PDA

View Full Version : Harsen, Sugaring...???


vivanco
21 mei 2005, 18:54
Ik ben man 23 jaar, en zoek beste manier om borst haar te verwijderen, ik heb veel op het net gelezen en de beste oplossing lijkt mij harsen of sugaring. ik kwam paar producten op het net tegen die ik zou willen proberen, maar de probleem is dat ik niet weet waar ik het in NL kan kopen/bestellen.
het liefst zou ik het via internet bestellen want om naar winkel te gaan en dit te kopen zou ik me niet gemakkelijk voelen.

http://www.folica.com/Moom_Sugaring_H_d260.html

of

http://www.folica.com/Touchme_Sugarin_d168.html

weet iemand waar ik een van deze producten kan bestellen, of andere producten dat zelfde werking hebben.



m.v.g vivanco

Blue-D
21 mei 2005, 21:13
Nou ik weet dus niet of dit echt verschilt dan alle andere werkende gels/strips en was..maar heb je geprobeerd bij de Etos te kijken? Ze hebben een nieuwe product van Silx die in de magnetron kan. daar hoef je ook geen strips mee te gebruiken..dus het lijkt me voordeliger..maar ik heb hem zelf nog niet geprobeerd.

ze hebben bij de etos ook een oriantaalse was die koud te gebruiken is met strips, die heb ik gebruikt en deze werkt goed. Maar verwacht wel dat het pijn gaat doen! hoe gevoeliger het gebied hoe pijnlijker! Onzin dat het geen pijn doet, je trekt toch haren uit je huid? als de haren lang zijn..zou je deze eerst korten kunnen knippen...maar niet te kort anders kan je weer niet harsen.

en dan kun je ook een lotion of een andere verzachtende gel gebruiken nar het verwijderen van je haar en misschien ook een bodyscrub om te proberen de ingroeiende haren tegen te houden, want die kunne dus onder je huid gaan groeien.
Ik hoop dat je hiermee wat kan.

P.s. persoonlijk begrijp ik niet waarom een man zijn borsthaar kwijt zou willen? maar goed..eigen keuze!

vivanco
21 mei 2005, 22:04
P.s. persoonlijk begrijp ik niet waarom een man zijn borsthaar kwijt zou willen? maar goed..eigen keuze!
mijn reden is dat ik op mijn gezicht heel jong uit zie, en dat ik borst haren heb niet echt past. misschien als ik wat ouder word dat ik mijn borsthaar gewoon laat groien.
ik ben heel nieuw met ontharing, dus als je advies geeft, noem dan a.u.b ook naam van de product en waar ik het zou kunnen bestelen, dan hoef ik niet te vrezen of ik de goede product heb of niet.


bedankt:cool:

Blue-D
22 mei 2005, 10:08
Hoi,
Je hoeft niet uit te leggen hoor over die haren! Je zal vast een reden voor hebebn..ik vind het gewoon mooier staan! :) toch bedankt voor het uitleg! ik wist niet dat mannen zo over denken :)

Maar over deze producten, ze zijn verkrijgbaar bij Etos! scheelt je weer verzend kosten en anders kijk op http://www.drogisterij.net als je het fjner vindt dan bij de drogist te kopen. Bodyscrubs zijn er verschillende merken van. De goedkoopste is van de HEMA en die werkt ook goed naar mijn ervanring! Je huid wordt zacht van.
Er zijn ook producten die na het ontharen te gebruiken zijn..de meeste zeggen dat het haargroei minder van wordt op lange termijn, die hebben voor mij niet gewerkt! Maar ze werken wel verzachtend. Ik gebruik gewoon een bodycreme van de HEMA en die werkt ook kalmerend voor de huid.

Zo ik hoop dat je een stuk verder bent hiermee!

Silx Proffetional Wax
http://drogisterij.net/producten/afbeelding/3500035.jpg
en VEET ORIENTAALSE WAS EXPRESS ROLL-ON SENSITIVE die werkt met strips en koud (hij hoeft niet verwarmed te worden).
http://www.drogisterij.net/producten/afbeelding/3323075.jpg

lis
22 mei 2005, 17:54
Zowel harsen als sugarren zijn ehm... pijnlijk. Dat betekent dat het, zeker als het op je borst is, best lastig is om het zelf (goed) te doen. Je moet bij harsen bv in een keer trekken, maar zelf bij je eigen borst is wat lastig -

weet je zeker dat je het zelf wilt doen?

Ik weet dat heel veel schoonheidsspecialisten veel mannen behandelen, dus zíj kijken er in ieder geval niet van op als je een afspraak zou maken. Dat weet ik zeker.

En dan zie je ook goed hoe het moet, wat het resultaat is en kun je beter inschatten of je dit zelf wilt doen of niet. I mean, leuk is tenslotte anders en als je zelf staat te klooien doet 't meer zeer en 't duurt langer tenslotte...

Dus als ik jou was, zou ik het een keer láten doen...

succes

vivanco
22 mei 2005, 20:27
weet je zeker dat je het zelf wilt doen?
wil jij het voor mij doen :P

ik zal eerst goed nadenken voordat ik ergens mee begin
heel veel bedankt alle twee

meer reacties en adviezen zijn welkom

simbah
23 mei 2005, 17:40
Koop anders gewoon een BODY HAIR TRIMMER.....1 x in de week 5 minuten en je bent klaar, echt heel makkelijk.

Marte
15 augustus 2007, 16:43
zoals ik al op een andere thread gezet heb hier op het forum raad ik sugaring ten stelligste af op een gevoelige huid!!!