PDA

View Full Version : modellen gezocht permanente make-up; wenkbrauwen en wimpers


vaantje
30 juni 2005, 16:27
Hoi allemaal,

:) Zoals de oud gedienden misschien wel weten schreef ik vroeger regelmatig op haarweb maar dan in de andere sectie over mijn ttm. Mijn ttm is met ups en downs redelijk onder controle is. Ik ben heel erg op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging omdat ik niet tevreden was met mijn werk en wat me dat opleverde aan zelfrespect en zingeving. Ik denk dat nu te hebben gevonden in een nieuw vak waarvoor ik in de week van 17 t/m 23 juli examen voor ga doen. Ik doe dan examen in permantente make up als nouveau contour specialist. Lekker legaal prutsen aan anderen en niet aan mezelf. ;) Ik verwacht hiermee al mijn creativiteit te kunnen gebruiken uit mijn huidige beroep (reclame) en mijn oude opleiding (lerarenopleiding omgangskunde en gezondheidskunde). Mijn bedoeling is om me zoveel mogelijk me te specialiseren in het medische aspect van dit beroep. Ik wil naast het plaatsen van eyeliners, wenkbrauwen en lipliners ook nog een aantal masteropleidingen gaan volgen voor tepelreconstructies, littekens en brandwonden camoufllage en hazenlippen etc. Dus ik zie het helemaal zitten. Nu zoek ik tussen al mijn lotgenoten "haarweppers" mensen die als model willen fungeren voor mijn examen. Ik heb 3 modellen nodig: voor wenkbrauwen, lippen en een eye-liner. Locatie: in mijn nieuwe praktijk in Kalmthout Belgie (noordelijk van Antwerpen)
Tarief: in overleg vast te stellen.

Even een uitleg over wat permanente make-up is. Ik wil het woord eigenlijk niet gebruiken omdat het niet exact het zelfde is maar waar iedereen wel weet van wat dat is: "tatoeage". Ik werk alleen niet met inkten maar met pigmenten. De behandeling is zo goed als pijnloos. Ik plaats pigmenten in de huid om dingen te suggeren die er in echt niet meer zijn of waar er te weinig van is. Wenkbrauwen bijvoorbeeld zijn de beweegende delen van je gezicht en daarmee kan je hele mooie accenten leggen. Dus heb je heel weinig wenkbrauwen of helemaal niets of wil je graag een lijntje rond je ogen omdat je geen of weinig wimpers hebt dan is dit de oplossing. Om een idee te krijgen kan je wel eens kijken op de site van www.nouveaucontour.nl of .be Neem het tabblad consument en hier vind je allerlei foto's van wat er allemaal mogelijk. Je kan ook eens kijken op de site van een lieve collega; irmahulsher.nl daar kun je kijken naar werk als permanente make up maar ook van medische pigmentatie. Daar vind je ook voorbeelden van alopecia die ik bij jou kan toepassen. Parmenente make-up blijft zitten met een vervaging die je tussen de 3 en 5 jaar kan laten bijwerken.

Wie durft! Mail me maar als je iets meer wil weten dan kan ik je mijn telefoonnummer terugmailen. Ik heb maar 3 plaatsen dus wie het eerst komt wie het eerst maalt.

groetjes Janny

Peggy
21 oktober 2005, 08:41
Hallo,

Ik weet niet of het nu misschien te laat is, maar als je nog op zoek bent naar modellen, wil ik wel kandidaat zijn.
Ik gebruik elke dag eye liner, dus het liefste ben ik dan model voor de ogen.
Als je nog op zoek bent dan hoor ik het wel.
Groetjes
Peggy

Juffie Judith
22 oktober 2005, 15:40
Hoi Vaantje

4 maanden geleden vroeg je ook al om modellen. Hier heb ik toen op gereageerd en niks over terug gehoord. Voor mij blijkt hieruit hoe profesioneel jij bent. Ik stel me dus zeker niet beschikbaar!

Groetjes Judith

vaantje
22 oktober 2005, 20:29
Zeg Judith,

Hoe is dat nu mogelijk? Ik weet niet hoe je hebt gereageerd maar ik weet van niks. Ik heb geen privat message gehad maar ook geen reactie. Die reactie van jou staat ook niet in het rijtje. Ik zal het je nog sterker vertellen, ik was redelijk teleurgesteld dat ik niemand vond uit de deelnemers vanuit haarweb. Inmiddels ben ik geslaagd en ben ik bezig met nieuwe mastercursussen. Inmiddels heb ik 1 iemand gevonden met alopectia waar ik heel blij mee ben alleen die heb ik via een arts gekregen deze ga ik behandelen over 3 weken bij mijn masteropleiding met Joelle Senden. Dus het vertrouwen in mij krijg ik echt wel. Ik zou graag nog eens met je overleggen Judith om te kijken wat jij wil en wat ik kan, alleen ik kan nog modellen gebruiken voor mijn mastertraining die ik in januari ga doen en hiervoor moet ik dan wel naar Almere. Uiteraard kan ik je wel een gewone behandeling geven. Stuur je me nog eens een privat message?

O ja, voor mijn training van over 3 weken zoek ik nog wel modellen die een lipbehandeling zouden willen.

jonneke
7 juni 2008, 09:22
Hoi ben nieuw, maar wilwel modelzijn voorlippen, heb ooit permentent makeup oplippen gehad, heb nu veel gaatjes in bovenlip. is niet mooi,

Groetjes marjon

FunnyGirl
19 februari 2009, 21:59
ik zou erg graag model willen zitten ik ben van Brecht StJob dus niet zo erg ver, laat je me iets weten of je nog moedellen nodig hebt aub ???
grtjs FunnyGirl