PDA

View Full Version : Greath Lenghts


Justagirl
18 juli 2005, 22:10
Ik heb gezocht om iets hierover te vinden, maar krijg weinig informatie, alleen wat kleinere onderwerpjes als reactie op iets anders, vandaar dat ik hier maar een eigen thread begin, hopelijk is dit geen probleem?! ;)
Sorry als dit er wel al is, maar dan heb ik het over het hoofd heb gezien.

Mijn vraag is of er mensen hier greath lengths hebben, en wat hun ervaringen hiermee zijn?

1 kapper heeft mij dit namelijk afgeraden, omdat mijn haar te dun zou zijn, maar zoals ik heb gehoord van andere, hebben ze het ook ( weet niet of ze net zo'n dun haar als mij hebben )

Ik zit heel erg te twijfelen om het dus toch te laten zetten!
Mijn haar is er slecht aan toe, ( Dermatoloog/internist neits gevonden )
Maar het groeit nog wel overal, misschien dat ik het dan juist alleen maar verpest....
Mijn haar is alleen wel ontzettend dun,en je kan al op sommige plekken op mijn hoofd kijken. Er wordt gedacht (?!) Dat het door de pil zo dun is geworden...
Op het moment zou ik niet weten hoe of wat ik moet doen om het dikker te krijgen, en of dit nog wel gaat gebeuren???
Wel ben ik met producten bezig waar mensen over posten, En ik weet wel dat ik geduld moet hebben.maar als er verbetering in zit, zou greath lengts dit dan tegen gaan, dus moet ik afwachten?
Ik weet niet of het zo blijft, of dat het slechter of beter gaat worden!
Maar op het moment voel ik me weer dood ongelukkig omdat ik er gewoon niets mee kan, en er nergens mee naar toe kan!

Kan iemand mij hier misschien wat informatie en/of tips geven?
Ik weet namelijk dat als ik bij een kapper zit die het wel zomaar wil doen, ik er ook voor zal gaan!
Daarom ga ik er niet om vragen voor ik hopelijk hier wat informatie en ervaring over kan lezen! ;)

Alvast Bedankt!

Liefs Daphne

Georgie
19 juli 2005, 11:12
Hallo Daphne,

een vriendin van me, van wie het haar na de bevalling erg uitviel en echt dun werd, heeft ook Great Lengths gehad (en volgens mij nog). Zij was er tevreden over. Er is een probleem met dit soort dingen: het moet echt gedaan worden door een vakkundige kapper. De extensions worden nl. aan je eigen haar "gesealed", en dat is op zich niet zo heel goed voor je haar. Heb je hele fijne en dunne haren met weinig "draagkracht", dan kunnen ze breken. Bovendien kan het niet bovenop het hoofd, waar meestal juist de dunne plekken zitten, omdat je de seals toch wel iets zit zitten. Je kunt het dus alleen aan de zijkanten, zo hoog mogelijk, laten zitten.

Ik heb het van mijn vriendin goed bekeken, en op zich vond ik het heel mooi gedaan, maar bij nadere bestudering zag ik toch de seals zitten. Op zich niet zo heel storend, en ik zat er natuurlijk echt naar te zoeken. Ik denk niet dat zomaar "iedereen" het zou zien.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

i hummel
19 juli 2005, 18:43
hallo daphne
Ik heb de greath lenghts nu voor de 3x en de 1ste x was heel mooi maar nu word het steeds minder. het haar word steeds dunner en minder haar dus zie je ze zitten ik doe het niet weer

Justagirl
30 juli 2005, 23:27
Bedankt voor jullie berichtjes,:rolleyes:

Ik ga dinsdag naar een kapper die ze bij een collega heeft gezet, erg mooi gedaan! Je ziet er indd niets van, ik wist het eerst niet eens....En volgens mijn collega heeft deze kapster zich ook echt gespecialiseerd in greath lengths, en is daar nog steeds veel mee bezig, dus ik mag aannemen dat het dan wel goed wordt gedaan....
Maar ik laat me gewoon informeren, en vind het ook wel fijn om er eens een andere kapster naar te laten kijken en mischien andere tips en ideeën te horen.
Mischien zegt zei ook wel dat het bij mij niet gaat omdat mijn haar te dun is!;)

Als het volgens haar wel gaat, zal ik er evengoed nog over denken.
Ik wil het wel graag, maar eerder omdat ik het geduld niet heb om af te wachten of mijn haar nog zal verbeteren, want van de ene kant denk ik dat dat wel goed kan, maar als ik Extensions neem, zal dit mischien wel herstel tegengaan, of het juist echt helemaal verpesten!
Ook ben ik bang voor hoe het eruit zal zien na 3 maanden.
Ik weet niet of ik het wel waard vind om 3 maanden weer met mooi haar en een goed gevoel door het leven te gaan ( natuurlijk wel MAAR ) om er daarna nog harder op achteruit te zijn gegaan, dat houd me gewoon tegen....:(

Ik vind dit echt een super moeilijke beslissing, maar ik hoop dat de kapster me echt goed en eerlijk zal informeren, en me niet die greath lengts aansmeert om geld te verdienen ( ook daar ben ik bang voor, ben nogal snel omgepraat :mad: )

iig bedankt!

Liefs Daphne