PDA

View Full Version : Denorex wie weet wat dit is?


Haarstress22
20 juli 2002, 21:04
Heeft iemand ooit gehoord van deze shampoo? Denorex? het vrmindert de roos en talgproductie en schijnt een positief effect te hebben op de haaruitval, voorgeschreven door huisarts en bij apotheek te verkrijgen!

Rocco
23 juli 2002, 01:33
Denorex RX is een koolteer bevattend shamppo. Koolteer gaat snelle aanmaak van nieuwe huidcellen ( m.a.g roos ) tegen, maar vermindert ook de talgproductie. Dit zijn positieve effecten voor haaruitval. Maar zo'n krachtige shampoo kun je niet continu blijven gebruiken, want na een tijd "neukt" het je hoofdhuid.

De Neutrogena shampoos van Johnsson en Johnsson bevatten ook koolteer, maar omdat koolteer kanker verwekkend zou zijn, heeft met de koolteer vervangen met een andere substantie. De Neutrogena shampoos werken ook goed op en voor je hoofdhuid.


Groetjes

Haarstress22
23 juli 2002, 11:20
wat is beter dan/ neutrogena of rooscure?

Rocco
24 juli 2002, 02:35
Neutrogena bevat bestandsdelen die bepaalde microben tegengaan. Deze microben kunnen dermatitis van de hoofdhuid veroorzaken, zodoende je haarwortels aantasten.


Rooscure, bevat Ketoconazole, deze gaat ook bepaalde microben op je hoofdhuid tegen. Maar keto heeft ook als eigenschap dat het in bepaalde mate DHT in je hoofdhuid tegen gaat. DHT tegen gaan betekent, verdere aantasting van je haarwortels tegen gaan.


wat is beter dan/ neutrogena of rooscure?

Rooscure


Groetjes

Haarstress22
28 juli 2002, 22:07
en wat is dan beter? denorex of rooscure?
voor :

-anti DHT
-TEGEN TALG
-GEzond haar

?

Rocco
28 juli 2002, 22:50
en wat is dan beter? denorex of rooscure?


Rooscure, en weet je waarom? Je noemt zelf de eigenschappen op :

-anti DHT
-TEGEN TALG
-GEzond haar

Denorex RX is vrij zwaar, gaat geen DHT tegen en bevat als Rooscure ook geen milde conditioner.


Groetjes