en waar je grote kans van slagen hebt.

Ook is het verstandig om uit te pluizen hoe er met klachten omgegaan word als er problemen met een haarwerk zijn. Jij hebt nu in dit geval andere haarwerken gekregen maar dit is bijna een unieke situatie.
De klachtenafhandeling is toch iets wat veel problemen geeft, kan bijna wel zeggen de meeste problemen.
Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat K33 in jou geval correct gehandeld heeft en het probleem heeft onderkent, jammer dat ze dat niet bij die vele anderen hebben gedaan.
(Misschien een idee voor een nieuwe tread onder rubriek ervaringen met Haarspecialisten)

Groetjes en sucses
Do.

Webmaster
17 augustus 2002, 18:54
Beste Lente, Gerke, Thijs en anderen betrokkenen bij de bovenstaande discussie,

Graag wilde ik nog even reageren op de -verhitte- discussie die in deze thread heeft plaatsgevonden. Ik ben er wel erg laat mee, maar goed. Beter laat als nooit, nietwaar?

Gerke schreef: Voor de rest stop ik, want ik vindt het een onprettige mail toestand worden. .... want ik heb geen zin in geïrriteerde mensen, en ik denk ook niet dat de anderen daar op zitten te wachten.
Thijs schreef:
Als ik mij NIET VERGIS is een forrum bedoeld om ervaringen uit te wisselen, contakt te hebben met elkaar over een bepaald onderwerk... maar laten we ingodsnaam niet ELKAAR gaan zitten ONTMOEDIGEN, want daar hebben we geen KLOOT aan!
Als ik mij niet vergis, heb ik dit al eens gezegt... maar blijkbaar niet duidelijk genoeg!
kan me d'r wel wat bij voorstellen, dat er mensen zijn die na het lezen van deze forum afhaken, en niet meer terug komen op deze site, wat gewooon onweis jammer is!

Inderdaad, onze lotgenoten hier op HaarWeb zitten zeer zeker niet te wachten op dergelijke onaangename discussie's tussen lotgenoten onderling. Wij zouden het zéker 'onweis jammer' vinden -zoals Thijs het noemt- als lotgenoten afhakken of zelfs geen vraag meer durven stellen, uit angst dat er weer een onnodige c.q. persoonlijk gerichte discussie ontstaat.

Wat opvalt is dat dit soort discussie's (heel af en toe) voornamelijk de kop opsteken in de rubriek 'Haarwerken' en 'Medicijnen', in overige rubrieken (ik noem o.a. de TTM-rubriek) komen deze situaties niet of nauwelijks voor. Maar goed: dit terzijde.

Terugkomende op de betreffende discussie; wat mij persoonlijk hierin is opgevallen is een stukje 'achterdocht'. Ik neem de opmerking van Lente als voorbeeld: '(het valt mij op, dat je je persoonlijke profiel helemaal NIET hebt ingevuld)' en de reactie daarop in dezelfde strekking van Do :'Groetjes aan je collega's van K33'....

Op zich kun je momenteel weinig uit een HaarWeb profiel van iemand halen, aangezien je NIET verplicht bent je profiel in te vullen, maar ik kan me voorstellen dat dit punt gemaakt wordt. Aangezien iedereen op HaarWeb anoniem met elkaar communiceerd en niet verplicht is om zijn persoonlijke c.q. zakelijke gegevens kenbaar te maken (inderdaad: via zijn of haar Profiel), kan ik me voorstellen dat dit vraagtekens kàn opleveren in bepaalde situatie's. Vandaar dat wij -o.a. n.a.v. deze discussie- bezig zijn om nieuwe functionaliteit te ontwikkelen voor het HaarWeb Forum. Het HaarWeb Forum zal eind 2002/begin 2003 gaan werken met GebruikersGroepen. Hoe dit intern allemaal werkt, is voor jullie niet direct interessant om hier te vermelden. Wat wèl interessant is om te weten is dat wij straks alle leden die werkzaam zijn c.q. belang hebben bij een commercieël bedrijf in een aparte GebruikersGroep kunnen gaan zetten. Dit houdt voor jullie in dat jullie straks in één oogopslag ZEER duidelijk kunnen zien wie er lid is van deze Groep en wie dus een -eventueel- commercieël belang heeft. Deze GebruikersGroep van 'commercieële' leden zal tevens door mij restricties opgelegd krijgen m.b.t. het gebruik van hun mogelijkheden op het HaarWeb Forum.

Wij hopen op deze manier de eventuele 'achterdocht', die er mogelijk zou kunnen ontstaan bij onze lotgenoten onderling, weg te nemen.

Mochten jullie hierin zelf nog suggesties hebben, dan hoor ik het graag.

Hartelijke groet,