PDA

View Full Version : Help


debbie
5 juni 2002, 14:04
Hallo lotgenoten,

Kan iemand mij vertellen of het normaal is dat ik al 8 maanden last heb van abnormale haaruitval.Heeft iemand misschien ervaring met haarweving om je kleine nog overgebleven staartje op te laten vullen???
Wil iemand met mij zijn angst delen omtrent dit zo niet te accepteren onderwerp.Hebben jullie ook zón last van geen eigenwaarde meer hebben??
Groetjes Debbie

Chris
8 juli 2002, 17:42
Hallo Debbie,

Nee, het is niet normaal nee, maar daar was je ondertussen zelf ook al achter, natuurlijk. Ik heb zelf geen ervaringen met hairweaving (want ik ben een man ;)), maar ik heb wèl ervaring met haarwerken.

Ik begrijp precies wat je bedoelt met het kelderen van je eigenwaarde. Ik was vroeger altijd zeer onzeker, vooral over mijn uiterlijk. Tot overmaat van ramp begon ik toen ook nog eens kaal te worden op mijn 17e. Ik vond het verschrikkelijk. Mijn wereld storte in. Ik durfde de deur niet meer uit. Ik vond mijzelf ongelooflijk lelijk. Uiteindelijk heb ik er op mijn 21e wat aan laten doen in de vorm van een haarwerk. Maar helaas kwam ik hiermee in het begin van de regen in de drup.... ik heb zeer slechte ervaringen gehad met haarspecialisten en hun produkten/service.... :sad: Op dit moment ben ik redelijk tevreden en ik moet zeggen dat mijn eigenwaarde echt enorm is gestegen met het dragen van mijn haarwerk. Zonder haarwerk vind ik mijzelf nog steeds niet mooi, maar mèt haarwerk wel. Ik voel mij niet mijzelf als ik geen haar heb. Ik voel mij wèl mijzelf met een haarwerk.

Chris.

jose
17 september 2002, 09:19
Hallo Debbie,

Ik ben nog niet zo lang bezig met dit forum, vandaar een wat latere reactie.

Ik zit denk ik in dezelfde fase als jij, zal ik haarweaving doen of zo.

Maar bij jou gaat het wel heel snel.
Ik heb nu namelijk al 4 jaar last van haaruitval, en ben al vier jaar lang gehaal gestressed hierdoor.

Ik wens je veel succes bij het accepteren, want volgens mij is dat het enige wat je kunt doen, maar ik kan het niet goed!

groetjes, jose

Do
17 september 2002, 10:57
Hallo,

Ik antwoord maar even voor Debbie, daar zij zelf geen computer meer heeft en dit dus niet kan zien en dus ook niet kan beantwoorden.

Ik heb regelmatig contakt met Debbie (telefonisch) en zal jullie mailtjes aan haar doorgeven. De steun kan ze op dit moment hard gebruiken.

Voor de rest kan en wil ik hier niet uitwijden over haar situatie omdat ik vind dat dit vertrouwelijk is. Debbie kennende weet ik wel dat ze dit zeer op prijs zal stellen.

Groetjes Do.

jose
17 september 2002, 11:12
Hallo Do,

Ik zou haar graag willen steunen als dat kan, maar er is dus geen mogelijkheid om haar te bereiken via dit forum.

Vertel haar dan maar dat ik zeker aan haar zal denken!

Heeft zij overigens androgenetice of iets anders, of kun je hierover niets zeggen.

groetjes, jose

Do
17 september 2002, 12:15
Hallo Jose,

Androgenetica kon middels bloedonderzoek niet worden aangetoond, er werd gezegd dat het een z.g. ruiperiode is, maar het duurt nu wel erg lang.

De rest van de informatie die ik van haar heb, hou ik liever voor mezelf, omdat ik vind dat dit zeer persoonlijk is.

Ik zal in ieder geval doorgeven wat jou vraag is en als ik iets mag vertellen of door mag geven dan hoor je het oke?

Trouwens erg aardig van je dat je zo met haar meeleeft, ze zal het zeker waarderen dat weet ik zeker.

Groetjes Do.

jose
18 september 2002, 09:19
Fijn dat je antwoord geeft Do!

Mag ik vragen wat jouw probleem is, ik zie je namelijk op meerdere pagina's staan, en ik kan geen indruk krijgen wat precies jouw probleem is.
Waarschijnlijk heb jij dus ook een groot probleem, maar heb jij het misschien geaccepteerd?

Ik zou het leuk vinden eens wat meer te horen over jouw en natuurlijk over Debbie, maar ik begrijp het natuurlijk voor 100% als zij liever niets zegt.

Ik loop zelf al 4 jaar met een probleem, wat mij dus van tijd tot tijd super depri maakt, en het beheerst altijd mijn leven en de dingen die ik doe.
Mijn gezin staat volledig achter mij, maar je weet wel het doet allemaal zo'n pijn.

Hoe erg is het bij jou Do, draag jij een haarwerk of een pruik, of heb je dat niet nodig.

Misschien schrijf ik niet helemaal lekker, maar ik zou het super fijn vinden om antwoord te krijgen.

depri JOSE